Lila peruker

Här finns många olika peruker med lila inslag eller helt i violett. Många olika hårfrisyrer att välja bland, långa och korta frisyrer.

Populärt inom lila peruker

 • Peruk My Other Me Trolls Purpur

  Peruk My Other Me Trolls Purpur
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Peruk My Other Me Trolls Purpur och annat My Other Me till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Färg: Purpur. Kön: Unisex. Innehåller: Peruk. Typ: Peruk. Vikt: 95 g. Modell: Trolls
 • Peruk My Other Me Purpur Lockig

  Peruk My Other Me Purpur Lockig
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Peruk My Other Me Purpur Lockig och annat My Other Me till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Typ: Peruk. Färg: Purpur. Egenskaper:. Lockig. Kort. Material: 100 % polyester. Kön: Unisex. Storlek: One size. Vikt: 80 gr. Innehåller: Peruk
 • My Little Pony Twilight Sparkle Hästsvans Lila Blå

  My Little Pony Twilight Sparkle Hästsvans Lila Blå
  Twilight Sparkle ären av huvudpersonerna i My Little Pony. Klä ut dig som Twilight i denna fina Lila-Blåa hästsvans.
 • Fuchsia Passion Siren Peruk Lila

  Fuchsia Passion Siren Peruk Lila
  Fuchsia Passion Siren Peruk Lila är en peruk med mjuka lockar och lugg. Har du drömt om att färga håret men aldrig vågat? Nu har du chansen att göra en helförvandling på ett knyck. Med en&hellip:

Fler tips på lila peruker

 • Peruk Långt Rakt Hår - Lila

  Peruk Långt Rakt Hår - Lila
  Lång lila peruk med rakt hår och lugg.  Med levande nyanser och edgy texturer erbjuder denna peruk en oförglömlig look som låter dig uttrycka din personlighet.  Syntetiskt hår, med justerbart elastiskt&hellip:
 • Multifärgad Peruk - Svart & Lila

  Multifärgad Peruk - Svart & Lila
  Två färgad peruk med långt hår. 100% Olefin (syntet) Onsize  
 • Peruk Långt Vågigt Hår - Lila

  Peruk Långt Vågigt Hår - Lila
  Lång lila peruk med vågigt hår och lugg.  Med levande nyanser och edgy texturer erbjuder denna peruk en oförglömlig look som låter dig uttrycka din personlighet.  Syntetiskt hår, med justerbart&hellip:
 • Lång Peruk Lila & Svart

  Lång Peruk Lila & Svart
  Skapa en magisk och förtrollande look med vår häxperuk i lila-svart långt hår! Perfekt för karneval, temafester och Halloween. Denna peruk är designad för vuxna och har en one-size-passform som&hellip:
 • Svart/lila Peruk

  Svart/lila Peruk
  Se riktigt läcker ut med denna peruk i svart och lila på den nästa festen! Information om produkten. Material:Polyetentereftalat
 • Peruk Kort Rakt Hår - Lila

  Peruk Kort Rakt Hår - Lila
  Kort lila peruk med rakt hår och lugg.  Med levande nyanser och edgy texturer erbjuder denna peruk en oförglömlig look som låter dig uttrycka din personlighet.  Syntetiskt hår, med justerbart elastiskt&hellip:
 • Lola Peruk Lila 30cm

  Lola Peruk Lila 30cm
  Lola Peruk Lila är en lyxig peruk med kort rak frisyr med lugg. Längden på perukens hår är 30 cm. Peruken har kort rakt hår och lugg. Justerbar perukmössa av professionell kvalitet med syntetläderkrans.&hellip:
 • Khloe Peruk Mauve/Lila 66cm

  Khloe Peruk Mauve/Lila 66cm
  Khloe Peruk Mauve/Lila är en lyxig peruk med mittbena. Längden på perukens hår är 66 cm. Peruken har långt vågigt hår och mittbena. Justerbar perukmössa av professionell kvalitet med syntetläderkrans.&hellip:
 • Lila Clown/Afroperuk

  Lila Clown/Afroperuk
  Lila afroperuk som kan användas av båda könen och passar till hippie-, disco- och clowndräkter.
 • Manic Panic - Lavender Mist - Trash Goddess - Kan Styles!

  Manic Panic - Lavender Mist - Trash Goddess - Kan Styles!
  Medellå:ng peruk i vä:rmestil med lugg i turkos med en ljuslila/lavendelton. Peruken har ett realistiskt utseende och tå:l anvä:ndning av bå:de plattå:ng och locktå:ng.&hellip:
 • Deluxe Lila och Blå Ombre Peruk - Kan Stylas!

  Deluxe Lila och Blå Ombre Peruk - Kan Stylas!
  Lila och blå ombre lyxperuk med läcker lång frisyr och snedlugg. Peruken har ett realistiskt utseende och tål användning av både plattång och locktång :) Detta är en peruk i mycket bra kvalitet&hellip:
 • Manic Panic - Fairy Queen - Downtown Diva - Kan Styles!

  Manic Panic - Fairy Queen - Downtown Diva - Kan Styles!
  Lavendel och turkosfä:rgad lyxperuk med hä:rlig lå:ng frisyr och lugg. Peruken har ett realistiskt utseende och tå:l anvä:ndning av bå:de plattå:ng och locktå:ng. Produkten&hellip:
 • Lavendelfärgad Extra Lång Peruk - Lyser under UV/Blacklight

  Lavendelfärgad Extra Lång Peruk - Lyser under UV/Blacklight
  Lavendelfärgad extra lång peruk med mittbena och slätt hår och som lyser under UV/Blacklight. Denna peruk kan användas till många olika karaktärer.
 • Lila Ombre Peruk med Blommor

  Lila Ombre Peruk med Blommor
  Lila ombre peruk med vå:gor, fransar och blomma krans med lys och mö:rk lila blommor. Anvä:nd detta fö:r din Day of the Dead-drä:kt tillsammans med andra tillbehö:r.
 • Manic Panic - Vivid Rainbow - Downtown Diva - Kan Styles!

  Manic Panic - Vivid Rainbow - Downtown Diva - Kan Styles!
  Lila och regnbå:gsfä:rgad lyxperuk med snygg lå:ng frisyr och lugg. Peruken har ett realistiskt utseende och tå:l anvä:ndning av bå:de plattå:ng och locktå:ng. Produkten&hellip:
 • Lila Lång Peruk med Rakt Hår och Mittbena

  Lila Lång Peruk med Rakt Hår och Mittbena
  Denna peruk ä:r inte bara ett hå:rstycke - det ä:r en livsstil, en humö:rhö:jare och en sjä:lvfö:rtroendefö:rstä:rkare.Med denna peruk kan du lä:gga till en tuff&hellip:
 • Manic Panic - Super Vixen - Amethyst Ombre - Kan Styles!

  Manic Panic - Super Vixen - Amethyst Ombre - Kan Styles!
  Lila ombre lyxperuk med snygg lå:ng frisyr och sidavstå:nd. Peruken har ett realistiskt utseende och tå:l anvä:ndning av bå:de plattå:ng och locktå:ng. Produkten ä:r&hellip:
 • Lång Peruk med Pannlugg - Ljuslila

  Lång Peruk med Pannlugg - Ljuslila
  Glamorös, lång peruk i ljuslila med slätt hår och pannlugg.
 • Lång Lilla Peruk med Gullfärgade Pynt och Flätor

  Lång Lilla Peruk med Gullfärgade Pynt och Flätor
  Lå:ng lilla peruk med guldfä:rgade ornament och flä:tor. Perfekt att anvä:nda fö:r din zigenare, spå:are, harem och andra coola kostymer.
 • Bettie Deluxe Wig - Kan Stylas! - Plommonlila Axellång Peruk

  Bettie Deluxe Wig - Kan Stylas! - Plommonlila Axellång Peruk
  Plommonlila lyxperuk med läcker axellång frisyr, pannlugg och stora vågor.Peruken har ett realistiskt utseende och tål både plattång och locktång :) Detta är en peruk i mycket god kvalitet som&hellip:
 • Lila Vogue Peruk

  Lila Vogue Peruk
  Lila glamourperuk med snygg lå:ng frisyr och sned lugg. Detta ä:r en peruk av mycket god kvalitet som du kan anvä:nda till karneval och sjä:lvklart till vardags. Vill du ä:ndra ditt&hellip:
 • Manic Panic - Fleurs Du Mal - Trash Goddess - Kan Styles!

  Manic Panic - Fleurs Du Mal - Trash Goddess - Kan Styles!
  Medellå:ng vä:rmestylbar ombre-stil peruk med lugg. Fä:rgen på: toppen och i luggen på: peruken ä:r lila som bleknar till rosa på: sidorna. Peruken har ett realistiskt utseende&hellip:
 • Lizzo Deluxe Wig - Kan Stylas! - Plommonlila Afro Peruk

  Lizzo Deluxe Wig - Kan Stylas! - Plommonlila Afro Peruk
  Plommonlila lyxperuk med läcker axellång afrofrisyr, svart utväxt och fylliga lockar. Peruken har ett realistiskt utseende och tål både plattång och locktång :) Detta är en peruk i mycket god kvalitet&hellip:
 • Khloe Deluxe Wig - Kan Styles! - Ljuslila Peruk med Vågor

  Khloe Deluxe Wig - Kan Styles! - Ljuslila Peruk med Vågor
  Ljuslila lyxig peruk med underbar lå:ng frisyr, sidoseparering och vå:gor. Peruken har ett realistiskt utseende och tå:l anvä:ndning av bå:de plattå:ngar och locktå:ngar&hellip:
 • Khloe Deluxe Wig - Kan Styles! - Lila Peruk med Vågor

  Khloe Deluxe Wig - Kan Styles! - Lila Peruk med Vågor
  Lila lyxig peruk med underbar lå:ng frisyr, sidoseparering och vå:gor. Peruken har ett realistiskt utseende och tå:l anvä:ndning av bå:de plattå:ngar och locktå:ngar :)&hellip:
 • Kylie Deluxe Wig - Kan Styles! - Lilla Peruk med Lång Bob-Frisyr

  Kylie Deluxe Wig - Kan Styles! - Lilla Peruk med Lång Bob-Frisyr
  Lilla lyxig peruk med en underbar lå:ng bob-frisyr och mö:rk å:tervä:xt. Peruken har ett realistiskt utseende och tå:l anvä:ndning av bå:de plattå:ngar och locktå:ngar&hellip:
 • Savanna Deluxe Wig - Kan Styles! - Lila Peruk med Asymmetrisk Bob-Frisyr

  Savanna Deluxe Wig - Kan Styles! - Lila Peruk med Asymmetrisk Bob-Frisyr
  Lila lyxig peruk med asymmetrisk bob-frisyr. Peruken har ett realistiskt utseende och tå:l anvä:ndning av bå:de plattå:ngar och locktå:ngar :) Detta ä:r en peruk i mycket bra&hellip: