Röda peruker

Rött och eldigt hår är en stark modetrend. Om du vill prova vara rödhårig kanske en röd peruk är nåt för dig. Här finns röda peruker som du kan köpa billigt online.

Populärt inom röda peruker

 • Lång Röd Deluxe Peruk - One size

  Lång Röd Deluxe Peruk - One size
  Förvandla dig till sjöjungfrun Ariel eller en röd djävul bokstavligt från topp till tå med denna supertjusiga Lång Röd Deluxe Peruk. Det givna valet när du verkligen vill gå in i din karaktär?
 • Värmetålig Peruk Lång Vinröd - One size

  Värmetålig Peruk Lång Vinröd - One size
  Fantastisk peruk med långa vinröda lockar! Frisyren kan du styla precis som du vill. Med den här peruken kan du verkligen byta look för en kväll. Kul när du är bjuden?
 • Lång Lockig Röd Deluxe Peruk - One size

  Lång Lockig Röd Deluxe Peruk - One size
  Oavsett om denna peruk är tänkt att ha till Modig-outfiten, eller till 80-talsdiva-dräkten så kommer den gå hem helt utmärkt! Peruken är otroligt högkvalitativ, lång, lockig och röd vilket gör?
 • Superstar Rödbrun Peruk - One size

  Superstar Rödbrun Peruk - One size
  En äkta superstjärna behöver en glamourös och vacker frisyr när hon står i strålkastarljuset eller på röda mattan. Den här peruken passar perfekt till en superstjärna men kan också användas?

Fler tips på röda peruker

 • Pulp Fiction Perukset - One size

  Pulp Fiction Perukset - One size
  Autentiskt perukset som förvandlar dig till Jules i succéfilmen Pulp Fiction på tre röda.Komplett Pulp Fiction Perukset med brun afroperuk och självhäftande polisonger samt mustasch.One size (vuxenstorlek).?
 • Gotisk Svart/Röd Peruk - One size

  Gotisk Svart/Röd Peruk - One size
  Röd och svart peruk som passar utmärkt till temafesten eller din halloweendräkt.Gotisk Svart/Röd Peruk har långt hår med svarta och röda slingor samt hellugg.One?
 • Nyckelpiga Röd Peruk - One size

  Nyckelpiga Röd Peruk - One size
  Varför inte klä ut dig till en söt nyckelpiga till maskeraden? Tänk bara på att också matcha frillan för en komplett look, och det gör du definitivt med denna supersöta nyckelpiga peruk på?
 • Supporterperuk Tyskland - One size

  Supporterperuk Tyskland - One size
  Bästa peruken för ett riktigt Tysklandsfan! Peruken har en afrofrisyr med korta lockar och självklart är den randig i Tysklands färger: svart, gul och röd. Sätt peruken?
 • Röd Afroperuk - One size

  Röd Afroperuk - One size
  Är det rött färgtema på maskeraden, eller tycker du helt enkelt att rött är en sjukt underskattad färg? Visa var din lojalitet ligger med denna röda fräsiga afroperuk!Röd Afroperuk är en härligt?
 • Saloon Girl Röd Lockig Peruk - One size

  Saloon Girl Röd Lockig Peruk - One size
  Efter en dag ute i vilda västerns oväsen är det äntligen dags att slå sig ner på den lokala puben med en kall och god enhet och koppla av. Och med den här frillan på?
 • Lång Röd/Svart Peruk

  Lång Röd/Svart Peruk
  Oavsett om du förbereder dig för en Halloween-fest, en temafest eller en uppträdande, kommer denna peruk definitivt att göra succé!  Ska du klä ut dig till självaste djävulen på halloweenfesten??
 • Clownperuk Röd med Vit Flint - One size

  Clownperuk Röd med Vit Flint - One size
  Är du en snäll clown, eller är du en ond clown? Oavsett vad så kommer denna clownperuk att passa utmärkt! Se till att matcha med en riktigt snygg clownoutfit bara. Clownperuk?
 • Sjöjungfru Röd Peruk - One size

  Sjöjungfru Röd Peruk - One size
  Ska du på Disneymaskerad och vill klä ut dig till den klassiska sjöjungrun Ariel? Då är det här peruken för dig.Sjöjungfru Röd Peruk är producerad i polyester och kommer i one size vuxen. Passar?
 • Afroperuk Röd - One size

  Afroperuk Röd - One size
  Lockig afroperuk i rött. One size (vuxenstorlek).
 • 90-tals Dance Neonröd Peruk - One size

  90-tals Dance Neonröd Peruk - One size
  Vill du på denna halloween eller maskerad klä ut dig till något annorlunda som ingen annan kommer att göra? Kanske klä ut dig till en tomat eller helt enkelt matcha peruken i?
 • Roxy Lång Röd Peruk - One size

  Roxy Lång Röd Peruk - One size
  Rött hår till din "djävulskt" snygga outfit är vad du ska ha på nästa fest. Helt klart. Japp.Roxy Lång Röd Peruk är en lång peruk i polyester. Storleken är one size (vuxen).Material: PolyesterAntal:?
 • Pin-Up Girl Rödbrun Peruk - One size

  Pin-Up Girl Rödbrun Peruk - One size
  En klassisk 40-talsperuk som direkt klär dig i rollen som en pinuppa! Med det mörkröda håret går det knappast att ta miste på den passion som ligger bakom. Att frisyren dessutom är av yttersta stiloch?
 • Ombre Vit/Röd Halloween Deluxe Peruk - One size

  Ombre Vit/Röd Halloween Deluxe Peruk - One size
  Till maskerad- eller halloweenfesten kan en läcker peruk vara den allra viktigaste detaljen och denna peruk ger dig flera möjligheter till en cool look. Du kan bland annat klä ut dig till ett läskigt?
 • 80-tals Space Popstjärna Peruk - One size

  80-tals Space Popstjärna Peruk - One size
  Gör succé på nästa 80-talsfest eller maskerad genom att klä ut dig till David Bowie. I vårt sortiment hittar du denna röda peruk, som påminner precis som hans hår under vissa av hans kända år,?
 • Cabaret Mörkröd Peruk - One size

  Cabaret Mörkröd Peruk - One size
  En supersnygg peruk i rött med en snygg bobfrisyr! Sätt den här på huvudet och du blir kvällens stjärna. Den utstrålar glamour, lyx och flärd men är samtidigt?
 • 80-tals Rockstjärna Röd Deluxe Peruk - One size

  80-tals Rockstjärna Röd Deluxe Peruk - One size
  Vore det inte lite tråkigt om du under hela din livstid bara skulle ha en och samma hårfärg dag ut och dag in? Att vara ovetandes om vilka möjligheter som skulle kunna komma i din väg om du bara för?
 • Jessica Lång Rak Rubinröd Deluxe Peruk - One size

  Jessica Lång Rak Rubinröd Deluxe Peruk - One size
  Den här supersnygga peruken kan du använda när du är bjuden på fest eller maskerad men du kan också sätta den på dig en helt vanlig vardag. Så coolt att dyka upp på nästa affärsmöte i rött?
 • Röd Clownperuk med Flint - One size

  Röd Clownperuk med Flint - One size
  Att klä ut sig till riktigt ruskig clown på halloween är en klassiker som aldrig går ut i tiden. Med den här peruken får du en passande och smått galen frisyr i knallröd nyans som passar perfekt?
 • Marie Antoinette Deluxe Peruk - One size

  Marie Antoinette Deluxe Peruk - One size
  Gå på maskerad och efterlikna en riktig kunglighet! Den här urtjusiga peruken kommer få dig lika snygg i håret som Marie Antionette! Om det inte finns bröd kan du låta dina gäster äta bakelser!Marie?
 • Clownperuk Röd - One size

  Clownperuk Röd - One size
  Clownperuker finns i många färger och utföranden, men den mest klassiska är ändå den med ett stort, krulligt illrött hår. Det gör att den här peruken?
 • Orange Afroperuk - One size

  Orange Afroperuk - One size
  Varför ha en klassisk rödfärgad clownperuk på maskeraden när du kan ha en oklassisk orangefärgad? Denna trevliga orangea peruk gör sig minst lika bra som clownperuk?
 • Harlequin Svart/Röd Deluxe Peruk - One size

  Harlequin Svart/Röd Deluxe Peruk - One size
  Hälften svart och hälften rött bara skriker Harlequin. Så är det just den karaktären som gäller på den kommande maskeradfesten är denna fantastiska peruk ett måste!Harlequin Svart/Röd Deluxe?
 • 60-tals Rödbrun Afroperuk - One size

  60-tals Rödbrun Afroperuk - One size
  Sväng dina lurviga som discogolvets diva i den här snygga peruken! Peruken är rödbrun och har krulligt hår. One size
 • Grottkvinna Röd Peruk - One size

  Grottkvinna Röd Peruk - One size
  Nog har vi alla känt oss som en grottmänniska någon gång i livet. Till exempel när man tittar sig i spegeln efter en lång natts skönhetssömn och håret står?
 • Mördardocka Röd Peruk - One size

  Mördardocka Röd Peruk - One size
  Klä ut dig till den ökände dockan Chucky med hjälp av denna vidriga halloweenperuk. Peruken är typ identisk med dockans riktiga frilla och ja, peruken kommer skrämma livet ur alla på halloweenfesten!Mördardocka?
 • Beehive Rödbrun Peruk - One size

  Beehive Rödbrun Peruk - One size
  Peggy Bundy sitter inte bara framför TV:n och glor på Oprah samtidigt som hon smäller i sig bon-bons. Ibland går hon på fest också! Med den här peruken kan du förvandla?
 • Långhårig Clown Röd Peruk - One size

  Långhårig Clown Röd Peruk - One size
  Se extra tjusig ut i clowndräkten när du kompletterar med denna burriga peruk! Peruken är klarröd och har läckert krusade hårstrån.Långhårig Clown Röd Peruk är en lång och tjock peruk med krusiga,?
 • Sjöjungfru Röd Barn Peruk - One size

  Sjöjungfru Röd Barn Peruk - One size
  Havet är djupt och håret eldigt rött, och om det är sjöjungfru som står på den beryktade maskeradönskelistan är det här peruken som räddar dagen!Sjöjungfru Röd Barn Peruk kommer i storleken?
 • Clownperuk Röd Stor - One size

  Clownperuk Röd Stor - One size
  Cirkus möter pudelrock i en kittlande kombination! Om du som clown rockar den här frisyren spelar du antingen i band på lediga stunder, eller så är du spritt språngade galen! Men en sak är säker?
 • Afroperuk Blå/Vit/Röd - One size

  Afroperuk Blå/Vit/Röd - One size
  Bultar hjärtat för Frankrike? Eller kanske Norge? Då föreslår vi att du visar det med den här fantastiska peruken! Den ultimata huvudbonaden till nästa gång du?
 • Kizz Svart Peruk - One size

  Kizz Svart Peruk - One size
  Fixa den ultimata rockfrillan på tre röda med denna coola Kizz Svart Peruk. Allt som fattas är bara lite svarta kläder och en jättelång tunga och du är redo för ROCK!Kizz Svart Peruk består av?
 • Röd/Svart Lång Peruk

  Röd/Svart Lång Peruk
  Ge din vampyrdräkt det där lilla extra med den rätta frillan. Om du inte vill färga ditt egna hår i röda och svarta toner har vi nu fixat till den ultimata peruken som fixar det åt dig! Röd/Svart?
 • Cabaret Röd Peruk - One size

  Cabaret Röd Peruk - One size
  Rött hår är så vackert och häftigt! Det är inte så vanligt med rött hår och nu behöver du faktiskt inte vara en äkta rödtopp för att?
 • Lång Svart/Röd Halloween Peruk - One size

  Lång Svart/Röd Halloween Peruk - One size
  Svart och rött är färger som passar ypperligt till halloween. Därför kommer denna långa svart/röda halloween-peruk göra sig mer än populär. Sätt den på huvudet och kombinera med spännande?
 • Manic Panic She Wolf Deluxe Peruk - One size

  Manic Panic She Wolf Deluxe Peruk - One size
  Skaffa dig en helt ny fräsig kalufs på tre röda inför festen med hjälp av denna läckra peruk! Tusen gånger smidigare än att hålla på att styla och färga ditt egna hår och krångla i x antal?
 • Svart/Röd Page Peruk - One size

  Svart/Röd Page Peruk - One size
  Vill du testa på något nytt i vardagen? Eller behöver du en drastisk förändring innan den stundande halloweenfesten? Låt denna peruk hjälpa dig på traven! Svart/Röd Page Peruk är en snygg peruk?
 • Cabaret Mahogny Peruk - One size

  Cabaret Mahogny Peruk - One size
  Mahogny är en snygg, rödbrun nyans och nu kan du få en snygg peruk i just mahogny! Peruken passar fint både till maskerad eller till fest och passar till flera olika stilar. Den finns i flera olika?
 • Tina Turner Peruk - One size

  Tina Turner Peruk - One size
  Förvandla dig till 80-talets popdrottning med denna Tina Turner Peruk! Peruken är i två toner med svart och röd/gul och kan behövas stylas lite för rätt look. One size (vuxenstorlek).
 • Peruk till Halloween Röd

  Peruk till Halloween Röd
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Peruk till Halloween 57702 Röd Svart och annat till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Färg:. Svart. Röd. Batterityp: Utan batteri. Antal: 1. Vikt: 210 g
 • Peruk Oceana Röd

  Peruk Oceana Röd
  En tuff röd maskerad peruk som passar utmärkt för dig som exempelvis vill efterlikna den lilla sjöjungfrun Ariel eller kanske bara är ute efter en ny snygg hårfärg eller frisyr till festen Peruk&hellip:
 • Peruk, Fever Khloe rubinröd

  Peruk, Fever Khloe rubinröd
  Framhäv din skönhet och stil med vår högkvalitativa peruk 'Khloe' från Fever Collections. Denna långhåriga peruk, utformad med lockar, ger dig en glamourös och sofistikerad look på nolltid.Khloe-peruken är tillverkad av mörkrött syntethår, som inte bara ger dig en rik och djup färg, men också håller för användning med värmeverktyg upp till 120 grader. Du kan locka, föna, platta och även handtvätta peruken för att passa dina behov och önskemål.Denna peruk är perfekt för maskerad, teateruppträdanden, temafester eller bara för att förändra din frisyr utan att klippa eller färga ditt eget hår. Varje Khloe-peruk kommer i en stilren presentbox, vilket gör den till en perfekt gåva för någon som älskar att experimentera med olika stilar.Vi rekommenderar att du köper till en perukstrumpa för att dölja ditt naturliga hår och för att säkerställa att peruken sitter bekvämt och säkert på huvudet.Utforska en värld av hårstilar med vår Khloe-peruk från Fever Collections. Ditt drömfrisyr väntar!
 • Peruk Chique Röd

  Peruk Chique Röd
  Ett vackert rött hårsvall är det många som drömmer om men nu behöver du inte längre drömma med denna läckra maskerad peruk kan du nämligen få ett långt lätt lockigt rött hår på bara några&hellip:
 • Peruk, Khloe neonröd

  Peruk, Khloe neonröd
  Peruken för dig som vill ha ett naturligt längre svall och samtidigt sticka ut! Peruken går i en neonröd stark färg, ca 66 cm lång. Går att styla för önskad frisyr, värmetålig upp till 120 grader! Går även bra att tvätta för hand.
 • Peruk Amber, rödbrun

  Peruk Amber, rödbrun
  En rak långhårig rödbrun peruk i syntetiskt material. Denna peruk kan både tvättas och fönas. Det går även att locka peruken och använda platt-tång med maxvärme 120 grader. Det finns gummiband i hättan vilket göra att man kan reglera storleken på peruken.En riktig kvalitétsperuk!
 • Häxperuk Svart och Röd

  Häxperuk Svart och Röd
  Snygga till din häxutklädnad med denna häftiga häxperuk En supersnygg halloween peruk i rött och svart som passar perfekt för varje häxa som vill känna sig extra fest-fin inför halloween Med den&hellip:
 • Peruk Röd

  Peruk Röd
  Barnen förtjänar det bästa, därför vill vi presentera Peruk Röd, perfekt för alla som söker kvalitetsprodukter för barn! Köp till bästa priser!. Rekommenderad ålder: + 4 år. Färg: Röd
 • Peruk, Fever Kourtney mörkröd

  Peruk, Fever Kourtney mörkröd
  Fever Collections Kourtney peruken är en högkvalitativ peruk i en mörkröd färg med svart utväxt. Med en längd på 33 cm och en mittbena ger den en stilren look till alla tillfällen. Dessutom är peruken värmetålig upp till 120 grader, vilket gör att du kan locka, föna, platta och handtvätta den för att skapa din perfekta stil.Denna Kourtney peruken är en fantastisk accessoar för Halloween, som passar extra bra för en djävulslook. Den levereras i en snygg presentbox och är en perfekt gåva till dig själv eller till en vän som vill ha en unik och trendig stil. Ge dig själv en ny och spännande look med denna underbara feverperuk.
 • Peruk My Other Me Röd Djävulskvinna

  Peruk My Other Me Röd Djävulskvinna
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Peruk My Other Me Röd Djävulskvinna och annat My Other Me till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Färg:. Röd. Multicolour. Typ: Peruk. Material: 100 % polyester. Modell: Djävulskvinna. Kön: Kvinna. Storlek: One size. Innehåller: Peruk. Stil: Halloween
 • Peruk Kärleksdrottning Röd

  Peruk Kärleksdrottning Röd
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Peruk Kärleksdrottning Röd och annat till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Material: Syntetisk. Typ: Peruk. Färg: Röd. Modell: Kärleksdrottning
 • Peruk till Halloween Röd

  Peruk till Halloween Röd
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Peruk till Halloween Röd 118202 och annat till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Längd: 60 cm. Färg: Röd
 • Barnperuk, sjöjungfru röd

  Barnperuk, sjöjungfru röd
  Vill du bli den snyggaste sjöjungfru på barnkalaset eller hemmafesten då är denna peruken perfekt för dig, en längre röd peruk som passar både barn och vuxna. Peruken har ett elastiskt band som håller peruken på plats och alla kan vara utklädda till fina sjöjungfrus med rött hår eller varför inte vara prinsessa, popidol eller någon barnprograms-karaktär med helt rött hår.Bara fantasin sätter gränserna när man tar på sig denna fina röda peruken.
 • Peruk, Fever Ashley rubinröd

  Peruk, Fever Ashley rubinröd
  Få en total förändring med vår strålande rubinröda peruk från Fever Collections. Ashley-modellen utstrålar en djärv och levande känsla med sina 48 cm långa, lockiga hårstrån i en pulserande rubinröd färg. Denna peruk är lika perfekt för temafester som för dem som vill få en eldig touch till vardagen.Den mörka, rika färgen ger ett dramatiskt och elegant uttryck, vilket gör peruken perfekt till när du vill förvandla dig till en vampyr eller en gotisk skönhet. Eller varför inte till en temafest med ett 70-talstema eller burlesk-tema. Den djupa röda färgen kan också passa väl till romantiska tillfällen, som alla hjärtans dag-middag eller en romantisk dejt.Peruken är tillverkad av syntetmaterial av högsta kvalitet och är värmetålig upp till 120 grader, vilket betyder att du kan styla den precis som du önskar. 
 • Peruk Nicole, rödbrun

  Peruk Nicole, rödbrun
  En långhårig rödbrun peruk i syntetmaterial. Denna peruk kan både tvättas och fönas. Det går även att locka peruken och använda platt-tång med maxvärme 120 grader. Det finns gummiband i hättan vilket göra att man kan reglera storleken på peruken.En riktig kvalitétsperuk!
 • Lång Röd Krigar Prinsessa Peruk

  Lång Röd Krigar Prinsessa Peruk
  Den här röd orangea lockiga peruken är verkligen perfekt när du ska klä ut dig till en krigar prinsessa Till exempel när du vill gå på maskerad som prinsessan Merida från Disneyfilmen Modig vilket&hellip:
 • Fantasy Peruk Röd

  Fantasy Peruk Röd
  Nu kan du skaffa dig ett rött hårsvall på bara några minuter Med hjälp av den här tjusiga peruken kan du snabbt och enkelt få till den perfekta maskerad frisyren En utmärkt peruk för exempelvis&hellip:
 • Peruk, Sassy röd

  Peruk, Sassy röd
  Peruken Sassy är en klassisk röd page-peruk i stil med 1920-talets mode. Den tillverkas av högkvalitativt syntetiskt hår vilket gör Sassy-peruken till ett utmärkt val för både maskerad och vardagsanvändning.En av de främsta fördelarna med peruken Sassy är dess höga kvalitet. Dessutom är den mycket slitstark och tålig, vilket gör att den kan användas många gånger utan att tappa sin form eller färg.Utöver sin höga kvalitet har Sassy-peruken också en mycket elegant och klassisk design som passar perfekt för 1920-tals temafester eller andra tillfällen där du vill skapa en retro-look. Dess röda färg ger en extra touch av glamour och stil, och dess page-frisyr är tidlös och sofistikerad. 
 • Peruk, Fever Savanna mörkröd

  Peruk, Fever Savanna mörkröd
  Fever Savanna deep red har en djup röd färg och är en kort, lager-på-lager-bob-frisyr med en modern look. Den har en skarp snedlugg som faller precis utanför ögonbrynen. Peruken är utformad för att se naturtroget ut och är gjord av högkvalitativt syntetiskt hår som är enkelt att underhålla.Bob-fisyren har oftast en kortare nacke än framsida, för att dölja ditt naturliga hår krävs en perukstrumpa.Fever Collections gör några av marknadens bästa peruker med värmetåligt (upp till 120 grader) syntetmaterial har de kollektioner i många olika stilar och färger.
 • Peruk Eurostil Gorro Nylon Röd

  Peruk Eurostil Gorro Nylon Röd
  Vill du förbättra din framtoning och framhäva din skönhet? Då kommer Peruk Eurostil Röd att hjälpa dig uppnå dina mål! Utnyttja fördelarna med produkter från Eurostil och andra hårvårdsaccessoarer från 100% äkta märken.. Material: Nylon. Egenskaper: Nattläge. Typ: Hår. Färg: Röd
 • Peruk, Nicole mörkröd

  Peruk, Nicole mörkröd
  En peruk för dig som vill ha svall! Peruken går i röda toner med lockiga längder, ca 66 cm. Går att styla för önskad frisyr, värmetålig upp till 120 grader! Går även bra att tvätta för hand.
 • Peruk, celebrity röd

  Peruk, celebrity röd
  En röd pageperuk är en typ av peruk med axellångt hår som är frisyrade i en pageform och färgen röd. Peruker används ofta för skådespeleri eller för att förändra en persons utseende.Röda pageperuker är särskilt lämpliga för karneval eller fest, där man vill skapa en kraftfull och dramatisk look. Peruker kan också användas för att förändra hårfärg utan att permanent färga håret.
 • Brun Fyllig Peruk med Lockar

  Brun Fyllig Peruk med Lockar
  Brun fyllig peruk med lockar och mittbena som du kan ha till kostymer som sjöjungfru, 80-tals, disco och andra karaktärer.
 • Lång Rak Peruk m/Lugg - Neonröd

  Lång Rak Peruk m/Lugg - Neonröd
  Neonröd lång peruk. Peruken har rakt hår med lugg. Bli sedd, var fräsch.
 • Unisex Storbritannien Afro Peruk.

  Unisex Storbritannien Afro Peruk.
  Utforska den fä:rgglada stilen med vå:r unisex Storbritannien Afro peruk. Denna peruk ä:r inte bara ett iö:gonfallande tillbehö:r, utan också: ett perfekt sä:tt att visa stö:d&hellip:
 • Licensierad Disney Ariel Deluxe-peruk för Barn

  Licensierad Disney Ariel Deluxe-peruk för Barn
  Gö:r din lilla prinsessa redo fö:r att utforska undervattensvä:rlden som den legendariska sjö:jungfrun Ariel med denna officiellt licensierade Disney Ariel Deluxe-peruken fö:r barn.&hellip:
 • Röd Vintage Klovnperuk

  Röd Vintage Klovnperuk
  Ä:r du redo att fö:ra den livliga och roliga vä:rlden av cirkus till liv? Då: ä:r vå:r vintage klovnperuk det perfekta valet fö:r dig! Med denna fantastiska peruk kan du enkelt&hellip:
 • Färgglad Peruk med stor röd kam

  Färgglad Peruk med stor röd kam
  Blå:, gul, svart och orange peruk med stor/hö:g rö:d spetsad kam. Kan anvä:ndas av bå:da kö:nen. Perfekt fö:r din rock- eller punkdrä:kt.
 • Ginger Peruk med Lindsay Frisyr - Kan Stylas!

  Ginger Peruk med Lindsay Frisyr - Kan Stylas!
  Ginger lyxperuk med läcker vågig frisyr och mittbena. Peruken har ett realistiskt utseende och tål användning av både plattång och locktång :) Detta är en peruk i mycket bra kvalitet som du kan&hellip:
 • Röd Lång Punkar / Mullet Peruk

  Röd Lång Punkar / Mullet Peruk
  Röd lång peruk med uppklippt frisyr som du kan ha till kostymer som punkare, rocker, 80-tals och andra karaktärer.
 • Jessica Deluxe Wig - Kan Styles! - Rubinröd Peruk med Lugg

  Jessica Deluxe Wig - Kan Styles! - Rubinröd Peruk med Lugg
  Rubinrö:d lyxig peruk med en vacker lå:ng frisyr och lugg. Peruken har ett realistiskt utseende och tå:l anvä:ndning av bå:de plattå:ngar och locktå:ngar :) Detta ä:r&hellip:
 • Röd Lång Gotisk Peruk med Svarta Ränder

  Röd Lång Gotisk Peruk med Svarta Ränder
  Röd lång peruk med mittbena, lockar och svarta slingor. Perfekt till djävlar, vampyrer och gotiska kostymer.
 • Licensierad Chucky Wig

  Licensierad Chucky Wig
  Rö:d-orange Chucky peruk. Komplettera gä:rna detta med din kostym tillsammans med teatersminkning och andra kostymtillbehö:r.Detta ä:r en officiellt licensierad Universal Studios-produkt.&hellip:
 • Röd och Svart Peruk med Långt Fylligt Hår

  Röd och Svart Peruk med Långt Fylligt Hår
  Röd peruk med svart undersida, långt och fylligt hår. Komplettera gärna med denna till din djävulsdräkt.
 • Khloe Deluxe Wig - Kan Styles! - Rubinrød Peruk med Vågor

  Khloe Deluxe Wig - Kan Styles! - Rubinrød Peruk med Vågor
  Rubinrö:d lyxig peruk med underbar lå:ng frisyr, sidoseparering och vå:gor. Peruken har ett realistiskt utseende och tå:l anvä:ndning av bå:de plattå:ngar och locktå:ngar&hellip:
 • Alexia Deluxe Wig - Kan Styles! - Rubinröd Peruk med Lugg

  Alexia Deluxe Wig - Kan Styles! - Rubinröd Peruk med Lugg
  Rubinrö:d lyxig peruk med en vacker lå:ng frisyr och raka smä:llar. Peruken har ett realistiskt utseende och tå:l anvä:ndning av bå:de plattå:ngar och locktå:ngar :)&hellip:
 • Röd Lockig Peruk m/Lugg

  Röd Lockig Peruk m/Lugg
  Halvlång lockig peruk i en vacker röd färg med lugg.
 • Kourtney Deluxe Wig - Kan Styles! - Kort Rubinröd Peruk

  Kourtney Deluxe Wig - Kan Styles! - Kort Rubinröd Peruk
  Rubinrö:d lyxig peruk med underbar kort frisyr, mö:rk å:tervä:xt och stora vå:gor. Peruken har ett realistiskt utseende och tå:l anvä:ndning av bå:de plattå:ngar&hellip:
 • Vinröd Peruk med Lindsay Frisyr - Kan Stylas!

  Vinröd Peruk med Lindsay Frisyr - Kan Stylas!
  Brun lyxperuk med läcker vågig frisyr och mittbena. Peruken har ett realistiskt utseende och tål användning av både plattång och locktång :) Detta är en peruk i mycket bra kvalitet som du kan använda&hellip:
 • Bettie Deluxe Wig - Kan Stylas! - Röd Axellång Peruk

  Bettie Deluxe Wig - Kan Stylas! - Röd Axellång Peruk
  Röd lyxperuk med läcker axellång frisyr, pannlugg och stora vågor.Peruken har ett realistiskt utseende och tål både plattång och locktång :) Detta är en peruk i mycket god kvalitet som du kan&hellip:
 • Ashley Deluxe Wig - Kan Styles! - Rubinröd Peruk med Vågor

  Ashley Deluxe Wig - Kan Styles! - Rubinröd Peruk med Vågor
  Rubinrö:d lyxig peruk med underbar axellå:ng frisyr och stora vå:gor. Peruken har ett realistiskt utseende och tå:l anvä:ndning av bå:de plattå:ngar och locktå:ngar&hellip:
 • Jessica - Knallröd Peruk

  Jessica - Knallröd Peruk
  Vi har väl sett Jessica Rabbit från filmen Vem Satte Dit Roger Rabbit? Denna peruk är inte bara perfekt till denna karaktär utan till alla förföriska och läckra karaktärer. Knallröd peruk med&hellip:
 • Röd Ariel-inspirerad havfrueperuk till barn

  Röd Ariel-inspirerad havfrueperuk till barn
  Upptä:ck den magiska vä:rlden under havet med denna rö:da Ariel-inspirerade havfrueperuk fö:r barn. Perfekt fö:r maskeradfester, rollspel och lek ger denna peruk barnen mö:jlighet&hellip:
ilead