Läskiga clownmasker

Det är många som tycker att clowner är roliga och det ska de ju vara på cirkus. Men de här maskerna till maskerad är allt annat än roliga. Här hittar du läskiga clownmasker som du kan ha på dig när du ska skrämmas lite, eller mycket? En Killer Clown mask är perfekt att ha till maskerad på tema skräck, eller givetvis till Halloween.

Populärt inom läskiga clownmasker

 • Chomp Clown Mask - One size

  Chomp Clown Mask - One size
  Väldetaljerad, snygg, häftig och alldeles fruktansvärd latexmask i form av en skrattande clown! Uch fy och blä, hur skall man någonsin kunna se sig själv i spegeln efter?
 • Elak Clown med Hår Mask - One size

  Elak Clown med Hår Mask - One size
  Skräm slag på alla som vågar sig till halloweenfesten med denna skruvade clownmask på huvudet. Masken får dig att se ut som en riktigt elak skräckfilmsclown med motbjudande?
 • Blodig Clownmask med Hår - One size

  Blodig Clownmask med Hår - One size
  Den här pajasen fick inte jobbet på cirkus Maximum. De sa att det är meningen att en clown ska underhålla publiken, inte mörda dem...Blodig Clownmask med Hår är av?
 • Clown Halloween Plastmask - One size

  Clown Halloween Plastmask - One size
  Även om clowner egentligen ska vara muntra och roliga figurer så är det nog många som håller med om att de också kan vara riktigt, riktigt läskiga! Denna clown faller definitivt under den senare?

Fler tips på läskiga clownmasker

 • Clownflint med Rött hår - One size

  Clownflint med Rött hår - One size
  Om du vill få till en riktig clownfrisyr behöver du inte raka toppen av skallen och färga det kvarvarande håret rött och krångla. Skaffa dig istället denna lämpliga clownperuk så får du en flint?
 • Röd Clown Peruk - One size

  Röd Clown Peruk - One size
  Clowndräkten är på, ansiktet är dränkt i vitt smink, de röda läpparna är på plats och din näsa består numera av en röd boll men du känner?
 • Svart Clownperuk med Vit Flint - One size

  Svart Clownperuk med Vit Flint - One size
  Prova på livet som halvflint med den här läckra peruken! Ett bra sätt för att förbereda sig på vad som komma skall, eller när du bara vill ha en passande peruk?
 • Stor Clownklubba i Plast

  Stor Clownklubba i Plast
  Om ditt baseballträ skulle råka gå sönder under din bärsärkagång, behöver du nåt mer lämpligt slagdon som back-up. Som denna jätteklubba till?
 • Clownperuk för Barn - One size

  Clownperuk för Barn - One size
  Kom till maskeraden eller kalaset som en busig och komisk clown och roa din publik med konster och slapsticks. Den här färgglada peruken passar perfekt att sätta på huvudet. Komplettera?
 • Galen Clown Peruk med Flintmössa - One size

  Galen Clown Peruk med Flintmössa - One size
  Som om det inte vore tillräckligt trevligt att få grönt hår så får du dessutom en färdigsminkad panna i denna peruk. Det betyder att du kan spara energi på?
 • Hoppande och Skrattande Clown Prop

  Hoppande och Skrattande Clown Prop
  Att clowner är en av de största vattendelarna som finns är det ingen tvekan om. Antingen hatar man dem, eller så älskar man dem. Men när halloweennatten är kommen så är vi nog alla enade om att?
 • Clownnäsor Röda - 6-pack

  Clownnäsor Röda - 6-pack
  Den klassiska clownnäsan!Runda, röda clownnäsor i plast som fästes med elastiskt band bakom huvudet. Tillbehöret som är ett måste till pajasdräkten eller varför?
 • Ansiktssmycken Clown Face - One size

  Ansiktssmycken Clown Face - One size
  När du valt ut den perfekta clowndräkten till maskeraden och står och funderar över sminket så kanske du egentligen kommer på att du inte vill vara som alla andra. Byt?
 • Jätteclown med Belysning Halloween Hängande Prop

  Jätteclown med Belysning Halloween Hängande Prop
  Ska du ordna en läskig halloweenfest och bor i ett hus eller lägenhet med högt i tak? Toppen, då ska du hänga upp den här långa skrämmande clownen som kommer pigga upp gästerna rejält när de?
 • Fönstertittare Läskig Clown

  Fönstertittare Läskig Clown
  Man förstår varför denna clown är glad, för han får smygtitta in i ditt hem! Creepy som bara den! Bara häng den på utsidan av fönstret där hemma och låt den göra sitt på skräckfesten. Vi?
 • Animerad Clown med Ljud & Ljus Prop

  Animerad Clown med Ljud & Ljus Prop
  När cirkusen lades ner blev den här stackars clownen så pass arg att han svor att hämnas, och nu har han siktet inställt på din halloweenfest! Med sin flängiga kropp skakar han hysteriskt och viftar?
 • Läskig Clownmask med Hår - One size

  Läskig Clownmask med Hår - One size
  En pajas är oftast rolig och gör lustiga konster, men just den här clownen har helt andra konster för sig...Realistisk och ryslig vitmålad clownmask med röd näsa, otäcka ögon?
 • Clown Tillbehörsset

  Clown Tillbehörsset
  Kanalisera din inre clown på ett ögonblick med det här läckra kitet! Allt du behöver för att förvandlas till en skojig clown på nolltid. Clown Tillbehörsset inkluderar en clownperuk, en röd?
 • Scary Clown Overhead Mask

  Scary Clown Overhead Mask
  I mångas värld är clowner det läskigaste som finns. Likbleka, rödnosade och fasansfullt fula i håret smyger dom runt på cirkusen och skapar otäck stämning.?
 • Smile Clown Plastmask

  Smile Clown Plastmask
  Slipp kladdigt smink nästa halloween och göm dig bakom en mask istället! Ingenting är så läskigt som en ondsint mördarclown, så du kommer garanterat skrämma slag på hela gänget! Smile Clown?
 • Amerikansk Clown Mask

  Amerikansk Clown Mask
  Man kan lätt tro att man måste ha den klassiska "clown-looken" när man ska klä ut sig till en skrämmande clown. Men det behöver man inte! Det blir minst lika läskig när hela ansiktet är täckt?
 • Snurrande Karusell med Clowner Prop

  Snurrande Karusell med Clowner Prop
  Trillingarna är såååå leksugna.. vill du kanske leka med dem? De skulle så hemskt gärna vilja ha en ny kompis som kan putta på dem när de gungar?
 • Stor Clownfluga

  Stor Clownfluga
  Kan man verkligen vara en riktig clown utan en stor fluga mitt under hakan? Nej, det går ju inte för sig! Så pass på och kamma hem denna magiskt tjusiga rosett till din clowndräkt,?
 • Tubhalsduk Läskig Clown - One size

  Tubhalsduk Läskig Clown - One size
  En clown som ler med munnen men inte med ögonen? Läskigare blir det bara inte och just därför är detta den perfekta accessoaren när temat är Creepy Cirkus!Tubhalsduk?
 • Läskig Clownmask - One size

  Läskig Clownmask - One size
  Efter mörkrets inbrott när åkattraktionerna stannat sprider sig en hemsk förbannelse över tivoliområdet och all personal förvandlas till något fasansfullt. Ryktet säger att den här clownen blir?
 • Animerad Clown med Ljud & Ljus Prop

  Animerad Clown med Ljud & Ljus Prop
  Finns det något läskigare än onda clowner? Den här skräckinjagande typen har rymt från cirkustältet för att invadera din halloweenfest - och nu sitter han och skrockar mitt i lokalen! Obehagligt?
 • Röd Clownperuk med Flint - One size

  Röd Clownperuk med Flint - One size
  Med en livlig röd färg som sticker ut i folkmassan är denna peruk en riktig blickfångare. Den humoristiska flinten på toppen ger en överdriven och karaktäristisk look som omedelbart förvandlar?
 • Hängande Skakande Clown Prop

  Hängande Skakande Clown Prop
  Erkänn att du inte kan låta bli att le när tanken slår dig hur oerhört rädd man skulle bli om man råka stöta på den här clownen i ett mörkt rum. Inte nog med att det är en läskig clown - den?
 • Clowntuta

  Clowntuta
  Klassisk clowntuta.
 • Clownperuk Regnbågsfärgad - One size

  Clownperuk Regnbågsfärgad - One size
  Det här är en av de roligaste clownperukerna som du kan hitta och med den på huvudet så är det ingen tvekan om vad det är du är. Med sina många klara färger signalerar den tydligt att du är en?
 • Clown med clown i Bur Prop

  Clown med clown i Bur Prop
  Att dekorera hemmet eller festlokalen inför en halloweenfest är viktigt - men det behöver inte vara komplicerat. Ställ fram den här clownen som en... låt oss säga?
 • Elak Clown Peruk med Flint - One size

  Elak Clown Peruk med Flint - One size
  Varför lägga ned onödig tid på att färga håret och styla det hela kvällen när du istället bara kan ta på dig denna lämpliga peruk på skallen??
 • Uppblåsbar Clownfisk

  Uppblåsbar Clownfisk
  Gillar du filmen Hitta Nemo lika mycket som vi? Köp dig en uppblåsbar clownfisk! Clownfisken mäter 43 cm lång när den är fylld med luft.
 • Grön Clownperuk med Flint

  Grön Clownperuk med Flint
  Den här clownen må inte ha mycket hår, men det lilla hår han har är precis lika grönt som man förväntar sig att en clown ska ha! Perfekt frippa på maskerad, cirkus och halloweenfester! Grön?
 • Läskig Clownmask Svart/Vit Latex

  Läskig Clownmask Svart/Vit Latex
  Vem är det som smyger runt på festen och skapar oreda? En ondskefull mördarclown! Med nyllet bakom den här masken skrämmer du slag på både folk och fä - var så säker!Läskig Clownmask Svart/Vit?
 • Entré Clown Prop

  Entré Clown Prop
  Med sina långa ben, lysande, elaka ögon med en blick som ger en mardrömmar är den här clownen den ultimata entrén för att välkomna gästerna till halloweenfesten. Clownen uppmanar dessutom gästerna?
 • Clown Face Jewels

  Clown Face Jewels
  Gör något lite extra glamouröst med din clownutstyrsel i år. Fäst lite häftiga face jewels i ansiktet för effektfull look - så snyggt och annorlunda!Clown Face?
 • Clownkeps Multi - One size

  Clownkeps Multi - One size
  Att komma som en clown på maskeradfesten slår aldrig fel. Den här snygga kepsen som består av alla möjliga färger och tillsammans med den kan du göra dig till en läskig?
 • Läskig Clownmask - One size

  Läskig Clownmask - One size
  Skrämmande skumgummi clownmask med vidhängande rött lockigt hår. Masken täcker hela huvudet från under hakan och bak till nacken. Den har svart nät för ögonen?
 • Röda Gigantiska Clownglasögon

  Röda Gigantiska Clownglasögon
  Hela poängen med att klä ut sig till en clown är att se så fånig ut som möjligt, och det fixar dessa gigantiska clownbrillor galant! Ha dem till din pajasdräkt eller?
 • Clownperuk - One size

  Clownperuk - One size
  Clownperuk i klassiska clownfärger. One size (vuxenstorlek).
 • Odödlig Clown Animerad Prop

  Odödlig Clown Animerad Prop
  När halloween är kommen, och dina clownrädda vänner är bjuden hem till dig på maskeradparty, då har du den perfekta idén om att skrämma livet ur dem.. right? Med denna enorma clown ståendes i?
 • Uppblåsbart Slagträ Skräckclown

  Uppblåsbart Slagträ Skräckclown
  Om du ska klä ut dig till elak mördarclown gäller det att utrusta sig med slagträ - annars kanske du blir attackerad av andra mördarclowner! Det här uppblåsbara tillhygget blir perfekt försvar?
 • Clownhängslen med Prickar - One size

  Clownhängslen med Prickar - One size
  Kan man verkligen vara en riktig clown utan de klassiska clownhängslena? Nej, det går ju inte för sig! Så pass på och kamma hem dessa magiskt snygga hängslen till din clowndräkt,?
 • Gungande Clown Animerad Prop

  Gungande Clown Animerad Prop
  Om du planerat att bjuda över vännerna till ditt hemsökta hus till halloween, ja då kommer denna gungande clown-dekoration gå hem alla dagar i veckan! Med sina lysande ögon?
 • Svart Lockig Clown Peruk - One size

  Svart Lockig Clown Peruk - One size
  Att klä ut sig till clown är alltid en säker väg att gå när det kommer till maskerader eller halloweenfester. Att få till den rätta clownfrillan kan däremot?
 • Clown Plastmask - One size

  Clown Plastmask - One size
  Den här clownen ser inte riktigt snäll ut, och bara därför kommer du garanterat skrämma slag på både folk och fä när du gömmer dig bakom den här masken. Komplettera med några slitna cirkuspaltor?
 • Mask, Ghoulish Serial Killer (19) open

  Mask, Ghoulish Serial Killer (19) open
  Ghoulish Productions Serial Killer kollektionSprid skräcken på festen med hjälp av superläskiga Serial killer kollektionen från Ghoulish produktions, deras latexmasker är några av de bästa i branchen och de välproducerade ansiktsmaskerna är alla handmålade och designade för att se ut på ett visst sätt. Dessa seriemördar-maskerna täcker enbart ansiktet men på ett realistiskt sätt och sitter fast på huvudet med ett elastiskt band runt huvudet. Med en huvtröja eller vålnadsdräkt kan du snabbt sprida obehag och skräck under halloween.Maskerna i Serial Killer kollektionen finns i många olika utföranden, både clownmasker och skurna och sydda masker. Behöver du en mask som verkligen får en att rycka till så är det en av dessa du ska ha, varför inte en mask som ser ut som man tagit hudbitar och sytt tillsammans för att skapa den läskiga looken. En mask för en riktig serial killer look som påminner om skräckfilmer. 
 • Clown Mask med Utstående Ögon

  Clown Mask med Utstående Ögon
  Clown Mask med Utstående Ögon består av en plastmask i form av en läskig clown. Med sina utstående ögon har den ett unikt utseende och passar perfekt till Halloween! Masken fästs bakom huvudet med ett
 • Mask, Ghoulish Serial Killer (33) old

  Mask, Ghoulish Serial Killer (33) old
  Ghoulish Productions Serial Killer kollektionSprid skräcken på festen med hjälp av superläskiga Serial killer kollektionen från Ghoulish produktions, deras latexmasker är några av de bästa i branchen och de välproducerade ansiktsmaskerna är alla handmålade och designade för att se ut på ett visst sätt. Dessa seriemördar-maskerna täcker enbart ansiktet men på ett realistiskt sätt och sitter fast på huvudet med ett elastiskt band runt huvudet. Med en huvtröja eller vålnadsdräkt kan du snabbt sprida obehag och skräck under halloween.Maskerna i Serial Killer kollektionen finns i många olika utföranden, både clownmasker och skurna och sydda masker. Behöver du en mask som verkligen får en att rycka till så är det en av dessa du ska ha, varför inte en mask som ser ut som man tagit hudbitar och sytt tillsammans för att skapa den läskiga looken. En mask för en riktig serial killer look som påminner om skräckfilmer. 
 • Mask, Ghoulish Serial Killer (29) stitched

  Mask, Ghoulish Serial Killer (29) stitched
  Ghoulish Productions Serial Killer kollektionSprid skräcken på festen med hjälp av superläskiga Serial killer kollektionen från Ghoulish produktions, deras latexmasker är några av de bästa i branchen och de välproducerade ansiktsmaskerna är alla handmålade och designade för att se ut på ett visst sätt. Dessa seriemördar-maskerna täcker enbart ansiktet men på ett realistiskt sätt och sitter fast på huvudet med ett elastiskt band runt huvudet. Med en huvtröja eller vålnadsdräkt kan du snabbt sprida obehag och skräck under halloween.Maskerna i Serial Killer kollektionen finns i många olika utföranden, både clownmasker och skurna och sydda masker. Behöver du en mask som verkligen får en att rycka till så är det en av dessa du ska ha, varför inte en mask som ser ut som man tagit hudbitar och sytt tillsammans för att skapa den läskiga looken. En mask för en riktig serial killer look som påminner om skräckfilmer. 
 • Smoking Clown Mask

  Smoking Clown Mask
  Den här Smoking Clown-masken är som gjord för dig som vill skrämmas ordentligt på Halloween. För det går definitivt att få mardrömmar för mindre! Och hade dina kompisar inte clownfobi innan Halloweenfesten, så kommer de garanterat ha det efter. Bara lura bakom ett mörkt hörn och låt masken göra jobbet. Gillar du tanken på att klä ut dig till obehaglig clown så spana även in Clownmask Tears Overhead . Fakta om masken: Masken är i fullstorlek som täcker hela huvudet. Tillverkad i latex. Finns i storleken: One size (passar både vuxna & barn).
 • Clownmask Tears Overhead

  Clownmask Tears Overhead
  Du kommer troligtvis stöta på en och annan clown under halloween som försöker skrämma livet ur dig så varför inte köpa en ännu läskigare clownmask som sätter alla andra clowner på sin plats. Clownmask Tears är en heltäckande mask med ett groteskt utseende som utan tvekan går under namnet killerclown. Den har en ganska tight passform för att ge ett mer verkligt utseende men självklart så går det bra att andas genom den. Köp till en av våra matchande clownkostymer så får du en komplett clown utklädnad. Fakta om Clownmask Tears Overhead: Masken är i fullstorlek som täcker hela huvudet. Tillverkad i latex. Finns i storleken: One size (passar både barn & vuxna).
 • Mask, Ghoulish Serial Killer (09) wired

  Mask, Ghoulish Serial Killer (09) wired
  Ghoulish Productions Serial Killer kollektionSprid skräcken på festen med hjälp av superläskiga Serial killer kollektionen från Ghoulish produktions, deras latexmasker är några av de bästa i branchen och de välproducerade ansiktsmaskerna är alla handmålade och designade för att se ut på ett visst sätt. Dessa seriemördar-maskerna täcker enbart ansiktet men på ett realistiskt sätt och sitter fast på huvudet med ett elastiskt band runt huvudet. Med en huvtröja eller vålnadsdräkt kan du snabbt sprida obehag och skräck under halloween.Maskerna i Serial Killer kollektionen finns i många olika utföranden, både clownmasker och skurna och sydda masker. Behöver du en mask som verkligen får en att rycka till så är det en av dessa du ska ha, varför inte en mask som ser ut som man tagit hudbitar och sytt tillsammans för att skapa den läskiga looken. En mask för en riktig serial killer look som påminner om skräckfilmer. 
 • Maskothuvud, Pennywise IT

  Maskothuvud, Pennywise IT
  Se ut som Pennywise från ITHar du alltid velat se ut som en bobblehead figur så är ett maskothuvud en perfekt maskeradartikel att ha på huvudet. Den stora storleken gör att du ser både lite lustig ut men samtidigt kan vara läskig som Pennywise the dancing clown från IT (DET) filmerna.Denna Pennywise maskothuvud kommer från de senaste IT filmerna med Bill Skarsgård som Pennywise och är en officiellt licencerad vara.Maskothuvudet är gjort i mjuk plysh och väger väldigt lite så det är lätt att ta av och på. Klä ut dig till en annorlunda clown Pennywise som verkligen kommer höja ögonbrynen på dina vänner.
 • Mask, Ghoulish Serial Killer (04) clown

  Mask, Ghoulish Serial Killer (04) clown
  Ghoulish Productions Serial Killer kollektionSprid skräcken på festen med hjälp av superläskiga Serial killer kollektionen från Ghoulish produktions, deras latexmasker är några av de bästa i branchen och de välproducerade ansiktsmaskerna är alla handmålade och designade för att se ut på ett visst sätt. Dessa seriemördar-maskerna täcker enbart ansiktet men på ett realistiskt sätt och sitter fast på huvudet med ett elastiskt band runt huvudet. Med en huvtröja eller vålnadsdräkt kan du snabbt sprida obehag och skräck under halloween.Maskerna i Serial Killer kollektionen finns i många olika utföranden, både clownmasker och skurna och sydda masker. Behöver du en mask som verkligen får en att rycka till så är det en av dessa du ska ha, varför inte en mask som ser ut som man tagit hudbitar och sytt tillsammans för att skapa den läskiga looken. En mask för en riktig serial killer look som påminner om skräckfilmer. 
 • Läskig Clown Mask

  Läskig Clown Mask
  Läskig Clown Mask Få till clown sminkningen snabbt och enkelt genom att använda Läskig Clown Mask. Även om clowner ska vara roliga figurer så är det nog många som håller med om att de också kan vara r
 • Clown Mask Genomskinlig

  Clown Mask Genomskinlig
  Clown Mask Genomskinlig få till clown sminkningen snabbt och enkelt genom att använda Genomskinlig Mask - Clown. En genomskinlig mask med svarta detaljer samt en röd mun liknande jokern från Batman fi
 • Clownmask deluxe för barn

  Clownmask deluxe för barn
  Finns det något lika läskigt som en blodtörstig clown med ett ondskefullt skratt och leende? Inte i min värld iallafall. Det var nog efter Stephen Kings thriller film "IT" som man fick men för livet. Ge ditt barn denna fasansfulla clownmask till halloween. Ghoulish tillverkar exklusiva masker med fantastiska detaljer som också kostar lite extra. Vill du ha en mask med grym kvalité och som är otroligt välgjord så rekommenderar vi starkt masker från märket "Ghoulish". Fakta om masken: Mask i fullstorlek som täcker hela huvudet. Tillverkad i latex. Finns i storleken: One size (barnstorlek).
 • Killer Clownmask

  Killer Clownmask
  Om du frågar mig så finns det fler clowner än Pennywise som skrämmer sk**en ur mig. Kolla bara in denna skräckinjagande killerclownmask med sitt ondskefulla leende. Denna clown har helt klart sålt sin själ till djävulen. Vill du ha en maximerad clown utklädnad till årets halloweenfest så rekommenderar jag att du köper till den matchande clowndräkten som du hittar här ! En blodig köttkniv i ena handen hade inte heller suttit fel! Fakta om Killer Clownmask: Masken är i fullstorlek som täcker hela huvudet. Tillverkad i latex. Finns i storleken: One size (passar både barn & vuxna).
 • Mask, Ghoulish Serial Killer (40) stitch

  Mask, Ghoulish Serial Killer (40) stitch
  Ghoulish Productions Serial Killer kollektionSprid skräcken på festen med hjälp av superläskiga Serial killer kollektionen från Ghoulish produktions, deras latexmasker är några av de bästa i branchen och de välproducerade ansiktsmaskerna är alla handmålade och designade för att se ut på ett visst sätt. Dessa seriemördar-maskerna täcker enbart ansiktet men på ett realistiskt sätt och sitter fast på huvudet med ett elastiskt band runt huvudet. Med en huvtröja eller vålnadsdräkt kan du snabbt sprida obehag och skräck under halloween.Maskerna i Serial Killer kollektionen finns i många olika utföranden, både clownmasker och skurna och sydda masker. Behöver du en mask som verkligen får en att rycka till så är det en av dessa du ska ha, varför inte en mask som ser ut som man tagit hudbitar och sytt tillsammans för att skapa den läskiga looken. En mask för en riktig serial killer look som påminner om skräckfilmer. 
 • Mask, Ghoulish Jesterblin

  Mask, Ghoulish Jesterblin
  Vad är läskigare än både clown och demoner, jo en jester i en skruven halloween-look. Med ett skräckinjagande leende kan du skrämma dina vänner med denna välgjorda masken från Ghoulish Productions. Ghoulish Jesterblin är masken för dig som gillar att sticka ut lite extra på halloween och verkligen vara en av de läskigare personerna på festen. Masken sitter bra på huvudet och den är skapad av naturlig latex.
 • Pennywise Clown Mask

  Pennywise Clown Mask
  Pennywise Clown Mask "IT" är en kultförklarad film och med utgivandet av både del ett och två har skapat en ny våg av popularitet för huvudpersonen, Pennywise the Clown. Som en följd av detta har det
 • Mask, Ghoulish Serial Killer (39) normal

  Mask, Ghoulish Serial Killer (39) normal
  Ghoulish Productions Serial Killer kollektionSprid skräcken på festen med hjälp av superläskiga Serial killer kollektionen från Ghoulish produktions, deras latexmasker är några av de bästa i branchen och de välproducerade ansiktsmaskerna är alla handmålade och designade för att se ut på ett visst sätt. Dessa seriemördar-maskerna täcker enbart ansiktet men på ett realistiskt sätt och sitter fast på huvudet med ett elastiskt band runt huvudet. Med en huvtröja eller vålnadsdräkt kan du snabbt sprida obehag och skräck under halloween.Maskerna i Serial Killer kollektionen finns i många olika utföranden, både clownmasker och skurna och sydda masker. Behöver du en mask som verkligen får en att rycka till så är det en av dessa du ska ha, varför inte en mask som ser ut som man tagit hudbitar och sytt tillsammans för att skapa den läskiga looken. En mask för en riktig serial killer look som påminner om skräckfilmer. 
 • Läskig clownmask

  Läskig clownmask
  Läcker halloweenmask föreställandes en otäck clown. Trots att clownerna finns för att sprida glädje och skoj så är det något med dem som inte stämmer helt och hållet. Dem är skrämmande på sitt sätt och många människor är mycket rädda för clowner. Slå till på den här sjukt obehagliga clownmasken som sätter sprider skräck och ondska. Fakta om masken: Masken är i fullstorlek som täcker hela huvudet. Tillverkad i latex. Finns i storleken: One size (passar både vuxna & barn).
 • Mask, Ghoulish Serial Killer (38) marked

  Mask, Ghoulish Serial Killer (38) marked
  Ghoulish Productions Serial Killer kollektionSprid skräcken på festen med hjälp av superläskiga Serial killer kollektionen från Ghoulish produktions, deras latexmasker är några av de bästa i branchen och de välproducerade ansiktsmaskerna är alla handmålade och designade för att se ut på ett visst sätt. Dessa seriemördar-maskerna täcker enbart ansiktet men på ett realistiskt sätt och sitter fast på huvudet med ett elastiskt band runt huvudet. Med en huvtröja eller vålnadsdräkt kan du snabbt sprida obehag och skräck under halloween.Maskerna i Serial Killer kollektionen finns i många olika utföranden, både clownmasker och skurna och sydda masker. Behöver du en mask som verkligen får en att rycka till så är det en av dessa du ska ha, varför inte en mask som ser ut som man tagit hudbitar och sytt tillsammans för att skapa den läskiga looken. En mask för en riktig serial killer look som påminner om skräckfilmer. 
 • Mask, Ghoulish Crazy Jack Clown

  Mask, Ghoulish Crazy Jack Clown
  Clownmask med grönt hår från GhoulishSka du klä ut dig till bankrånare eller elegant mästerskurk så är denna clownmasken från Ghoulish Productions precis vad du vill ha på dig, masken är med i deras perfect fit kollektion som är ett slitstarkt naturligt latex som trots sin tunna stil är mycket välgjort. Håret på masken ser verklighetstroget ut och tillsammans men en lila kavaj kan du sätta kaos och skräck i halloween och filmkvällen.Masken har en standard vuxenstorlek som sitter skönt på ansiktet och låter dig ta fram din inre joker när du kommer dansandes ner för trapporna.Överraska alla på festen med en otroligt verklighetstrogen look på maskeradfesten, för en extra inlevelse rekommenderar vi att sminka runt ögonen så du passar in mot masken på ett bra sätt.Ghoulish gör några av marknades bästa maskeradmasker och du kommer känna på kvaliten på masken att den är något utöver det vanliga. 
 • Mask, Ghoulish Serial Killer (06) sliced

  Mask, Ghoulish Serial Killer (06) sliced
  Ghoulish Productions Serial Killer kollektionSprid skräcken på festen med hjälp av superläskiga Serial killer kollektionen från Ghoulish produktions, deras latexmasker är några av de bästa i branchen och de välproducerade ansiktsmaskerna är alla handmålade och designade för att se ut på ett visst sätt. Dessa seriemördar-maskerna täcker enbart ansiktet men på ett realistiskt sätt och sitter fast på huvudet med ett elastiskt band runt huvudet. Med en huvtröja eller vålnadsdräkt kan du snabbt sprida obehag och skräck under halloween.Maskerna i Serial Killer kollektionen finns i många olika utföranden, både clownmasker och skurna och sydda masker. Behöver du en mask som verkligen får en att rycka till så är det en av dessa du ska ha, varför inte en mask som ser ut som man tagit hudbitar och sytt tillsammans för att skapa den läskiga looken. En mask för en riktig serial killer look som påminner om skräckfilmer. 
 • Mask, Ghoulish Serial Killer (34) cross

  Mask, Ghoulish Serial Killer (34) cross
  Ghoulish Productions Serial Killer kollektionSprid skräcken på festen med hjälp av superläskiga Serial killer kollektionen från Ghoulish produktions, deras latexmasker är några av de bästa i branchen och de välproducerade ansiktsmaskerna är alla handmålade och designade för att se ut på ett visst sätt. Dessa seriemördar-maskerna täcker enbart ansiktet men på ett realistiskt sätt och sitter fast på huvudet med ett elastiskt band runt huvudet. Med en huvtröja eller vålnadsdräkt kan du snabbt sprida obehag och skräck under halloween.Maskerna i Serial Killer kollektionen finns i många olika utföranden, både clownmasker och skurna och sydda masker. Behöver du en mask som verkligen får en att rycka till så är det en av dessa du ska ha, varför inte en mask som ser ut som man tagit hudbitar och sytt tillsammans för att skapa den läskiga looken. En mask för en riktig serial killer look som påminner om skräckfilmer. 
 • Mask, elak clown

  Mask, elak clown
  Heltäckande clownmask. One size, passar vuxna.Hål för ögon & näsa. 
 • Mask, Ghoulish Serial Killer (35) rotten

  Mask, Ghoulish Serial Killer (35) rotten
  Ghoulish Productions Serial Killer kollektionSprid skräcken på festen med hjälp av superläskiga Serial killer kollektionen från Ghoulish produktions, deras latexmasker är några av de bästa i branchen och de välproducerade ansiktsmaskerna är alla handmålade och designade för att se ut på ett visst sätt. Dessa seriemördar-maskerna täcker enbart ansiktet men på ett realistiskt sätt och sitter fast på huvudet med ett elastiskt band runt huvudet. Med en huvtröja eller vålnadsdräkt kan du snabbt sprida obehag och skräck under halloween.Maskerna i Serial Killer kollektionen finns i många olika utföranden, både clownmasker och skurna och sydda masker. Behöver du en mask som verkligen får en att rycka till så är det en av dessa du ska ha, varför inte en mask som ser ut som man tagit hudbitar och sytt tillsammans för att skapa den läskiga looken. En mask för en riktig serial killer look som påminner om skräckfilmer. 
 • Röd och vit clownmask

  Röd och vit clownmask
  Blir du inte livrädd för den här masken så är du nog inte mänsklig. Glid in som den största chefen på halloweenfesten med denna otäcka clownmask. Beställ clownmasken idag och ha den hos dig inom 1-3 dagar. Fakta om masken: Masken täcker hela huvudet. Tillverkad i latex. Finns i storleken: One size (passar både vuxna & barn).
 • Ansiktsmask, clown

  Ansiktsmask, clown
  Människor har i flera årtionden varit väldigt rädda för clowner, vilket gör denna mask till en ypperlig förklädnad till halloweenfesten eller maskeraden med circustema. Masken är tillverkad i gummi och hålls på plats genom ett gummiband runt huvudet. 
 • Mask, Clown rött hår

  Mask, Clown rött hår
  En clownmask som täcker ansikte och huvud men lämnar öppet i nacken för smidig på och avtagning. Komplettera din outfit med någon av våra clowndräkter och clownskor.
 • Mask, Ghoulish Serial Killer (22) red eyes

  Mask, Ghoulish Serial Killer (22) red eyes
  Ghoulish Productions Serial Killer kollektionSprid skräcken på festen med hjälp av superläskiga Serial killer kollektionen från Ghoulish produktions, deras latexmasker är några av de bästa i branchen och de välproducerade ansiktsmaskerna är alla handmålade och designade för att se ut på ett visst sätt. Dessa seriemördar-maskerna täcker enbart ansiktet men på ett realistiskt sätt och sitter fast på huvudet med ett elastiskt band runt huvudet. Med en huvtröja eller vålnadsdräkt kan du snabbt sprida obehag och skräck under halloween.Maskerna i Serial Killer kollektionen finns i många olika utföranden, både clownmasker och skurna och sydda masker. Behöver du en mask som verkligen får en att rycka till så är det en av dessa du ska ha, varför inte en mask som ser ut som man tagit hudbitar och sytt tillsammans för att skapa den läskiga looken. En mask för en riktig serial killer look som påminner om skräckfilmer. 
 • Mask, Ghoulish Serial Killer (36) red clown

  Mask, Ghoulish Serial Killer (36) red clown
  Ghoulish Productions Serial Killer kollektionSprid skräcken på festen med hjälp av superläskiga Serial killer kollektionen från Ghoulish produktions, deras latexmasker är några av de bästa i branchen och de välproducerade ansiktsmaskerna är alla handmålade och designade för att se ut på ett visst sätt. Dessa seriemördar-maskerna täcker enbart ansiktet men på ett realistiskt sätt och sitter fast på huvudet med ett elastiskt band runt huvudet. Med en huvtröja eller vålnadsdräkt kan du snabbt sprida obehag och skräck under halloween.Maskerna i Serial Killer kollektionen finns i många olika utföranden, både clownmasker och skurna och sydda masker. Behöver du en mask som verkligen får en att rycka till så är det en av dessa du ska ha, varför inte en mask som ser ut som man tagit hudbitar och sytt tillsammans för att skapa den läskiga looken. En mask för en riktig serial killer look som påminner om skräckfilmer. 
 • The Joker Inspirerad Clownmask i Latex

  The Joker Inspirerad Clownmask i Latex
  Klä: ut dig till Jokern med denna blodiga latexmask!Obs. Jä:mfö:r inte med ä:kta mä:rke. Ä:ven om det hä:r fö:remå:let ä:r inspirerat av andra mä:rken ä:r&hellip:
 • Donald Trump Inspirerad Clownmask i Latex

  Donald Trump Inspirerad Clownmask i Latex
  Klä ut dig som Donald Trump aka The Donald med denna inspirerade clownmask.Utklädd som The Donald har du alltid rätt och du kan ge allt och alla sparken. Från hans tid som huvudperson i serien The&hellip:
 • Nightmare Clown - Heltäckande Mask med Hår

  Nightmare Clown - Heltäckande Mask med Hår
  Skrämmande clownmask i latex med rött krulligt hår.
 • Clown Mask i Tunn Plast med Rörliga Ögon

  Clown Mask i Tunn Plast med Rörliga Ögon
  Clown mask i tunn plast med rö:rliga ö:gon. Ha den till din clown maskeraddrä:kt ihop med andra maskeradtillbehö:r.
 • Grinande Clown Latexmask med Hår

  Grinande Clown Latexmask med Hår
  Grinande clown latexmask med hå:r, rö:d nä:sa och sprickor/snitt. Bä:r denna till Halloween med din clowndrä:kt och andra utklä:dnadtillbehö:r.
 • The Clown Of Nightmares - Heltäckande Barnmask i Latex

  The Clown Of Nightmares - Heltäckande Barnmask i Latex
  Rädd för clowner? Då bör du kanske titta bort nu. Barnmask av en läskig mardrömsclown som inte precis är av den skojiga typen. En heltäckande latex barnmask. Masken är det perfekta tillbehöret&hellip:
 • Licensierad Pennywise Clown Mask i plast

  Licensierad Pennywise Clown Mask i plast
  Pennywise IT clownmask i plast. Masken ä:r fä:st med reså:r bakom huvudet.Detta ä:r en officiellt licensierad Warner Bros-produkt.
 • Rödhårig clown latexmask med hår

  Rödhårig clown latexmask med hår
  Rö:dhå:rig latexmask fö:r clown med hå:r, rö:d nä:sa och tunna ö:gonbryn.
 • Ha! - The Purge Inspirerad Clownmask i Plast

  Ha! - The Purge Inspirerad Clownmask i Plast
  Vit/gulaktigt "Ha!" clownmask i plast med reså:r att fä:sta bakom huvudet. Om du ska klä: ut dig till en av karaktä:rerna frå:n serien eller filmerna i The Purge ä:r det hä:r&hellip:
 • Skrämmande Cirkusclown Latexmask med Hår och Enorm Mun

  Skrämmande Cirkusclown Latexmask med Hår och Enorm Mun
  Skrä:mmande cirkusclown med gigantisk mun och tä:nder heltä:ckande latexmask med rö:tt hå:r. Anvä:nd denna till din clowndrä:kt tillsammans med andra utklä:dnadtillbehö:r.&hellip:
ilead