Hästmask

Att ha ett hästhuvud på sig ger en speciell typ av komik som passar bra på lek och maskerad. Här hittar du förslag på rolig hästmask du kan köpa online. Vi har plockat ut hästmaskerna som vi tycker är finast. Det finns vita, bruna och svarta hästhuvuden hos nätbutiker som säljer skämtprylar och maskeradkläder.

Populärt inom hästmask

  • Hästmask - One size

    Hästmask - One size
    Gummimask med formen av ett hästhuvud och utskurna hål för ögon och mun. Masken är i fullstorlek och går runt hela huvudet. En storlek passar alla.
  • Häst Mask

    Häst Mask
    Häst Mask den klassiska hästmasken gör livet lite roligare. Den är perfekt till festliga tillfällen när du vill ge dina vänner ett gott skratt! Sätt på dig hästmasken och rid iväg på nya äventyr. Grym

Ansiktsmask som hästhuvud

Det är svårt att förklara varför hästhuvudet är en sån rolig mask. Den har fått ett eget liv på sociala medier där många poserar iklädd hästmasken. Vissa tycker den har ett läskigt utseende och kanske det är för att många av maskerna visar ett stelt, creepy leende hos hästen. Originalet sägs vara skapat av Archie McPhee.

Hästmaskhuvudet förekommer en hel del på Youtube också i sketcher eller pranks. Här är ett collage med flera Horse Mask Pranks:

Så det är ju också saker du kan använda ditt hästhuvud till i kombination med lite kreativitet. Men tänk på att vara sjysst mot eventuella hästrädda eller lättskrämda personer där ute!