Teletubbies dräkter

Köp en mysig Teletubbies dräkt och välj om du vill vara Dipsy, Laa-Laa, Po eller Tinky Winky. Du kan välja en kostym av de fyra figurerna från BBCs populära barnprogram Teletubbies. Passar utmärkt för en vuxenmaskerad men också som underhållning på ett barnkalas.

Populärt inom teletubbies dräkter

 • Teletubbies Po Maskeraddräkt - One size

  Teletubbies Po Maskeraddräkt - One size
  Välkommen till Teletubbieland! Vill du veta hur det känns att skutta runt som Po? Den röda figuren i Teletubbies, då har du chansen nu! En given succé på alla maskeradfester.Teletubbies Po Maskeraddräkt?
 • Teletubbies Tinky Winky Maskeraddräkt - One size

  Teletubbies Tinky Winky Maskeraddräkt - One size
  En dag i Teletubbieland... Ta på dig rollen som Tinky Winky, den lila figuren i Teletubbies. En given succé på alla maskeradfester.Teletubbies Tinky Winky Maskeraddräkt inkluderar en lila helkroppsoverall?
 • Teletubbies Laa-Laa Maskeraddräkt - One size

  Teletubbies Laa-Laa Maskeraddräkt - One size
  En dag i Teletubbieland... Förvandla dig till Laa-Laa, den gula figuren i Teletubbies. En given succé på alla maskeradfester.Teletubbies Laa-Laa Maskeraddräkt inkluderar en gul helkroppsoverall med?
 • Teletubbies Dipsy Maskeraddräkt - One size

  Teletubbies Dipsy Maskeraddräkt - One size
  Vädret är vackert och vindarna smeker, Teletubbies kommer och leker! Klä ut dig till självaste Dipsy, den gröna figuren i Teletubbies. En given succé på alla maskeradfester!Teletubbies Dipsy Maskeraddräkt?

Fler tips på teletubbies dräkter

 • Teletubbies Po Barn Maskeraddräkt - XX-Small

  Teletubbies Po Barn Maskeraddräkt - XX-Small
  Tinky Winky, Dipsy, Laa-Laa, POOOOO! Klä ditt barn som en av de ikoniska karaktärerna från det älskvärda barnprogrammet Teletubbies. Denna underbara dräkt förvandlar ditt barn till den charmiga?
 • Teletubbies Tinky Winky Barn Maskeraddräkt - XX-Small

  Teletubbies Tinky Winky Barn Maskeraddräkt - XX-Small
  Låt ditt barn förvandla sig till den gulliga Tinky Winky med denna GALET söta dräkt! Med dess lila färg och den karakteristiska antennen på toppen kommer din lilla älskling att sprida glädje och?
 • Teletubbies Dipsy Barn Maskeraddräkt - XX-Small

  Teletubbies Dipsy Barn Maskeraddräkt - XX-Small
  Vill du förvandla ditt barn till den gulliga och skojiga Dipsy från Teletubbies? Då är denna dräkt precis vad du behöver! Med dess gröna färg och karakteristiska antenner kommer din lilla älskling?
 • Teletubbies Po Maskeraddräkt

  Teletubbies Po Maskeraddräkt
  Po är den röda och runda Teletubbien som har en rund antenn på huvudet. Vissa tycker att de är läskiga, men visst är en Teletubbie bara mysig och kramgo? I Teletubbies Po Maskeraddräkt inkluderar&hellip:
 • Teletubbies Laa-Laa Maskeraddräkt

  Teletubbies Laa-Laa Maskeraddräkt
  Glad och solgul teletubbies-dräkt för den riktigt mysiga looken på maskeraden. Gå på halloween-fest som den roliga teletubbien Laa Laa och gör succé bland gäster i alla åldrar. Teletubbies Laa-Laa&hellip:
 • Teletubbies Tinky Winky Maskeraddräkt

  Teletubbies Tinky Winky Maskeraddräkt
  Barnens kramgoa favoriter Teletubbies är en given favorit på maskeraden. Lila, fluffig Tinky winy-dräkt, komplett med antenn. Glöm inte handväskan som följer Tinky Winky överallt. Teletubbies&hellip:
 • Teletubbies Dipsy Maskeraddräkt

  Teletubbies Dipsy Maskeraddräkt
  Gå på maskerad som den gröna teletubbien Dipsy och förbered dig på att alla andra gäster kommer vilja krama dig på grund av din inbjudande kroppsform. På huvudet har du en antenn och på magen&hellip:

Allmänt om tv-serien Teletubbies

Figurerna har en liten tv-skärm i mitten av magen och därav namnet Teletubbies. Originalserien sändes på BBC mellan 1997-2001. Programmet utspelar sig i ett grönt landskap med kullar, fågelkvitter och kaniner som hoppar omkring. I detta landskap finns huset "Tubbytronic Superdome" i vilken Teletubbiesarna bor.

Förutom tubbisarna finns även andra karaktärer som Noo-noo, en blå dammsugare med eget liv och Sun Baby, en bebis i solen. Som barnprogram är det ett av världens mest sedda och har sänts i över 120 länder i 45 olika språk. Visste du att introsången toppade spellistor över musik i slutet på 1990-talet?

Om du ska på maskerad och är uppvuxen med Teletubbies, eller haft barn som sett serien, då är det läge att klä ut dig och köpa en kostym. Dräkterna är one-size och sydd som en helkroppsoverall.