Röda peruker

Rött och eldigt hår är en stark modetrend. Om du vill prova vara rödhårig kanske en röd peruk är nåt för dig. Här finns röda peruker som du kan köpa billigt online.

Populärt inom röda peruker

 • Lång Röd Deluxe Peruk - One size

  Lång Röd Deluxe Peruk - One size
  Förvandla dig till sjöjungfrun Ariel eller en röd djävul bokstavligt från topp till tå med denna supertjusiga Lång Röd Deluxe Peruk. Det givna valet när du verkligen vill gå in i din karaktär?
 • Beehive Rödbrun Peruk - One size

  Beehive Rödbrun Peruk - One size
  Peggy Bundy sitter inte bara framför TV:n och glor på Oprah samtidigt som hon smäller i sig bon-bons. Ibland går hon på fest också! Med den här peruken kan du förvandla?
 • Värmetålig Peruk Lång Vinröd - One size

  Värmetålig Peruk Lång Vinröd - One size
  Fantastisk peruk med långa vinröda lockar! Frisyren kan du styla precis som du vill. Med den här peruken kan du verkligen byta look för en kväll. Kul när du är bjuden på fest eller maskerad!Värmetålig?
 • Superstar Rödbrun Peruk - One size

  Superstar Rödbrun Peruk - One size
  En äkta superstjärna behöver en glamourös och vacker frisyr när hon står i strålkastarljuset eller på röda mattan. Den här peruken passar perfekt till en superstjärna men kan också användas?

Fler tips på röda peruker

 • Sjöjungfru Röd Barn Peruk - One size

  Sjöjungfru Röd Barn Peruk - One size
  Havet är djupt och håret eldigt rött, och om det är sjöjungfru som står på den beryktade maskeradönskelistan är det här peruken som räddar dagen!Sjöjungfru Röd Barn Peruk kommer i storleken?
 • Cabaret Mörkröd Peruk - One size

  Cabaret Mörkröd Peruk - One size
  En supersnygg peruk i rött med en snygg bobfrisyr! Sätt den här på huvudet och du blir kvällens stjärna. Den utstrålar glamour, lyx och flärd men är samtidigt tuff och cool. Cabaret Mörkröd?
 • Clownperuk Röd - One size

  Clownperuk Röd - One size
  Clownperuker finns i många färger och utföranden, men den mest klassiska är ändå den med ett stort, krulligt illrött hår. Det gör att den här peruken?
 • Afroperuk Blå/Vit/Röd - One size

  Afroperuk Blå/Vit/Röd - One size
  Bultar hjärtat för Frankrike? Eller kanske Norge? Då föreslår vi att du visar det med den här fantastiska peruken! Den ultimata huvudbonaden till nästa gång du?
 • Ombre Vit/Röd Halloween Deluxe Peruk - One size

  Ombre Vit/Röd Halloween Deluxe Peruk - One size
  Till maskerad- eller halloweenfesten kan en läcker peruk vara den allra viktigaste detaljen och denna peruk ger dig flera möjligheter till en cool look. Du kan bland annat klä ut dig till ett läskigt?
 • Lång Röd/Svart Peruk

  Lång Röd/Svart Peruk
  Oavsett om du förbereder dig för en Halloween-fest, en temafest eller en uppträdande, kommer denna peruk definitivt att göra succé!  Ska du klä ut dig till självaste djävulen på halloweenfesten??
 • Saloon Girl Röd Lockig Peruk - One size

  Saloon Girl Röd Lockig Peruk - One size
  Efter en dag ute i vilda västerns oväsen är det äntligen dags att slå sig ner på den lokala puben med en kall och god enhet och koppla av. Och med den här frillan på huvudet kommer du passa in?
 • Jessica Lång Rak Rubinröd Deluxe Peruk - One size

  Jessica Lång Rak Rubinröd Deluxe Peruk - One size
  Den här supersnygga peruken kan du använda när du är bjuden på fest eller maskerad men du kan också sätta den på dig en helt vanlig vardag. Så coolt att dyka upp på nästa affärsmöte i rött?
 • Marie Antoinette Deluxe Peruk - One size

  Marie Antoinette Deluxe Peruk - One size
  Gå på maskerad och efterlikna en riktig kunglighet! Den här urtjusiga peruken kommer få dig lika snygg i håret som Marie Antionette! Om det inte finns bröd kan du låta dina gäster äta bakelser!Marie?
 • Röd Afroperuk - One size

  Röd Afroperuk - One size
  Är det rött färgtema på maskeraden, eller tycker du helt enkelt att rött är en sjukt underskattad färg? Visa var din lojalitet ligger med denna röda fräsiga afroperuk!Röd Afroperuk är en härligt?
 • Grottkvinna Röd Peruk - One size

  Grottkvinna Röd Peruk - One size
  Nog har vi alla känt oss som en grottmänniska någon gång i livet. Till exempel när man tittar sig i spegeln efter en lång natts skönhetssömn och håret står?
 • Supporterperuk Tyskland - One size

  Supporterperuk Tyskland - One size
  Bästa peruken för ett riktigt Tysklandsfan! Peruken har en afrofrisyr med korta lockar och självklart är den randig i Tysklands färger: svart, gul och röd. Sätt peruken?
 • Cabaret Mahogny Peruk - One size

  Cabaret Mahogny Peruk - One size
  Mahogny är en snygg, rödbrun nyans och nu kan du få en snygg peruk i just mahogny! Peruken passar fint både till maskerad eller till fest och passar till flera olika stilar. Den finns i flera olika?
 • Pulp Fiction Perukset - One size

  Pulp Fiction Perukset - One size
  Autentiskt perukset som förvandlar dig till Jules i succéfilmen Pulp Fiction på tre röda.Komplett Pulp Fiction Perukset med brun afroperuk och självhäftande polisonger samt mustasch.One size (vuxenstorlek).?
 • 80-tals Space Popstjärna Peruk - One size

  80-tals Space Popstjärna Peruk - One size
  Gör succé på nästa 80-talsfest eller maskerad genom att klä ut dig till David Bowie. I vårt sortiment hittar du denna röda peruk, som påminner precis som hans hår under vissa av hans kända år,?
 • Manic Panic She Wolf Deluxe Peruk - One size

  Manic Panic She Wolf Deluxe Peruk - One size
  Skaffa dig en helt ny fräsig kalufs på tre röda inför festen med hjälp av denna läckra peruk! Tusen gånger smidigare än att hålla på att styla och färga ditt egna hår och krångla i x antal?
 • Sjöjungfru Röd Peruk - One size

  Sjöjungfru Röd Peruk - One size
  Ska du på Disneymaskerad och vill klä ut dig till den klassiska sjöjungrun Ariel? Då är det här peruken för dig.Sjöjungfru Röd Peruk är producerad i polyester och kommer i one size vuxen. Passar?
 • Clownperuk Röd Stor - One size

  Clownperuk Röd Stor - One size
  Cirkus möter pudelrock i en kittlande kombination! Om du som clown rockar den här frisyren spelar du antingen i band på lediga stunder, eller så är du spritt språngade galen! Men en sak är säker?
 • 80-tals Rockstjärna Röd Deluxe Peruk - One size

  80-tals Rockstjärna Röd Deluxe Peruk - One size
  Vore det inte lite tråkigt om du under hela din livstid bara skulle ha en och samma hårfärg dag ut och dag in? Att vara ovetandes om vilka möjligheter som skulle kunna komma i din väg om du bara för?
 • Svart/Röd Page Peruk - One size

  Svart/Röd Page Peruk - One size
  Vill du testa på något nytt i vardagen? Eller behöver du en drastisk förändring innan den stundande halloweenfesten? Låt denna peruk hjälpa dig på traven! Svart/Röd Page Peruk är en snygg peruk?
 • Mördardocka Röd Peruk - One size

  Mördardocka Röd Peruk - One size
  Klä ut dig till den ökände dockan Chucky med hjälp av denna vidriga halloweenperuk. Peruken är typ identisk med dockans riktiga frilla och ja, peruken kommer skrämma livet ur alla på halloweenfesten!Mördardocka?
 • Gotisk Svart/Röd Peruk - One size

  Gotisk Svart/Röd Peruk - One size
  Röd och svart peruk som passar utmärkt till temafesten eller din halloweendräkt.Gotisk Svart/Röd Peruk har långt hår med svarta och röda slingor samt hellugg.One size (vuxenstorlek).
 • 90-tals Dance Neonröd Peruk - One size

  90-tals Dance Neonröd Peruk - One size
  Vill du på denna halloween eller maskerad klä ut dig till något annorlunda som ingen annan kommer att göra? Kanske klä ut dig till en tomat eller helt enkelt matcha peruken i?
 • Cabaret Röd Peruk - One size

  Cabaret Röd Peruk - One size
  Rött hår är så vackert och häftigt! Det är inte så vanligt med rött hår och nu behöver du faktiskt inte vara en äkta rödtopp för att?
 • Orange Afroperuk - One size

  Orange Afroperuk - One size
  Varför ha en klassisk rödfärgad clownperuk på maskeraden när du kan ha en oklassisk orangefärgad? Denna trevliga orangea peruk gör sig minst lika bra som clownperuk?
 • Tina Turner Peruk - One size

  Tina Turner Peruk - One size
  Förvandla dig till 80-talets popdrottning med denna Tina Turner Peruk! Peruken är i två toner med svart och röd/gul och kan behövas stylas lite för rätt look. One size (vuxenstorlek).
 • Nyckelpiga Röd Peruk - One size

  Nyckelpiga Röd Peruk - One size
  Varför inte klä ut dig till en söt nyckelpiga till maskeraden? Tänk bara på att också matcha frillan för en komplett look, och det gör du definitivt med denna supersöta nyckelpiga peruk på?
 • Cowgirl Röd Barn Peruk

  Cowgirl Röd Barn Peruk
  Yee-haa! Lev ut cowgirldrömmen ordentligt genom att byta frisyr. Med knallrött barr med fräsig fläta blir du redo att rida ut på vidderna och samla boskap! Cowgirl Röd Barn Peruk kommer i storleken?
 • Harlequin Svart/Röd Deluxe Peruk - One size

  Harlequin Svart/Röd Deluxe Peruk - One size
  Hälften svart och hälften rött bara skriker Harlequin. Så är det just den karaktären som gäller på den kommande maskeradfesten är denna fantastiska peruk ett måste!Harlequin Svart/Röd Deluxe?
 • Röd Clownperuk med Flint - One size

  Röd Clownperuk med Flint - One size
  Att klä ut sig till riktigt ruskig clown på halloween är en klassiker som aldrig går ut i tiden. Med den här peruken får du en passande och smått galen frisyr i knallröd nyans som passar perfekt?
 • 60-tals Rödbrun Afroperuk - One size

  60-tals Rödbrun Afroperuk - One size
  Sväng dina lurviga som discogolvets diva i den här snygga peruken! Peruken är rödbrun och har krulligt hår. One size
 • Lång Svart/Röd Halloween Peruk - One size

  Lång Svart/Röd Halloween Peruk - One size
  Svart och rött är färger som passar ypperligt till halloween. Därför kommer denna långa svart/röda halloween-peruk göra sig mer än populär. Sätt den på huvudet och kombinera med spännande?
 • Röd/Svart Lång Peruk

  Röd/Svart Lång Peruk
  Ge din vampyrdräkt det där lilla extra med den rätta frillan. Om du inte vill färga ditt egna hår i röda och svarta toner har vi nu fixat till den ultimata peruken som fixar det åt dig! Röd/Svart?
 • Kizz Svart Peruk - One size

  Kizz Svart Peruk - One size
  Fixa den ultimata rockfrillan på tre röda med denna coola Kizz Svart Peruk. Allt som fattas är bara lite svarta kläder och en jättelång tunga och du är redo för ROCK!Kizz Svart Peruk består av?
 • Sjöjungfru Röd Peruk Barn

  Sjöjungfru Röd Peruk Barn
  Förvandla din lilla äventyrare till undervattensvärldens mest kända sjöjungfru med vår Sjöjungfru Röd Peruk Barn. Perfekt för temafester, födelsedagskalas eller barndomsrollspel, ser ditt barn&hellip:
 • Lola Peruk Röd 30 cm

  Lola Peruk Röd 30 cm
  Lola Peruk Röd är en lyxig peruk med kort rak frisyr med lugg. Längden på perukens hår är 30 cm. Peruken har kort rakt hår och lugg. Justerbar perukmössa av professionell kvalitet med syntetläderkrans.&hellip:
 • Khloe Peruk Rubinröd 66cm

  Khloe Peruk Rubinröd 66cm
  Khloe Peruk Rubinröd är en lyxig peruk med mittbena. Längden på perukens hår är 66 cm. Peruken har långt vågigt hår och mittbena. Justerbar perukmössa av professionell kvalitet med syntetläderkrans.&hellip:
 • Lång Quiff Peruk Röd

  Lång Quiff Peruk Röd
  Klä ut dig till en snygg 50 tals vampyr med denna eleganta peruk! En festlig lång peruk i mörk röd färg, perfekt för dig som vill stajla till det inför fest, maskerad party och Halloween kalas.&hellip:
 • Svart och Röd Punk Peruk

  Svart och Röd Punk Peruk
  Skaffa dig en häftig punk frisyr riktigt enkelt med hjälp av denna häftiga punk maskerad peruk! Med det långa röda hårsvallet och den tuffa svarta luggen får du precis rätt utseende för att bli&hellip:
 • Jesterina Peruk Röd och Svart

  Jesterina Peruk Röd och Svart
  Fullborda din gycklare maskerad utklädnad med denna häftiga peruk! Snyggt lockig halloween och maskerad peruk i rött och svart som snabbt förvandlar dig till en riktigt snygg, och lite läskig gycklare.&hellip:
 • Fantasy Peruk Röd

  Fantasy Peruk Röd
  Nu kan du skaffa dig ett rött hårsvall på bara några minuter! Med hjälp av den här tjusiga peruken kan du snabbt och enkelt få till den perfekta maskerad frisyren. En utmärkt peruk för exempelvis&hellip:
 • Peruk, Fever Khloe rubinröd

  Peruk, Fever Khloe rubinröd
  Framhäv din skönhet och stil med vår högkvalitativa peruk 'Khloe' från Fever Collections. Denna långhåriga peruk, utformad med lockar, ger dig en glamourös och sofistikerad look på nolltid.Khloe-peruken är tillverkad av mörkrött syntethår, som inte bara ger dig en rik och djup färg, men också håller för användning med värmeverktyg upp till 120 grader. Du kan locka, föna, platta och även handtvätta peruken för att passa dina behov och önskemål.Denna peruk är perfekt för maskerad, teateruppträdanden, temafester eller bara för att förändra din frisyr utan att klippa eller färga ditt eget hår. Varje Khloe-peruk kommer i en stilren presentbox, vilket gör den till en perfekt gåva för någon som älskar att experimentera med olika stilar.Vi rekommenderar att du köper till en perukstrumpa för att dölja ditt naturliga hår och för att säkerställa att peruken sitter bekvämt och säkert på huvudet.Utforska en värld av hårstilar med vår Khloe-peruk från Fever Collections. Ditt drömfrisyr väntar!
 • Clownperuk Röd

  Clownperuk Röd
  Traditionell clownperuk i rött som passar perfekt till en röd clownnäsa. För alla lustigkurrar som ska roa barnen med färgglada ballonger och galna trix i egenskap av clown på barnkalaset, en marknad&hellip:
 • Ariel Lilla Sjöjungfrun Peruk

  Ariel Lilla Sjöjungfrun Peruk
  En av Ariels största igenkänningsfaktorer är hennes röda hårsvall. Därför finns nu denna Ariel peruk för att få till det sista i din Disney utklädnad. Få en fulländad Lilla Sjöjungfrun dräkt&hellip:
 • Unisex Rockstjärna Peruk Röd

  Unisex Rockstjärna Peruk Röd
  Gör dig redo att inta scenen som en äkta rockstjärna med vår Unisex Rockstjärna Peruk i Rött! Denna pigga och glammiga peruk är det perfekta tillbehöret för din maskerad eller temafest. Med en&hellip:
 • Brun Piratperuk med Bandana

  Brun Piratperuk med Bandana
  Du kanske inte blir någon Captain Jack med denna bruna peruk, men du kommer åtminstone vidlikna honom lite grann! En piratperuk med en röd bandana som denna kommer absolut passa på en sjörövar eller&hellip:
 • Lång Peruk Ombre Röd

  Lång Peruk Ombre Röd
  Vem vill inte ha ett lyxigt rött hårsvall, och med en snygg röd peruk kan du få en utan att krångla med hårfärger eller frisörer. Den här peruken är perfekt för dig som vill byta hårfärg till&hellip:
 • Khloe Peruk Neonröd 66cm

  Khloe Peruk Neonröd 66cm
  Khloe Peruk Neonröd är en lyxig peruk med mittbena. Längden på perukens hår är 66 cm. Peruken har långt vågigt hår och mittbena. Justerbar perukmössa av professionell kvalitet med syntetläderkrans.&hellip:
 • Day of The Dead Peruk Catrina

  Day of The Dead Peruk Catrina
  Ta din day of the dead halloween utklädnad till nästa nivå med denna häftiga peruk för maskerad. En nattsvart day of the dead peruk med fylliga lockar och röda rosor som gör den helt perfekt till&hellip:
 • Kort Vågig Peruk Röd & Lila

  Kort Vågig Peruk Röd & Lila
  Färgstark och färgsprakande röd och lila lätt lockig peruk som passar perfekt till dig som är ute efter att synas på maskerad och Halloween fest. Med denna coola peruk får du en helt egen look som&hellip:
 • Kourtney Peruk Rubinröd 30cm

  Kourtney Peruk Rubinröd 30cm
  Kourtney Peruk Rubinröd är en lyxig peruk med kort lockig frisyr med mittbena. Längden på perukens hår är 30 cm. Peruken har kort lockigt hår och mittbena. Justerbar perukmössa av professionell&hellip:
 • Peruk, Fever Jessica Rubinröd

  Peruk, Fever Jessica Rubinröd
  Fever Collections rubinröda peruk Jessica är 66 cm lång med rakt hår och en snygg lugg. Naturtrogen och perfekt för cosplay eller maskerad. Tål värme upp till 120 grader och kan stylas till lockar. Passar bra för en djävulsk sminkning på halloween eller till den eleganta fén på barnkalaset.Göm undan ditt naturliga hår under peruken med hjälp av en perukstrumpa så kommer du enbart ha det vackra rubinröda håret med en mörk underton i rötterna.Den fina peruken Jessica från fever handtvättas för att hålla den ren.
 • Lång Röd Peruk Elegant

  Lång Röd Peruk Elegant
  Tydlig i sin utstrålning, utmärker sig vår Långa Röda Peruk som ett distinkt val för dig som söker en förändring. Fabulerad i en strålande nyans av rött och konstruerad som en syntetperuk, levereras&hellip:
 • Peruk, Lola röd

  Peruk, Lola röd
  En peruk i en klassisk page men med en uppdaterad sprakande färg. Med denna färgsprakande peruk på huvudet går du inte obemärkt förbi. Vill du väcka uppmärksamhet är det denna peruk du ska ha på skallen och det gäller även när du ska gå i festivaltåget när det är Pride. En korthårig röd peruk i syntetmaterial.Det finns gummiband i hättan vilket gör att man kan reglera storleken på peruken.Fever är en peruk av högsta kvalitet som har ett realistiskt utseende och tål användning av både platt- och locktänger. Tål värme upp till 120°C och kan handtvättas. En riktig kvalitétsperuk med andra ord!
 • Harlequin Peruk Röd & Svart

  Harlequin Peruk Röd & Svart
  Skapa en fascinerande och fängslande look med vår Harlequin Peruk i rött och svart!  Med clip-on-ponytails och en justerbar rem är denna peruk både mångsidig och bekväm att bära.  Onesize Justerbar&hellip:
 • Cowgirl Fläta Röd Peruk Barn

  Cowgirl Fläta Röd Peruk Barn
  Låt ditt barn kliva in i en fantasivärld med denna charmiga Cowgirl Fläta Röd Peruk Barn. Med sitt vackra, vågiga hår i en trendig fläta kommer ditt barn känna sig som en verklig cowgirl. En snedlugg&hellip:
 • Svart- och Röd Peruk med Djävulshorn

  Svart- och Röd Peruk med Djävulshorn
  Tilldragande svart- och röd peruk med djävulshorn föreställande en mer sensuell version av djävulen som skiljer dig från mängden vid evenemanget.Svart- och Röd Peruk med Djävulshorn inkluderar&hellip:
 • Peruk Röd

  Peruk Röd
  Barnen förtjänar det bästa, därför vill vi presentera Peruk Röd, perfekt för alla som söker kvalitetsprodukter för barn! Köp till bästa priser!. Rekommenderad ålder: + 4 år. Färg: Röd
 • 80-tals Peruk Rödgul

  80-tals Peruk Rödgul
  Den kanske skojigaste frisyren någonsin är, wait for it, en riktig hockeyfrilla. Med denna härliga peruk kan du anamma en riktig hockeyfrilla a la 80 tal som passar perfekt till en en färgglad 80 tals&hellip:
 • Peruk, celebrity röd

  Peruk, celebrity röd
  En röd pageperuk är en typ av peruk med axellångt hår som är frisyrade i en pageform och färgen röd. Peruker används ofta för skådespeleri eller för att förändra en persons utseende.Röda pageperuker är särskilt lämpliga för karneval eller fest, där man vill skapa en kraftfull och dramatisk look. Peruker kan också användas för att förändra hårfärg utan att permanent färga håret.
 • Tomteskägg med Peruk och Luva

  Tomteskägg med Peruk och Luva
  Nu blir alla jobbiga hår- och skäggodlingar ett minne blott inför julafton! Förvandlas till självaste jultomten på sekunder i denna tomteluva med tillhörande peruk och tomteskägg.Klassisk röd&hellip:
 • Krullig Röd Peruk

  Krullig Röd Peruk
  Oavsett om du bara vill ha en röd afro eller ska klä ut dig till clown är den här röda peruken perfekt för dig. En clownperuk med täta röda lockar som är perfekt oavsett om du ska bli en läskig&hellip:
 • Peruk, Khloe neonröd

  Peruk, Khloe neonröd
  Peruken för dig som vill ha ett naturligt längre svall och samtidigt sticka ut! Peruken går i en neonröd stark färg, ca 66 cm lång. Går att styla för önskad frisyr, värmetålig upp till 120 grader! Går även bra att tvätta för hand.
 • Röd Peruk med Svarta Slingor

  Röd Peruk med Svarta Slingor
  Häftigt maskerad och halloween peruk i rött med snyggt svarta slingor som enkelt ger dig rätt look. Med den här peruken kan du snabbt och enkelt skaffa dig ett iögonfallande hår som får dig att&hellip:
 • Clownperuk Röd med Flint

  Clownperuk Röd med Flint
  En läskig clown behöver en läskig frilla, och den här yviga clownperuken med rött hår och flint är perfekt för alla Pennywise copycats på Halloween maskeraden. Peruken funkar ju förstås även&hellip:
 • Peruk Långt Rakt Hår - Röd

  Peruk Långt Rakt Hår - Röd
  Lång röd peruk med rakt hår och lugg.  Med levande nyanser och edgy texturer erbjuder denna peruk en oförglömlig look som låter dig uttrycka din personlighet.  Syntetiskt hår, med justerbart elastiskt&hellip:
 • Peruk, Fever Savanna mörkröd

  Peruk, Fever Savanna mörkröd
  Fever Savanna deep red har en djup röd färg och är en kort, lager-på-lager-bob-frisyr med en modern look. Den har en skarp snedlugg som faller precis utanför ögonbrynen. Peruken är utformad för att se naturtroget ut och är gjord av högkvalitativt syntetiskt hår som är enkelt att underhålla.Bob-fisyren har oftast en kortare nacke än framsida, för att dölja ditt naturliga hår krävs en perukstrumpa.Fever Collections gör några av marknadens bästa peruker med värmetåligt (upp till 120 grader) syntetmaterial har de kollektioner i många olika stilar och färger.
 • Häxperuk Svart och Röd

  Häxperuk Svart och Röd
  Snygga till din häxutklädnad med denna häftiga häxperuk! En supersnygg halloween peruk i rött och svart som passar perfekt för varje häxa som vill känna sig extra fest-fin inför halloween. Med&hellip:
 • Röd Clownperuk med Flint

  Röd Clownperuk med Flint
  Efter succén av filmen DET både 1986 och den nyare varianten vill ju nästan alla vara clowner, clowner är dessutom en av dom vanligaste fobierna man kan ha, vilket gör att klä ut sig till just det&hellip:
 • Peruk Oceana Röd

  Peruk Oceana Röd
  En tuff röd maskerad peruk som passar utmärkt för dig som exempelvis vill efterlikna den lilla sjöjungfrun Ariel eller kanske bara är ute efter en ny snygg hårfärg eller frisyr till festen. Peruk&hellip:
 • Cheryl Röd Peruk

  Cheryl Röd Peruk
  Vad är Ariels sjöjungfrufena eller en vampyrdräkt utan en lång röd lockig peruk som förvandlar din maskeraddräkt till den bästa på hela halloween festen! Med denna läckert röda maskerad peruk&hellip:
 • Peruk Amber, rödbrun

  Peruk Amber, rödbrun
  En rak långhårig rödbrun peruk i syntetiskt material. Denna peruk kan både tvättas och fönas. Det går även att locka peruken och använda platt-tång med maxvärme 120 grader. Det finns gummiband i hättan vilket göra att man kan reglera storleken på peruken.En riktig kvalitétsperuk!
 • Alexia Peruk Rubinröd 48cm

  Alexia Peruk Rubinröd 48cm
  Alexia Peruk Rubinröd är en lyxig peruk med lugg. Längden på perukens hår är 48 cm, rak klippning med lugg. Justerbar perukmössa av professionell kvalitet med syntetläderkrans. Handtvätt. Värmetålig&hellip:
 • Lång Röd Krigar Prinsessa Peruk

  Lång Röd Krigar Prinsessa Peruk
  Den här röd orangea lockiga peruken är verkligen perfekt när du ska klä ut dig till en krigar prinsessa. Till exempel när du vill gå på maskerad som prinsessan Merida från Disneyfilmen Modig,&hellip:
 • Peruk, Sassy röd

  Peruk, Sassy röd
  Peruken Sassy är en klassisk röd page-peruk i stil med 1920-talets mode. Den tillverkas av högkvalitativt syntetiskt hår vilket gör Sassy-peruken till ett utmärkt val för både maskerad och vardagsanvändning.En av de främsta fördelarna med peruken Sassy är dess höga kvalitet. Dessutom är den mycket slitstark och tålig, vilket gör att den kan användas många gånger utan att tappa sin form eller färg.Utöver sin höga kvalitet har Sassy-peruken också en mycket elegant och klassisk design som passar perfekt för 1920-tals temafester eller andra tillfällen där du vill skapa en retro-look. Dess röda färg ger en extra touch av glamour och stil, och dess page-frisyr är tidlös och sofistikerad. 
 • Peruk Punkare Svart & Röd

  Peruk Punkare Svart & Röd
  En superskoj peruk som är perfekt att använda till Punk-festen, den galne uppfinnaren eller när du vill se allmänt tokig ut.
 • Peruk Långt Vågigt Hår - Röd

  Peruk Långt Vågigt Hår - Röd
  Lång röd peruk med vågigt hår och lugg.  Med levande nyanser och edgy texturer erbjuder denna peruk en oförglömlig look som låter dig uttrycka din personlighet.  Syntetiskt hår, med justerbart&hellip:
 • Peruk till Halloween Röd

  Peruk till Halloween Röd
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Peruk till Halloween Röd 118202 och annat till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Längd: 60 cm. Färg: Röd
 • Djävul Peruk Röd

  Djävul Peruk Röd
  Vilken frisyr passar bättre till en djävul än en flammande eldfrisyr? Skaffa dig en glödande het frisyr med denna häftiga halloween och maskerad peruk. Riktigt häftig peruk som liknar brinnande eldsflammor,&hellip:
 • Sienna Peruk Rödbrun 66cm

  Sienna Peruk Rödbrun 66cm
  Sienna Peruk Rödbrun är en lyxig peruk med lugg. Längden på perukens hår är 66 cm. Långt fjäderklippt hår med lugg och intensiv färg. Justerbar perukmössa av professionell kvalitet med syntetläderkrans.&hellip:
 • Superstar Peruk Rödbrun

  Superstar Peruk Rödbrun
  Ge din look en touch av stjärnstatus med vår Superstar peruk i en förtrollande auburn nyans! Denna långa, vågiga peruk med en realistisk hårfördelning på huvudet är den ultimata accessoaren för&hellip:
 • Peruk Kort Rakt Hår - Vinröd

  Peruk Kort Rakt Hår - Vinröd
  Kort peruk med rakt hår och lugg.  Med levande nyanser och edgy texturer erbjuder denna peruk en oförglömlig look som låter dig uttrycka din personlighet.  Syntetiskt hår, med justerbart elastiskt&hellip:
 • Kort Page Peruk Röd/Svart

  Kort Page Peruk Röd/Svart
  Den här kortklippta peruken i svart och rött blir perfekt när du ska klä ut dig till en rockig brud på nästa maskeradfest. Peruken har redan en snygg frisyr så det enda du behöver fixa är en rolig&hellip:
 • 20-tals Kort Röd Peruk

  20-tals Kort Röd Peruk
  Nu kan du se hur snygg du blir med rött hår utan att färga håret. En kort rosa peruk från 20-talet passar de flesta och är riktigt festlig. Du kan säkert komma på snygga plagg att matcha med. One&hellip:
 • Röd Lockig Peruk Siren

  Röd Lockig Peruk Siren
  En maskeraddräkt kan kompletteras oändligt mycket, och när det gäller en peruk som exempelvis denna röd lockiga peruk, kan det hela resultera i en likvärdig skillnad mellan dag och natt. Peruker&hellip:
 • Lång Häxperuk Mörkröd

  Lång Häxperuk Mörkröd
  Att vara häxa på Halloween är ett ganska enkelt val, men att stå ut från mängden av alla häxor kan vara svårt. Men med denna långa röda peruk kommer du verkligen synas mest, vare sig du tänker&hellip:
 • Peruk Chique Röd

  Peruk Chique Röd
  Ett vackert rött hårsvall är det många som drömmer om, men nu behöver du inte längre drömma, med denna läckra maskerad peruk kan du nämligen få ett långt, lätt lockigt rött hår på bara&hellip:
 • Peruk Kort Rakt Hår - Röd

  Peruk Kort Rakt Hår - Röd
  Kort röd peruk med rakt hår och lugg.  Med levande nyanser och edgy texturer erbjuder denna peruk en oförglömlig look som låter dig uttrycka din personlighet.  Syntetiskt hår, med justerbart elastiskt&hellip:
 • Mörkröd Vågig Peruk

  Mörkröd Vågig Peruk
  Superläcker peruk i mörkrött långt vågigt hår, perfekt för dig som vill ha en tjusig utklädnad och outfit till kalas, maskerad och Halloween. Med en lockig röd peruk får du en outstanding look&hellip:
 • Röd Kort Diva Peruk

  Röd Kort Diva Peruk
  Är du i behov av en kort, super röd frisyr? Då kan den här röda maskerad peruken i kort frisyr bli perfekt för dig! Bär peruken till maskeraden, Halloweenfesten eller när du bara känner för en&hellip:
 • Peruk My Other Me Röd Djävulskvinna

  Peruk My Other Me Röd Djävulskvinna
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Peruk My Other Me Röd Djävulskvinna och annat My Other Me till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Färg:. Röd. Multicolour. Typ: Peruk. Material: 100 % polyester. Modell: Djävulskvinna. Kön: Kvinna. Storlek: One size. Innehåller: Peruk. Stil: Halloween
 • Clownperuk med Flint Röd

  Clownperuk med Flint Röd
  Få till den rätta clownlooken med den här häftiga peruken! En effektfull clown-peruk med vit flint och rött, fluffigt hår som får vem som helst att se ut som en äkta clown. Utmärkt clown peruk&hellip:
 • Khloe Deluxe Wig - Kan Styles! - Rubinrød Peruk med Vågor

  Khloe Deluxe Wig - Kan Styles! - Rubinrød Peruk med Vågor
  Rubinrö:d lyxig peruk med underbar lå:ng frisyr, sidoseparering och vå:gor. Peruken har ett realistiskt utseende och tå:l anvä:ndning av bå:de plattå:ngar och locktå:ngar&hellip:
 • Färgglad Peruk med stor röd kam

  Färgglad Peruk med stor röd kam
  Blå:, gul, svart och orange peruk med stor/hö:g rö:d spetsad kam. Kan anvä:ndas av bå:da kö:nen. Perfekt fö:r din rock- eller punkdrä:kt.
 • Licensierad Chucky Wig

  Licensierad Chucky Wig
  Rö:d-orange Chucky peruk. Komplettera gä:rna detta med din kostym tillsammans med teatersminkning och andra kostymtillbehö:r.Detta ä:r en officiellt licensierad Universal Studios-produkt.&hellip:
 • Bettie Deluxe Wig - Kan Stylas! - Röd Axellång Peruk

  Bettie Deluxe Wig - Kan Stylas! - Röd Axellång Peruk
  Röd lyxperuk med läcker axellång frisyr, pannlugg och stora vågor.Peruken har ett realistiskt utseende och tål både plattång och locktång :) Detta är en peruk i mycket god kvalitet som du kan&hellip:
 • Jessica - Knallröd Peruk

  Jessica - Knallröd Peruk
  Vi har väl sett Jessica Rabbit från filmen Vem Satte Dit Roger Rabbit? Denna peruk är inte bara perfekt till denna karaktär utan till alla förföriska och läckra karaktärer. Knallröd peruk med&hellip:
 • Röd och Svart Peruk med Långt Fylligt Hår

  Röd och Svart Peruk med Långt Fylligt Hår
  Röd peruk med svart undersida, långt och fylligt hår. Komplettera gärna med denna till din djävulsdräkt.
 • Brun Fyllig Peruk med Lockar

  Brun Fyllig Peruk med Lockar
  Brun fyllig peruk med lockar och mittbena som du kan ha till kostymer som sjöjungfru, 80-tals, disco och andra karaktärer.
 • Jessica Deluxe Wig - Kan Styles! - Rubinröd Peruk med Lugg

  Jessica Deluxe Wig - Kan Styles! - Rubinröd Peruk med Lugg
  Rubinrö:d lyxig peruk med en vacker lå:ng frisyr och lugg. Peruken har ett realistiskt utseende och tå:l anvä:ndning av bå:de plattå:ngar och locktå:ngar :) Detta ä:r&hellip:
ilead