Benvärmare

Det var på 1980-talet som benvärmare slog igenom rejält. Och det var inte vilka som helst utan det skulle vara starka färger som rosa, neon eller fluffiga. Här har vi plockat ihop ett helt gäng med benvärmare du kan köpa på nätet. Vissa är lite kortare medan andra är långa och går upp över knät.

Populärt inom benvärmare

 • Benvärmare Rosa

  Benvärmare Rosa
  Ett par neonrosa-färgade benvärmare, en perfekt accessoar för 80-tals inspirerade maskeradkläder.
 • Benvärmare Gröna

  Benvärmare Gröna
  Om någon frågar dig vilken grön nyans som bäst representerar 80-talet så behöver du bara visa dina skarpa benvärmare i den här häftiga neongröna nyansen.?
 • Benvärmare Neongul

  Benvärmare Neongul
  Matcha dessa neongula benvärmare med andra lika lysande färger för att bli den mest färgsprakande pricken på hela festen. På 80-talsfester kan man aldrig ha för mycket?
 • Benvärmare Blå

  Benvärmare Blå
  Ett par neonblåa benvärmare, en perfekt accessoar för 80-tals inspirerade maskeradkläder.

Fler tips på benvärmare

 • Benvärmare Röda - One size

  Benvärmare Röda - One size
  Det var en gång i historien en era då allt var fräscht och kunde användas till sin outfit utan att man blev ifrågasatt. Den eran heter 80-talet och det var då färgerna?
 • Benvärmare Neonränder - One size

  Benvärmare Neonränder - One size
  Ena foten före den andra. Det är oerhört viktigt att du tar säkra steg framåt så att du inte trampar snett och stukar foten. För då har du plötsligt ingen?
 • 70-tals Disco Benvärmare Paljett Silver - One size

  70-tals Disco Benvärmare Paljett Silver - One size
  Ta dig tillbaka till 70-talet för en kväll där man festade med coola kläder och mycket glitter. Disco har aldrig varit så populärt som det var på den tiden. Något?
 • Benvärmare med Fluff Svart - One size

  Benvärmare med Fluff Svart - One size
  Om du ska klä ut dig till en hund, panda eller katt på maskeraden så är det viktigt att få både färg och päls rätt. Med dessa fluffiga benvärmare?
 • Benvärmare Rosa

  Benvärmare Rosa
  Benvärmare var ett måste under 80-talet men de är faktiskt på väg tillbaka. De är bekväma att bära och håller dig varm. Bär dem till kjol, klänning?
 • Benvärmare Neonrosa - One size

  Benvärmare Neonrosa - One size
  Vill du fullända maskeraddräkten till 80-talsfesten? Dra då på dig dessa benvärmare för att få en outfit som fullkomligt skriker 80-tal. De är även utmärkta?
 • Benvärmare Ljusblå - One size

  Benvärmare Ljusblå - One size
  Sätt färg på vardagen med dessa benvärmare. De är perfekta under vintermånaderna för den som fryser extra mycket och inte vill ta på sig alltför många?
 • Benvärmare Vita - One size

  Benvärmare Vita - One size
  En sällsynt syn under 80-talet var en helt vitklädd person med benvärmare och höga pumps. Men lägg till en klar neonfärg så har du genast en fullträff till outfiten?
 • Benvärmare Grön

  Benvärmare Grön
  Härliga gröna benvärmare som håller dig varm på hösten och vintern. Perfekt när du är på väg till träningen eller yogan men också snyggt?
 • Benvärmare Svarta - One size

  Benvärmare Svarta - One size
  Även svart var en färg som under 80-talet var mer inne än nånting annat. Med en svart bas som outfit kunde man sedan addera neonfärgerna för att få den där looken?
 • Benvärmare Orange

  Benvärmare Orange
  Härliga benvärmare som man blir glad av! De passar lika bra när du är på väg till din träning, när du fryser på hösten och vinter eller när du är?
 • Benvärmare Neon Randiga - One size

  Benvärmare Neon Randiga - One size
  Ett par benvärmare är en kul modedetalj. De hade sin glanstid på 80-talet, men de är populära än idag. De här benvärmarna är svarta med coola neonfärgade?
 • Benvärmare Neonorange - One size

  Benvärmare Neonorange - One size
  Som om vanlig orange inte redan var en rolig nog färg så har dessa benvärmare den bästa av alla nyanser - neon! Dra på dig dessa för att visa världen att du inte är?
 • Fluffiga Benvärmare Vit - One size

  Fluffiga Benvärmare Vit - One size
  Magiskt snygga vita benvärmare i fluffigt tyg som du kan bära när du vill känna dig lika vacker som en ängel Benvärmarna är enkla att sätta på sig, och de?
 • Benvärmare i Plysch Neongrön - One size

  Benvärmare i Plysch Neongrön - One size
  Mer av allt! På 80-talspartyt ska du tänka starkare färger, fler accessoarer och en kärlek för att visa upp sig. På det glada 80-talet slog träningsmodet igenom på?
 • Benvärmare Regnbågsfärgade

  Benvärmare Regnbågsfärgade
  Dessa benvärmare är perfekta för varje tillfälle då du inte är rädd för att visa dina äkta färger. Ha dem på 80-talsfesten, Prideparaden, ravet?
 • Benvärmare Bi

  Benvärmare Bi
  Ska du klä ut dig till ett bi eller humla på maskeraden? Eller tycker du att det är snyggt med ett stänk färg under vintermånaderna? Då är dessa benvärmare?
 • Benvärmare i Plysch Neonrosa - One size

  Benvärmare i Plysch Neonrosa - One size
  Dessa benvärmare är inte bara de perfekta accessoarerna när du vill skapa den perfekta 80-talsoutfiten, de funkar precis lika bra till en sockersöt dockoutfit á la det japanska?
 • Benvärmare Orange

  Benvärmare Orange
  Ett par neon orangefärgade benvärmare, en perfekt accessoar för 80-tals inspirerade maskeradkläder.
 • Fluffiga Benvärmare Svart - One size

  Fluffiga Benvärmare Svart - One size
  Magiskt snygga becksvarta benvärmare i fluffigt tyg som du kan bära när du vill känna dig förbannat jäkla snygg! Benvärmarna är enkla att sätta på sig,?
 • Benvärmare Neongula

  Benvärmare Neongula
  Med de här coola benvärmarna kan du komplettera din 70-tals eller 80-tals outfit så att den blir helt perfekt. Tillsammans med en kort kjol, stort tuperat hår, kanske en kavaj med?
 • Benvärmare Röda

  Benvärmare Röda
  Matcha dessa benvärmare med en lika färggrann outfit så är du redo för att festa som på 80-talet. Den röda färgen kommer få dig att passa in perfekt på?
 • Benvärmare Svarta - One size

  Benvärmare Svarta - One size
  Dessa benvärmare är utmärkta att använda när det ska motioneras utomhus, särskilt under vintermånaderna. De håller benen varma så att du kan foksura på?
 • 80-tals Benvärmare Neonrosa - One size

  80-tals Benvärmare Neonrosa - One size
  Få de snyggste och varmaste benen på en och samma gång i dess fräsiga benvärmare. I riktigt 80-talsstil har de en neonrosa färg, så du kan vara trygg i att varje?
 • Benvärmare Vita

  Benvärmare Vita
  Dra på dig dessa för att dina ben ska bli lika varma som snygga. Med sin vita färg fungererar de utmärkt till de flesta outfits och blir en fin detalj. Att de dessutom håller?
 • Benvärmare Lila

  Benvärmare Lila
  Fryser du lätt? Älskar du lila? Vill du att 80-talsutklädnaden ska vara perfekt ned till minsta detalj? Dessa benvärmare är svaren på alla dina böner. Med en snygg färg?
 • 70-tals Disco Benvärmare Paljett Guld - One size

  70-tals Disco Benvärmare Paljett Guld - One size
  Ta dig tillbaka till 70-talet för en kväll där man festade med coola kläder och mycket glitter. Disco har aldrig varit så populärt som det var på den tiden. Något?
 • Benvärmare Lila - One size

  Benvärmare Lila - One size
  Ingenting definierar 80-talet så som benvärmare och neonfärger. Med de här benvärmarna kan du med stolthet säga att du var där och vet exakt hur det ska gå till.Benvärmare?
 • Randiga Neon Benvärmare

  Randiga Neon Benvärmare
  Är det 80-tals maskerad fest på gång och du behöver matcha din outfit med ett par riktigt coola benvärmare men har en utklädnad som är i flera olika färger Då är dessa randiga benvärmare i neonfärger&hellip:
 • Benvärmare, rosa

  Benvärmare, rosa
  Snygga benvärmare till 80-taletHöga knän och ryggen rak och 1-2-3 nu tar vi jumping jacks. Benvärmare är ett snyggt komplement till din 80-tals utklädnad för maskeradfesten.Dra på dig dem som ett par strumpor och ha de strax ovanför dina fötter, du håller benen varma och du ser ut att vara direkt från en 80's film.80-talet är ett av de mest populära teman som återkommer oftast på maskeradfester så passa på att gå lite extra in för festen med peruk, träningsdräkt och varför inte även neonsmink för festen. 
 • Benvärmare neongrön

  Benvärmare neongrön
  One size, passar alla.
 • Benvärmare neongul

  Benvärmare neongul
  One size, passar alla.
 • Benvärmare neonorange

  Benvärmare neonorange
  One size, passar alla.
 • Benvärmare, svart

  Benvärmare, svart
  Svarta benvärmare till 80 & 90-talsfestenDra på dig svarta benvärmare som ett par strumpor och ha de strax ovanför dina fötter, du håller benen varma och du ser ut att vara direkt från en 80's film. Både under 80-talet och 90-talet var det populärt med dessa snygga benvärmare och du kan gå på festival och fester med dessa benvärmare.Höga knän och ryggen rak och 1-2-3 nu tar vi jumping jacks. Gröna benvärmare är ett snyggt komplement till din 80-tals utklädnad för maskeradfesten.80-talet är ett av de mest populära teman som återkommer oftast på maskeradfester så passa på att gå lite extra in för festen med peruk, träningsdräkt och varför inte även neonsmink för festen. 
 • Benvärmare, grön

  Benvärmare, grön
  Snygga benvärmare till 80-taletHöga knän och ryggen rak och 1-2-3 nu tar vi jumping jacks. Gröna benvärmare är ett snyggt komplement till din 80-tals utklädnad för maskeradfesten.Dra på dig benvärmare som ett par strumpor och ha de strax ovanför dina fötter, du håller benen varma och du ser ut att vara direkt från en 80's film.80-talet är ett av de mest populära teman som återkommer oftast på maskeradfester så passa på att gå lite extra in för festen med peruk, träningsdräkt och varför inte även neonsmink för festen. 
 • Benvärmare, röd

  Benvärmare, röd
  Röda benvärmare till 80 & 90-talsfestenDra på dig röda benvärmare som ett par strumpor och ha de strax ovanför dina fötter, du håller benen varma och du ser ut att vara direkt från en 80's film. Både under 80-talet och 90-talet var det populärt med dessa snygga benvärmare och du kan gå på festival och fester med dessa benvärmare.Tillsammans med en träningsdräkt så kommer dessa röda benvärmare se till att din outfit blir perfekt för att dansa in på 90-talsfesten.80-talet är ett av de mest populära teman som återkommer oftast på maskeradfester så passa på att gå lite extra in för festen med peruk, träningsdräkt och varför inte även neonsmink för festen. 
 • Benvärmare med fluff, regnbåge

  Benvärmare med fluff, regnbåge
  Maxa din festivaloutfit med ett par fluffiga regbågsfärgade benvärmare. De fina benvärmarna är precis vad man behöver på en 90-talsfest eller när det är dags att dansa fram i pridetåget.Benvärmare och 80-talet passar som handen i handsken och du kan lätt ha dessa benvärmare över neontightsen för att ha din utklädnad på topp. Benvärmarna säljes i par. 
 • Benvärmare neonrosa

  Benvärmare neonrosa
  One size, passar alla.
ilead