Peruk med hockeyfrilla

Överraska någon du inte träffat på länge med en härlig hockeyfrilla! Ska du på maskerad eller klä ut dig hittar du här snygga peruker. Hockeyfrillan var en hårstil som verkligen slog igenom och blev tidstypisk för hur många killar såg ut i 80-talets mode. Vi listar här förslag på ett par peruker i olika hårfärger som blond, brunett eller åldrad grå.

Populärt inom peruk med hockeyfrilla

 • Hockeyfrilla 80-tals Peruk - One size

  Hockeyfrilla 80-tals Peruk - One size
  En frisyr är en mans allt. Många säger att det är mustaschen som gör karaktären, men så är det långt ifrån alltid. Om man har en snygg mustasch men en ful frisyr så hjälper inte den snygga?
 • Tigerkung Hockeyfrilla Peruk - One size

  Tigerkung Hockeyfrilla Peruk - One size
  Vill du efterlikna självaste Joe "Tiger King" Exotic på maskeraden? Då får du inte glömma att ha den ikoniska frillan på huvudet! Det kommer inte undgå någon?
 • Pannband med Svart Lockigt Hår - One size

  Pannband med Svart Lockigt Hår - One size
  Ho-ho-ho-ho-hockeyfrilla! Den legendariska frillan som blev superpoppis på 80-talet. Nu kan du skaffa dig stans mest extrema hockeyfrilla plättlätt utan att behöva besöka frisören med detta lustiga?
 • 80-tals Hockeyfrilla Blond/Brun Peruk - One size

  80-tals Hockeyfrilla Blond/Brun Peruk - One size
  Även om vi älskar 80-talet och allt vad det innebar av neonfärgade kläder, grym musik och Walkmans i öronen så vill vi nog helst glömma de uppseendeväckande frisyrerna.?

Fler tips på peruk med hockeyfrilla

 • Hockeyfrilla Peruk - One size

  Hockeyfrilla Peruk - One size
  Blond peruk i äkta hockeyfrillastil, för dig som gått vilse till hockeyträningen.One size (vuxenstorlek).
 • Johnny De Luxe Mellanblond Peruk - One size

  Johnny De Luxe Mellanblond Peruk - One size
  Kommer du ihåg hockeyfrillans ljuva dagar? Eller har du kanske förträngt dem? Med den här peruken kan du i alla fall minnas gamla minnen. För visst var väl hockeyfrillan det snyggaste hårmodet genom?
 • 80-tals Hockeyfrissa Peruk - One size

  80-tals Hockeyfrissa Peruk - One size
  Fullborda din 80-talslook med en häftig hockeyfrilla!Peruken är silver/svart och har hår i olika längder samt spretig lugg.One size (vuxenstorlek).
 • Johnny De Luxe Brun Peruk - One size

  Johnny De Luxe Brun Peruk - One size
  80-talet var en intressant tid, med alla sina neonfärger, krusigt hår och svettband! Den här långa bruna hockeyfrilla peruken tar dig direkt tillbaka till bättre tider. En 80-tals?
 • Jimmy Svart Peruk - One size

  Jimmy Svart Peruk - One size
  Är du bjuden på maskerad med 80-talstema så är detta den perfekta peruken till dig. Den har en klassisk hockeyfrilla med långt hår i nacken och kort hår på huvudet och i luggen.Jimmy Svart Peruk?
 • Jimmy Blond Peruk - One size

  Jimmy Blond Peruk - One size
  Välkommen tillbaka till 80-talet! En superhäftig peruk i klassisk hockeyfrilla med kort lugg, kort hår på huvudet och långt hår i nacken. Med en träningsoverall, mycket hårspray, gärna lite detaljer?
 • Brun Hockeyfrilla Peruk

  Brun Hockeyfrilla Peruk
  Kom utklädd som en 80-tals kändis med den här stiliga hockeyfrilla peruken som har en stretchig passform. Vi rekommenderar att du köper till en perukstrumpa för bästa effekt. Finns i storleken: One size. Peruken är elastisk och passar både barn och vuxna. Sitter peruken mot förmodan löst så går det att sätta i hårnålar eller sy in för att få den och sitta på plats.
 • Blond 80-tals hockeyfrilla peruk med glasögon

  Blond 80-tals hockeyfrilla peruk med glasögon
  Innehåller en peruk och ett par glasögon utan styrka.
 • Peruk, hockeyfrilla ljusbrun

  Peruk, hockeyfrilla ljusbrun
  Stig in i strålkastarljuset och bli en ikonisk TV-kändis eller popstjärna från 80- eller 90-talet med denna fantastiska ljusbruna hockeyfrilla! Med sin klassiska långa stil i nacken och ett fluffigt svall framtill kommer du att bli festens centrum och känna dig som en riktig stjärna.Denna hockeyfrilla är inspirerad av den tid då musikvideos regerade och TV-serier charmade miljontals tittare. Den ljusbruna färgen ger dig en trendig och autentisk look som är perfekt för temafester, retroevenemang och roliga tillställningar. Så ta chansen att kliva in i rampljuset och låt ditt hår vara din signaturstil.Med denna hockeyfrilla kommer du att få uppmärksamhet var du än går. Styla den som du vill, dra fingrarna genom det fluffiga svalllet och känn dig som en riktig stjärna.Peruken är utformad i vuxenstorlek och är enkelt att bära. Den passar de flesta huvuden och ger dig en bekväm och säker passform under hela festen. 
 • Brun 80-tals hockeyfrilla peruk med glasögon

  Brun 80-tals hockeyfrilla peruk med glasögon
  Innehåller en peruk och ett par glasögon utan styrka.
 • Svart Hockeyfrilla Peruk

  Svart Hockeyfrilla Peruk
  Hockeyfrillan är vad som definierar en 80-tals outfit. Glöm inte att köpa till våra snygga neon accessoarer! Vi rekommenderar att du köper till en perukstrumpa för bästa effekt. Finns i storleken: One size. Peruken är elastisk och passar både barn och vuxna. Sitter peruken mot förmodan löst så går det att sätta i hårnålar eller sy in för att få den och sitta på plats.
 • Peruk, hockeyfrilla brun 80-tal

  Peruk, hockeyfrilla brun 80-tal
  Stig fram och rocka en ikonisk look med den mörkbruna klassiska hockeyfrillan! Denna peruk är inte bara en accessoar – den är en symbol för självsäkerhet, lekfullhet och att omfamna en tidlös stil.Bär din hockeyfrilla med stolthet på olika teman och tillfällen. Vid en 80-talsfest kan du återuppliva den kreativa andan och rebelliska energin från det populära decenniet. Sportevenemang och sportfester blir ännu mer dynamiska när du visar ditt stöd för ditt favoritlag genom att sporta den klassiska hockeyfrillan.Denna bruna hockeyfrilla passar till många olika karaktärer från årtiondet eller om du matchar med en träningsoutfit kan du få till den perfekta tränings-VHS-stilen.
 • Cendre Hockeyfrilla Peruk

  Cendre Hockeyfrilla Peruk
  Hockeyfrillan är en av de mest ikoniska frisyrerna man kan ha och tillsammans med en alldeles för stor träningsoverall och neonfärgade atteraljer är det oslagbart. Vi rekommenderar att du köper till en perukstrumpa för bästa effekt. Finns i storleken: One size. Peruken är elastisk och passar både barn och vuxna. Sitter peruken mot förmodan löst så går det att sätta i hårnålar eller sy in för att få den och sitta på plats.
 • Hockeyfrilla, blond

  Hockeyfrilla, blond
  Den klassiska hockeyfrillan i extra ljus blond variant med extra långa mullet-svansar som du kan dra fram eller fläta på ett roligt sätt, denna herrperuk skapar genast att man drar på smilbanden och du kan festa till både 80- och 90-talets bästa fester med denna härliga hockeyfrillan. Klä ut dig till någon av de roligaste filmkaraktärerna med det långa nackhåret och en stor blond mustasch till. Vill du vara extra trendig så rocka en mullet på nästa perukfest, hockeyfrillan kommer alltid tillbaka i modet. Glöm inte att ta på dig en perukstrumpa under peruken så du kan gömma undan ditt naturliga hår.
 • Blond Hockeyfrilla Peruk

  Blond Hockeyfrilla Peruk
  Vilken flashback man får till 80-talet när man ser denna fräsiga hockeyfrilla peruk. Köp till en neonfärgad solkeps som du kan ha ovanpå för att få en riktig nostalgikänsla. Vi rekommenderar att du köper till en perukstrumpa för bästa effekt. Finns i storleken: One size. Peruken är elastisk och passar både barn och vuxna. Sitter peruken mot förmodan löst så går det att sätta i hårnålar eller sy in för att få den och sitta på plats.
 • Blond Lång 80-Tals Hockeyfrilla Peruk

  Blond Lång 80-Tals Hockeyfrilla Peruk
  Blond, 80-tals hockeyfrilla-peruk. Hockeyfrilla-peruken är den mest kända frisyren från 80-talet.
ilead