Vampyrsmink

Att sminka vampyr är ganska enkelt, bara man har rätt makeup hemma. Huden ska vara blek och vit, ur mungipan lite blod som droppar från vampyrens tänder.

Populärt inom vampyrsmink

 • Face-On Vampyr Sminkset

  Face-On Vampyr Sminkset
  Förenkla din omvandling till vampyr med detta smidiga sminkset. Utmärkt set som innehåller det mesta som behövs för att bli en fullfjädrad vampy. Perfekt till maskeraden?
 • Snazaroo Ansiktsfärgset Mini Vampyr

  Snazaroo Ansiktsfärgset Mini Vampyr
  Ansiktsfärger från välkända Snazaroo! Här i just de färger du kan tänkas behöva för att förvandlas till en blodsugande vampyr - klockrent till halloweenfirandet!?
 • Vampyrbett Smink Kit

  Vampyrbett Smink Kit
  Att vara vampyrens brud kan vara en lätt och rolig utklädnad till Halloween som inte kräver så mycket smink men att ha ett bett från en vampyr kan vara en rolig detalj till outfiten detta kittet gör&hellip:
 • Sminkset, vampyr

  Sminkset, vampyr
  För dig som vill göra vampyr halloween sminkningVill du skapa en härlig vampyr sminkning till halloween, då ska du köpa vårat grymma vampyr sminkset som innehåller allt en vampyr behöver. Du får med huggtänder, blodampuller och smink som är redo att appliceras direkt på huden med hjälp av sminksvamp och pensel.Lite ljus hud med vita färgen, svart runt ögonen och lite röd/rouge på kinderna och din vampyr kommer vara redo att sätta tänderna i en blodampull. För hela looken köp till dracula dräkt eller cape. 

Fler tips på vampyrsmink

 • Vampyrsmink Set

  Vampyrsmink Set
  Fixa den ultimata vampyr-looken på ett riktigt enkelt sätt med hjälp av detta praktiska sminkset Ett utmärkt sminkset som består av vampyrtänder fakeblod smink och en sminksvamp som passar helt perfekt&hellip:
ilead