Batman masker

Här hittar du maskerna som förvandlar dig till Batman, nattens riddare i Gotham City. Köp en Batmanmask om du ska gå på maskerad, spöka ut dig till halloween eller för att leka med hemma.

Batmanmasker i papp eller latex

Vi listar maskerna som är gjorda i papp men också mer nära originalet i latex. Pappmaskerna är helt klart billigast men vill du göra ditt bästa intryck tycker vi du ska satsa på en Batman latexmask. Där finns det både halvmasker och helmasker att välja på. Några har de typiska uppåtstående fladdermusöronen medan vissa bara är utformade som en ögonmask.

Populärt inom batman masker

 • Batman Masker i Papp - 8-pack

  Batman Masker i Papp - 8-pack
  Är du i färd med att anordna fest eller ett barnkalas med Batman-tema? En rolig idé är att förse gästerna med Batman-masker när de anländer till festlokalen. Den här upplevelsen kommer definitivt?
 • Masker i Papp Batman - 6-pack

  Masker i Papp Batman - 6-pack
  Om Bruce Wayne inte var mångmiljardär hade han säkert också burit mask av papp istället för rikemansversionen han har idag. Masker i Papp Batman innehåller 6?
 • Batman Klassisk Maskeraddräkt - Large

  Batman Klassisk Maskeraddräkt - Large
  Förvandlas till den gamle läderlappen på nolltid med denna klassiska Batman-dräkt! Med polaren klädd som som Robin är ni redo att tillsammans kämpa brott på Gothams?
 • Batman Bebis Maskeraddräkt - 24-36 månader

  Batman Bebis Maskeraddräkt - 24-36 månader
  NA NA NA NA NA NA - Batman! Maskeradens kanske absolut sötaste superhjälte är ett faktum när det här dräkten åker på - och det finns inga garantier att den kommer viljas tas av. En superkul dräkt?

Fler tips på batman masker

 • Batman Baby Maskeraddräkt - 18-24 månader

  Batman Baby Maskeraddräkt - 18-24 månader
  Nananananana Baby Bat! Förvandla din lilla skatt till hjälten av Gotham City med den här übergulliga dräkten. Ge din bebis chansen att rädda staden (eller i alla fall nappen) med denna underbara?
 • Batman The Movie Maskeraddräkt - Standard

  Batman The Movie Maskeraddräkt - Standard
  Säkra både Gothams gator och förstapris för bästa utklädnad iklädd denna ikoniska Batmandräkt! På med dräkten, hoppa i den snabbaste bilen du kan hitta och ta sikt mot maskeraden med superhjältetema!Batman?
 • Batman Jokern Klassisk Barn Maskeraddräkt - Small

  Batman Jokern Klassisk Barn Maskeraddräkt - Small
  Vem behöver lugn och ro när du kan ha det roligt som Jokern? Med sitt gröna hår och sitt clowniga leende är han en påminnelse om att det är okej att släppa loss och vara lite galen ibland.Batman?
 • Batman Formklippt Mask 6-pack

  Batman Formklippt Mask 6-pack
  Gör ditt barns fest ännu roligare med våra Batman formklippta masker!   Säljes i 6-pack Perfekta för maskerader och födelsedagskalas      
 • The Dark Knight Rises Batman Mantel & Mask Barn

  The Dark Knight Rises Batman Mantel & Mask Barn
  Det sägs att Batman inte har några superkrafter, utan istället behärskat hela 127 kampsporter som han då använder för att brotta ner stadens fiender. Nu vågar knappt någon närma sig honom!Förvandlas&hellip:
 • Ansiktsmasker Batman 4-pack

  Ansiktsmasker Batman 4-pack
  4-pack Batmans fladdermusformade ansiktsmasker
 • Batman Mask

  Batman Mask
  Batman Mask Denna mask förvandlar dig till Batman på några sekunder. Den är perfekt till en maskerad eller till en halloweenfest! Masken passar bra tillsammans med svarta kläder och gärna en svart man
 • Batman Mask Barn

  Batman Mask Barn
  Är du godhjärtad och vill mer än allt se rättvisa i denna värld? Förvandlas till Batman för en kväll och förvänta dig en massa CRRAACK! BONK! och KAPOW!Batman Mask Barn är tillverkad i plast&hellip: