Monstermasker

Här hittar du läskiga monstermasker som du kan ha på dig när du ska skrämmas lite...eller mycket! Perfekt att ha till maskerad, Halloween eller skräcktema på en fest.

Populärt inom monstermasker

 • Frankensteins Monster Mask - One size

  Frankensteins Monster Mask - One size
  Mycket realistisk Frankensteins Monster gummimask med hår och utskurna hål för ögonen. Masken är i fullstorlek och går runt hela huvudet och vidare ner på axlarna.?
 • Pumpamonster Ani-Motion Mask

  Pumpamonster Ani-Motion Mask
  Bus eller godis har precis övergått till bus eller SKRÄCK när du drar på dig den här kusliga masken över ansiktet! Den perfekta masken att dra över huvudet när?
 • Pappmasker Monster Bash - 6-pack

  Pappmasker Monster Bash - 6-pack
  VRÅL! Kalaset blev precis riktigt ruskigt - på ett roligt sätt! Förse varje gäst med en häftig monstermask som uppmanar till massvis med lek och bus för ett maxat barnkalas! Pappmasker?
 • Boppers Monsterögon med Fluff - One size

  Boppers Monsterögon med Fluff - One size
  Ett läskigt diadem med monsterögon och fluff - det perfekta valet när du vill klä ut dig lite "lagom" till halloween!Boppers Monsterögon med Fluff säljs styckvis och?

Fler tips på monstermasker

 • Monsterhänder Prop

  Monsterhänder Prop
  Sätt fast dessa otäcka monsterhänder på köksbänken eller någonting snarlikt och skapa känslan av att ett monster hänger där bakom och försöker?
 • Badring Monstertruck med Handtag

  Badring Monstertruck med Handtag
  Är du en sån typisk bilnörd som bara älskar allt som har med bilar att göra? Sommarens färger i all ära, men vill du gå emot strömmen i sommar och vara den?