Peruk med hockeyfrilla

Överraska någon du inte träffat på länge med en härlig hockeyfrilla! Ska du på maskerad eller klä ut dig hittar du här snygga peruker. Hockeyfrillan var en hårstil som verkligen slog igenom och blev tidstypisk för hur många killar såg ut i 80-talets mode. Vi listar här förslag på ett par peruker i olika hårfärger som blond, brunett eller åldrad grå.

Populärt inom peruk med hockeyfrilla

 • Hockeyfrilla 80-tals Peruk - One size

  Hockeyfrilla 80-tals Peruk - One size
  En frisyr är en mans allt. Många säger att det är mustaschen som gör karaktären, men så är det långt ifrån alltid. Om man har en snygg mustasch men en ful frisyr så hjälper inte den snygga?
 • Tigerkung Hockeyfrilla Peruk - One size

  Tigerkung Hockeyfrilla Peruk - One size
  Vill du efterlikna självaste Joe "Tiger King" Exotic på maskeraden? Då får du inte glömma att ha den ikoniska frillan på huvudet! Det kommer inte undgå någon vem du försöker efterlikna. Tigerkung?
 • Pannband med Svart Lockigt Hår - One size

  Pannband med Svart Lockigt Hår - One size
  Ho-ho-ho-ho-hockeyfrilla! Den legendariska frillan som blev superpoppis på 80-talet. Nu kan du skaffa dig stans mest extrema hockeyfrilla plättlätt utan att behöva besöka frisören med detta lustiga?
 • 80-tals Hockeyfrilla Blond/Brun Peruk - One size

  80-tals Hockeyfrilla Blond/Brun Peruk - One size
  Även om vi älskar 80-talet och allt vad det innebar av neonfärgade kläder, grym musik och Walkmans i öronen så vill vi nog helst glömma de uppseendeväckande frisyrerna.?

Fler tips på peruk med hockeyfrilla

 • Jimmy Svart Peruk - One size

  Jimmy Svart Peruk - One size
  Är du bjuden på maskerad med 80-talstema så är detta den perfekta peruken till dig. Den har en klassisk hockeyfrilla med långt hår i nacken och kort hår på huvudet och i luggen.Jimmy Svart Peruk?
 • Jimmy Blond Peruk - One size

  Jimmy Blond Peruk - One size
  Välkommen tillbaka till 80-talet! En superhäftig peruk i klassisk hockeyfrilla med kort lugg, kort hår på huvudet och långt hår i nacken. Med en träningsoverall, mycket hårspray, gärna lite detaljer?
 • Hockeyfrilla Peruk - One size

  Hockeyfrilla Peruk - One size
  Blond peruk i äkta hockeyfrillastil, för dig som gått vilse till hockeyträningen.One size (vuxenstorlek).
 • 80-tals Hockeyfrissa Peruk - One size

  80-tals Hockeyfrissa Peruk - One size
  Fullborda din 80-talslook med en häftig hockeyfrilla!Peruken är silver/svart och har hår i olika längder samt spretig lugg.One size (vuxenstorlek).
 • Johnny De Luxe Mellanblond Peruk - One size

  Johnny De Luxe Mellanblond Peruk - One size
  Kommer du ihåg hockeyfrillans ljuva dagar? Eller har du kanske förträngt dem? Med den här peruken kan du i alla fall minnas gamla minnen. För visst var väl hockeyfrillan det snyggaste hårmodet genom?
 • Peruk Hockeyfrilla 80-tal Grå

  Peruk Hockeyfrilla 80-tal Grå
  Hockeyfrillan kommer aldrig att fullt dö ut, det är vi säkra på. Så bär den med stolthet, höj musiken och låt svallet gunga!
 • 80-tals Peruk Hockeyfrilla

  80-tals Peruk Hockeyfrilla
  Ge din stil en explosiv touch av 80-tals hockeyfrilla peruk i en unik mix av blond och brun färg!  Med sin lekfulla färgkombination ger vår peruk dig möjlighet att skapa en minnesvärd och djärv&hellip:
 • Peruk, mega hockeyfrilla blond 80-tal

  Peruk, mega hockeyfrilla blond 80-tal
  Ställ dig redo att rocka scenen med den ultimata mullet-peruken! Den långhåriga mega hockeyfrillan tar dig tillbaka till en tid av hårdrock, neonfärger och hängivna fans. Så klä ut dig till en äkta bandsångare och sätt tonen för festen!Denna peruken är inte bara en enkel accessoar, den är en tidsmaskin som tar dig tillbaka till 80- och 90-talets musikscen. Med sin ikoniska mullet-stil kommer du att stjäla showen på alla temafester och retroevenemang. Det är dags att släppa loss och ge festen en dos av autentisk rock'n'roll-attityd.Peruken är i vuxenstorlek och passar de flesta. Den är bekväm att bära och sitter stadigt på plats, så du kan fokusera på att rocka scenen. Komplettera din look med bandanas och nithandskar för att ge den perfekta rockstjärnestilen. Det är dags att visa upp din inre rockikon!
 • Peruk, hockeyfrilla brun 80-tal

  Peruk, hockeyfrilla brun 80-tal
  Stig fram och rocka en ikonisk look med den mörkbruna klassiska hockeyfrillan! Denna peruk är inte bara en accessoar – den är en symbol för självsäkerhet, lekfullhet och att omfamna en tidlös stil.Bär din hockeyfrilla med stolthet på olika teman och tillfällen. Vid en 80-talsfest kan du återuppliva den kreativa andan och rebelliska energin från det populära decenniet. Sportevenemang och sportfester blir ännu mer dynamiska när du visar ditt stöd för ditt favoritlag genom att sporta den klassiska hockeyfrillan.Denna bruna hockeyfrilla passar till många olika karaktärer från årtiondet eller om du matchar med en träningsoutfit kan du få till den perfekta tränings-VHS-stilen.
 • Peruk, hockeyfrilla ljusbrun

  Peruk, hockeyfrilla ljusbrun
  Stig in i strålkastarljuset och bli en ikonisk TV-kändis eller popstjärna från 80- eller 90-talet med denna fantastiska ljusbruna hockeyfrilla! Med sin klassiska långa stil i nacken och ett fluffigt svall framtill kommer du att bli festens centrum och känna dig som en riktig stjärna.Denna hockeyfrilla är inspirerad av den tid då musikvideos regerade och TV-serier charmade miljontals tittare. Den ljusbruna färgen ger dig en trendig och autentisk look som är perfekt för temafester, retroevenemang och roliga tillställningar. Så ta chansen att kliva in i rampljuset och låt ditt hår vara din signaturstil.Med denna hockeyfrilla kommer du att få uppmärksamhet var du än går. Styla den som du vill, dra fingrarna genom det fluffiga svalllet och känn dig som en riktig stjärna.Peruken är utformad i vuxenstorlek och är enkelt att bära. Den passar de flesta huvuden och ger dig en bekväm och säker passform under hela festen. 
 • 80-tals Hockeyfrilla Peruk Blond

  80-tals Hockeyfrilla Peruk Blond
  Ge din stil en explosiv touch av 80-tals hockeyfrilla peruk i en unik mix av blond och brun färg!  Med sin lekfulla färgkombination ger vår peruk dig möjlighet att skapa en minnesvärd och djärv&hellip:
 • Peruk, hockeyfrilla blond 80-tal

  Peruk, hockeyfrilla blond 80-tal
  Ta ditt partygame till nya höjder med den fantastiska blonda hockeyfrillan! Det är dags att låta ditt hår stå upp och dina vänner stå i avund. Denna peruk är inte bara en accessoar, den är en fullständig showstopper!Med den blonda hockeyfrillan kan du kanalisera din inre popartist och bli festens mittpunkt. Den här peruken passar perfekt till teman som 80-tal, retro och festligt galna tillfällen. Gå tillbaka till en tid då håret var högt och humöret var ännu högre. Låt din personlighet lysa genom de blonda hårstråna och se till att festen blir minnesvärd.En given frisyr för dig som ska på festival eller bara klä ut dig till en gammal kändis från tv.Köp till en perukstrumpa för att dölja ditt naturliga hår under.
 • Blond Lång 80-Tals Hockeyfrilla Peruk

  Blond Lång 80-Tals Hockeyfrilla Peruk
  Blond, 80-tals hockeyfrilla-peruk. Hockeyfrilla-peruken är den mest kända frisyren från 80-talet.
 • Jason/Hockeyfrilla Peruk - 80-talet - Blond

  Jason/Hockeyfrilla Peruk - 80-talet - Blond
  Klassisk blond 80-tals peruk för män. Jason peruk är en känd frisyr från 80-talet.
 • Flerfärgad 80-Tals Hockeyfrilla Peruk

  Flerfärgad 80-Tals Hockeyfrilla Peruk
  80-tals hockeyfrilla-peruk i blont, orange och rött. Hockeyfrilla-peruken är den mest kända frisyren från 80-talet.
ilead