Läskiga clownmasker

Det är många som tycker att clowner är roliga och det ska de ju vara på cirkus. Men de här maskerna till maskerad är allt annat än roliga. Här hittar du läskiga clownmasker som du kan ha på dig när du ska skrämmas lite, eller mycket? En Killer Clown mask är perfekt att ha till maskerad på tema skräck, eller givetvis till Halloween.

Populärt inom läskiga clownmasker

 • Chomp Clown Mask - One size

  Chomp Clown Mask - One size
  Väldetaljerad, snygg, häftig och alldeles fruktansvärd latexmask i form av en skrattande clown! Uch fy och blä, hur skall man någonsin kunna se sig själv i spegeln efter?
 • Elak Clown med Hår Mask - One size

  Elak Clown med Hår Mask - One size
  Skräm slag på alla som vågar sig till halloweenfesten med denna skruvade clownmask på huvudet. Masken får dig att se ut som en riktigt elak skräckfilmsclown med motbjudande detaljer och ett rött,?
 • Blodig Clownmask med Hår - One size

  Blodig Clownmask med Hår - One size
  Den här pajasen fick inte jobbet på cirkus Maximum. De sa att det är meningen att en clown ska underhålla publiken, inte mörda dem...Blodig Clownmask med Hår är av latex med svart och rött hår?
 • Clown Halloween Plastmask - One size

  Clown Halloween Plastmask - One size
  Även om clowner egentligen ska vara muntra och roliga figurer så är det nog många som håller med om att de också kan vara riktigt, riktigt läskiga! Denna clown faller definitivt under den senare?

Fler tips på läskiga clownmasker

 • Clownhängslen med Prickar - One size

  Clownhängslen med Prickar - One size
  Kan man verkligen vara en riktig clown utan de klassiska clownhängslena? Nej, det går ju inte för sig! Så pass på och kamma hem dessa magiskt snygga hängslen till din clowndräkt,?
 • Ansiktssmycken Clown Face - One size

  Ansiktssmycken Clown Face - One size
  När du valt ut den perfekta clowndräkten till maskeraden och står och funderar över sminket så kanske du egentligen kommer på att du inte vill vara som alla andra. Byt?
 • Animerad Clown med Ljud & Ljus Prop

  Animerad Clown med Ljud & Ljus Prop
  När cirkusen lades ner blev den här stackars clownen så pass arg att han svor att hämnas, och nu har han siktet inställt på din halloweenfest! Med sin flängiga kropp skakar han hysteriskt och viftar?
 • Animerad Clown med Ljud & Ljus Prop

  Animerad Clown med Ljud & Ljus Prop
  Finns det något läskigare än onda clowner? Den här skräckinjagande typen har rymt från cirkustältet för att invadera din halloweenfest - och nu sitter han och skrockar mitt i lokalen! Obehagligt?
 • Läskig Hängande Clown Prop

  Läskig Hängande Clown Prop
  Att skrämma sina gäster är mer eller mindre ren artighet när det kommer till halloween, och vad gör jobbet bättre än en clown? Häng upp den där man minst vill träffa på den! Läskig Hängande?
 • Läskig Clownmask - One size

  Läskig Clownmask - One size
  Efter mörkrets inbrott när åkattraktionerna stannat sprider sig en hemsk förbannelse över tivoliområdet och all personal förvandlas till något fasansfullt. Ryktet säger att den här clownen blir?
 • Röd Clown Peruk - One size

  Röd Clown Peruk - One size
  Clowndräkten är på, ansiktet är dränkt i vitt smink, de röda läpparna är på plats och din näsa består numera av en röd boll men du känner att det är något som fortfarande saknas för att?
 • Amerikansk Clown Mask

  Amerikansk Clown Mask
  Man kan lätt tro att man måste ha den klassiska "clown-looken" när man ska klä ut sig till en skrämmande clown. Men det behöver man inte! Det blir minst lika läskig när hela ansiktet är täckt?
 • Clowntuta

  Clowntuta
  En skicklig clown ber trots allt inte om uppmärksamhet utan kräver den! Tuta runt på cirkusfesten klädd inte dina komiskt största dojor och se till att inget missar dina luriga pranks och cirkustrick! Clowntutan?
 • Fönstertittare Läskig Clown

  Fönstertittare Läskig Clown
  Man förstår varför denna clown är glad, för han får smygtitta in i ditt hem! Creepy som bara den! Bara häng den på utsidan av fönstret där hemma och låt den göra sitt på skräckfesten. Vi?
 • Clownperuk - One size

  Clownperuk - One size
  Clownperuk i klassiska clownfärger. One size (vuxenstorlek).
 • Entré Clown Prop

  Entré Clown Prop
  Med sina långa ben, lysande, elaka ögon med en blick som ger en mardrömmar är den här clownen den ultimata entrén för att välkomna gästerna till halloweenfesten. Clownen uppmanar dessutom gästerna?
 • Uppblåsbar Clownfisk

  Uppblåsbar Clownfisk
  Gillar du filmen Hitta Nemo lika mycket som vi? Köp dig en uppblåsbar clownfisk! Clownfisken mäter 43 cm lång när den är fylld med luft.
 • Clownkeps Multi - One size

  Clownkeps Multi - One size
  Att komma som en clown på maskeradfesten slår aldrig fel. Den här snygga kepsen som består av alla möjliga färger och tillsammans med den kan du göra dig till en läskig?
 • Läskig Clownmask med Hår - One size

  Läskig Clownmask med Hår - One size
  En pajas är oftast rolig och gör lustiga konster, men just den här clownen har helt andra konster för sig...Realistisk och ryslig vitmålad clownmask med röd näsa, otäcka ögon och långa tänder.?
 • Stor Clownklubba i Plast

  Stor Clownklubba i Plast
  Om ditt baseballträ skulle råka gå sönder under din bärsärkagång, behöver du nåt mer lämpligt slagdon som back-up. Som denna jätteklubba till exempel!Stor Clownklubba i Plast är en stor klubba?
 • Clownflint med Rött hår - One size

  Clownflint med Rött hår - One size
  Om du vill få till en riktig clownfrisyr behöver du inte raka toppen av skallen och färga det kvarvarande håret rött och krångla. Skaffa dig istället denna lämpliga clownperuk så får du en flint?
 • Clownperuk med Flint - One size

  Clownperuk med Flint - One size
  En frisyr som får cirkusmusiken att ljuda! Med väl tilltagen flint i kombination med vackra lockar i rött är det här en peruk som gör clownen stiligare än vanligt. Kombinera med röd näsa och greppa?
 • Clown Hammare

  Clown Hammare
  Slå till med denna fantastiska jättehammare och ge ditt clownframträdande den perfekta touchen. En given accessoar när du vill klä ut dig till en creepy clown på maskeraden! Clown Hammare är en?
 • Röda Gigantiska Clownglasögon

  Röda Gigantiska Clownglasögon
  Hela poängen med att klä ut sig till en clown är att se så fånig ut som möjligt, och det fixar dessa gigantiska clownbrillor galant! Ha dem till din pajasdräkt eller om du gillar att synas.Glasögonen?
 • Machete för Elak Clown

  Machete för Elak Clown
  Machete som passar utmärkt till en elak clown är en accessoar som passar om du ska klä ut dig på maskeradfesten! Dessa färgglada clowndetaljer på en läskig machete kommer garanterat att skrämma?
 • Sminkkritor Clown - 6-pack

  Sminkkritor Clown - 6-pack
  Att förvandlas till den livfulla och färgglada karaktären du alltid drömt om att vara har aldrig varit enklare. Med bara några drag och svep kan du måla på ett glatt leende och rosiga kinder - perfekt?
 • Clown Face Jewels

  Clown Face Jewels
  Gör något lite extra glamouröst med din clownutstyrsel i år. Fäst lite häftiga face jewels i ansiktet för effektfull look - så snyggt och annorlunda!Clown Face Jewels innehåller flera juveler?
 • Uppblåsbart Slagträ Skräckclown

  Uppblåsbart Slagträ Skräckclown
  Om du ska klä ut dig till elak mördarclown gäller det att utrusta sig med slagträ - annars kanske du blir attackerad av andra mördarclowner! Det här uppblåsbara tillhygget blir perfekt försvar?
 • Stor Clownfluga

  Stor Clownfluga
  Kan man verkligen vara en riktig clown utan en stor fluga mitt under hakan? Nej, det går ju inte för sig! Så pass på och kamma hem denna magiskt tjusiga rosett till din clowndräkt,?
 • Hoppande och Skrattande Clown Prop

  Hoppande och Skrattande Clown Prop
  Att clowner är en av de största vattendelarna som finns är det ingen tvekan om. Antingen hatar man dem, eller så älskar man dem. Men när halloweennatten är kommen så är vi nog alla enade om att?
 • Tug-Of-War Clowns Prop

  Tug-Of-War Clowns Prop
  Det finns två läger när det kommer till clowner: de som tycker att de är oerhört roliga, och de som är absolut livrädda för dem. Den här propen har otroligt nog lyckats kombinera båda dessa världar.?
 • Smile Clown Plastmask

  Smile Clown Plastmask
  Slipp kladdigt smink nästa halloween och göm dig bakom en mask istället! Ingenting är så läskigt som en ondsint mördarclown, så du kommer garanterat skrämma slag på hela gänget! Smile Clown?
 • Svart Lockig Clown Peruk - One size

  Svart Lockig Clown Peruk - One size
  Att klä ut sig till clown är alltid en säker väg att gå när det kommer till maskerader eller halloweenfester. Att få till den rätta clownfrillan kan däremot vara lite kruxigt, men med den här?
 • Jätteclown med Belysning Halloween Hängande Prop

  Jätteclown med Belysning Halloween Hängande Prop
  Ska du ordna en läskig halloweenfest och bor i ett hus eller lägenhet med högt i tak? Toppen, då ska du hänga upp den här långa skrämmande clownen som kommer pigga upp gästerna rejält när de?
 • Latexmask Scary Clown - One size

  Latexmask Scary Clown - One size
  Tivolit har inte varit öppet på flera decennium, men ryktet säger att personalen fortfarande vistas på området om nätterna. Där stryker dom runt i skydd av mörkret och ger ifrån sig öronbedövande?
 • Odödlig Clown Animerad Prop

  Odödlig Clown Animerad Prop
  När halloween är kommen, och dina clownrädda vänner är bjuden hem till dig på maskeradparty, då har du den perfekta idén om att skrämma livet ur dem.. right? Med denna enorma clown ståendes i?
 • Clown med clown i Bur Prop

  Clown med clown i Bur Prop
  Att dekorera hemmet eller festlokalen inför en halloweenfest är viktigt - men det behöver inte vara komplicerat. Ställ fram den här clownen som en... låt oss säga välkomnade värd vid entrén,?
 • Scary Clown Overhead Mask

  Scary Clown Overhead Mask
  I mångas värld är clowner det läskigaste som finns. Likbleka, rödnosade och fasansfullt fula i håret smyger dom runt på cirkusen och skapar otäck stämning. En perfekt look på halloween med andra?
 • Clown Plastmask - One size

  Clown Plastmask - One size
  Den här clownen ser inte riktigt snäll ut, och bara därför kommer du garanterat skrämma slag på både folk och fä när du gömmer dig bakom den här masken. Komplettera med några slitna cirkuspaltor?
 • Röd Clownperuk med Flint - One size

  Röd Clownperuk med Flint - One size
  Med en livlig röd färg som sticker ut i folkmassan är denna peruk en riktig blickfångare. Den humoristiska flinten på toppen ger en överdriven och karaktäristisk look som omedelbart förvandlar?
 • Snurrande Karusell med Clowner Prop

  Snurrande Karusell med Clowner Prop
  Trillingarna är såååå leksugna.. vill du kanske leka med dem? De skulle så hemskt gärna vilja ha en ny kompis som kan putta på dem när de gungar?
 • Tubhalsduk Läskig Clown - One size

  Tubhalsduk Läskig Clown - One size
  En clown som ler med munnen men inte med ögonen? Läskigare blir det bara inte och just därför är detta den perfekta accessoaren när temat är Creepy Cirkus!Tubhalsduk?
 • Clownperuk för Barn - One size

  Clownperuk för Barn - One size
  Kom till maskeraden eller kalaset som en busig och komisk clown och roa din publik med konster och slapsticks. Den här färgglada peruken passar perfekt att sätta på huvudet. Komplettera?
 • Läskig Clownmask - One size

  Läskig Clownmask - One size
  Skrämmande skumgummi clownmask med vidhängande rött lockigt hår. Masken täcker hela huvudet från under hakan och bak till nacken. Den har svart nät för ögonen så att det ser ut som att clownen?
 • Clownperuk Regnbågsfärgad - One size

  Clownperuk Regnbågsfärgad - One size
  Det här är en av de roligaste clownperukerna som du kan hitta och med den på huvudet så är det ingen tvekan om vad det är du är. Med sina många klara färger signalerar den tydligt att du är en?
 • Hängande Skakande Clown Prop

  Hängande Skakande Clown Prop
  Erkänn att du inte kan låta bli att le när tanken slår dig hur oerhört rädd man skulle bli om man råka stöta på den här clownen i ett mörkt rum. Inte nog med att det är en läskig clown - den?
 • Uppblåsbar Clownhammare

  Uppblåsbar Clownhammare
  Denna lekfulla accessoar är den ultimata tillskottet till din clownkostym och kommer att sprida skratt och glädje överallt där du går. Vår uppblåsbara hammare är inte bara rolig, den är också?
 • Clown Tillbehörsset

  Clown Tillbehörsset
  Kanalisera din inre clown på ett ögonblick med det här läckra kitet! Allt du behöver för att förvandlas till en skojig clown på nolltid. Clown Tillbehörsset inkluderar en clownperuk, en röd?
 • Gungande Clown Animerad Prop

  Gungande Clown Animerad Prop
  Om du planerat att bjuda över vännerna till ditt hemsökta hus till halloween, ja då kommer denna gungande clown-dekoration gå hem alla dagar i veckan! Med sina lysande ögon och otäcka röst gungar?
 • Läskig Clownmask Svart/Vit Latex

  Läskig Clownmask Svart/Vit Latex
  Vem är det som smyger runt på festen och skapar oreda? En ondskefull mördarclown! Med nyllet bakom den här masken skrämmer du slag på både folk och fä - var så säker!Läskig Clownmask Svart/Vit?
 • Clownnäsor Röda - 6-pack

  Clownnäsor Röda - 6-pack
  Den klassiska clownnäsan!Runda, röda clownnäsor i plast som fästes med elastiskt band bakom huvudet. Tillbehöret som är ett måste till pajasdräkten eller varför inte dela ut dem till gästerna?
 • Svart Clownperuk med Vit Flint - One size

  Svart Clownperuk med Vit Flint - One size
  Prova på livet som halvflint med den här läckra peruken! Ett bra sätt för att förbereda sig på vad som komma skall, eller när du bara vill ha en passande peruk till din clownutstyrsel på halloweenfesten! Svart?
 • Clown Mask Genomskinlig

  Clown Mask Genomskinlig
  Clown Mask Genomskinlig få till clown sminkningen snabbt och enkelt genom att använda Genomskinlig Mask - Clown. En genomskinlig mask med svarta detaljer samt en röd mun liknande jokern från Batman fi
 • Mask, Clown rött hår

  Mask, Clown rött hår
  En clownmask som täcker ansikte och huvud men lämnar öppet i nacken för smidig på och avtagning. Komplettera din outfit med någon av våra clowndräkter och clownskor.
 • Ansiktsmask, clown

  Ansiktsmask, clown
  Människor har i flera årtionden varit väldigt rädda för clowner, vilket gör denna mask till en ypperlig förklädnad till halloweenfesten eller maskeraden med circustema. Masken är tillverkad i gummi och hålls på plats genom ett gummiband runt huvudet. 
 • Mask, Ghoulish Serial Killer (35) rotten

  Mask, Ghoulish Serial Killer (35) rotten
  Ghoulish Productions Serial Killer kollektionSprid skräcken på festen med hjälp av superläskiga Serial killer kollektionen från Ghoulish produktions, deras latexmasker är några av de bästa i branchen och de välproducerade ansiktsmaskerna är alla handmålade och designade för att se ut på ett visst sätt. Dessa seriemördar-maskerna täcker enbart ansiktet men på ett realistiskt sätt och sitter fast på huvudet med ett elastiskt band runt huvudet. Med en huvtröja eller vålnadsdräkt kan du snabbt sprida obehag och skräck under halloween.Maskerna i Serial Killer kollektionen finns i många olika utföranden, både clownmasker och skurna och sydda masker. Behöver du en mask som verkligen får en att rycka till så är det en av dessa du ska ha, varför inte en mask som ser ut som man tagit hudbitar och sytt tillsammans för att skapa den läskiga looken. En mask för en riktig serial killer look som påminner om skräckfilmer. 
 • Clown Mask med Utstående Ögon

  Clown Mask med Utstående Ögon
  Clown Mask med Utstående Ögon består av en plastmask i form av en läskig clown. Med sina utstående ögon har den ett unikt utseende och passar perfekt till Halloween! Masken fästs bakom huvudet med ett
 • Fever Boutique Vintage Clown Costume S

  Fever Boutique Vintage Clown Costume S
  Fånga allas uppmärksamhet i en Fever Boutique Vintage Clown Costume! Denna fantastiska dräkt inkluderar en förförisk korsetttopp, en lekfull bustlekjol, en elegant krage och en bedårande minihatt.&hellip:
 • Mask, clown läskig svart hår

  Mask, clown läskig svart hår
  Gå ut i halloween som läskig clownSkräckclown, mördarclown eller halloweenclown. En läskig clown har många namn och denna clownmask som täcker ansiktet är perfekt för dig som snabbt vill svida om till en läskig clown under halloween. Latexmasken är målad med röd näsa, vitt ansikte och lila runt munnen för mer dramatisk effekt och clownhåret är färgat nattsvart! Denna clown mask är utmärkt om du redan har en clowndräkt eller vill komplettera din nuvarande clowndräkt med en clownmask. Plus att du slipper ju sminka dig i ansiktet med en ansiktsmask istället! 
 • Skräck Clown L

  Skräck Clown L
  Ge liv åt din innersta clown i år med vår fantastiska clown maskeraddräkt! Perfekt för Halloween eller maskeradfester, denna dräkt är tillverkad av 100% polyester som garanterar skön komfort. Vår&hellip:
 • Läskig Clown Mask

  Läskig Clown Mask
  Läskig Clown Mask Få till clown sminkningen snabbt och enkelt genom att använda Läskig Clown Mask. Även om clowner ska vara roliga figurer så är det nog många som håller med om att de också kan vara
 • Skräck Clown M

  Skräck Clown M
  Ge liv åt din innersta clown i år med vår fantastiska clown maskeraddräkt! Perfekt för Halloween eller maskeradfester, denna dräkt är tillverkad av 100% polyester som garanterar skön komfort. Vår&hellip:
 • Mask, Ghoulish Serial Killer (38) marked

  Mask, Ghoulish Serial Killer (38) marked
  Ghoulish Productions Serial Killer kollektionSprid skräcken på festen med hjälp av superläskiga Serial killer kollektionen från Ghoulish produktions, deras latexmasker är några av de bästa i branchen och de välproducerade ansiktsmaskerna är alla handmålade och designade för att se ut på ett visst sätt. Dessa seriemördar-maskerna täcker enbart ansiktet men på ett realistiskt sätt och sitter fast på huvudet med ett elastiskt band runt huvudet. Med en huvtröja eller vålnadsdräkt kan du snabbt sprida obehag och skräck under halloween.Maskerna i Serial Killer kollektionen finns i många olika utföranden, både clownmasker och skurna och sydda masker. Behöver du en mask som verkligen får en att rycka till så är det en av dessa du ska ha, varför inte en mask som ser ut som man tagit hudbitar och sytt tillsammans för att skapa den läskiga looken. En mask för en riktig serial killer look som påminner om skräckfilmer. 
 • Clown Mask i Tunn Plast med Rörliga Ögon

  Clown Mask i Tunn Plast med Rörliga Ögon
  Clown mask i tunn plast med rö:rliga ö:gon. Ha den till din clown maskeraddrä:kt ihop med andra maskeradtillbehö:r.
 • Missbildad Clownmask i Latex med Rött Hår

  Missbildad Clownmask i Latex med Rött Hår
  Läskig clownmask i latex med missfosteransikte och rött hår. Ha denna med din clownkostym och skräm skiten ur barn och vuxna :P
 • Skelett Clownmask Med Hår

  Skelett Clownmask Med Hår
  Utforska Din Mörkare Sida Med Skelett Clownmask Med HårGör dig redo att bli festens mittpunkt med Skelett Clownmask Med Hår! Denna mask är det ultimata tillbehöret för alla som älskar spänningen&hellip:
 • Rödhårig clown latexmask med hår

  Rödhårig clown latexmask med hår
  Rö:dhå:rig latexmask fö:r clown med hå:r, rö:d nä:sa och tunna ö:gonbryn.
 • The Clown Of Nightmares - Heltäckande Barnmask i Latex

  The Clown Of Nightmares - Heltäckande Barnmask i Latex
  Rädd för clowner? Då bör du kanske titta bort nu. Barnmask av en läskig mardrömsclown som inte precis är av den skojiga typen. En heltäckande latex barnmask. Masken är det perfekta tillbehöret&hellip:
 • Grinande Clown Latexmask med Hår

  Grinande Clown Latexmask med Hår
  Grinande clown latexmask med hå:r, rö:d nä:sa och sprickor/snitt. Bä:r denna till Halloween med din clowndrä:kt och andra utklä:dnadtillbehö:r.
 • Licensierad Pennywise Clown Mask i plast

  Licensierad Pennywise Clown Mask i plast
  Pennywise IT clownmask i plast. Masken ä:r fä:st med reså:r bakom huvudet.Detta ä:r en officiellt licensierad Warner Bros-produkt.
 • Nightmare Clown - Heltäckande Mask med Hår

  Nightmare Clown - Heltäckande Mask med Hår
  Skrämmande clownmask i latex med rött krulligt hår.
 • Donald Trump Inspirerad Clownmask i Latex

  Donald Trump Inspirerad Clownmask i Latex
  Klä ut dig som Donald Trump aka The Donald med denna inspirerade clownmask.Utklädd som The Donald har du alltid rätt och du kan ge allt och alla sparken. Från hans tid som huvudperson i serien The&hellip:
 • Ha! - The Purge Inspirerad Clownmask i Plast

  Ha! - The Purge Inspirerad Clownmask i Plast
  Vit/gulaktigt "Ha!" clownmask i plast med reså:r att fä:sta bakom huvudet. Om du ska klä: ut dig till en av karaktä:rerna frå:n serien eller filmerna i The Purge ä:r det hä:r&hellip:
 • The Joker Inspirerad Clownmask i Latex

  The Joker Inspirerad Clownmask i Latex
  Klä: ut dig till Jokern med denna blodiga latexmask!Obs. Jä:mfö:r inte med ä:kta mä:rke. Ä:ven om det hä:r fö:remå:let ä:r inspirerat av andra mä:rken ä:r&hellip:
ilead