Afroperuker

Ett krulligt afrohår lättar upp stämningen på en stel och tråkig fest. Ditt ess i skjortärmen är din afroperuk. Här hittar du förslag på olika afroperuker att köpa.

Populärt inom afroperuker

 • Afroperuk Deluxe Regnbågsfärgad - One size

  Afroperuk Deluxe Regnbågsfärgad - One size
  Ska du på Pridefestivalen och käner för att gå all in med det där lilla extra? Men varsågod här är den läckraste peruken i hela tåget.Afroperuk Deluxe?
 • Tant Krullig Grå Peruk - One size

  Tant Krullig Grå Peruk - One size
  Vore det inte spännande att se hur du kommer att se ut när du blir äldre? Det kan till och med bli en bra maskerad-utklädnad, om du har rätt tillbehör. Det som vanligtvis gör en stor skillnad för?
 • Afrolockar Peruk - One size

  Afrolockar Peruk - One size
  Har man lockigt hår så hatar man det och har man rakt hår så vill man ha lockar, aldrig blir vi nöjd med oss själva... Här har du i alla fall chansen att skaffa dig?
 • AfroPeruk Svart - One size

  AfroPeruk Svart - One size
  Vad kan vara bättre till en disco fest eller 80-tals maskerad än ett stort afro, jo en ännu större afroperuk såklart. Den här svarta peruken har krulligt hår till tusen?

Fler tips på afroperuker

 • Afroperuk Orange - One Size

  Afroperuk Orange - One Size
  Med sina lekfulla orangea lockar kommer den här peruken ge dig uppmärksamhet vart du än går. Från maskerad till karneval, denna peruk är din ultimata accessoar för att dra blickar och skapa stämning!Afroperuk?
 • Afroperuk Regnbåge - One Size

  Afroperuk Regnbåge - One Size
  Gör din frisör dig besviken gång på gång? Kretsar tankarna kring en ny och välvågad frisyr? Ta steget! Peruken du ser nu kommer garanterat öppna ögonen på vänner och kollegor då de kanske inte?
 • Röd Afroperuk - One size

  Röd Afroperuk - One size
  Alla clowners favoritfrisyr! Om du klär i rött är det här peruken för dig - matcha med andra färgglada kläder innan du går på fest, det blir garanterat succé! Röd Afroperuk kommer i storleken?
 • Disco Peruk Svart - One size

  Disco Peruk Svart - One size
  Well, you can tell by the way I use my walk, I'm a woman's man, no time to talk. Nästa gång du snörar på dig dansskorna gör du rätt i att komplettera med en fluffig discoperuk på huvudet. Det blir?
 • Afroperuk Deluxe Brun - One size

  Afroperuk Deluxe Brun - One size
  Sugen på en ny frisyr? Varför inte prova på den tidlösa afron! En riktigt cool peruk för alla sammanhang där en ful frilla INTE är ett alternativ. Afroperuk Deluxe Brun är en mjuk och fluffig?
 • Afroperuk Gul - One Size

  Afroperuk Gul - One Size
  Känner du för något nytt? Kanske en ny frisyr vore något att överväga. Om du inte är redo att göra några drastiska beslut för en permanent förändring kanske den här gula skapelsen kan vara?
 • AfroPeruk Vit - One size

  AfroPeruk Vit - One size
  Även om ditt hår är snyggt som det är så skadar det inte att testa på nya roliga frisyrer inför kommande evenemang som t.ex. denna vita afroperuk. Det kommer garanterat?
 • Wet Look Afroperuk - One size

  Wet Look Afroperuk - One size
  Letar du efter ett stort hår att ha på festen, men tycker att en regelrätt afro-peruk är lite väl vanligt? Då kan den här wet look-afron vara något för dig! Garanterat en peruk som?
 • Afroperuk Rosa - One Size

  Afroperuk Rosa - One Size
  Ställ in strålkastarna på dig själv och låt festen börja! Med sina stolta och färgstarka lockar är denna peruk mer än bara ett tillbehör - den är själva livet på festen! Så varför inte?
 • Afroperuk Svart - One Size

  Afroperuk Svart - One Size
  Behöver du lite extra swag i ditt liv? Oroa dig inte, afroperuken är här för att rädda dagen! Med sina fluffiga, svarta lockar är denna peruk det ultimata tillbehöret för att göra en statement?
 • Afroperuk Blå - One Size

  Afroperuk Blå - One Size
  Låt din look gå från vardag till WOW på nolltid med den här mäktiga peruken på huvudet. Ett givet val för dig som inte drar sig för att sticka ut ur mängden! Afroperuk Blå är en mjuk och fluffig?
 • Nödfallsperuk Afro - One size

  Nödfallsperuk Afro - One size
  Det finns många olika sätt att förändra din karaktär på så att folk inte ska känna igen dig. Det första man bör tänka på är att förändra?
 • Svart Afro Peruk

  Svart Afro Peruk
  Vad kan vara bättre till en disco fest eller 80-tals maskerad än ett stort afro, jo en ännu större afro peruk såklart. Den här svarta peruken har krulligt hår till tusen och är troligtvis skapad&hellip:
 • 70-tals Afro Peruk Svart

  70-tals Afro Peruk Svart
  Men det kan kännas lite jobbigt att spendera lång tid på att skaffa dig en frisyr som kanske inte är så attraktiv i vardagen.  Har du en idé för en imponerande utklädnad, men känner att det är&hellip:
 • Peruk My Other Me Afro hår

  Peruk My Other Me Afro hår
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Peruk My Other Me Afro hår och annat My Other Me till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Modell: Afro hår. Typ: Peruk. Material: 100 % polyester. Kön: Unisex. Storlek: One size. Innehåller: Peruk. Färg: Multicolour
 • Tant Permanent/Afro Peruk Grå

  Tant Permanent/Afro Peruk Grå
  Ta en tidsresa tillbaka till 80-talet med vår tant afro peruk i grått! Denna peruk är det ultimata tillbehöret för att förvandla dig till allt från en tant, glamorös disco-diva eller helt enkelt&hellip:
 • Peruk Afro Svart

  Peruk Afro Svart
  Skapa en omedelbar förvandling med vår fantastiska afro peruk, tillgänglig i ett brett utbud av färger för att matcha din unika stil. Syntetiskt hår, med justerbart elastiskt band för en säker&hellip:
 • Peruk Afro Brun

  Peruk Afro Brun
  Skapa en omedelbar förvandling med vår fantastiska afro peruk, tillgänglig i ett brett utbud av färger för att matcha din unika stil. Syntetiskt hår, med justerbart elastiskt band för en säker&hellip:
 • Peruk Afro Blandade Färger

  Peruk Afro Blandade Färger
  Skapa en omedelbar förvandling med vår fantastiska afro peruk, tillgänglig i ett brett utbud av färger för att matcha din unika stil. Syntetiskt hår, med justerbart elastiskt band för en säker&hellip:
 • Disco Diva Peruk Brun

  Disco Diva Peruk Brun
  Ge din festoutfit den perfekta retro-touchen med vår disco diva peruk i brun! Denna fantastiska peruk kommer att ta dig tillbaka till den glittrande discoeran och få dig att lysa på dansgolvet. Med&hellip:
 • Super Afroperuk Blond

  Super Afroperuk Blond
  Även om ditt hår är snyggt som det är så skadar det inte att testa på nya roliga frisyrer inför kommande evenemang som t.ex. denna blonda afroperuk!Extra stor blond afroperuk med lockar.One&hellip:
 • Brun Afro Peruk XL

  Brun Afro Peruk XL
  Det blir nog svårt att hitta en mer passande frisyr till 70-tals discot än det här stora afrot! Med denna maskeradperuk kan du enkelt skaffa dig dansgolvet snyggaste afrohår. En stor afroperuk i brunt&hellip:
 • Beyonce Afro Peruk Brun

  Beyonce Afro Peruk Brun
  Ett fylligt afro är det inte många som föds naturligt med, men med den här fina peruken kan du snabbt få festens största hår. Beyonce afroperuk passar perfekt när du ska klä ut dig till popstjärna.&hellip:
 • Afro Peruk

  Afro Peruk
  Vad kan vara bättre till en disco fest eller 80-tals maskerad än ett stort afro, jo en ännu större afro peruk såklart. Den här svarta peruken har krulligt hår till tusen och är troligtvis skapad medan
 • Afroperuk Blond

  Afroperuk Blond
  Med en blond afroperuk kan du glida in på festen som en stjärna, en både cool och snygg lockig peruk som ger dig en cool 80-tals look som med fördel matchas med andra kläder á la 80-tal för en spot&hellip:
 • Peruk Svart Afro hår

  Peruk Svart Afro hår
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Peruk Svart Afro hår och annat till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Typ: Peruk. Färg: Svart. Modell: Afro hår. Vikt: 180 g
 • 60-tals Brun Afroperuk

  60-tals Brun Afroperuk
  Våga släppa fram dina lockar en gång för alla! Och vilken snygg hårfärg också. Du får säkert komplimanger för din nya frisyr. Om du tröttnar på den kan du ju dessutom bara ta av den, så bekvämt!One&hellip:
 • Rosa Afro Peruk

  Rosa Afro Peruk
  Är en brun eller svart afroperuk lite för tråkigt för disco festen du planerat? Då kommer den här rosa afro peruken absolut till hands, med sin starka rosa färg är den verkligen unik för att vara&hellip:
 • Rockstjärna Mega Afroperuk Rosa

  Rockstjärna Mega Afroperuk Rosa
  Färg gör de flesta glada och med den här enorma rockstjärneperuken i rosa kommer du garanterat att sprida glädje på vilken maskeradfest som helst. Kombinera med ett par stjärnformade glasögon och&hellip:
 • Afroperuk Set

  Afroperuk Set
  Snyggt afro peruk, skägg och mustach set som blir perfekt till en disco- eller hippie maskerad! Med detta afroperuk set kommer du inte bli lämnad ifred, alla kommer försöka dra fingrarna genom din&hellip:
 • Afroperuk Svart

  Afroperuk Svart
  70-talsklassikern är här igen, om än bara för en kväll. Om du törs vara en riktig cooling på dansgolvet räds du inte denna afro-peruk. Ett par utsvängda brallor och platåskor därtill och stilen&hellip:
 • Super Afroperuk Röd

  Super Afroperuk Röd
  Supercool afro-peruk i en färg som verkligen syns och sticker ut! Bär du den kommer du också sticka ut och du får det där galet höga håret som man ser i musikvideor och filmer från 70-talet. Innehåller&hellip:
 • 80-tals Afrokit

  80-tals Afrokit
  Har du en idé för en väldigt bra utklädnad som du vill ha på nästa maskerad? Men det kan kännas lite jobbigt att spendera lång tid på att skaffa dig en frisyr som kanske inte är så attraktiv&hellip:
 • Super Afroperuk Svart

  Super Afroperuk Svart
  Stort afrohår som är både högt och burrigt, nästan som det hår som Jackson Five och Jimmie Hendrix hade. Perfekt för maskeraden om du vill ha en ny frisyr om är olik ditt egentliga jag. Inkluderar&hellip:
 • Rockstar Mega Afroperuk Svart

  Rockstar Mega Afroperuk Svart
  Den här enorma afroperuken i svart kan kombineras med mängder av maskeraddräkter. Om du placerar en hög hatt mitt på huvudet kommer du förmodligen se ut som Slash. Kom ihåg ett par tuffa solbrillor.&hellip:
 • Brun Afro Peruk

  Brun Afro Peruk
  Denna afro peruken är lite ljusare i färgen och kanske inte är lika disco som många andra afroperuker vi har i lager, men det är personen som gör festen, inte festen som gör personen. Så ta på&hellip:
 • Peruk Afro Vit

  Peruk Afro Vit
  Skapa en omedelbar förvandling med vår fantastiska afro peruk, tillgänglig i ett brett utbud av färger för att matcha din unika stil. Syntetiskt hår, med justerbart elastiskt band för en säker&hellip:
 • 70-tals Jumbo Disco Afroperuk

  70-tals Jumbo Disco Afroperuk
  Vill du ha ett hår så stort att du kan gömma en hund eller en platta öl i, så kan det vara denna 70-tals Jumbo Disco Afroperuk du söker! En krullig afro peruk som passar lika bra att ha på maskerad&hellip:
 • Neongul Clown/Afroperuk

  Neongul Clown/Afroperuk
  Neongul afroperuk som kan användas av båda könen och passar till hippie-, disco- och clowndräkter.
 • Röd Clown/Afroperuk

  Röd Clown/Afroperuk
  Röd afroperuk som kan användas av båda könen och passar till hippie-, disco- och clowndräkter.