Afroperuker

Ett krulligt afrohår lättar upp stämningen på en stel och tråkig fest. Ditt ess i skjortärmen är din afroperuk. Här hittar du förslag på olika afroperuker att köpa.

Populärt inom afroperuker

 • Afroperuk Deluxe Regnbågsfärgad - One size

  Afroperuk Deluxe Regnbågsfärgad - One size
  Ska du på Pridefestivalen och käner för att gå all in med det där lilla extra? Men varsågod här är den läckraste peruken i hela tåget.Afroperuk Deluxe…
 • Tant Krullig Grå Peruk - One size

  Tant Krullig Grå Peruk - One size
  Vore det inte spännande att se hur du kommer att se ut när du blir äldre? Det kan till och med bli en bra maskerad-utklädnad, om du har rätt tillbehör. Det som vanligtvis…
 • Nödfallsperuk Afro - One size

  Nödfallsperuk Afro - One size
  Det finns många olika sätt att förändra din karaktär på så att folk inte ska känna igen dig. Det första man bör tänka på är att förändra…
 • AfroPeruk Vit - One size

  AfroPeruk Vit - One size
  Även om ditt hår är snyggt som det är så skadar det inte att testa på nya roliga frisyrer inför kommande evenemang som t.ex. denna vita afroperuk. Det kommer garanterat…

Fler tips på afroperuker

 • Wet Look Afroperuk - One size

  Wet Look Afroperuk - One size
  Letar du efter ett stort hår att ha på festen, men tycker att en regelrätt afro-peruk är lite väl vanligt? Då kan den här ”wet look”-afron vara något…
 • Afrolockar Peruk - One size

  Afrolockar Peruk - One size
  Har man lockigt hår så hatar man det och har man rakt hår så vill man ha lockar, aldrig blir vi nöjd med oss själva... Här har du i alla fall chansen att skaffa dig…
 • AfroPeruk Svart - One size

  AfroPeruk Svart - One size
  Vad kan vara bättre till en disco fest eller 80-tals maskerad än ett stort afro, jo en ännu större afroperuk såklart. Den här svarta peruken har krulligt hår till tusen…
 • Super Afroperuk Blond

  Super Afroperuk Blond
  Även om ditt hår är snyggt som det är så skadar det inte att testa på nya roliga frisyrer inför kommande evenemang som tex denna blonda afroperukExtra stor blond afroperuk med lockarOne size passar&hellip:
 • Afroperuk lila

  Afroperuk lila
  Kalassnygg lila afroperuk som är både fluffig och mjuk och blir ett sjuheliskes bra maskeradtillbehör till den övriga maskerad utklädnad. Finns i storleken: One size. Peruken är elastisk och passar både barn och vuxna. Sitter peruken mot förmodan löst så går det att sätta i hårnålar eller sy in för att få den och sitta på plats.
 • Brun Afro Peruk

  Brun Afro Peruk
  Denna afro peruken är lite ljusare i färgen och kanske inte är lika disco som många andra afroperuker vi har i lager men det är personen som gör festen inte festen som gör personen Så ta på dig&hellip:
 • Blå/Gul Afro Peruk

  Blå/Gul Afro Peruk
  Bli Sverigest hårfagraste person i den här coola afroperuken i gult och blått. Peruken ger dig det ultimata hårsvallet, så att du självsäkert kan heja fram Sverige till vinst. Kombinera gärna peruken med Ölhjälm Sverige , så är du 100% fullkittad för Sverige-matchen.
 • Afroperuk brun

  Afroperuk brun
  Skaffa dig en riktigt fräsig frisyr med denna afro peruk. Passar perfekt om du ska ta en vända på stan och känner för en ny frisyr eller om du ska på maskeradfest och behöver en grym peruk. Finns i storleken: One size. Peruken är elastisk och passar både barn och vuxna. Sitter peruken mot förmodan löst så går det att sätta i hårnålar eller sy in för att få den och sitta på plats.
 • Afroperuk Brun

  Afroperuk Brun
  One size,
 • Svart Afroperuk

  Svart Afroperuk
  Massiv afroperuk med mycket volym. Maxa din discokostym med en fluffig peruk som förvandlar dig till en stjärna! Vi rekommenderar att du köper till en perukstrumpa för bästa effekt. Finns i storleken: One size. Peruken är elastisk och passar både barn och vuxna. Sitter peruken mot förmodan löst så går det att sätta i hårnålar eller sy in för att få den och sitta på plats.
 • Afroperuk multifärgad

  Afroperuk multifärgad
  Läcker afroperuk i regnbågens alla färger som lyser upp din skalle på maskeradfesten. Klä ut dig till en clown med denna asballa afroperuk. Finns i storleken: One size. Peruken är elastisk och passar både barn och vuxna. Sitter peruken mot förmodan löst så går det att sätta i hårnålar eller sy in för att få den och sitta på plats.
 • Afroperuk Röd

  Afroperuk Röd
  Oavsett om du ska klä ut dig till skräckclown eller cirkusclown så är en röd afroperuk att föredra. Peruken har en stretchig passform så att den ska passa de allra flesta och dessutom sitta skönt på huvudet. Finns i storleken: One size. Peruken är elastisk och passar både barn och vuxna. Sitter peruken mot förmodan löst så går det att sätta i hårnålar eller sy in för att få den och sitta på plats.
 • Brun Afro Peruk XL

  Brun Afro Peruk XL
  Det blir nog svårt att hitta en mer passande frisyr till 70-tals discot än det här stora afrot Med denna maskeradperuk kan du enkelt skaffa dig dansgolvet snyggaste afrohår En stor afroperuk i brunt&hellip:
 • Afroperuk grön

  Afroperuk grön
  Fräsig grön frisyr som aldrig behövs fixas. Det är bara att slänga på sig afroperuken så är man färdig. Snabbt och enkelt! Klockren peruk till din clown utklädnad! Finns i storleken: One size. Peruken är elastisk och passar både barn och vuxna. Sitter peruken mot förmodan löst så går det att sätta i hårnålar eller sy in för att få den och sitta på plats.
 • Afroperuk Svart

  Afroperuk Svart
  70-talsklassikern är här igen om än bara för en kväll Om du törs vara en riktig cooling på dansgolvet räds du inte denna afro-peruk Ett par utsvängda brallor och platåskor därtill och stilen&hellip:
 • Super Afroperuk Svart

  Super Afroperuk Svart
  Stort afrohår som är både högt och burrigt nästan som det hår som Jackson Five och Jimmie Hendrix hade Perfekt för maskeraden om du vill ha en ny frisyr om är olik ditt egentliga jag Inkluderar&hellip:
 • Afroperuk svart

  Afroperuk svart
  One size, peruken är elastisk och passar både barn och vuxna. Om peruken skulle råka var a något  stor så går det att sätta i hårnålar få att få den att sitta bättre.
 • Afroperuk Blond

  Afroperuk Blond
  Med en blond afroperuk kan du glida in på festen som en stjärna en både cool och snygg lockig peruk som ger dig en cool 80-tals look som med fördel matchas med andra kläder la 80-tal för en spot&hellip:
 • 60-tals Brun Afroperuk

  60-tals Brun Afroperuk
  Våga släppa fram dina lockar en gång för alla Och vilken snygg hårfärg också Du får säkert komplimanger för din nya frisyr Om du tröttnar på den kan du ju dessutom bara ta av den så bekvämtOne&hellip:
 • Afroperuk Blå

  Afroperuk Blå
  Har du alltid drömt om ett blått och fluffigt afro så är det hög tid att slå till nu. Fluffa upp din frisyr och få en bra volym när du ska på maskeradfest med den här härliga afroperuken. Den sitter stabilt och bekvämt på huvudet och självklart så kan både vuxna och barn använda den. Finns i storleken: One size. Peruken är elastisk och passar både barn och vuxna. Sitter peruken mot förmodan löst så går det att sätta i hårnålar eller sy in för att få den och sitta på plats.
 • Rockstar Mega Afroperuk Svart

  Rockstar Mega Afroperuk Svart
  Den här enorma afroperuken i svart kan kombineras med mängder av maskeraddräkter Om du placerar en hög hatt mitt på huvudet kommer du förmodligen se ut som Slash Kom ihåg ett par tuffa solbrillor&hellip:
 • Afroperuk rosa

  Afroperuk rosa
  Ganska så färgglad afroperuk som passar finifint till clown utklädnaden. Behöver du en riktigt fluffigt och skönt afro så är detta peruken du ska ha! Finns i storleken: One size. Peruken är elastisk och passar både barn och vuxna. Sitter peruken mot förmodan löst så går det att sätta i hårnålar eller sy in för att få den och sitta på plats.
 • Svart Afro Peruk

  Svart Afro Peruk
  Vad kan vara bättre till en disco fest eller 80-tals maskerad än ett stort afro jo en ännu större afro peruk såklart Den här svarta peruken har krulligt hår till tusen och är troligtvis skapad&hellip:
 • Afroperuk vit

  Afroperuk vit
  Fluffa till frillan med den här sköna afroperuken som har en extremt bra volym. Det här är ju helt klart en peruk som går hem på alla 80-tals fester. Finns i storleken: One size. Peruken är elastisk och passar både barn och vuxna. Sitter peruken mot förmodan löst så går det att sätta i hårnålar eller sy in för att få den och sitta på plats.
 • Brun Afroperuk

  Brun Afroperuk
  Känner du dig som en riktig stjärna så är det klart att du ska slå till på den här stora afroperuken tillsammans med en läcker maskeradkostym. Vi rekommenderar att du köper till en perukstrumpa för bästa effekt. Finns i storleken: One size. Peruken är elastisk och passar både barn och vuxna. Sitter peruken mot förmodan löst så går det att sätta i hårnålar eller sy in för att få den och sitta på plats.
 • Super Afroperuk Röd

  Super Afroperuk Röd
  Supercool afro-peruk i en färg som verkligen syns och sticker ut Bär du den kommer du också sticka ut och du får det där galet höga håret som man ser i musikvideor och filmer från 70-talet Innehåller&hellip:
 • Afroperuk gul

  Afroperuk gul
  Galen frilla på denna kille kan man lugnt säga, den är dessutom knallgul. Känner för du för att vara lite "wild and crazy" så borde du lätt köpa denna klockrena peruk som passar till clown maskeraddräkter eller varför inte gå på en fotbolls match där Sverige spelar och stötta dem med denna knallgula afroperuk på knoppen. Finns i storleken: One size. Peruken är elastisk och passar både barn och vuxna. Sitter peruken mot förmodan löst så går det att sätta i hårnålar eller sy in för att få den och sitta på plats.
 • 70-tals Jumbo Disco Afroperuk

  70-tals Jumbo Disco Afroperuk
  Vill du ha ett hår så stort att du kan gömma en hund eller en platta öl i så kan det vara denna 70-tals Jumbo Disco Afroperuk du söker En krullig afro peruk som passar lika bra att ha på maskerad&hellip:
 • Afroperuk orange

  Afroperuk orange
  Tyvärr så har inte alla människor afron, det hade varit jädrans ballt om det var så. Nu kan du istället bestämma själv när du vill ha ett afro genom att köpa denna oranga afroperuk. Självklart så har vi afron i flera färger som du hittar längre ner på sidan bland relaterade artiklar. Finns i storleken: One size. Peruken är elastisk och passar både barn och vuxna. Sitter peruken mot förmodan löst så går det att sätta i hårnålar eller sy in för att få den och sitta på plats.
 • Afroperuk Set

  Afroperuk Set
  Snyggt afro peruk skägg och mustach set som blir perfekt till en disco- eller hippie maskerad Med detta afroperuk set kommer du inte bli lämnad ifred alla kommer försöka dra fingrarna genom din härligt&hellip:
 • Rockstjärna Mega Afroperuk Rosa

  Rockstjärna Mega Afroperuk Rosa
  Färg gör de flesta glada och med den här enorma rockstjärneperuken i rosa kommer du garanterat att sprida glädje på vilken maskeradfest som helst Kombinera med ett par stjärnformade glasögon och&hellip:
 • Rosa Afro Peruk

  Rosa Afro Peruk
  Är en brun eller svart afroperuk lite för tråkigt för disco festen du planerat Då kommer den här rosa afro peruken absolut till hands med sin starka rosa färg är den verkligen unik för att vara&hellip:
 • Beyonce Afro Peruk Brun

  Beyonce Afro Peruk Brun
  Ett fylligt afro är det inte många som föds naturligt med men med den här fina peruken kan du snabbt få festens största hår Beyonce afroperuk passar perfekt när du ska klä ut dig till popstjärna&hellip:
 • Hängande Svart Afroperuk

  Hängande Svart Afroperuk
  Hängande svart afroperuk, vi har sett denna stilen på Michael Jackson, Peter Andre med flera.
 • Neongul Clown/Afroperuk

  Neongul Clown/Afroperuk
  Neongul afroperuk som kan användas av båda könen och passar till hippie-, disco- och clowndräkter.