Latexsår

Om du vill göra en riktigt läskig utsmycknad till en maskerad eller halloween ska du satsa på ett sår. Rött blod väcker känslor och drar åt sig ögonen direkt. Det enklaste sättet att skapa ett fejkat sår är med latexsår. Här kan du se bilder och länkar till några av de läskigaste latexsåren du kan köpa.

Populärt inom latexsår

 • Stitched Smile Wounds FX Latexsår

  Stitched Smile Wounds FX Latexsår
  Vill du uppnå en äkta splatter-feeling på halloweenfesten har du hittat rätt! Med dessa fejksår kommer du se rent ut sagt ohygglig ut, med andra ord: helt perfekt?
 • Brain Matter Woochie Latexsår

  Brain Matter Woochie Latexsår
  En sårad soldat, dregglande zombie eller likätande gast - det spelar ingen roll för en hjärna som sticker ut genom pannbenet är lika krypande obehaglig vilket skräckväsen?
 • Öppen Benfraktur Latexsår

  Öppen Benfraktur Latexsår
  Med det här benbrottet i latex gör du så att vilken som helst skräckkostym blir ett steg bättre. Det är ju detaljerna som avgör helhetsintrycket. En bit ben som sticker?
 • Taggtråd Latexsår

  Taggtråd Latexsår
  Ja, såklart att du vill köra all-in på halloweenfesten och få till en oerhört läskig och blodig look, och istället för att offra din egna hud kan du istället införskaffa dig detta realistiska?

Fler tips på latexsår

 • Smink My Other Me Latex Sår

  Smink My Other Me Latex Sår
  Barnen förtjänar det bästa, därför vill vi presentera Smink My Other Me Latex Sår, perfekt för alla som söker kvalitetsprodukter för barn! Köp My Other Me till bästa priser!. Typ:. Latex. Sår
 • Stitched Neck - Latexsår med Fästningsmedel

  Stitched Neck - Latexsår med Fästningsmedel
  Latexsår med utseende som föreställer ett långt sammansytt skärsår. Fästningsmedel medföljer i förpackningen.Så lyckas du:Fäst latexdelen med fästningsmedel / teaterlimGå runt latexsåren&hellip:
 • Glasskärva Latexsår med Fästmedel

  Glasskärva Latexsår med Fästmedel
  Latexsår med realistisk glasskärva. Fästmedel inkluderas i paketet. Du kan självklart placera latexdelen precis där du vill :) Bruksanvisning:Fäst latexdelen med häftmedel / teaterlim.Använd flytande&hellip:
 • Exposed Nose and Mouth - Latexsår med Fästmedel

  Exposed Nose and Mouth - Latexsår med Fästmedel
  Latexså:r som ger dig utseendet på: nå:gon som har varit i en slags olycka och har ö:ppnat delar av munnen och nä:san. I detta paket få:r du en latexdel som tä:cker en del&hellip:
 • Barbed Wire Split Scar - Latexsår med Fästningsmedel

  Barbed Wire Split Scar - Latexsår med Fästningsmedel
  Latexsår med som ser ut som ett taggtrådssår. Fästningsmedel medföljer i förpackningen.Så lyckas du: Fäst latexdelen med fästningsmedel / teaterlimGå runt latexsåren med flytande latex för&hellip:
 • Exposed Throat - Latexsår med Fästmedel

  Exposed Throat - Latexsår med Fästmedel
  Latexså:r som ger dig utseendet på: nå:gon som har varit i en slags olycka och har få:tt delar av halsen slits upp så: att halsen uppträ:der. I detta paket få:r du en&hellip:
 • Kors Latexsår med Fästmedel

  Kors Latexsår med Fästmedel
 • Clean Cut - Latexsår

  Clean Cut - Latexsår
  Latex sårsmink för att göra ett trovärdigt och blodigt sår. Det följer med teaterlim för att fästa latexsåret. Rekommenderat extrautrusting är teaterblod och eventuellt sår-smink för att få&hellip: