Hästmask

Att ha ett hästhuvud på sig ger en speciell typ av komik som passar bra på lek och maskerad. Här hittar du förslag på rolig hästmask du kan köpa online. Vi har plockat ut hästmaskerna som vi tycker är finast. Det finns vita, bruna och svarta hästhuvuden hos nätbutiker som säljer skämtprylar och maskeradkläder.

Populärt inom hästmask

  • Hästmask - One size

    Hästmask - One size
    Gummimask med formen av ett hästhuvud och utskurna hål för ögon och mun. Masken är i fullstorlek och går runt hela huvudet. En storlek passar alla.
  • Race Hästmask

    Race Hästmask
    Den här roliga hästmasken kan förvandla dig till en vinnande racinghäst på bara ett ögonblick Varför inte gå all in och ta på dig en maskeradkostym som ser ut som en häst Roligare blir det inte&hellip:

Ansiktsmask som hästhuvud

Det är svårt att förklara varför hästhuvudet är en sån rolig mask. Den har fått ett eget liv på sociala medier där många poserar iklädd hästmasken. Vissa tycker den har ett läskigt utseende och kanske det är för att många av maskerna visar ett stelt, creepy leende hos hästen. Originalet sägs vara skapat av Archie McPhee.

Hästmaskhuvudet förekommer en hel del på Youtube också i sketcher eller pranks. Här är ett collage med flera Horse Mask Pranks:

Så det är ju också saker du kan använda ditt hästhuvud till i kombination med lite kreativitet. Men tänk på att vara sjysst mot eventuella hästrädda eller lättskrämda personer där ute!