Monstermasker

Här hittar du läskiga monstermasker som du kan ha på dig när du ska skrämmas lite...eller mycket! Perfekt att ha till maskerad, Halloween eller skräcktema på en fest.

Populärt inom monstermasker

 • Badring Monstertruck med Handtag

  Badring Monstertruck med Handtag
  Är du en sån typisk bilnörd som bara älskar allt som har med bilar att göra? Sommarens färger i all ära, men vill du gå emot strömmen i sommar och vara den coolaste tjejen eller killen på stranden?
 • Boppers Monsterögon med Fluff - One size

  Boppers Monsterögon med Fluff - One size
  Ett läskigt diadem med monsterögon och fluff - det perfekta valet när du vill klä ut dig lite "lagom" till halloween!Boppers Monsterögon med Fluff säljs styckvis och?
 • Uppblåsbar Bokhållare Monster Blå

  Uppblåsbar Bokhållare Monster Blå
  Finns det något värre än när man kommit in i den mest spännande delen av boken men handen börjar krampa av att hålla upp alla blad? Då kommer det här lämpliga bokmonstret till undsättning! Uppblåsbar?
 • Monsterhänder Prop

  Monsterhänder Prop
  Sätt fast dessa otäcka monsterhänder på köksbänken eller någonting snarlikt och skapa känslan av att ett monster hänger där bakom och försöker ta sig upp. Denna halloweendekoration är superenkel?

Fler tips på monstermasker

 • Diadem med Monsterögon - One size

  Diadem med Monsterögon - One size
  Klä ut dig till en monster med stora läskiga ögon eller en mystisk utomjording med detta diadem! Ett kul och unikt tillbehör till halloween- eller maskeradfesten som garanterat sticker ut ur mängden. Diadem?
 • Uppblåsbar Bokhållare Monster Rosa

  Uppblåsbar Bokhållare Monster Rosa
  Slipp hålla Ipaden i en obekväm vinkel för handleden när du ska kolla på film i sängen. Låt det här monstret hålla upp den för dig istället medan du får händerna fria till snacks och dryck! Uppblåsbar?
 • Boppers med Lysande Monsterögon - One size

  Boppers med Lysande Monsterögon - One size
  Vill ditt barn klä ut sig till ett läskigt monster på halloweenkalaset eller känner du helt enkelt att ett par extra ögon på skallen vore bra att ha, är detta häftiga diadem med lysande monsterögon?
 • Hängande Monsterhuvud Prop

  Hängande Monsterhuvud Prop
  Den här stackaren har tydligen tappat kroppen och hängt upp sig själv på snören. Gör det bästa av situationen och använd honom som dekoration på din halloweenfest!Hängande Monsterhuvud Prop är?
 • Monster Svart/Grön Lockig Peruk - One size

  Monster Svart/Grön Lockig Peruk - One size
  Sååå är det Frankensteins Monster som du tänkt klä ut dig till på halloweenfesten eller en otäck häxa kanske? Glöm då inte att se till att din frilla matchar din utstyrsel för en maxad outfit,?