Latexsår

Om du vill göra en riktigt läskig utsmycknad till en maskerad eller halloween ska du satsa på ett sår. Rött blod väcker känslor och drar åt sig ögonen direkt. Det enklaste sättet att skapa ett fejkat sår är med latexsår. Här kan du se bilder och länkar till några av de läskigaste latexsåren du kan köpa.

Populärt inom latexsår

 • Öppen Benfraktur Latexsår

  Öppen Benfraktur Latexsår
  Med det här benbrottet i latex gör du så att vilken som helst skräckkostym blir ett steg bättre. Det är ju detaljerna som avgör helhetsintrycket. En bit ben som sticker…
 • Stitched Smile Wounds FX Latexsår

  Stitched Smile Wounds FX Latexsår
  Vill du uppnå en äkta splatter-feeling på halloweenfesten har du hittat rätt! Med dessa fejksår kommer du se rent ut sagt ohygglig ut, med andra ord: helt perfekt…
 • Brain Matter Woochie Latexsår

  Brain Matter Woochie Latexsår
  En sårad soldat, dregglande zombie eller likätande gast - det spelar ingen roll för en hjärna som sticker ut genom pannbenet är lika krypande obehaglig vilket skräckväsen…
 • Latexsår A

  Latexsår A
  Vill du visa världen vart du står men känner att det gör lite för ont att karva dig själv i pannan? Här har du ett sjukt realistiskt latexsår som gör jobbet…

Fler tips på latexsår

 • Third Eye Latexsår

  Third Eye Latexsår
  Önskar du att du hade ett extra öga att hålla koll på omgivningen med? Då kan du enkelt få det med en latexlapp, fast den kommer tyvärr inte fylla den funktionen…
 • Exposed Throat - Latexsår med Fästmedel

  Exposed Throat - Latexsår med Fästmedel
  Latexså:r som ger dig utseendet på: nå:gon som har varit i en slags olycka och har få:tt delar av halsen slits upp så: att halsen uppträ:der. I detta paket få:r du en&hellip:
 • Barbed Wire Split Scar - Latexsår med Fästningsmedel

  Barbed Wire Split Scar - Latexsår med Fästningsmedel
  Latexsår med som ser ut som ett taggtrådssår. Fästningsmedel medföljer i förpackningen.Så lyckas du: Fäst latexdelen med fästningsmedel / teaterlimGå runt latexsåren med flytande latex för&hellip:
 • Brännsår - Latexsår med Flytande Latex

  Brännsår - Latexsår med Flytande Latex
  Ska du klä ut dig till en brandman? Eller vill du bara visa upp din sämre sida? I paketet får du med en latexdel med brännsår och flytande latex. Blod och teaterlim (Spirit Gum) köps vid sidan av.&hellip:
 • 4 st Ärr med stygn - Latexsår med Lim

  4 st Ärr med stygn - Latexsår med Lim
  I detta paket får du med fyra st ärr i olika storlekar. Lim följer även med i paketet. Följ den engelska bruksanvisningen på paketet för korrekt bruk.
 • Exposed Nose and Mouth - Latexsår med Fästmedel

  Exposed Nose and Mouth - Latexsår med Fästmedel
  Latexså:r som ger dig utseendet på: nå:gon som har varit i en slags olycka och har ö:ppnat delar av munnen och nä:san. I detta paket få:r du en latexdel som tä:cker en del&hellip:
 • Skottsår - Latexsår med Lim

  Skottsår - Latexsår med Lim
  Denna kan du placera på många ställen. Axeln, magen, armen, benet med mera. Skottsår och lim följer med i paketet. Köp låtsasblod vid sidan av för ett ännu mer realistiskt utseende. Läs den engelska&hellip:
 • Stitched Neck - Latexsår med Fästningsmedel

  Stitched Neck - Latexsår med Fästningsmedel
  Latexsår med utseende som föreställer ett långt sammansytt skärsår. Fästningsmedel medföljer i förpackningen.Så lyckas du:Fäst latexdelen med fästningsmedel / teaterlimGå runt latexsåren&hellip:
 • Kors Latexsår med Fästmedel

  Kors Latexsår med Fästmedel
 • Clean Cut - Latexsår

  Clean Cut - Latexsår
  Latex sårsmink för att göra ett trovärdigt och blodigt sår. Det följer med teaterlim för att fästa latexsåret. Rekommenderat extrautrusting är teaterblod och eventuellt sår-smink för att få&hellip: