Vampyrsmink

Att sminka vampyr är ganska enkelt, bara man har rätt makeup hemma. Huden ska vara blek och vit, ur mungipan lite blod som droppar från vampyrens tänder.

Populärt inom vampyrsmink

 • Face-On Vampyr Sminkset

  Face-On Vampyr Sminkset
  Förenkla din omvandling till vampyr med detta smidiga sminkset. Utmärkt set som innehåller det mesta som behövs för att bli en fullfjädrad vampy. Perfekt till maskeraden eller halloweenfesten!Face-On?
 • Snazaroo Ansiktsfärgset Mini Vampyr

  Snazaroo Ansiktsfärgset Mini Vampyr
  Ansiktsfärger från välkända Snazaroo! Här i just de färger du kan tänkas behöva för att förvandlas till en blodsugande vampyr - klockrent till halloweenfirandet! Kombinera med en av våra många?
 • Vampyr Sminkset för Barn

  Vampyr Sminkset för Barn
  Vill ditt barn förvandla sig till en läskig vampyr till halloweenkalaset eller trick or treat-rundan? Då räcker det inte bara med en vampyrdräkt, självklart måste man se ut som en riktig vampyr?
 • Tatueringar Vampyrbett

  Tatueringar Vampyrbett
  Aj! Det var något som bet mig... Det var en vampyr! Och nu kommer du snart att förvandlas till en själv! Tatueringar Vampyrbett inkluderar sex stycken tatueringar i olika mönster som föreställer?

Fler tips på vampyrsmink

 • Sminkset Vampyr

  Sminkset Vampyr
  Förvandlas till en hundratals år gammal vampyr på nolltid men klassisk ansiktsfärg! Måla dig själv likblek och se till att inte glömma lite blodspår i mungiporna som visar att nyligen fått dig?
 • Vampyr Sminkset

  Vampyr Sminkset
  Gör det inte svårare än vad det behöver vara att skapa en vampyrlook till Halloween. Med detta sminkset så har du allt du behöver, både tänder och blod!
 • Vampyr Sminkset

  Vampyr Sminkset
  Bli redo för Halloween med detta ultimata Vampyr Sminkset. Transformera dig till den mest skrämmande karaktären på festen, ta på detta Halloween smink och bli en fängslande vampyr. Med detta kit&hellip:
 • Vampyra Sminkset

  Vampyra Sminkset
  Förvandlas till en blodisande vampyra med detta kompletta sminkset och gör din skräckfyllda entre vid kommande maskeradfest!Vampyra Sminkset inkluderar:- Ansiktsfärger (röd, vit och svart).- Vampyrtänder.-&hellip:
 • Vampyrtänder

  Vampyrtänder
  Förvandla dig till en vampyr med våra vampyrtänder. 
 • Vampyrsmink Set

  Vampyrsmink Set
  Fixa den ultimata vampyr-looken på ett riktigt enkelt sätt med hjälp av detta praktiska sminkset! Ett utmärkt sminkset som består av vampyrtänder, fakeblod, smink och en sminksvamp som passar helt&hellip:
 • Vampyr Sminkset Barn

  Vampyr Sminkset Barn
  Sminka barnet som ett riktigt proffs med detta smarta sminkset! Med detta halloween smink kit för barn kan du snabbt och enkelt sminka barnet till en blodtörstig vampyr. Använd dig av de medföljande&hellip:
 • Make-up kit Vampyr Halloween

  Make-up kit Vampyr Halloween
  Ett färdigt kit med instruktioner för att få till en Vampyrs fasliga look. I paketet ingår vit, röd och svart smink, låtsas-blod, svamp, broste/pensel och huggtänder. Pga små delar är tänderna&hellip:
 • Vampyra Smink Kit

  Vampyra Smink Kit
  Är Halloweenfesten på nära håll så kan det aldrig gå fel med en vampyra-outfit och detta passande vampyr smink.Vampyra Smink Kit inkluderar följande:1 x Vampyrtänder.1 x Gul sminksvamp.1 x&hellip:
 • Halloween Sminkset Vampyr Barn

  Halloween Sminkset Vampyr Barn
  Sminka ansiktet blekt som om du aldrig sett solens strålar, precis som en riktig vampyr! Addera mörkt runt ögonen för att skapa en riktigt kuslig look. Detta sminkkit innehåller allt du behöver för&hellip:
 • Vampyrsmink, Grått, Svart och Vit

  Vampyrsmink, Grått, Svart och Vit
  ?Du ser lite blek ut, när såg du solen senast? är tänkbar kommentar du kan få med detta vampyrsmink. Men de borde veta bättre än att försöka göra sig lustiga över dig. Nästa gång de vänder&hellip:
 • Sminkset My Other Me Vampyr 1 Delar

  Sminkset My Other Me Vampyr 1 Delar
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Sminkset My Other Me Vampyr 1 Delar och annat My Other Me till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Modell: Vampyr. Innehåller:. Badsvamp. Sminkapplikator. Färger x 3. Vax. Sminkset. Typ: Smink. Kön: Unisex. Antal delar: 1 Delar. Mått ca: 24 x 20 x 2 cm. Rekommenderad ålder: + 1 månad
 • Sminkset My Other Me Vampyr 1 Delar

  Sminkset My Other Me Vampyr 1 Delar
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Sminkset My Other Me Vampyr 1 Delar och annat My Other Me till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Modell: Vampyr. Innehåller:. Badsvamp. Sminkapplikator. Färger x 3. Vax. Sminkset. Typ: Smink. Kön: Unisex. Antal delar: 1 Delar. Mått ca: 24 x 20 x 2 cm. Rekommenderad ålder: + 1 månad
 • Sminkset vampyr

  Sminkset vampyr
  Smink set innehållande: ansiktsfärg. falsk blod. appliceringssvamp och pensel samt 2 st huggtänder.Bildbeskrivning med hur du gör hjälper dig att få det snyggaste vampyransikte!
 • Vampyr Smink Set

  Vampyr Smink Set
  Förvandla dig till en skrämmande varelse från natten med vårt vampyr smink-kit. I detta vampyr smink-set får du allt du behöver för att återskapa en klassisk vampyrlook. Vad sägs om ett iskallt,&hellip:
 • Vampyrblod Mörkröd 28ml

  Vampyrblod Mörkröd 28ml
  Skapa en skrämmande atmosfär på ditt nästa Halloween-party med vårt mörkröda Vampyrblod! Det här är det ultimata tillbehöret för att förvandla dig till en läskig vampyr! Med sitt realistiska&hellip:
 • Sminkset för barn Vampyr 6 Delar

  Sminkset för barn Vampyr 6 Delar
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Sminkset för barn Vampyr 6 Delar och annat till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Typ: Sminkset för barn. Design: Vampyr. Antal delar: 6 Delar. Innehåller:. Badsvamp. Pensel. Blod. Smink. Löständer för utklädsel. Medalj