LED masker

En trendande typ av mask för utklädnad, lek och maskerad är LED-masker som till exempel El Wire Purge. Det här är ansiktsmasker med inbyggda LED-lampor som lyser i mörkret. Effekten blir riktigt cool och funkar bra som läskig mask ifall det är en skräckmask med LED-lampor.

El Wire Purge, Scream och Clown

El Wire Purge, Scream och Clown är några av de mest populära ledmaskerna i Sverige just nu. Vissa av maskerna finns att köpa med olika färger på LED-belysningen. Den här typen av masker finns att beställa på nätet, men tänk på att du måste komplettera med batterier.

Populärt inom led masker

 • LED Mask Red Eyes - One Size

  LED Mask Red Eyes - One Size
  Det absolut sista du vill se titta fram i mörkret är precis vad du borde klä ut dig till! Använd den här fruktansvärda masken för att skrämma slag på nära?
 • El Wire Wolf LED Mask - One size

  El Wire Wolf LED Mask - One size
  Den stora stygga vargen har blivit bjuden till dans! Och med dessa LED-lampor som pryder ansiktet blir det lika läskigt som festligt när du kliver upp på dansgolvet - vare sig det?
 • Led Mask Röd The Purge

  Led Mask Röd The Purge
  Med denna mask på och lamporna släckta så kommer du garanterat att sticka ut och få många avundsjuka blickar. Finns i flera snygga färger och lyser i ett snyggt sken. Dessa coola Led Masker säljs styckvis. Masken lyser och har motiv av en igensydd mun och kryss som ögon. Det finns tre inställningar för ljuset: konstant, långsamt blinkande och snabbt blinkande. Masken täcker ansiktet och har hål för ögon och mun, dock endast så att du ska kunna andas och inte för att du ska kunna äta eller dricka. Den sätts enkelt på med gummi/tyg band runt huvudet. Säljs i olika färger på LED-belysningen, samtliga masker är svarta med röda fläckar. Kommer i one size för vuxna. Kräver 2 x AA-batterier, medföljer ej. Fakta om ledmask: Material: Plast Storlek: One size (vuxen) 3 ljusinställningar Kräver 2 x AA-batterier, OBS! Medföljer ej
 • Led Mask Blå The Purge

  Led Mask Blå The Purge
  Stick ut i mängden med årets coolaste halloweenmask! Ledljus och the purge; halloween nu kör vi! Om inte blått är din stil finns Led Mask The Purge i andra färger . Fakta om Led Mask Blå: Material: Plast Storlek: One size (vuxen) 3 ljusinställningar Kräver 2 x AA-batterier, OBS! Medföljer ej

Fler tips på led masker

 • El Wire Purge LED Mask Gul

  El Wire Purge LED Mask Gul
  The Purge går ut på att under en kväll är allting lagligt allt från inbrott till misshandel och det om något är skräckinjagande Den här halloween masken är inspirerad av den tredje Purge filmen&hellip:
 • Led Mask Purge 2

  Led Mask Purge 2
  Se till att ingen missar att du kliver in på festen med hjälp av denna läckra LED mask Super häftig maskeradmask med lysande LED-belysning som enkelt kan göra nästan vilken utklädnad som helst en&hellip:
 • LED Mask Blå/Röd

  LED Mask Blå/Röd
  Läskig LED maskeradmask i blått och rött som gör dig mer än redo för att ge dig ut i natten och skrämma alla du stöter på Med denna halloweenmask kan du alltså få till ett riktigt skrämmande&hellip:
 • El Wire Purge LED Mask Blå

  El Wire Purge LED Mask Blå
  Filmen The Purge har utkommit i många olika upplagor just den här halloween led masken är från den tredje filmen The Purge Election Day där en kvinnas familj mördas senare försöker hon bli president&hellip:
 • Purge Liberty LED Mask

  Purge Liberty LED Mask
  Purge Liberty LED Mask Denna mask får dig att se ut som karaktären "Liberty" ur The Purge filmen. Dessutom lyser masken i grön LED färg vilket gör det häftig att bära när det är mörkt ute eller mörkt
 • LED Mask Panther

  LED Mask Panther
  Locka fram din inre party-panter och få till en riktigt storslagen maskerad utklädnad med hjälp av denna häftiga LED maskeradmask Med den här LED masken kan du enkelt skapa en riktigt imponerande&hellip:
 • LED Mask Röd/Vit

  LED Mask Röd/Vit
  Klä ut dig i stil med The Purge och skräm vettet ur alla på halloweenfesten med denna häftiga LED maskeradmask En riktigt effektfull LED mask med belysning i rött och vitt som lyser på ett häftigt&hellip:
 • Djurmask LED

  Djurmask LED
  Djur finns i alla möjliga olika färger former och storlekar och vissa har till och med LED-belysning Med denna häftiga LED maskeradmask kan du klä ut dig till ett häftigt lysande djur vilket garanterat&hellip:
 • Anonymous LED Mask

  Anonymous LED Mask
  En super cool maskeradmask som passar helt perfekt för både dig som vill klä ut dig i häftig V For Vandetta stil och för dig som vill se ut som en i det hemliga Anonymous-gänget Denna halloweenmask&hellip:
 • Döskalle LED-Mask Gul

  Döskalle LED-Mask Gul
  Lys upp i halloweenmörkret med denna läskiga LED-halloweenmask En riktigt effektfull maskeradmask i form av en döskalle med gul LED-belysning som gör dig mer än redo för halloween Med den här masken&hellip:
 • LED-mask, vit med rosa neon

  LED-mask, vit med rosa neon
  Lysande anisktsmasker och varit en stark trend under Halloween senaste åren och kommer hänga i ett bra tag framåt tack vare nya populära filmer med enklare masker som skapar dramatisk effekt.Använd LED-masken tillsammans med en luva och du skapar ännu läskigare effekt. Du kan ändra hastigheten på neonbelysningen i masken. Riktigt häftigt. Dags för skräckfilmskväll? Köp hem en läskig maskeradmask i vitt med lysande rosa trådar för ögon och mun. Riktigt bra effekt när man använder den i kvällsmörkret. Förpackningen innehåller 1st halloweenmask med rosa neon.
 • Crazy LED Mask Rosa & Grön

  Crazy LED Mask Rosa & Grön
  Dölj din sanna identitet och bli något mycket läskigare med denna skrämmande LED maskeradmask En både läskig och häftig halloweenmask med LED-belysning i grönt och rosa som garanterat blir en effektfull&hellip:
 • Dollarsign LED Mask

  Dollarsign LED Mask
  Skräm vettet ur alla dina vänner med denna coola LED mask Med denna halloweenmask kan du enkelt få till en riktigt skräckinjagande utklädnad som för tankarna till dem läskiga The Purge filmerna&hellip:
 • Döskalle LED-Mask Lila

  Döskalle LED-Mask Lila
  Få ett riktigt läskigt utseende till halloween med denna läskiga döskalle maskeradmask Häftig halloween-mask som föreställer en döskalle med effektfull LED-belysning i lila som garanterat får&hellip:
 • LED Mask Rosa/Grön

  LED Mask Rosa/Grön
  Den perfekta masken för alla som vill skapa en riktigt skrämmande The Purge utklädnad Kuslig LED maskeradmask med belysning i grönt och rosa som lyser på ett riktigt skrämmande sätt i mörkret och&hellip:
 • El Wire Purge LED Mask Grön

  El Wire Purge LED Mask Grön
  Vad skulle du göra om allting som idag är olagligt skulle vara lagligt för en dag I filmen The Purge är det precis detta som händer och den här halloween led masken är inspirerad av just maskerna&hellip:
 • Led Mask Orange The Purge

  Led Mask Orange The Purge
  Redo att ta halloweenutklädnaden till nästa nivå? Välkommen till 2020-talet; här har vi purge maskar med ledljus. Om inte orange är din stil finns Led Mask The Purge i olika färge r. Fakta om Led Mask Orange: Material: Plast Storlek: One size (vuxen) 3 ljusinställningar Kräver 2 x AA-batterier, OBS! Medföljer ej
 • LED Mask Blå/Rosa

  LED Mask Blå/Rosa
  Gillar du The Purge filmerna kommer du garanterat gilla denna häftiga LED mask Med denna LED maskeradmask kan du nämligen enkelt klä ut dig i stil med The Purge matcha bara masken med en passande dräkt&hellip:
 • LED Mask Grön/Röd

  LED Mask Grön/Röd
  Förbered dig inför natten då allting är lagligt med denna häftiga LED maskeradmask En super cool halloweenmask med läskig LED-belysning i rött och grönt som får dig att sticka ut från mängden&hellip:
 • El Wire Purge LED Mask Röd

  El Wire Purge LED Mask Röd
  Vill man ha en enkel Halloween dräkt i höst kan denna led mask inspirerad av The Purge vara ett bra val masken lyser med hjälp av en ledslinga som skapar ett läskigt ansikte och döljer personen som&hellip:
 • Döskalle LED-Mask Rosa

  Döskalle LED-Mask Rosa
  Med en häftig LED-maskeradmask som den här kan du enkelt få till en riktigt läskig utklädnad till halloween En skrämmande och effektfull maskeradmask med rosa LED-belysning som lyser upp i mörkret&hellip:
 • El Wire Purge LED Mask Rosa

  El Wire Purge LED Mask Rosa
  Efter att filmen The Purge blivit populär så har denna läskiga led mask blivit riktigt poppis att ha på Halloween just den här masken är svart med en rosa led slinga Denna mask kräver inte många&hellip:
 • LED Mask bluetooth

  LED Mask bluetooth
  Om du skall gå på en Halloween fest så har du den bästa Bluetooth Masken. Satsa lite extra på halloween i år och förvandla dig helt med en fräck mask! Om det är någon gång på året då det är okej att s
 • Döskalle LED-Mask Blå

  Döskalle LED-Mask Blå
  Häftig halloween döskalle-mask med LED-belysning i blått som får dig att se riktigt läskig ut Med denna halloweenmask kan du enkelt få till en skrämmande utklädnad på bara ett par minuter ta på&hellip:
 • Döskalle LED-Mask med Huva Blå

  Döskalle LED-Mask med Huva Blå
  Häftig döskalle maskeradmask med huva och blå LED-belysning som snyggt lyser upp i halloweenmörkret Med denna halloweenmask kan du alltså enkelt sticka ut från mängden och verkligen synas bland&hellip:
 • Döskalle LED-Mask Röd

  Döskalle LED-Mask Röd
  Skaffa dig ett riktigt skrämmande utseende till halloween med denna läskiga döskalle maskeradmask En riktigt häftig halloweenmask med röd LED-belysning som lyser upp på ett riktigt kusligt sätt&hellip:
 • Döskalle LED-Mask med Huva Grön

  Döskalle LED-Mask med Huva Grön
  Lys upp i ett kusligt grönt sken och skräm alla du stöter på med denna läskiga döskalle maskeradmask En riktigt häftig döskalle mask med huva och grön LED-belysning med tre olika ljuslägen välj&hellip:
 • LED Mask Döskalle

  LED Mask Döskalle
  Kanske du trodde att en otäck döskallemask inte kan bli mycket läskigare än vad den redan är men adderar man lite häftig LED-belysning blir den genast en hel del mycket läskigare Med denna LED maskeradmask&hellip:
 • Svart Anonymous Mask med Rosa LED-Ljus

  Svart Anonymous Mask med Rosa LED-Ljus
  Svart anonymous mask i hårdplast med rosa LED-ljus. Drivs av 2xAA batterier, medföljer inte, som kan köpas separat i vår nätbutik.
 • Svart Mask med Gult LED-Ljus

  Svart Mask med Gult LED-Ljus
  Svart Purge El Wire mask i hårdplast med gult LED-ljus. Drives av 2xAA batterier, medföljer inte, men kan köpas separat i vår nätbutik. Ska du klä ut dig som en av karaktärerna ur serien eller filmerna&hellip:
 • Skelettmask med orange LED-ljus

  Skelettmask med orange LED-ljus
  Skelettmask med blodflä:ckar och orange LED-ljus. Perfekt till Halloween nä:r det ä:r som mö:rkast!Masken anvä:nder 2x AA-batterier, de ingå:r inte, men finns att kö:pa i vå:r&hellip:
 • Skelettmask med huva och grönt LED-ljus

  Skelettmask med huva och grönt LED-ljus
  Skelett med huva och grö:nt LED-ljus. Perfekt till Halloween nä:r det ä:r som mö:rkast!Masken har 3 ljusfunktioner:KonstantBlinkar Lå:ngsamt BlinkandeMasken anvä:nder 2x AA-batterier,&hellip:
 • Svart Mask med Orange LED-Ljus

  Svart Mask med Orange LED-Ljus
  Svart Purge El Wire mask i hårdplast med orange LED-ljus. Drives av 2xAA batterier, medföljer inte, men kan köpas separat i vår nätbutik. Ska du klä ut dig som en av karaktärerna ur serien eller&hellip:
 • Clownmask med orange och grönt LED-ljus

  Clownmask med orange och grönt LED-ljus
  Grym clownmask med grö:na och orange LED-lampor. Perfekt till Halloween nä:r det ä:r som mö:rkast!Masken har 3 ljusfunktioner:KonstantBlinkar Lå:ngsamt BlinkandeMasken anvä:nder&hellip:
 • Purge White Mask med rött LED-ljus

  Purge White Mask med rött LED-ljus
  Vit Purge El Wire-mask i hå:rdplast med rö:tt LED-ljus. Drivs av 2xAA-batterier, ingå:r ej, men kan kö:pas separat i vå:r webbutik.Om du ska klä: ut dig till en av karaktä:rerna&hellip:

Lysande masker till Halloween

Det finns flera modeller av den här typen av lysande masker som passar bra till Halloween. Titta till exempel på El Wire Horror Clown eller Purge 2 med igensydd mun och blodstänk. Sen går det väl alltid hem med döskalle och skelett på Halloweenfesten.

ilead