Grismask

Nöff, nöff. Grisfesten i Sällskapsresan är kult(ing)-förklarad. Ska du på grisfest kan du ta på dig någon av dessa fina grismasker i papp, gummi eller plast.

Populärt inom grismask

 • Läskig Grismask i Jute - One size

  Läskig Grismask i Jute - One size
  Om du trodde att alla grisar var lika söta som Babe eller Nasse så är det dags att tänka om. Detta ihoplappade svin med mord i blicken rullar hellre runt i blod från sina offer än i lera, och är?
 • Grismask i Latex - One size

  Grismask i Latex - One size
  Gör dig redo att skapa otäcka minnen med denna detaljerade och häpnadsväckande grismask i latex. Vare sig du är en skräckfilm-entusiast, en partyperson eller helt enkelt vill testa dina väns nerver,?
 • Grisman Mask

  Grisman Mask
  Grisman Mask nöffa dig in på maskeradfesten och bete dig som ett riktigt svin! Äntligen kan du göra det utan att bli påkommen vem du är? En läcker mask för dig som är en gris-fantast! föreställer en k
 • Gristryne Mask

  Gristryne Mask
  Om dina kompisar redan tycker att du är ett svin så kan den här grismasken vara ett perfekt val inför maskeraden eller festen med polarna Detta gristryne är lätt att sätta på sig och ser någorlunda&hellip:

Fler tips på grismask

 • Grismask

  Grismask
  Utklädd till en gris kan man leka många olika roller Vilken sort väljer du givetvis helt själv Med denna grismask har du hur som helst ordnat utklädseln för kvällen
 • Gris Mask

  Gris Mask
  Gris Mask ett läskigt tryne, ett svinigt huvud....med den här Gris-Masken väcker du GARANTERAT uppmärksamhet vart du än kommer. Kan nog faktiskt vara bästa outfiten ever. Fulsöt gris som kommer ge dig
 • Greta Gris Pappmask

  Greta Gris Pappmask
  Med den här roliga Greta Gris masken kan du enkelt få till en passande utstyrsel inför ditt Peppa Pig kalas En utmärkt Greta Gris pappmask för dig som vill skapa en egen Peppa Pig maskerad utklädnad&hellip:
 • Gris - Halvmask

  Gris - Halvmask
  Vill du visa dig från din verkliga sida? Nöff nöff. Grismask som täcker halva ditt ansikte så att du lätt kan äta och dricka. Masken fästs med ett resårband bakom huvudet.
 • Saw Inspirerad Grismask med Hår

  Saw Inspirerad Grismask med Hår
  Saw-inspirerad grismask i latex med svart lockigt hår. Använd denna till din Jigsaw-dräkt.