Teletubbies dräkter

Dipsy, Laa-Laa, Po och Tinky Winky är namnen på de populära figurerna från BBCs Teletubbies. TV-programmet som fängslat så många småttingar framför dumburken. Kläderna finns att köpa med alla figurerna i ett paket eller var och en för sig. Passar utmärkt för en vuxenmaskerad men också som underhållning på ett barnkalas i Teletubbieland.

Populärt inom teletubbies dräkter

 • Teletubbies Tinky Winky Maskeraddräkt - One size

  Teletubbies Tinky Winky Maskeraddräkt - One size
  En dag i Teletubbieland... Ta på dig rollen som Tinky Winky, den lila figuren i Teletubbies. En given succé på alla maskeradfester.Teletubbies Tinky Winky Maskeraddräkt inkluderar…
 • Teletubbies Laa-Laa Maskeraddräkt - One size

  Teletubbies Laa-Laa Maskeraddräkt - One size
  En dag i Teletubbieland... Förvandla dig till Laa-Laa, den gula figuren i Teletubbies. En given succé på alla maskeradfester.Teletubbies Laa-Laa Maskeraddräkt inkluderar en…
 • Teletubbies Po Maskeraddräkt - One size

  Teletubbies Po Maskeraddräkt - One size
  Välkommen till Teletubbieland! Vill du veta hur det känns att skutta runt som Po? Den röda figuren i Teletubbies, då har du chansen nu! En given succé på alla maskeradfester.Teletubbies…
 • Teletubbies Dipsy Maskeraddräkt - One size

  Teletubbies Dipsy Maskeraddräkt - One size
  Vädret är vackert och vindarna smeker, Teletubbies kommer och leker! Klä ut dig till självaste Dipsy, den gröna figuren i Teletubbies. En given succé på alla maskeradfester!Teletubbies…

Fler tips på teletubbies dräkter

 • Teletubbies Dipsy Maskeraddräkt

  Teletubbies Dipsy Maskeraddräkt
  Gå på maskerad som den gröna teletubbien Dipsy och förbered dig på att alla andra gäster kommer vilja krama dig på grund av din inbjudande kroppsform På huvudet har du en antenn och på magen den&hellip:
 • Teletubbies Tinky Winky Maskeraddräkt

  Teletubbies Tinky Winky Maskeraddräkt
  Barnens kramgoa favoriter Teletubbies är en given favorit på maskeraden Lila fluffig Tinky winy-dräkt komplett med antenn Glöm inte handväskan som följer Tinky Winky överallt Teletubbies Tinky Winky&hellip:
 • Teletubbies Po Maskeraddräkt

  Teletubbies Po Maskeraddräkt
  Po är den röda och runda Teletubbien som har en rund antenn på huvudet Vissa tycker att de är läskiga men visst är en Teletubbie bara mysig och kramgo I Teletubbies Po Maskeraddräkt inkluderar en&hellip:
 • Teletubbies Laa-Laa Maskeraddräkt

  Teletubbies Laa-Laa Maskeraddräkt
  Glad och solgul teletubbies-dräkt för den riktigt mysiga looken på maskeraden Gå på halloween-fest som den roliga teletubbien Laa Laa och gör succ bland gäster i alla åldrar Teletubbies Laa-Laa&hellip:

Allmänt om tv-serien Teletubbies

Figurerna har en liten tv-skärm i mitten av magen och därav namnet Teletubbies. Originalserien sändes på BBC mellan 1997-2001.

Programmet utspelar sig i ett grönt landskap med kullar, fågelkvitter och kaniner som hoppar omkring. I detta landskap finns huset "Tubbytronic Superdome" i vilken Teletubbiesarna bor.

Förutom tubbisarna finns även andra karaktärer som Noo-noo, en blå dammsugare med eget liv och Sun Baby, en bebis i solen.

Teletubbies erövrade världen

Som barnprogram är det ett av världens mest sedda och har sänts i över 120 länder i 45 olika språk. Visste du att introsången toppade spellistor över musik i slutet på 1990-talet?