Benvärmare

Det var på 1980-talet som benvärmare slog igenom rejält. Och det var inte vilka som helst utan det skulle vara starka färger som rosa, neon eller fluffiga. Här har vi plockat ihop ett helt gäng med benvärmare du kan köpa på nätet. Vissa är lite kortare medan andra är långa och går upp över knät.

Populärt inom benvärmare

 • Benvärmare Rosa

  Benvärmare Rosa
  Ett par neonrosa-färgade benvärmare, en perfekt accessoar för 80-tals inspirerade maskeradkläder.
 • Benvärmare Gröna

  Benvärmare Gröna
  Om någon frågar dig vilken grön nyans som bäst representerar 80-talet så behöver du bara visa dina skarpa benvärmare i den här häftiga neongröna nyansen. Det finns nog ingenting som är mer representativt?
 • Benvärmare Neongul

  Benvärmare Neongul
  Matcha dessa neongula benvärmare med andra lika lysande färger för att bli den mest färgsprakande pricken på hela festen. På 80-talsfester kan man aldrig ha för mycket neon, så ta vara på chansen?
 • Benvärmare Blå

  Benvärmare Blå
  Ett par neonblåa benvärmare, en perfekt accessoar för 80-tals inspirerade maskeradkläder.

Fler tips på benvärmare

 • Benvärmare Ljusblå - One size

  Benvärmare Ljusblå - One size
  Sätt färg på vardagen med dessa benvärmare. De är perfekta under vintermånaderna för den som fryser extra mycket och inte vill ta på sig alltför många?
 • Fluffiga Benvärmare Svart - One size

  Fluffiga Benvärmare Svart - One size
  Magiskt snygga becksvarta benvärmare i fluffigt tyg som du kan bära när du vill känna dig förbannat jäkla snygg! Benvärmarna är enkla att sätta på sig,?
 • Benvärmare Neonrosa - One size

  Benvärmare Neonrosa - One size
  Vill du fullända maskeraddräkten till 80-talsfesten? Dra då på dig dessa benvärmare för att få en outfit som fullkomligt skriker 80-tal. De är även utmärkta på ravet där du vill visa att du?
 • Benvärmare Orange

  Benvärmare Orange
  Ett par neon orangefärgade benvärmare, en perfekt accessoar för 80-tals inspirerade maskeradkläder.
 • Benvärmare med Guldpaljetter - One size

  Benvärmare med Guldpaljetter - One size
  På dansgolvet kan det sällan bli för glammigt och just därför är det paljetter och glitter som tar outfiten till nästa nivå. Använd dessa festliga benvärmare för att få till den ultimata looken?
 • 80-tals Benvärmare Neonrosa - One size

  80-tals Benvärmare Neonrosa - One size
  Få de snyggste och varmaste benen på en och samma gång i dess fräsiga benvärmare. I riktigt 80-talsstil har de en neonrosa färg, så du kan vara trygg i att varje detalj i din discodräkt blir så?
 • Benvärmare Svarta - One size

  Benvärmare Svarta - One size
  Dessa benvärmare är utmärkta att använda när det ska motioneras utomhus, särskilt under vintermånaderna. De håller benen varma så att du kan foksura på?
 • Benvärmare Neongula

  Benvärmare Neongula
  Med de här coola benvärmarna kan du komplettera din 70-tals eller 80-tals outfit så att den blir helt perfekt. Tillsammans med en kort kjol, stort tuperat hår, kanske en kavaj med?
 • Benvärmare Neon Randiga - One size

  Benvärmare Neon Randiga - One size
  Ett par benvärmare är en kul modedetalj. De hade sin glanstid på 80-talet, men de är populära än idag. De här benvärmarna är svarta med coola neonfärgade ränder. De passar perfekt när du är?
 • Benvärmare Röda - One size

  Benvärmare Röda - One size
  Det var en gång i historien en era då allt var fräscht och kunde användas till sin outfit utan att man blev ifrågasatt. Den eran heter 80-talet och det var då färgerna?
 • Benvärmare Neonränder - One size

  Benvärmare Neonränder - One size
  Ena foten före den andra. Det är oerhört viktigt att du tar säkra steg framåt så att du inte trampar snett och stukar foten. För då har du plötsligt ingen?
 • Fluffiga Benvärmare Vit - One size

  Fluffiga Benvärmare Vit - One size
  Magiskt snygga vita benvärmare i fluffigt tyg som du kan bära när du vill känna dig lika vacker som en ängel Benvärmarna är enkla att sätta på sig, och de?
 • Benvärmare med Fluff Svart - One size

  Benvärmare med Fluff Svart - One size
  Om du ska klä ut dig till en hund, panda eller katt på maskeraden så är det viktigt att få både färg och päls rätt. Med dessa fluffiga benvärmare?
 • Benvärmare Röda

  Benvärmare Röda
  Matcha dessa benvärmare med en lika färggrann outfit så är du redo för att festa som på 80-talet. Den röda färgen kommer få dig att passa in perfekt på?
 • Benvärmare Neonorange - One size

  Benvärmare Neonorange - One size
  Som om vanlig orange inte redan var en rolig nog färg så har dessa benvärmare den bästa av alla nyanser - neon! Dra på dig dessa för att visa världen att du inte är?
 • Benvärmare Bi

  Benvärmare Bi
  Ska du klä ut dig till ett bi eller humla på maskeraden? Eller tycker du att det är snyggt med ett stänk färg under vintermånaderna? Då är dessa benvärmare?
 • Benvärmare Lila - One size

  Benvärmare Lila - One size
  Ingenting definierar 80-talet så som benvärmare och neonfärger. Med de här benvärmarna kan du med stolthet säga att du var där och vet exakt hur det ska gå till.Benvärmare Lila är en perfekt?
 • Benvärmare med Silverpaljetter - One size

  Benvärmare med Silverpaljetter - One size
  På dansgolvet kan det sällan bli för glammigt och just därför är det paljetter och glitter som tar disco-outfiten till nästa nivå. Använd dessa festliga benvärmare för att få till den ultimata?
 • Benvärmare Regnbågsfärgade

  Benvärmare Regnbågsfärgade
  Dessa benvärmare är perfekta för varje tillfälle då du inte är rädd för att visa dina äkta färger. Ha dem på 80-talsfesten, Prideparaden, ravet?
 • Benvärmare Svarta - One size

  Benvärmare Svarta - One size
  Även svart var en färg som under 80-talet var mer inne än nånting annat. Med en svart bas som outfit kunde man sedan addera neonfärgerna för att få den där looken som man bara kunde ha på 80-talet.?
 • Benvärmare i Plysch Neonrosa - One size

  Benvärmare i Plysch Neonrosa - One size
  Dessa benvärmare är inte bara de perfekta accessoarerna när du vill skapa den perfekta 80-talsoutfiten, de funkar precis lika bra till en sockersöt dockoutfit á la det japanska?
 • 70-tals Disco Benvärmare Paljett Silver - One size

  70-tals Disco Benvärmare Paljett Silver - One size
  Ta dig tillbaka till 70-talet för en kväll där man festade med coola kläder och mycket glitter. Disco har aldrig varit så populärt som det var på den tiden. Något lite extra glammigt att bära?
 • Benvärmare i Plysch Neongrön - One size

  Benvärmare i Plysch Neongrön - One size
  Mer av allt! På 80-talspartyt ska du tänka starkare färger, fler accessoarer och en kärlek för att visa upp sig. På det glada 80-talet slog träningsmodet igenom på?
 • Benvärmare Vita - One size

  Benvärmare Vita - One size
  En sällsynt syn under 80-talet var en helt vitklädd person med benvärmare och höga pumps. Men lägg till en klar neonfärg så har du genast en fullträff till outfiten du vill ha på 80-talsfesten.Benvärmare?
 • Benvärmare, röd

  Benvärmare, röd
  Röda benvärmare till 80 & 90-talsfestenDra på dig röda benvärmare som ett par strumpor och ha de strax ovanför dina fötter, du håller benen varma och du ser ut att vara direkt från en 80's film. Både under 80-talet och 90-talet var det populärt med dessa snygga benvärmare och du kan gå på festival och fester med dessa benvärmare.Tillsammans med en träningsdräkt så kommer dessa röda benvärmare se till att din outfit blir perfekt för att dansa in på 90-talsfesten.80-talet är ett av de mest populära teman som återkommer oftast på maskeradfester så passa på att gå lite extra in för festen med peruk, träningsdräkt och varför inte även neonsmink för festen. 
 • 80-tals Benvärmare Neonränder

  80-tals Benvärmare Neonränder
  Ge din outfit en trendig touch med våra benvärmare! Dessa snygga tillbehör är perfekta för att lägga till det lilla extra till din look, oavsett om du ska på en fest eller bara vill ge din vardagsstil&hellip:
 • Randiga Neon Benvärmare

  Randiga Neon Benvärmare
  Är det 80-tals maskerad fest på gång och du behöver matcha din outfit med ett par riktigt coola benvärmare men har en utklädnad som är i flera olika färger Då är dessa randiga benvärmare i neonfärger&hellip:
 • Benvärmare Guld Gyllene

  Benvärmare Guld Gyllene
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Benvärmare Guld Gyllene och annat till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Typ:. Benvärmare. Tillbehör. Färg:. Gyllene. Guld. Kön: Vuxna, unisex. Storlek: One size
 • Benvärmare, svart

  Benvärmare, svart
  Svarta benvärmare till 80 & 90-talsfestenDra på dig svarta benvärmare som ett par strumpor och ha de strax ovanför dina fötter, du håller benen varma och du ser ut att vara direkt från en 80's film. Både under 80-talet och 90-talet var det populärt med dessa snygga benvärmare och du kan gå på festival och fester med dessa benvärmare.Höga knän och ryggen rak och 1-2-3 nu tar vi jumping jacks. Gröna benvärmare är ett snyggt komplement till din 80-tals utklädnad för maskeradfesten.80-talet är ett av de mest populära teman som återkommer oftast på maskeradfester så passa på att gå lite extra in för festen med peruk, träningsdräkt och varför inte även neonsmink för festen. 
 • 80-tals Benvärmare Neongrön

  80-tals Benvärmare Neongrön
  Ge din outfit en trendig touch med våra gröna benvärmare! Dessa snygga tillbehör är perfekta för att lägga till det lilla extra till din look, oavsett om du ska på en fest eller bara vill ge din&hellip:
 • Benvärmare 80-talet Neon Blå

  Benvärmare 80-talet Neon Blå
  Att 80-talet och saker i neon går hand i hand är väl knappast någon hemlighet. Benvärmare är absolut inget undantag så damma av synten och dansa in på småtimmarna.
 • Benvärmare 80-talet Lila

  Benvärmare 80-talet Lila
  Det är hög tid för benvärmare att göra comeback. En bra start är att bära ett par i snygg lila färg til exempelvis 80-talsfesten.
 • 80-tals Benvärmare Svart

  80-tals Benvärmare Svart
  Ge din outfit en trendig touch med våra svarta benvärmare! Dessa snygga tillbehör är perfekta för att lägga till det lilla extra till din look, oavsett om du ska på en fest eller bara vill ge din&hellip:
 • Benvärmare, grön

  Benvärmare, grön
  Snygga benvärmare till 80-taletHöga knän och ryggen rak och 1-2-3 nu tar vi jumping jacks. Gröna benvärmare är ett snyggt komplement till din 80-tals utklädnad för maskeradfesten.Dra på dig benvärmare som ett par strumpor och ha de strax ovanför dina fötter, du håller benen varma och du ser ut att vara direkt från en 80's film.80-talet är ett av de mest populära teman som återkommer oftast på maskeradfester så passa på att gå lite extra in för festen med peruk, träningsdräkt och varför inte även neonsmink för festen. 
 • 80-tals Benvärmare Orange

  80-tals Benvärmare Orange
  Ge din outfit en trendig touch med våra orangea benvärmare! Dessa snygga tillbehör är perfekta för att lägga till det lilla extra till din look, oavsett om du ska på en fest eller bara vill ge din&hellip:
 • Benvärmare 141639 Kamouflage

  Benvärmare 141639 Kamouflage
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Benvärmare 141639 Kamouflage och annat till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Kön: Kvinna. Färg: Armégrön
 • 80-tals Benvärmare Hot Pink

  80-tals Benvärmare Hot Pink
  Ge din outfit en trendig touch med våra rosa benvärmare! Dessa snygga tillbehör är perfekta för att lägga till det lilla extra till din look, oavsett om du ska på en fest eller bara vill ge din&hellip:
 • Benvärmare 80-talet Vit

  Benvärmare 80-talet Vit
  Snygga vita benvärmare för dig som har en 80-talsfest runt hörnet alternativt bara saknar det ljuvliga 80-talet. 
 • 80-tals Benvärmare Neongul

  80-tals Benvärmare Neongul
  Dessa benvärmare är inte bara en nostalgitripp tillbaka till 80-talets träningssalar, utan också ett samtida modeuttryck som säger att du är här för att synas. Våga vara djärv och sätt färg&hellip:
 • 60-tals Hippie Benvärmare

  60-tals Hippie Benvärmare
  Släpp lös din inre hippie med våra 60-tals benvärmare! Dessa benvärmare med fransar är perfekta för att ta dig tillbaka till den glada tiden på 60-talet och ge din utstyrsel en extra dos av retro&hellip:
 • Benvärmare, rosa

  Benvärmare, rosa
  Snygga benvärmare till 80-taletHöga knän och ryggen rak och 1-2-3 nu tar vi jumping jacks. Benvärmare är ett snyggt komplement till din 80-tals utklädnad för maskeradfesten.Dra på dig dem som ett par strumpor och ha de strax ovanför dina fötter, du håller benen varma och du ser ut att vara direkt från en 80's film.80-talet är ett av de mest populära teman som återkommer oftast på maskeradfester så passa på att gå lite extra in för festen med peruk, träningsdräkt och varför inte även neonsmink för festen. 
 • Benvärmare Silvrig

  Benvärmare Silvrig
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Benvärmare Silvrig och annat till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Typ:. Benvärmare. Tillbehör. Färg: Silvrig. Kön: Vuxna, unisex. Storlek: One size
 • Benvärmare med fluff, regnbåge

  Benvärmare med fluff, regnbåge
  Maxa din festivaloutfit med ett par fluffiga regbågsfärgade benvärmare. De fina benvärmarna är precis vad man behöver på en 90-talsfest eller när det är dags att dansa fram i pridetåget.Benvärmare och 80-talet passar som handen i handsken och du kan lätt ha dessa benvärmare över neontightsen för att ha din utklädnad på topp. Benvärmarna säljes i par. 
 • Benvärmare, vit

  Benvärmare, vit
  Vita benvärmare till Neon, 80 & 90-talsfestenDra på dig vita benvärmare som ett par strumpor och ha de strax ovanför dina fötter, du håller benen varma och du ser ut att vara direkt från en 80's film. Både under 80-talet och 90-talet var det populärt med dessa snygga benvärmare och du kan gå på festival och fester med dessa benvärmare.De vita benvärmarna kan även lysa starkt i UV ljus med det vita tyget så du syns extra tydligt under neonfesterna.80-talet är ett av de mest populära teman som återkommer oftast på maskeradfester så passa på att gå lite extra in för festen med peruk, träningsdräkt och varför inte även neonsmink för festen. 
 • Benvärmare 80-talet Röd

  Benvärmare 80-talet Röd
  Färgerna var klara, attityden kaxig och musiken ostoppbar. Vi pratar såklart om det fantastiska 80-talet. Gör din egen lilla tidsresa och klä dig i klassiska benvärmare i härlig röd färg.
ilead