Peruk med hockeyfrilla

Överraska någon du inte träffat på länge med en härlig hockeyfrilla! Ska du på maskerad eller klä ut dig hittar du här snygga peruker. Hockeyfrillan var en hårstil som verkligen slog igenom och blev tidstypisk för hur många killar såg ut i 80-talets mode. Vi listar här förslag på ett par peruker i olika hårfärger som blond, brunett eller åldrad grå.

Populärt inom peruk med hockeyfrilla

 • Hockeyfrilla 80-tals Peruk - One size

  Hockeyfrilla 80-tals Peruk - One size
  En frisyr är en mans allt. Många säger att det är mustaschen som gör karaktären, men så är det långt ifrån alltid. Om man har en snygg mustasch men?
 • Hockeyfrilla Blond Peruk - One size

  Hockeyfrilla Blond Peruk - One size
  Tjejerna kommer att bli helt till sig när du glider in på festen med denna grymma blonda hockeyfrilla! Alla som var något på 80-talet hade den här frisyren och det är mycket?
 • 80-tals Hockeyfrilla Blond/Brun Peruk - One size

  80-tals Hockeyfrilla Blond/Brun Peruk - One size
  Även om vi älskar 80-talet och allt vad det innebar av neonfärgade kläder, grym musik och Walkmans i öronen så vill vi nog helst glömma de uppseendeväckande frisyrerna.?
 • Pannband med Svart Lockigt Hår - One size

  Pannband med Svart Lockigt Hår - One size
  Ho-ho-ho-ho-hockeyfrilla! Den legendariska frillan som blev superpoppis på 80-talet. Nu kan du skaffa dig stans mest extrema hockeyfrilla plättlätt utan att behöva besöka?

Fler tips på peruk med hockeyfrilla

 • Johnny De Luxe Brun Peruk - One size

  Johnny De Luxe Brun Peruk - One size
  80-talet var en intressant tid, med alla sina neonfärger, krusigt hår och svettband! Den här långa bruna hockeyfrilla peruken tar dig direkt tillbaka till bättre tider. En 80-tals?
 • Jimmy Svart Peruk - One size

  Jimmy Svart Peruk - One size
  Är du bjuden på maskerad med 80-talstema så är detta den perfekta peruken till dig. Den har en klassisk hockeyfrilla med långt hår i nacken och kort hår på?
 • Hockeyfrilla Peruk - One size

  Hockeyfrilla Peruk - One size
  Blond peruk i äkta hockeyfrillastil, för dig som gått vilse till hockeyträningen. One size (vuxenstorlek).
 • Jimmy Blond Peruk - One size

  Jimmy Blond Peruk - One size
  Välkommen tillbaka till 80-talet! En superhäftig peruk i klassisk hockeyfrilla med kort lugg, kort hår på huvudet och långt hår i nacken. Med en träningsoverall,?
 • Tigerkung Hockeyfrilla Peruk - One size

  Tigerkung Hockeyfrilla Peruk - One size
  Vill du efterlikna självaste Joe "Tiger King" Exotic på maskeraden? Då får du inte glömma att ha den ikoniska frillan på huvudet! Det kommer inte undgå någon?
 • 80-tals Hockeyfrissa Peruk - One size

  80-tals Hockeyfrissa Peruk - One size
  Fullborda din 80-talslook med en häftig hockeyfrilla!Peruken är silver/svart och har hår i olika längder samt spretig lugg.One size (vuxenstorlek).
 • Johnny De Luxe Mellanblond Peruk - One size

  Johnny De Luxe Mellanblond Peruk - One size
  Kommer du ihåg hockeyfrillans ljuva dagar? Eller har du kanske förträngt dem? Med den här peruken kan du i alla fall minnas gamla minnen. För visst var väl hockeyfrillan?
 • Brun 80-tals hockeyfrilla peruk med glasögon

  Brun 80-tals hockeyfrilla peruk med glasögon
  Innehåller en peruk och ett par glasögon utan styrka.
 • Hockeyfrilla, cendre

  Hockeyfrilla, cendre
  Peruken som osar Ryssland, Miami Vice, gymnastik och axelvaddar. Med den här hockeyfrillan kan du glassa in på maskeraden med uppvikta kavajarmar och solbrillor- som tagen ur vilken serie eller film från 80-talet. Peruken är gjord i syntet- därför ska du inte använda plattång eller dylikt på den. Borsta istället ut håret med varmt vatten och låt den självtorka, alternativt att du rullar upp håret på spolar och använder hårspray för att fixera lockarna. Gör dig redo för 80- och 90-talsfesten med denna enkla peruken på huvudet som du tar på dig enkelt, den färdiga peruken ger dig rätt look direkt och du kan gå direkt till festen.
 • Brun Hockeyfrilla Peruk

  Brun Hockeyfrilla Peruk
  Kom utklädd som en 80-tals kändis med den här stiliga hockeyfrilla peruken som har en stretchig passform. Vi rekommenderar att du köper till en perukstrumpa för bästa effekt. Finns i storleken: One size. Peruken är elastisk och passar både barn och vuxna. Sitter peruken mot förmodan löst så går det att sätta i hårnålar eller sy in för att få den och sitta på plats.
 • Blond Hockeyfrilla Peruk

  Blond Hockeyfrilla Peruk
  Vilken flashback man får till 80-talet när man ser denna fräsiga hockeyfrilla peruk. Köp till en neonfärgad solkeps som du kan ha ovanpå för att få en riktig nostalgikänsla. Vi rekommenderar att du köper till en perukstrumpa för bästa effekt. Finns i storleken: One size. Peruken är elastisk och passar både barn och vuxna. Sitter peruken mot förmodan löst så går det att sätta i hårnålar eller sy in för att få den och sitta på plats.
 • Svart Hockeyfrilla Peruk

  Svart Hockeyfrilla Peruk
  Hockeyfrillan är vad som definierar en 80-tals outfit. Glöm inte att köpa till våra snygga neon accessoarer! Vi rekommenderar att du köper till en perukstrumpa för bästa effekt. Finns i storleken: One size. Peruken är elastisk och passar både barn och vuxna. Sitter peruken mot förmodan löst så går det att sätta i hårnålar eller sy in för att få den och sitta på plats.
 • Blond 80-tals hockeyfrilla peruk med glasögon

  Blond 80-tals hockeyfrilla peruk med glasögon
  Innehåller en peruk och ett par glasögon utan styrka.
 • Hockeyfrilla, blond

  Hockeyfrilla, blond
  Den klassiska hockeyfrillan i extra ljus blond variant med extra långa mullet-svansar som du kan dra fram eller fläta på ett roligt sätt, denna herrperuk skapar genast att man drar på smilbanden och du kan festa till både 80- och 90-talets bästa fester med denna härliga hockeyfrillan. Klä ut dig till någon av de roligaste filmkaraktärerna med det långa nackhåret och en stor blond mustasch till. Vill du vara extra trendig så rocka en mullet på nästa perukfest, hockeyfrillan kommer alltid tillbaka i modet. Glöm inte att ta på dig en perukstrumpa under peruken så du kan gömma undan ditt naturliga hår.
 • Cendre Hockeyfrilla Peruk

  Cendre Hockeyfrilla Peruk
  Hockeyfrillan är en av de mest ikoniska frisyrerna man kan ha och tillsammans med en alldeles för stor träningsoverall och neonfärgade atteraljer är det oslagbart. Vi rekommenderar att du köper till en perukstrumpa för bästa effekt. Finns i storleken: One size. Peruken är elastisk och passar både barn och vuxna. Sitter peruken mot förmodan löst så går det att sätta i hårnålar eller sy in för att få den och sitta på plats.
 • Jason/Hockeyfrilla Peruk - 80-talet - Blond

  Jason/Hockeyfrilla Peruk - 80-talet - Blond
  Klassisk blond 80-tals peruk för män. Jason peruk är en känd frisyr från 80-talet.
 • Flerfärgad 80-Tals Hockeyfrilla Peruk

  Flerfärgad 80-Tals Hockeyfrilla Peruk
  80-tals hockeyfrilla-peruk i blont, orange och rött. Hockeyfrilla-peruken är den mest kända frisyren från 80-talet.
ilead