Änglavingar till maskerad

Här finns fina änglavingar så att du kan förvandla dig till en riktig ängel. Det finns små vingar för barn som vill leka älva och stora till vuxna som ska på maskerad. Kolla in alla bilderna nedan och klicka på den som du skulle vilja köpa online.

Populärt inom änglavingar till maskerad

 • Änglavingar Svarta

  Änglavingar Svarta
  Även en ängel kan tycka om att variera sin outfit från dag till dag. Ibland kanske hon vill ha rosa vingar, ibland vita och ibland gula. Kanske är det en ängel som tycker?
 • Änglavingar Vita

  Änglavingar Vita
  Det är inget snack om vad du har valt att klä ut dig till när du gör entré på maskeraden med de här undersköna änglavingarna med vackra, vita fjädrar.?
 • Änglavingar Röda

  Änglavingar Röda
  När Änglar- och demonerfesten närmar sig och du fortfarande inte har bestämt dig för om du ska vara en ängen eller djävulen så kan du enkelt kombinera dem med hjälp?
 • Änglavingar Vita - One size

  Änglavingar Vita - One size
  Vackra vita vingar att bära till din maskeradoutfit. Vingarna sätter du enkelt på dig över axlarna - precis som med en ryggsäck. Vingarna är klädda med fuskfjädrar?

Fler tips på änglavingar till maskerad

 • Änglavingar med Gloria Svart

  Änglavingar med Gloria Svart
  Kom till maskeraden som en svart och fallen ängel. Perfekt till halloween! Änglavingarna är riktigt söta med många fina detaljer men man vet ju aldrig med en svart ängel,?
 • Änglavingar - Svarta 30 x 40 cm

  Änglavingar - Svarta 30 x 40 cm
  Klassiska änglavingar tillverkade av riktiga fjädrar som fästs med band runt axlarna. Finns i två olika storlekar och två olika färger. Passar lika bra på barn som?
 • Änglavingar Guld - One size

  Änglavingar Guld - One size
  Magiska änglavingar i skinande guldfärg som kommer göra dig till kvällens kanske vackraste ängel? Vingarna är enkla att trä på sig, ungefär som en ryggsäck,?
 • Änglavingar Vit/Guld

  Änglavingar Vit/Guld
  Med dessa otroligt snygga vingar klär du ut dig riktigt lyxigt till halloween! Det spelar ingen roll om det är till ängla-outfiten eller till en annan maskeraddräkt, vingarna kommer göra?
 • Vita Änglavingar - One size

  Vita Änglavingar - One size
  En ängel är ingen ängel utan vackra änglavingar, eller hur? Och vilken tur att det finns vingar att köpa för det är nog inte så enkelt att försöka bli?
 • Regnbågsfärgade Änglavingar

  Regnbågsfärgade Änglavingar
  Vackra änglavingar i regnbågens färger. Perfekt för dig som ska joina Pridefestivalen eller om du helt enkelt gillar färgglada änglavingar!Vingarna passar lika bra på?
 • Änglavingar Svarta - One size

  Änglavingar Svarta - One size
  Använd dessa häftiga svarta vingar när du vill klä ut dig till en fallen ängel, till en älva eller kanske till ett läskigt änglaspöke? Vingarna är tillverkade?
 • Grå Änglavingar Tyg

  Grå Änglavingar Tyg
  Här har vi vingar till en ängel som saknar dem. Eller hur? Vare sig du är en ängel som avvisats från himmelriket eller är en god ängel, är det här vingarna?
 • Änglavingar Vita - 53 x 37 cm

  Änglavingar Vita - 53 x 37 cm
  Fjädervingar kan användas till många högtider och tillfällen: Till julen när du klär ut dig till ängeln Gabriel, till halloween när du vill vara en vanlig?
 • Svarta Änglavingar

  Svarta Änglavingar
  Är du en ängel som har du blivit utvisad från paradiset? Isåfall så behöver du byta ut dina vita vingar till ett par svarta änglavingar. Matcha vingarna med en svart?
 • Änglavingar med Gloria Vit

  Änglavingar med Gloria Vit
  Förstärk din snälla sida med ett par vackra änglavingar och en fin gloria på huvudet. Kanske har dina kompisar inte riktigt förstått vilken ängel du faktiskt är!?
 • Änglavingar Aurelia Guld - One size

  Änglavingar Aurelia Guld - One size
  Vill du bli en ängel eller kanske en älva? De här vackra änglavingarna hjälper dig en bit på vägen. Perfekt att använda på en maskerad! Trä på?
 • Mugg med Änglavingar - Guld

  Mugg med Änglavingar - Guld
  Vad smakar mer himmelskt än en god kopp kaffe på morgonen? Möjligtvis skulle väl det vara om kaffet serverades i den här vackra muggen! Mugg med Änglavingar är?
 • Diadem Änglavingar - One size

  Diadem Änglavingar - One size
  Hur blir man en ängel egentligen? Ja, det vågar vi nog inte riktigt svara på, men vi vet hur du kan få ett änglalikt utseende. Du sätter helt enkelt det här supersöta?
 • Änglavingar - Vita 50 x 60 cm

  Änglavingar - Vita 50 x 60 cm
  Klassiska änglavingar tillverkade av riktiga fjädrar som fästs med band runt axlarna. Finns i två olika storlekar och två olika färger. Passar lika bra på barn som?
 • Mugg med Änglavingar - Vit

  Mugg med Änglavingar - Vit
  Vad smakar mer himmelskt än en god kopp kaffe på morgonen? Möjligtvis skulle väl det vara om kaffet serverades i den här vackra muggen! Mugg med Änglavingar är?
 • Vita Änglavingar med Fjädrar

  Vita Änglavingar med Fjädrar
  Får du ofta höra att du ser ut och är precis som en ängel? Ja men då är väl dessa änglavingar som skapt för att sitta på just dina axlar! Visa ditt?
 • Änglavingar Rosa

  Änglavingar Rosa
  Förvandla dig till en vacker ängel med dessa rosa vingar. Vem vore inte lyckligast i världen att få förgylla en dag för andra genom att visa sin storhet som ängel och?
 • Vita Änglavingar i Tyg

  Vita Änglavingar i Tyg
  Du är snällare än snäll, en riktig klippa i stormen. Vissa skulle till och med gå så långt att kalla dig för en tvättäkta godbit med en ängels?
 • Änglavingar - Svarta 50 x 60 cm

  Änglavingar - Svarta 50 x 60 cm
  Klassiska änglavingar tillverkade av riktiga fjädrar som fästs med band runt axlarna. Finns i två olika storlekar och två olika färger. Passar lika bra på barn som?
 • Änglavingar Silver

  Änglavingar Silver
  Flyg in på festen som en vacker ängel med dessa fina maskeradvingar Glänsande änglavingar i silver som gör dig redo för maskerad halloween lucia och andra liknande firanden Kombinera dem bara med&hellip:
 • Vita änglavingar

  Vita änglavingar
  Elegant De luxe variant av vingar med fjädrar och dun i mycket bra kvalité. Klä ut dig till en vacker ängel till nästa maskerad. Komplettera med fler accessoarer och kanske till och med en ängel maskeraddräkt. Fakta om änglavingarna: Mått: vingarna mäter 50 cm x 50 cm utfällda. Man bär vingarna så som man bär en ryggsäck och i detta fall är det elstiska band. Finns i storleken: One size (passar vuxna & barn).
 • Änglavingar Barn

  Änglavingar Barn
  Fantastiska änglavingar för alla barn som vill klä ut sig till en vacker ängel Med dessa vingar kan du snabbt och enkel göra barnets ängel utklädnad helt komplett Passande änglavingar till kalas&hellip:
 • Änglavingar Vita

  Änglavingar Vita
  Nästan helt genomskinliga skimrande och lätta vingar för alla änglar eller feer både stora som små vill flyga lätt och landa med elegans och stil på festen Enkla att ta av och på med snören Vita&hellip:
 • Änglavingar Gröna

  Änglavingar Gröna
  Änglavingar i naturens gröna färg Smycka ut din rygg med vingar lätta som fjädrar Det blir en perfekt detalj i en sagolik utklädsel av alla dess slagÄnglavingar Gröna består av grönfärgade vingar&hellip:
 • Änglavingar Svarta

  Änglavingar Svarta
  Flaxa in på maskeraden som en häftig döds-ängel med dessa svarta vingar på ryggen Super häftiga änglavingar som enkelt förvandlar dig till en svart ängel Perfekta maskerad vingar för alla typer&hellip:
 • Extra Stora Regnbågsfärgade Änglavingar

  Extra Stora Regnbågsfärgade Änglavingar
  Få till en riktigt storslagen utklädnad till pride eller maskerad-festen med dessa super stora vingar på ryggen Med dessa fantastiska vingar på hela 120 cm kommer du verkligen kunna skapa en beundransvärd&hellip:
 • Badmadrass, änglavingar

  Badmadrass, änglavingar
  Gigantiska änglavingar att flyta på.165 cm lång & 135 cm bred.Blås upp med luftpump/mun.
 • Änglavingar Vita Mini

  Änglavingar Vita Mini
  Superfina små vita änglavingar som passar perfekt för dig som vill klä ut dig till ängel och är på jakt efter ett par vingar i litet format till kommande maskerad kalas tema fest och Halloween party&hellip:
 • Änglavingar Blå

  Änglavingar Blå
  Alla änglar är inte vita vissa är i själva verket blåa och med dessa sagolika vingar på din rygg kan du bli en av de blå änglarna Vackra vingar i en härlig blå nyans som garanterat bidrar till&hellip:
 • Änglavingar Rosa

  Änglavingar Rosa
  Rosa lätt genomskinliga vingar som snabbt påminner om en tandfe eller liknande varelse Med dessa änglavingar pryder man lätt sin rygg på en sockersöt look på varje kalasRosa änglavingar med glitter&hellip:
 • Svarta änglavingar

  Svarta änglavingar
  Grymma änglavingar med svarta fjädrar som blir ett perfekt komplement till din halloween utklädnad. Klä ut dig till en ond ängel eller kanske en djävul. Fakta om änglavingarna: Mått: vingarna mäter 50 cm x 50 cm utfällda. Man bär vingarna så som man bär en ryggsäck och i detta fall är det elstiska band. Finns i storleken: One size (passar vuxna & barn).
 • Vita Änglavingar Barn

  Vita Änglavingar Barn
  Med ett par vackra vingar som dessa kan ditt barn enkelt förvandlas till en sockersöt liten ängel Riktigt fina änglavingar som passar alldeles utmärkt till en ängel maskerad utklädnad Trä på dig&hellip:
 • Änglavingar Mörkrosa

  Änglavingar Mörkrosa
  Flyg hela vägen till maskeraden och gör en storslagen entr som en vacker ängel med dessa mörkrosa änglavingar Med dessa sagolika vingar blir det enkelt att få till en riktigt svårslagen och lite&hellip:
 • Svarta Änglavingar Mini

  Svarta Änglavingar Mini
  Små svarta änglavingar utsmyckade med mjuka lena fjädrar Du blir en riktigt stilig mörk ängel med dessa på din rygg Vingar är alltid en upplyftande detalj till en utklädselSvarta Änglavingar Mini&hellip:
 • Extra Stora Vita Änglavingar

  Extra Stora Vita Änglavingar
  Klä ut dig till en vacker ängel med dessa fantastiska änglavingar Super stora maskerad vingar med snyggt vita fjädrar som utan tvekan får din ängel maskerad utklädnad att se riktigt sagolik ut Matcha&hellip:
 • Regnbågsfärgade änglavingar

  Regnbågsfärgade änglavingar
  Ett måste till svensexan eller pridefestivalen är dessa färgstarka änglavingar. Samla ett gäng och marschera pridetåget med regnbågsfärgade vingar på ryggen. Fakta om änglavingarna: Mått: vingarna mäter 50 cm x 50 cm utfällda. Man bär vingarna så som man bär en ryggsäck och i detta fall är det elstiska band Finns i storleken: One size (passar vuxna & barn)
 • Röda änglavingar

  Röda änglavingar
  Helschyssta änglavingar som blir en klockren maskeradaccessoar till din klänning som föreställer en ängel. Vingarna är mycket bekväma att ha på sig och väger inte mycket alls. Fakta om änglavingarna: Mått: vingarna mäter 50 cm x 50 cm utfällda. Man bär vingarna så som man bär en ryggsäck och i detta fall är det elstiska band Finns i storleken: One size (passar vuxna & barn)
 • Änglavingar Guld

  Änglavingar Guld
  Flaxa iväg till maskeraden som en sagolik ängel med dessa fantastiska änglavingar Med dessa vingar kan du enkelt fullända din ängel maskerad utklädnad Riktigt fina änglavingar i skimrande guld som&hellip:
 • Svarta Änglavingar

  Svarta Änglavingar
  En fallen ängel med svarta vingar Varför du vill ha svarta vingar är upp till dig Men visst ger det en speciell känsla till sig Här har du dem med glittrande gröna detaljerSvartaÄnglavingar är&hellip:
 • Vita Änglavingar och Gloria

  Vita Änglavingar och Gloria
  Att testa på livet som en vacker ängel är inte riktigt lika svårt som det låter allt du behöver är ett par änglavingar och en passande gloria och det kan du enkelt införskaffa dig här Fantastiska&hellip:
 • Extra Stora Svarta Änglavingar

  Extra Stora Svarta Änglavingar
  Vill du klä ut dig till en dödsängel en demon eller någon annan otäck bevingad varelse så är dessa extra stora svarta änglavingar de ultimata maskeradtillbehöret till din utstyrsel Med dessa super&hellip:

Olika färger på änglavingar

Den traditionella färgen som de flesta associerar till ängelns vingar är vita. Men låt dig inte begränsas av det utan kolla även på svarta änglavingar eller varför inte röda i kärlekens färg. Ska du gå i en pridefestival kanske ett par regnbågsfärgade vingar passar bra.

ilead