Cruella de vil peruker

Cruella de vil är den elaka skurken i filmerna om de många dalmatinerna. Hon vill kidnappa hundarna för att kunna göra kläder av deras vackra pälsar. Cruellas hår är till hälften svart och hälften vitt. Om du ska klä ut dig till henne måste du bara skaffa dig en sån typisk peruk.

Populärt inom cruella de vil peruker

 • Cruella Deluxe Peruk - One size

  Cruella Deluxe Peruk - One size
  Cruella De Vil är den onda karaktären i 101 dalmatiner som är förälskad i pälsplagg. Hon är verkligen ingen djurvän och ser hellre dalmatiner som plagg istället för levande varelser. Hon var?
 • Cruella De Vil Peruk - One size

  Cruella De Vil Peruk - One size
  Partyperuk i 100% Polyester som är flamsäker och ett måste för den rätta Cruella De Vil-looken till maskeradfesten.One size (vuxenstorlek).
 • Cruella de Vil Zombie Peruk - One size

  Cruella de Vil Zombie Peruk - One size
  Zombieviruset som spridit sig runt världen går som en löpeld igenom kontinent för kontinent och har snart tagit över varenda liten kotta som vandrar på vår jord. Ja, till och med seriefigurerna?
 • Peruk, Salt&Peppar

  Peruk, Salt&Peppar
  En Yin och yang peruk i vitt och svart. Sminka halva dig vit och halva svart. Kläder i svart och vitt gör dig färdig för en fest i motsatsernas tecken. Som en korthårig variant av Cruella Dewill gästar du festen med tema Disney eller skurkar.

Fler tips på cruella de vil peruker

 • Cruella de Vil Peruk

  Cruella de Vil Peruk
  Ge dig själv möjligheten att förvandla din look med vår Deluxe Evil Madame Wig! Denna peruk är skapad för att perfekt fånga Cruella de Vils ikoniska stil. Med sin svartvita och blonda hårkombination&hellip:
 • DeLux Cruella de Vil Inspirerad Svart och Vit Peruk

  DeLux Cruella de Vil Inspirerad Svart och Vit Peruk
  Svart och vit Cruella de Vil-inspirerad peruk med krusigt hår för fyllighet. Ska du klä ut dig som Disneyskurk, cosplay-karaktär eller en annan karaktär? Här är peruken för dig.Med nät på insidan,&hellip:
ilead