Lila peruker

Här finns många olika peruker med lila inslag eller helt i violett. Många olika hårfrisyrer att välja bland, långa och korta frisyrer.

Populärt inom lila peruker

 • Stylingbar peruk lila

  Stylingbar peruk lila
  One size (passar både barn och vuxna).
 • Peruk My Other Me Trolls Purpur

  Peruk My Other Me Trolls Purpur
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Peruk My Other Me Trolls Purpur och annat My Other Me till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Färg: Purpur. Kön: Unisex. Innehåller: Peruk. Typ: Peruk. Vikt: 95 g. Modell: Trolls
 • Peruk My Other Me Purpur Lockig

  Peruk My Other Me Purpur Lockig
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Peruk My Other Me Purpur Lockig och annat My Other Me till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Typ: Peruk. Färg: Purpur. Egenskaper:. Lockig. Kort. Material: 100 % polyester. Kön: Unisex. Storlek: One size. Innehåller: Peruk
 • Deluxe Lila och Blå Ombre Peruk - Kan Stylas!

  Deluxe Lila och Blå Ombre Peruk - Kan Stylas!
  Lila och blå ombre lyxperuk med läcker lång frisyr och snedlugg. Peruken har ett realistiskt utseende och tål användning av både plattång och locktång :) Detta är en peruk i mycket bra kvalitet&hellip:

Fler tips på lila peruker

 • Gigi Deluxe Wig - Kan Styles! - Lång Lila Peruk med Vågor och Lugg

  Gigi Deluxe Wig - Kan Styles! - Lång Lila Peruk med Vågor och Lugg
  Lila lyxig peruk med en underbar lå:ng frisyr med lugg och stora vå:gor. Peruken har ett realistiskt utseende och tå:l anvä:ndning av bå:de plattå:ngar och locktå:ngar&hellip:
 • Bettie Deluxe Wig - Kan Stylas! - Plommonlila Axellång Peruk

  Bettie Deluxe Wig - Kan Stylas! - Plommonlila Axellång Peruk
  Plommonlila lyxperuk med läcker axellång frisyr, pannlugg och stora vågor.Peruken har ett realistiskt utseende och tål både plattång och locktång :) Detta är en peruk i mycket god kvalitet som&hellip:
 • Manic Panic - Vivid Rainbow - Downtown Diva - Kan Styles!

  Manic Panic - Vivid Rainbow - Downtown Diva - Kan Styles!
  Lila och regnbå:gsfä:rgad lyxperuk med snygg lå:ng frisyr och lugg. Peruken har ett realistiskt utseende och tå:l anvä:ndning av bå:de plattå:ng och locktå:ng. Produkten&hellip:
 • Manic Panic - Super Vixen - Amethyst Ombre - Kan Styles!

  Manic Panic - Super Vixen - Amethyst Ombre - Kan Styles!
  Lila ombre lyxperuk med snygg lå:ng frisyr och sidavstå:nd. Peruken har ett realistiskt utseende och tå:l anvä:ndning av bå:de plattå:ng och locktå:ng. Produkten ä:r&hellip:
 • Nicole Deluxe Wig - Kan Styles! - Silver-Lila Peruk med Vågor

  Nicole Deluxe Wig - Kan Styles! - Silver-Lila Peruk med Vågor
  Silver-Lila lyxig peruk med underbar lå:ng frisyr och vå:gor. Peruken har ett realistiskt utseende och tå:l anvä:ndning av bå:de plattå:ngar och locktå:ngar :) Detta ä:r&hellip:
 • Lila Ombre Peruk med Blommor

  Lila Ombre Peruk med Blommor
  Lila ombre peruk med vå:gor, fransar och blomma krans med lys och mö:rk lila blommor. Anvä:nd detta fö:r din Day of the Dead-drä:kt tillsammans med andra tillbehö:r.
 • Manic Panic - Fleurs Du Mal - Trash Goddess - Kan Styles!

  Manic Panic - Fleurs Du Mal - Trash Goddess - Kan Styles!
  Medellå:ng vä:rmestylbar ombre-stil peruk med lugg. Fä:rgen på: toppen och i luggen på: peruken ä:r lila som bleknar till rosa på: sidorna. Peruken har ett realistiskt utseende&hellip:
 • Khloe Deluxe Wig - Kan Styles! - Lila Peruk med Vågor

  Khloe Deluxe Wig - Kan Styles! - Lila Peruk med Vågor
  Lila lyxig peruk med underbar lå:ng frisyr, sidoseparering och vå:gor. Peruken har ett realistiskt utseende och tå:l anvä:ndning av bå:de plattå:ngar och locktå:ngar :)&hellip:
 • Manic Panic - Siren - Fuchia Passion - Kan Styles!

  Manic Panic - Siren - Fuchia Passion - Kan Styles!
  Neonrosa fä:rgad lyxperuk med en snygg lå:ng lockig frisyr med lugg. Peruken har ett realistiskt utseende och tå:l anvä:ndning av bå:de plattå:ng och locktå:ng. Produkten&hellip:
 • Lizzo Deluxe Wig - Kan Stylas! - Plommonlila Afro Peruk

  Lizzo Deluxe Wig - Kan Stylas! - Plommonlila Afro Peruk
  Plommonlila lyxperuk med läcker axellång afrofrisyr, svart utväxt och fylliga lockar. Peruken har ett realistiskt utseende och tål både plattång och locktång :) Detta är en peruk i mycket god kvalitet&hellip:
 • Lila Vogue Peruk

  Lila Vogue Peruk
  Lila glamourperuk med snygg lå:ng frisyr och sned lugg. Detta ä:r en peruk av mycket god kvalitet som du kan anvä:nda till karneval och sjä:lvklart till vardags. Vill du ä:ndra ditt&hellip:
 • Manic Panic - Fairy Queen - Downtown Diva - Kan Styles!

  Manic Panic - Fairy Queen - Downtown Diva - Kan Styles!
  Lavendel och turkosfä:rgad lyxperuk med hä:rlig lå:ng frisyr och lugg. Peruken har ett realistiskt utseende och tå:l anvä:ndning av bå:de plattå:ng och locktå:ng. Produkten&hellip:
 • Lavendelfärgad Extra Lång Peruk - Lyser under UV/Blacklight

  Lavendelfärgad Extra Lång Peruk - Lyser under UV/Blacklight
  Lavendelfärgad extra lång peruk med mittbena och slätt hår och som lyser under UV/Blacklight. Denna peruk kan användas till många olika karaktärer.
 • Manic Panic - Lavender Mist - Trash Goddess - Kan Styles!

  Manic Panic - Lavender Mist - Trash Goddess - Kan Styles!
  Medellå:ng peruk i vä:rmestil med lugg i turkos med en ljuslila/lavendelton. Peruken har ett realistiskt utseende och tå:l anvä:ndning av bå:de plattå:ng och locktå:ng.&hellip:
 • Lila Lång Peruk med Rakt Hår och Mittbena

  Lila Lång Peruk med Rakt Hår och Mittbena
  Denna peruk ä:r inte bara ett hå:rstycke - det ä:r en livsstil, en humö:rhö:jare och en sjä:lvfö:rtroendefö:rstä:rkare.Med denna peruk kan du lä:gga till en tuff&hellip:
 • Kylie Deluxe Wig - Kan Styles! - Lilla Peruk med Lång Bob-Frisyr

  Kylie Deluxe Wig - Kan Styles! - Lilla Peruk med Lång Bob-Frisyr
  Lilla lyxig peruk med en underbar lå:ng bob-frisyr och mö:rk å:tervä:xt. Peruken har ett realistiskt utseende och tå:l anvä:ndning av bå:de plattå:ngar och locktå:ngar&hellip:
 • Savanna Deluxe Wig - Kan Styles! - Lila Peruk med Asymmetrisk Bob-Frisyr

  Savanna Deluxe Wig - Kan Styles! - Lila Peruk med Asymmetrisk Bob-Frisyr
  Lila lyxig peruk med asymmetrisk bob-frisyr. Peruken har ett realistiskt utseende och tå:l anvä:ndning av bå:de plattå:ngar och locktå:ngar :) Detta ä:r en peruk i mycket bra&hellip: