Latexsår

Om du vill göra en riktigt läskig utsmycknad till en maskerad eller halloween ska du satsa på ett sår. Rött blod väcker känslor och drar åt sig ögonen direkt. Det enklaste sättet att skapa ett fejkat sår är med latexsår. Här kan du se bilder och länkar till några av de läskigaste latexsåren du kan köpa.

Populärt inom latexsår

 • Brain Matter Woochie Latexsår

  Brain Matter Woochie Latexsår
  En sårad soldat, dregglande zombie eller likätande gast - det spelar ingen roll för en hjärna som sticker ut genom pannbenet är lika krypande obehaglig vilket skräckväsen du än väljer! Chockera?
 • Öppen Benfraktur Latexsår

  Öppen Benfraktur Latexsår
  Med det här benbrottet i latex gör du så att vilken som helst skräckkostym blir ett steg bättre. Det är ju detaljerna som avgör helhetsintrycket. En bit ben som sticker ut ur armen kommer definitivtatt?
 • Taggtråd Latexsår

  Taggtråd Latexsår
  Ja, såklart att du vill köra all-in på halloweenfesten och få till en oerhört läskig och blodig look, och istället för att offra din egna hud kan du istället införskaffa dig detta realistiska?
 • Latexsår Spik

  Latexsår Spik
  Att få en spik i handen är inget man önskar sig men vi måste medge att det blir en skrämmande detalj till en halloweenfest. Om du föredrar någon annan plats än handen så är det bara att låta&hellip:

Fler tips på latexsår

 • Latexsår Stigmata

  Latexsår Stigmata
  Stigmatisering innebär att du får likadana sår som Jesus fick under sin korsfästning, fast utan någon vetenskaplig förklaring. Med det här latexsåret kommer det endast vara du som känner till&hellip:
 • Latexsår Hål I Huvudet

  Latexsår Hål I Huvudet
  Om du vill ta din utklädnad till nya skrämmande nivåer så är ett latexsår ett utmärkt komplement. Med denna ser det ut som du har fått ett hål i huvudet. Information om Latexsår Hål I Huvudet&hellip:
 • Latexsår Kors

  Latexsår Kors
  Ett skrämmande sår i formen av ett kors. Kommer säkerligen skrämma slag på folk under halloweenfesten. Information om Latexsår Kors Innehåller: Sår i form av ett kors Lim ingår ej. (går att använda&hellip:
 • Latexsår 2st

  Latexsår 2st
  Gör din Halloween look skrämmande och realistisk med våra latexsår!  Oavsett om du planerar att vara en zombie, en vampyr eller en skadad hjälte, så är dessa sår den perfekta accessoaren för&hellip:
 • Clean Cut - Latexsår

  Clean Cut - Latexsår
  Latex sårsmink för att göra ett trovärdigt och blodigt sår. Det följer med teaterlim för att fästa latexsåret. Rekommenderat extrautrusting är teaterblod och eventuellt sår-smink för att få&hellip:
 • Exposed Nose and Mouth - Latexsår med Fästmedel

  Exposed Nose and Mouth - Latexsår med Fästmedel
  Latexså:r som ger dig utseendet på: nå:gon som har varit i en slags olycka och har ö:ppnat delar av munnen och nä:san. I detta paket få:r du en latexdel som tä:cker en del&hellip:
 • Glasskärva Latexsår med Fästmedel

  Glasskärva Latexsår med Fästmedel
  Latexsår med realistisk glasskärva. Fästmedel inkluderas i paketet. Du kan självklart placera latexdelen precis där du vill :) Bruksanvisning:Fäst latexdelen med häftmedel / teaterlim.Använd flytande&hellip:
 • Stitched Neck - Latexsår med Fästningsmedel

  Stitched Neck - Latexsår med Fästningsmedel
  Latexsår med utseende som föreställer ett långt sammansytt skärsår. Fästningsmedel medföljer i förpackningen.Så lyckas du:Fäst latexdelen med fästningsmedel / teaterlimGå runt latexsåren&hellip:
 • Kors Latexsår med Fästmedel

  Kors Latexsår med Fästmedel
 • Exposed Throat - Latexsår med Fästmedel

  Exposed Throat - Latexsår med Fästmedel
  Latexså:r som ger dig utseendet på: nå:gon som har varit i en slags olycka och har få:tt delar av halsen slits upp så: att halsen uppträ:der. I detta paket få:r du en&hellip: