Rosa peruker

Rosa hår på nästa maskerad? Här hittar du de rosa perukerna som kommer få de andra gästerna att se dig!

Populärt inom rosa peruker

 • Pinky Barn Peruk - One size

  Pinky Barn Peruk - One size
  Alla som vill ha långt, ljusrosa hår - se hit! Den här fina peruken ger dig ett riktigt sagolikt hårsvall på ett ögonblick. Den passar perfekt ihop med en prinsessklänning?
 • Lång Rak Neonrosa Deluxe Peruk - One size

  Lång Rak Neonrosa Deluxe Peruk - One size
  Här har vi peruken för den vågade, självsäkra och festliga som passar lika bra till rejvet och festivalen som till en vanlig halloweenfest. Peruken kommer i en neonrosa färg, är lång och rak med?
 • Sagoflicka Rosa Lång Peruk - One size

  Sagoflicka Rosa Lång Peruk - One size
  Liva upp den helsvarta outfiten med en peruk i bubbelgumsrosa! I lugg och långt hår är den en perfekt blandning av sexig och söt, så du kan vara trygg i att den passar till?
 • Nicole Askrosa Lång Peruk med Lockar - One size

  Nicole Askrosa Lång Peruk med Lockar - One size
  Det här är en lyxig peruk med långt vågigt hår i en fin rosa nyans. Du väljer själv hur du vill ha frisyren: utslaget, tofs eller kanske en fläta? Perfekt när?

Fler tips på rosa peruker

 • Penntroll Rosa Peruk - One size

  Penntroll Rosa Peruk - One size
  Med denna kalufs på huvudet sprider du både färg och glädje, samtidigt som du ser ut som ett klassiskt penntroll. Med denna huvudbonad kan du lyckas kombinera ihop en riktigt unik?
 • Glam Neonrosa Peruk - One size

  Glam Neonrosa Peruk - One size
  Med den här peruken är det knappt så att du behöver någon kostym för att du ska känna dig speciell och lite extra utklädd. Perfekt om du vill se lite extra ut?
 • Cabaret Ljusrosa Peruk - One size

  Cabaret Ljusrosa Peruk - One size
  Rosa är en otroligt fin färg och rosa hår är alltid helt rätt. Den här peruken har en fin ljusrosa nyans och passar bra till maskerader, shower och kabaréer. Cabaret?
 • Cabaret Rosa Peruk - One size

  Cabaret Rosa Peruk - One size
  Ska du gå på maskerad eller ska du vara med i en show? Detta är en häftig peruk till dig! Den är härligt rosa med en medellång frisyr med kort lugg. Cabaret Rosa Peruk?
 • Lång Vågig Ljusrosa Peruk - One size

  Lång Vågig Ljusrosa Peruk - One size
  Gillar du rosa och har en förkärlek till snygga peruker? Då kan det knappast bli mycket bättre än så här! En utmärkt del av vilken kostym som helst - oavsett om det är så att du ska på en?
 • Troll Rosa Peruk - One size

  Troll Rosa Peruk - One size
  Brukade du leka med de små plasttrollen med yvigt hår när du var liten? Eller brukade dina föräldrar göra det? De flesta har någon slags relation till de söta?
 • Rosa Lång Lockig Deluxe Peruk - One size

  Rosa Lång Lockig Deluxe Peruk - One size
  Tänk att få ha ett långt, rosa hår för en kväll eller varför inte en hel dag? Den här peruken har ett härligt rosa hår som går nästan hela?
 • Siren Rosa Peruk - One size

  Siren Rosa Peruk - One size
  Bailando, bailando! Med den här rosa, långa peruken kommer du garanterat att synas på dansgolvet medan du skakar loss till 90-talets största discohits. One size (vuxenstorlek).
 • Baby Pink Peruk Dam Kort - One size

  Baby Pink Peruk Dam Kort - One size
  När har man användning för en peruk med rosa hår? Ja, om den är så cool som den här så blir svaret på frågan alltid! Den här snygga peruken kan du använda en kväll på krogen, på maskeraden,?
 • Cabaret Isrosa Peruk - One size

  Cabaret Isrosa Peruk - One size
  Maskerad, kabaré, disco, teater eller show, det spelar ingen roll vad du ska hitta på, denna peruk passar nämligen till allt. Peruken finns i flera olika färger. Om ni är ett?
 • Kourtney Ljusrosa Kort Tvåtonad Peruk med Lockar - One size

  Kourtney Ljusrosa Kort Tvåtonad Peruk med Lockar - One size
  Har du alltid velat testa att ha rosa hår men inte riktigt vågat? Nu har du din chans! Den här supersnygga peruken passar lika bra en dag på kontoret som på en kul fest med kompisarna.Kourtney Ljusrosa?
 • Lång Rosa Peruk med Lugg - One size

  Lång Rosa Peruk med Lugg - One size
  Midjelång rosa peruk med rak lugg. One size (vuxenstorlek).
 • Clownperuk Rosa - One size

  Clownperuk Rosa - One size
  En bra clownkostym kräver ett riktigt clown-hår, och det är vad den här peruken ger dig. Den har stort rosa krulligt hår som har mycket clown-känsla. Kombinera den med någon?
 • Rosa Lång Peruk med Hårrosett - One size

  Rosa Lång Peruk med Hårrosett - One size
  Bli popstjärna för en dag med denna rosa peruk! Allt du behöver komplettera med är ett valfritt par solglasögon för att bli fullkomligt redo för rampljuset - och?
 • Roxy Ljusrosa Peruk - One size

  Roxy Ljusrosa Peruk - One size
  Var det inte längesen man hörde något från Babsan? Det kanske är dags att du tar tag i saken och drar ditt strå till stacken. Dra på dig den rosa peruken och bli?
 • Rosa Afroperuk - One size

  Rosa Afroperuk - One size
  Om du vaknat upp till en miserabel bad hair day behöver du inte längre skyla håret under en tråkig mössa när du ska visa dig ute. Det enda du behöver är en rosa?
 • Mia och Jag Barnperuk - One size

  Mia och Jag Barnperuk - One size
  Med denna peruken på huvudet så kommer ditt barn att förvandlas till en älva snabbare än ni hinner säga "Centopia". Med det stora, rosa håret så kommer barnet?
 • Zombie Kvinna Peruk - One size

  Zombie Kvinna Peruk - One size
  Har du någonsin sett en zombiekvinna med en stylad frisyr i någon häftig färg som exempelvis knallrosa? Inte vi heller. Fixa den rätta zombielooken till skräckfesten med?
 • Suicide Squad Harley Quinn Peruk - One size

  Suicide Squad Harley Quinn Peruk - One size
  En Harley Quinn utan hennes karakteristiska frilla med en blå och rosa tofs, blir ju bara en blek och halvdan Harley Quinn. Tänk dig henne flintskallig liksom. Nej, en autentisk Harley?
 • Kort Neon Rosa Peruk - One size

  Kort Neon Rosa Peruk - One size
  Allt blir lite roligare med rosa hår, det är ingen fråga om saken. Med denna 60-talsinspirerande frisyr och 80-talsinspirerande färg kan du vara vilket årtionde du vill. När du vill!Kort Neon Rosa?
 • Rockstjärna Rosa Peruk - One size

  Rockstjärna Rosa Peruk - One size
  Om du blandar en kamphund med en komunalarbetare så sägs det att resultatet blir en mördarsnigel, så då undrar så klart vi på partykungen vad som händer om?
 • Showgirl Neonrosa Peruk - One size

  Showgirl Neonrosa Peruk - One size
  Vill du göra en Kardashian och färga håret knallrosa? Vänta här nu vill du verkligen det? Ska du inte prova först med den här peruken? Det skulle vi ha gjort.Showgirl?
 • Älva Rosa Peruk - One size

  Älva Rosa Peruk - One size
  Visst har man någon gång önskat att man var lika söt som de där sagolika älvorna som bara existerar på film och i sina gulliga dräkter kan de ses dansa över?
 • Rosa Page Peruk med Lugg - One size

  Rosa Page Peruk med Lugg - One size
  Gillar du rosa men inte riktigt vågar ta steget att färga håret? Inga problem! Med den här peruken får du en fantastiskt festlig frisyr med rosa page - om så bara?
 • Roxy Lång Fuschia Peruk - One size

  Roxy Lång Fuschia Peruk - One size
  Fuchsia är en intensivt rosa-lila färg som har fått sitt namn efter plantan fuchsia. Nu kan ditt hår få samma intensiva färg. Roxy Lång Fuschia Peruk är en lång peruk i polyester. Storleken är?
 • Lång Vågig Blå/Rosa Peruk - One size

  Lång Vågig Blå/Rosa Peruk - One size
  När det vankas maskerad, festival, eller om du har en begynnande flint som du vill skyla - så är det ingenting som slår en snygg peruk! Med den här behöver du inte lägga?
 • Showgirl Rosa Peruk - One size

  Showgirl Rosa Peruk - One size
  Drömmer du om att få leva filmstjärneliv. Att få gå ut på scenen med ett välfriserat hår och en full face make up? Då är detta peruken för dig!Showgirl?
 • Neonrosa UV Punkperuk - One size

  Neonrosa UV Punkperuk - One size
  Är det blacklightparty så är det, och då ska det inte snålas med detaljerna! Hela grejen med UV-fester är att man ska synas och lysa upp sådär coolt,?
 • Lola Askrosa Peruk med Lugg - One size

  Lola Askrosa Peruk med Lugg - One size
  Du kanske vill men inte riktigt vågar. Vadå? Färga håret rosa såklart! Nu behöver du inte tveka längre. Sätt bara på dig den här coola peruken och när du tröttnar på rosa hår så tar du bara?
 • Dance Neon Rosa Peruk - One size

  Dance Neon Rosa Peruk - One size
  Att rosa är en favoritfärg hos många är ingen slump. Denna vackra, mjuka och läckra färg kan få vilket hårding som helst att vekna och bara längta efter att få förgylla sin vardag med världens?
 • Babelicious Neonrosa Peruk - One size

  Babelicious Neonrosa Peruk - One size
  Den här färgstarka peruken förvandlar dig till ett babelicious bombnedslag på ett kick! Den drar garanterat blickar till sig och sätter pricken över i oavsett om du klär?
 • Elise Neonrosa Peruk - One size

  Elise Neonrosa Peruk - One size
  Vem har inte drömt om att färga håret intensivt tuggummi-rosa? Har du inte vågat gå hela vägen hos frisören kan du i alla fall testa på livet som rosahårig?
 • 80-tals Rosa Peruk

  80-tals Rosa Peruk
  Flickan har burrat till sina flätor och fått en ljusare och gällare hårfärg Det går inte att sura ensam i ett hörn i denna peruk Snarare blir du festens mitt som alla kretsar runtOne size vuxenstorlek&hellip:
 • Peruk, Grease Frenchy rosa

  Peruk, Grease Frenchy rosa
  Varje kostym kräver sin peruk! Gör entré på maskeradfesten som självaste Frenchy från filmen Grease. Peruken är rosa och medellång, passar vuxna. Kombinera med Frenchys rosa klänning!
 • Peruk, Elise pastell rosa

  Peruk, Elise pastell rosa
  Få till den där perfekta korta Bobfrisyren! Här hittar du en ca 33 cm lång peruk i rosa pastelliga toner. Peruken har ett justerbart innernät av hög kvalitet för bästa andningsförmåga och som inger en bättre känsla av äkthet. Går att styla för önskad frisyr, värmetålig upp till 120 grader! Går även bra att tvätta för hand.
 • Peruk 88005 Rosa Enhörning

  Peruk 88005 Rosa Enhörning
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Peruk 88005 Rosa Enhörning och annat till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Antal delar: 1 Delar. Färg: Rosa. Form: Enhörning
 • Peruk My Other Me Anime Rosa Lång

  Peruk My Other Me Anime Rosa Lång
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Peruk My Other Me Anime Rosa Lång och annat My Other Me till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Kön: Kvinna. Storlek: One size. Innehåller: Peruk. Vikt: 385 g. Material: 100 % polyester. Typ: Peruk. Egenskaper: Lång. Färg: Rosa
 • Barnperuk, rosa

  Barnperuk, rosa
  En rosa barnperuk i page med lugg för de mindre. Peruken är tillverkad av syntethår. Det finns gummiband i hättan vilket göra att man kan reglera storleken på peruken.Ej värmetålig! Undvik all styling med värmetänger.
 • Peruk My Other Me Rosa

  Peruk My Other Me Rosa
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Peruk My Other Me Rosa och annat My Other Me till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Typ: Tillbehör. Färg: Rosa
 • Peruk, Fever Cara rosa

  Peruk, Fever Cara rosa
  Fever Collections peruken Cara i rosa är en iögonfallande och trendig peruk som är gjord av högkvalitativt syntetiskt hår. Den är stylbar med hjälp av värme upp till 120 grader och levereras i en fin pappkartong som gör den till en perfekt present.För bästa skötsel rekommenderas en mjukare perukborste och perukhuvud. Perfekt för alla tillfällen, från fester till cosplay och halloween. Ge dig själv eller någon annan en unik och rolig look med denna fantastiska rosa peruk med utväxt från Fever Collections.Glöm inte att köpa till en perukstrumpa så du kan dölja ditt naturliga hår under.
 • Peruk My Other Me Rosa

  Peruk My Other Me Rosa
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Peruk My Other Me Rosa och annat My Other Me till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Storlek: S. Typ: Peruk. Färg:. Rosa. Multicolour
 • Peruk, Fever Khloe mörkrosa

  Peruk, Fever Khloe mörkrosa
  Fever Collections Khloe peruk är den perfekta accessoaren för dig som vill ha en ny look för en dag. Med dess vackra mauve-färg, som är en härlig mix mellan mörklila och mörkrosa, kommer du garanterat att dra blickarna till dig.Peruken är 66 cm lång med en snygg lockig finish som ger ett naturligt och vackert utseende. Khloe-peruken är värmetålig upp till 120 grader och är mycket lätt att använda och underhålla.En elastisk hättband i peruken gör det möjligt att reglera storleken på peruken så att den passar perfekt på ditt huvud. Khloe-peruken passar perfekt för cosplay, Halloween, eller när du bara vill ha en ny look för en kväll.Välj Fever Collections Khloe-peruk och upplev hur den ger dig en unik och vacker stil.Modell: Fever Khloe Wig Mauve.Värmetålig upp till 120 grader.Har naturliga lockar nertill.Handtvättas.
 • Peruk, Fever Kourtney ljusrosa

  Peruk, Fever Kourtney ljusrosa
  Fever Collections Kourtney-peruk är som en rosa dröm för ditt hår! Den här högkvalitativa peruken kommer garanterat att ge dig en iögonfallande och fantastisk look. Den rosa färgen är så söt att du kommer att bli stjärnan på varje fest!Peruken är 33 cm lång och har en naturlig svart utväxt för en extra touch av stil. Dess mittbena ger dig en look som ser helt naturlig ut.Med denna peruken kan du vara kreativ och forma den precis som du vill. Använd värme upp till 120 grader för att locka, föna, platta och handtvätta den vid behov. Det är så enkelt att få den att se ut precis som du vill!Kourtney-peruken levereras i en snygg presentbox, vilket gör den till en perfekt gåva till dig själv eller till någon annan som förtjänar lite rosa glamour i sitt liv.Glöm inte att köpa till en perukstrumpa så du kan gömma undan ditt naturliga hår under peruken. Nu är det dags att släppa loss och rocka den rosa looken med Fever Collections Kourtney-peruk!
 • Page rosa

  Page rosa
  One size (passar både barn och vuxna).
 • Peruk, Fever Lola neon rosa

  Peruk, Fever Lola neon rosa
  Fever Collections neonrosa Lola-peruk är den ultimata accessoaren för att sticka ut i mängden! Med sin livliga färg och snygga page-frisyr med lugg kommer denna peruken att ge dig en unik och iögonfallande look.Peruken är 30 cm lång och har en bekväm passform som gör den lätt att bära under långa perioder. Den kan enkelt justeras för att passa olika huvudstorlekar och hålls säkert på plats med hjälp av de medföljande justerbara remmarna.En av de bästa egenskaperna med denna peruken är dess värmetåliga egenskaper. Du kan styla den med hårfön, locktång eller plattång för att skapa olika frisyrer och looks som passar just dig. Den är även tvättbar i kallt/ljummet vatten för enkel rengöring och långvarig användning.Denna Lola-peruk i rosa kommer att bli en garanterad hit på festen, cosplay-evenemanget eller vilken annan tillställning du vill skapa en spektakulär look för. Levereras i en snygg presentbox för en komplett upplevelse. Ta din stil till nästa nivå med Fever Collections neonrosa Lola-peruk och få en spektakulär look som inte går obemärkt förbi på festen!Glöm inte att köpa till en perukstrumpa för att gömma ditt naturliga hår under peruken.
 • Peruk, Popstar rosa

  Peruk, Popstar rosa
  En rosa peruk med en hårig rosett som en del av den fräcka frisyren som du enkelt kompletterar mad valfria solbrillor för en utklädnad inspirerad av dagens popstjärnor Lady Gaga och Nicki Minaj.
 • Peruk My Other Me Kort Rosa

  Peruk My Other Me Kort Rosa
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Peruk My Other Me Kort Rosa och annat My Other Me till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Färg: Rosa. Kön: Kvinna. Storlek: One size. Innehåller: Peruk. Material: 100 % polyester. Typ: Peruk. Vikt: 130 g. Egenskaper: Kort
 • Peruk Jessica, rosa

  Peruk Jessica, rosa
  Rosa axellång och lockig peruk.Peruken är tillverkad av syntetmaterial och går inte att färga med hårfärg eller att t.ex. locka/platta med lock- eller plattång. Peruken är i one size vuxen modell och passar de flesta, den har reglerbara gummiband så att man kan justera hättans stolek. Handtvättas i kallt vatten. 
 • Peruk candy, lockig rosa

  Peruk candy, lockig rosa
  En knallrosa lockig peruk med lugg som passar bra till schlagerkvällen eller om du bara vill vara extra fancy en dag på stan eller i skolan.
 • Fantasy Peruk Rosa

  Fantasy Peruk Rosa
  Har du någon gång drömt om ett super snygg hår i rosa Nu kan du äntligen få testa på att ha rosa hår för en kväll Med den här peruken kan du enkelt och snabbt få till den perfekta frisyren&hellip:
 • Lång Färgglad Unicorn Peruk

  Lång Färgglad Unicorn Peruk
  Varför ha en enfärgad peruk när du kan ha ett hårvsvall i blått grönt och rosa Denna blå grön och rosa färgade maskerad peruk blir en perfekt frisyr till allt ifrån en enhörnings utklädnad&hellip:
 • Peruk, Sassy rosa

  Peruk, Sassy rosa
  En rosa peruk i en stram och omåttligt populär frisyr som låter dig inspireras av både 20-talet och glamourösa tillställningar. Det rosa håret gör det möjligt att enkelt byta hårfärg för en kväll eller prova på hur en page känns mot dina axlar. Du kan kliva in som prinsessa med bubbelgumsrosa hår på maskeraden eller klä ut dig till din stora idol, som Katy eller Nicki, på halloweenfesten.
 • Peruk Jester Blå och Rosa

  Peruk Jester Blå och Rosa
  Fixa en super cool frisyr till nästa fest med hjälp av den här tuffa maskerad peruken Med dem uppsatta tofsarna söta rosetterna och dem färgade topparna får du lätt och smidigt till en snygg frisyr&hellip:
 • Mössa med peruk My Other Me Rosa Hippie

  Mössa med peruk My Other Me Rosa Hippie
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Mössa med peruk My Other Me Rosa Hippie och annat My Other Me till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Typ: Hatt. Mått ca: 59 cm. Kön: Unisex. Modell: Hippie. Färg: Rosa
 • Peruk, Elise neonrosa

  Peruk, Elise neonrosa
  Få till den där perfekta korta Bobfrisyren! Här hittar du en ca 33 cm lång peruk i neonrosa toner. Peruken har ett justerbart innernät av hög kvalitet för bästa andningsförmåga och som inger en bättre känsla av äkthet. Går att styla för önskad frisyr, värmetålig upp till 120 grader! Går även bra att tvätta för hand.
 • Peruk Chique Icy Pink

  Peruk Chique Icy Pink
  Drömmer du om ett långt hår i rosa Då kan den här tuffa peruken uppfylla alla dina hår-drömmar En riktigt fin peruk i en snygg rosa nyans som passar utmärkt till många olika maskerad utklädnader&hellip:
 • Peruk Chique Hot Pink

  Peruk Chique Hot Pink
  Skaffa dig ett bländade hårsvall inför maskeraden festen eller kanske Halloween med denna läckra peruk i rosa En utmärkt peruk som ger dig en snygg frilla och som passar till flera olika sorters maskerad&hellip:
 • Peruk, Fever Kylie korallrosa

  Peruk, Fever Kylie korallrosa
  Fever Collections Kylie peruken är en fantastiskt snygg ljusrosa korallfärgad peruk med en naturlig mörk utväxt som ger en autentisk look. Med sin axellånga raka frisyr är den perfekt för alla tillfällen, oavsett om du vill sticka ut på festen eller bara ha en förändring i vardagen.Peruken är gjord av högkvalitativt syntetiskt hår som tål värme upp till 120 grader, så du kan styla den precis som du vill. Den har också en justerbar passform med ett elastiskt band på insidan, vilket gör att den passar alla huvudstorlekar.För att ta hand om din Kylie-peruk på bästa sätt, rekommenderas att du tvättar den för hand med ljummet vatten och milt schampo. Skölj sedan grundligt och låt den lufttorka på en perukstav eller annan mjuk yta. För att bibehålla den mjuka och naturliga känslan kan du använda en perukborste för att försiktigt reda ut håret.När du inte använder peruken är det bäst att förvara den i den medföljande snygga giftboxen för att skydda den från damm och smuts.
 • Peruk, Fever Nicole rosa

  Peruk, Fever Nicole rosa
  Förvandla dig till festens mittpunkt eller lev ut ditt dubbelliv till vardags med Nicole-peruken från Fever Collections. Den här rosa långa perukens realistiska finish gör att du kan blanda in eller sticka ut, beroende på din stil. Det är den ultimata accessoaren för din maskeradlook, men dess kvalitet och naturliga utseende gör den perfekt även för daglig användning.Nicole-peruken är inte bara en sensation att se på; den är också värmetålig upp till 120 grader. Detta betyder att du kan anpassa din look med lockar, plattning eller en snabb föning - möjligheterna är oändliga. Och oroa dig inte för att den ska se för falsk ut; dess högkvalitativa konstruktion gör att den sitter som en dröm och ser otroligt naturlig ut.Den här peruken är även handtvättbar, så att den alltid är redo för ditt nästa äventyr eller maskerade tillställning. Som pricken över i:et levereras Nicole-peruken i en elegant presentbox, vilket gör den till en utmärkt present eller julklapp.
 • Glitterperuk, rosa

  Glitterperuk, rosa
  Låt inte musikfesten börja utan att du fått på dig en glitterperuk i fin glansig rosa färg! Denna härliga folieperuk har ett hår som påminner om ett glitterdraperi och är en av de glittrigaste accessoarerna du kan ha när du ska gå på en schlagerfest på dansgolvet. Glitterperuken passar unga som vuxna men vi skulle rekommendera att fästa den med en hårclip så den sitter på plats lite bättre så du kan svänga med huvudet ordentligt till alla låtarna.
 • Rosa lång peruk med lugg

  Rosa lång peruk med lugg
  One size, passar dem flesta, både barn och vuxna.
 • Stylingbar peruk rosa page

  Stylingbar peruk rosa page
  One size (passar både barn och vuxna).
 • Stylingbar peruk rosa

  Stylingbar peruk rosa
  One size (passar både barn och vuxna).
 • Day of the Dead Peruk Rosa och Orange

  Day of the Dead Peruk Rosa och Orange
  Att få till en snygg och passande frisyr till en Day of the Dead utklädnad kan kanske kännas lite klurigt men med denna praktiska peruk i rosa och orange blir det riktigt busenkelt En super tuff Day&hellip:
 • Peruk, celebrity rosa

  Peruk, celebrity rosa
  Gör dig redo att bli festens liv med Buttericks peruken celebrity rosa! Oavsett om du är på en schlager- eller en discofest kommer denna rosa page-frisyr med axellångt hår garanterat att göra dig i centrum för uppmärksamheten.Den snabba och enkla stylingen ser till att du ser fantastisk ut på några minuter. Med Peruks Celebrity Rosa är du redo att slå dansgolvet på nolltid!
 • Peruk, Fever Sienna pastell rosa

  Peruk, Fever Sienna pastell rosa
  Vill du addera en touch av pastellrosa romantik till ditt hår? Denna Fever-peruk i Sienna-stil är den perfekta lösningen! Med sitt 66 cm långa hår och en kort, elegant lugg ger denna peruken en realistisk och naturlig look. Dessutom tål den värme upp till 120 grader, vilket ger dig friheten att styla den precis som du vill. Den pastellrosa färgen är perfekt för roliga teman, sagovärlden eller för att bara känna dig extra elegant i vardagen. Sätt på dig denna peruken och känn dig som en riktig stjärna!Köp till en perukstrumpa för att gömma ditt naturliga hår undertill. Dessutom kommer peruken i en snygg presentbox som ger den en extra elegant look och fin att ge bort som present.
 • Rosa och Vit Deluxe Bob Peruk - Kan Stylas!

  Rosa och Vit Deluxe Bob Peruk - Kan Stylas!
  Rosa och vit ombre lyxperuk med läcker bobfrisyr och snedlugg. Peruken har ett realistiskt utseende och tål användning av både plattång och locktång :) Detta är en peruk i mycket bra kvalitet som&hellip:
 • Blond Peruk med Rosa Hårrullar

  Blond Peruk med Rosa Hårrullar
  Dette er en parykk som passer til de typiske mø:drene som har alt for mye å: gjø:re. Vi har sett dem på: filmer og kanskje i virkeligheten også:. De stå:r der med hå:r-ruller&hellip:
 • Blond och Rosa Peruk med Lockar

  Blond och Rosa Peruk med Lockar
  Blond och rosa ombre peruk med lockar och mittbena. Bär denna peruk till din sjöjungfrudräkt eller andra karaktärer.
 • Blå och Rosa Ombre Peruk med Vågor - Kan Stylas!

  Blå och Rosa Ombre Peruk med Vågor - Kan Stylas!
  Blå och rosa peruk med mittbena, snedlugg och vågor. Ombre är en färggradering från en färg till en annan som ger håret en stilig effekt.Peruken har ett realistiskt utseende och tål användning&hellip:
 • Nicole Deluxe Wig - Kan Styles! - Ask-Rosa Peruk med Vågor

  Nicole Deluxe Wig - Kan Styles! - Ask-Rosa Peruk med Vågor
  Ask-rosa lyxig peruk med underbar lå:ng frisyr och vå:gor. Peruken har ett realistiskt utseende och tå:l anvä:ndning av bå:de plattå:ngar och locktå:ngar :) Detta ä:r&hellip:
 • Lila, Rosa och Orange Ombre Peruk med Blommor

  Lila, Rosa och Orange Ombre Peruk med Blommor
  Lila, rosa och orange ombre peruk med vå:gor, fransar och blomma krans med fä:rgglada blommor. Anvä:nd detta fö:r din Day of the Dead-drä:kt tillsammans med andra tillbehö:r.
 • Neonrosa Lång Peruk med Pannlugg

  Neonrosa Lång Peruk med Pannlugg
  Neonrosa lång peruk med slätt hår och pannlugg. Denna peruk kan du använda till bad taste-fester, kändisutklädnader och andra karaktärer och tillfällen :)Denna peruk är mer rosa än på bilden.&hellip:
 • Pastellrosa Deluxe Peruk med Vågor - Kan Stylas!

  Pastellrosa Deluxe Peruk med Vågor - Kan Stylas!
  Pastellrosa lyxperuk med läcker lång vågig frisyr, sidbena och sned lugg. Peruken har ett realistiskt utseende och tål användning av både plattång och locktång :) Detta är en peruk i mycket god&hellip:
 • Lola Delux Wig - Kan Styles! - Rosa Peruk med Rak Bobfrisyr

  Lola Delux Wig - Kan Styles! - Rosa Peruk med Rak Bobfrisyr
  Rosa lyxig peruk med underbar rak bob-frisyr och rak frans. Peruken har ett realistiskt utseende och tå:l anvä:ndning av bå:de plattå:ngar och locktå:ngar :) Detta ä:r en peruk&hellip:
 • Neonrosa Lång Peruk med Rakt Hår och Mittbena

  Neonrosa Lång Peruk med Rakt Hår och Mittbena
  Denna peruk ä:r inte bara ett hå:rtillskott &ndash: den ä:r en livsstil, en stä:mningshö:jare och en sjä:lvfö:rtroendestä:rkare.Med denna peruk kan du lä:gga till en&hellip:
 • Cara Deluxe Wig - Kan Styles! - Kort Ask-Rosa Peruk

  Cara Deluxe Wig - Kan Styles! - Kort Ask-Rosa Peruk
  Ask-rosa lyxig peruk med underbar kort frisyr, mö:rk å:tervä:xt och vå:gor. Peruken har ett realistiskt utseende och tå:l anvä:ndning av bå:de plattå:ngar och locktå:ngar&hellip:
 • Rosa Elvis Peruk

  Rosa Elvis Peruk
  Varför vara traditionell hela tiden? Här har du en rosa rockperuk med Elvisstil.
 • Svart och Rosa Peruk med Buns

  Svart och Rosa Peruk med Buns
  Svart och rosa peruk med buns på toppen som du kan ha till dräkter som docka / dolls och andra karaktärer.
 • Deluxe Rosa och Vit Ombre Peruk - Kan Stylas!

  Deluxe Rosa och Vit Ombre Peruk - Kan Stylas!
  Rosa och vit ombre lyxperuk med läcker lång frisyr och snedlugg. Peruken har ett realistiskt utseende och tål användning av både plattång och locktång :) Detta är en peruk i mycket bra kvalitet&hellip:
 • Grå och Pastell Rosa Ombre Peruk med Vågor - Kan Stylas!

  Grå och Pastell Rosa Ombre Peruk med Vågor - Kan Stylas!
  Grå och pastell rosa peruk med mittbena, snedlugg och vågor. Ombre är en färggradering från en färg till en annan som ger håret en stilig effekt.Peruken har ett realistiskt utseende och tål användning&hellip:
 • Kylie Deluxe Wig - Kan Styles! - Ljusrosa Peruk med Lång Bob-Frisyr

  Kylie Deluxe Wig - Kan Styles! - Ljusrosa Peruk med Lång Bob-Frisyr
  Ljusrosa lyxig peruk med en underbar lå:ng bob-frisyr och mö:rk å:tervä:xt. Peruken har ett realistiskt utseende och tå:l anvä:ndning av bå:de plattå:ngar och locktå:ngar&hellip:
 • Mia Delux Wig - Bobfrisyr i Pastellrosa

  Mia Delux Wig - Bobfrisyr i Pastellrosa
 • Kourtney Deluxe Wig - Kan Styles! - Kort Baby Rosa Peruk

  Kourtney Deluxe Wig - Kan Styles! - Kort Baby Rosa Peruk
  Baby rosa lyxig peruk med underbar kort frisyr, mö:rk å:tervä:xt och stora vå:gor. Peruken har ett realistiskt utseende och tå:l anvä:ndning av bå:de plattå:ngar och&hellip:
 • Lång rosa peruk med lugg

  Lång rosa peruk med lugg
  Lång rosa peruk med lugg.
ilead