Teletubbies dräkter

Dipsy, Laa-Laa, Po och Tinky Winky är namnen på de populära figurerna från BBCs Teletubbies. TV-programmet som fängslat så många småttingar framför dumburken. Kläderna finns att köpa med alla figurerna i ett paket eller var och en för sig. Passar utmärkt för en vuxenmaskerad men också som underhållning på ett barnkalas i Teletubbieland.

Populärt inom teletubbies dräkter

 • Teletubbies Po Maskeraddräkt - One size

  Teletubbies Po Maskeraddräkt - One size
  Välkommen till Teletubbieland! Vill du veta hur det känns att skutta runt som Po? Den röda figuren i Teletubbies, då har du chansen nu! En given succé på alla maskeradfester.Teletubbies?
 • Teletubbies Tinky Winky Maskeraddräkt - One size

  Teletubbies Tinky Winky Maskeraddräkt - One size
  En dag i Teletubbieland... Ta på dig rollen som Tinky Winky, den lila figuren i Teletubbies. En given succé på alla maskeradfester.Teletubbies Tinky Winky Maskeraddräkt inkluderar?
 • Teletubbies Laa-Laa Maskeraddräkt - One size

  Teletubbies Laa-Laa Maskeraddräkt - One size
  En dag i Teletubbieland... Förvandla dig till Laa-Laa, den gula figuren i Teletubbies. En given succé på alla maskeradfester.Teletubbies Laa-Laa Maskeraddräkt inkluderar en?
 • Teletubbies Dipsy Maskeraddräkt - One size

  Teletubbies Dipsy Maskeraddräkt - One size
  Vädret är vackert och vindarna smeker, Teletubbies kommer och leker! Klä ut dig till självaste Dipsy, den gröna figuren i Teletubbies. En given succé på alla maskeradfester!Teletubbies?

Allmänt om tv-serien Teletubbies

Figurerna har en liten tv-skärm i mitten av magen och därav namnet Teletubbies. Originalserien sändes på BBC mellan 1997-2001.

Programmet utspelar sig i ett grönt landskap med kullar, fågelkvitter och kaniner som hoppar omkring. I detta landskap finns huset "Tubbytronic Superdome" i vilken Teletubbiesarna bor.

Förutom tubbisarna finns även andra karaktärer som Noo-noo, en blå dammsugare med eget liv och Sun Baby, en bebis i solen.

Teletubbies erövrade världen

Som barnprogram är det ett av världens mest sedda och har sänts i över 120 länder i 45 olika språk. Visste du att introsången toppade spellistor över musik i slutet på 1990-talet?