Monstermasker

Här hittar du läskiga monstermasker som du kan ha på dig när du ska skrämmas lite...eller mycket! Perfekt att ha till maskerad, Halloween eller skräcktema på en fest.

Populärt inom monstermasker

 • Pappmasker Monster Bash - 6-pack

  Pappmasker Monster Bash - 6-pack
  VRÅL! Kalaset blev precis riktigt ruskigt - på ett roligt sätt! Förse varje gäst med en häftig monstermask som uppmanar till massvis med lek och bus för ett maxat barnkalas! Pappmasker Monster?
 • Badring Monstertruck med Handtag

  Badring Monstertruck med Handtag
  Är du en sån typisk bilnörd som bara älskar allt som har med bilar att göra? Sommarens färger i all ära, men vill du gå emot strömmen i sommar och vara den coolaste tjejen eller killen på stranden?
 • Boppers Monsterögon med Fluff - One size

  Boppers Monsterögon med Fluff - One size
  Ett läskigt diadem med monsterögon och fluff - det perfekta valet när du vill klä ut dig lite "lagom" till halloween!Boppers Monsterögon med Fluff säljs styckvis och?
 • Monsterhänder Prop

  Monsterhänder Prop
  Sätt fast dessa otäcka monsterhänder på köksbänken eller någonting snarlikt och skapa känslan av att ett monster hänger där bakom och försöker ta sig upp. Denna halloweendekoration är superenkel?

Fler tips på monstermasker

 • Monster Svart/Grön Lockig Peruk - One size

  Monster Svart/Grön Lockig Peruk - One size
  Sååå är det Frankensteins Monster som du tänkt klä ut dig till på halloweenfesten eller en otäck häxa kanske? Glöm då inte att se till att din frilla matchar din utstyrsel för en maxad outfit,?
 • Frankensteins Monster Mask

  Frankensteins Monster Mask
  Stig in i labbet som ett Frankenstein monster! Denna mask med detaljer som en bula i pannan till elektrifierande ärr, kommer att ge gästerna en fasansfull upplevelse, och du kommer garanterat kunna skrämma?
 • Boppers med Lysande Monsterögon - One size

  Boppers med Lysande Monsterögon - One size
  Vill ditt barn klä ut sig till ett läskigt monster på halloweenkalaset eller känner du helt enkelt att ett par extra ögon på skallen vore bra att ha, är detta häftiga diadem med lysande monsterögon?
 • Hängande Monsterhuvud Prop

  Hängande Monsterhuvud Prop
  Den här stackaren har tydligen tappat kroppen och hängt upp sig själv på snören. Gör det bästa av situationen och använd honom som dekoration på din halloweenfest!Hängande Monsterhuvud Prop är?