Batman masker

Här hittar du maskerna som förvandlar dig till Batman, nattens riddare i Gotham City. Köp en Batmanmask om du ska gå på maskerad, spöka ut dig till halloween eller för att leka med hemma.

Batmanmasker i papp eller latex

Vi listar maskerna som är gjorda i papp men också mer nära originalet i latex. Pappmaskerna är helt klart billigast men vill du göra ditt bästa intryck tycker vi du ska satsa på en Batman latexmask. Där finns det både halvmasker och helmasker att välja på. Några har de typiska uppåtstående fladdermusöronen medan vissa bara är utformade som en ögonmask.

Populärt inom batman masker

 • The Dark Knight Batman Halvmask - One size

  The Dark Knight Batman Halvmask - One size
  Förvandla dig till Christian Bale's onda plåga Batman för en dag med denna autentiska The Dark Knight Batman halvmask. Masken är formpressad och täcker 3/4 av ditt ansikte. Matcha…
 • Batman Masker i Papp - 8-pack

  Batman Masker i Papp - 8-pack
  Är du i färd med att anordna fest eller ett barnkalas med Batman-tema? En rolig idé är att förse gästerna med Batman-masker när de anländer till festlokalen. Den…
 • Batman The Dark Knight Rises Latexmask - One size

  Batman The Dark Knight Rises Latexmask - One size
  Officiellt licensierad Batman The Dark Knight Rises Mask. Masken är i fullstorlek och går runt hela huvudet med utskurna hål för ögon och mun. One size (vuxenstorlek).
 • Masker i Papp Batman - 6-pack

  Masker i Papp Batman - 6-pack
  Om Bruce Wayne inte var mångmiljardär hade han säkert också burit mask av papp istället för rikemansversionen han har idag. Masker i Papp Batman innehåller 6…

Fler tips på batman masker

 • The Dark Knight Rises Batman Mantel & Mask Barn

  The Dark Knight Rises Batman Mantel & Mask Barn
  Det sägs att Batman inte har några superkrafter utan istället behärskat hela 127 kampsporter som han då använder för att brotta ner stadens fiender Nu vågar knappt någon närma sig honomFörvandlas&hellip:
 • Batman Mask Barn

  Batman Mask Barn
  Är du godhjärtad och vill mer än allt se rättvisa i denna värld Förvandlas till Batman för en kväll och förvänta dig en massa CRRAACK BONK och KAPOWBatman Mask Barn är tillverkad i plast och&hellip:
 • Batman Mask

  Batman Mask
  Batman Mask Denna mask förvandlar dig till Batman på några sekunder. Den är perfekt till en maskerad eller till en halloweenfest! Masken passar bra tillsammans med svarta kläder och gärna en sva
 • Halvmask, Batman

  Halvmask, Batman
  En lite mer klassisk mask för den som vill föreställa den klassiska film- och seriefiguren Batman från Gotham City. Läderlappen är alltid en välkommen gäst när det kommer till maskerad med tema film eller hjältar. Komplettera med en svart cape och du är redo för stordåd.
ilead