Sjuksköterskedräkt & andra sjukhusdräkter

En vanlig maskeraddräkt och utklädnad är som sjuksköterska. Här finns dräkter som gör att du kan klä ut dig till sjuksyster. Det finns dräkter både för barn, vuxna och zombies. En sjuksyrras kläder är i regel vita och har röda inslag. Vill du bära en accessoar kan du skaffa dig en spruta eller ett stetoskop och krydda din utklädnad till sjuksköterska med. Vi har även inkluderat några läkarkläder för dig som vill agera doktor på temafesten.

Populärt inom sjuksköterskedräkt & andra sjukhusdräkter

 • Sjuksköterska Deluxe Maskeraddräkt - Small/Medium

  Sjuksköterska Deluxe Maskeraddräkt - Small/Medium
  Det är alltid bra med lite sjukvårdspersonal på fester. Folk inom vården är omtänksamma människor med stora hjärtan och som brinner för att ta hand om andra. Nu kan även du få visa hur mycket?
 • Stygg Sjuksköterska Deluxe Maskeraddräkt - X-Small

  Stygg Sjuksköterska Deluxe Maskeraddräkt - X-Small
  När du kliver in på maskeraden i denna outfit kommer helt plötsligt hälften av gästerna känna sig lite sjuka och vilja ha hjälp från dig, undrar vad det kan bero på? Så det är bara att fila?
 • Scrubs Sjuksköterska Maskeraddräkt - Small

  Scrubs Sjuksköterska Maskeraddräkt - Small
  En enkel men tjusig sjuksköterske-outfit som passar utmärkt till maskeraden eller utekvällen. Scrubs Sjuksköterska Maskeraddräkt inkluderar en grön klänning med vitt förkläde med motiv av en grön?
 • Blodig Kirurgsjuksköterska Maskeraddräkt - Small

  Blodig Kirurgsjuksköterska Maskeraddräkt - Small
  Skynda dig att fly från operationsbordet innan den här blodiga kirurgsjuksköterskan ger dig narkos! Om du blir nedsövd kan vad som helst hända när denna otäcka kirurg ska operera dig...Blodig Kirurgsjuksköterska?

Fler tips på sjuksköterskedräkt & andra sjukhusdräkter

 • WW1 Sjuksköterska Barn Maskeraddräkt - Medium

  WW1 Sjuksköterska Barn Maskeraddräkt - Medium
  En sjuksköterska ute på fältet har inte en lugn stund. Det är alltid någon som behöver hjälp. Nu kan du klä ut dig till en duktig sjuksköterska och hjälpa alla skadade och sårade människor?
 • Gullig Sjuksköterska Barn Maskeraddräkt - X-Small

  Gullig Sjuksköterska Barn Maskeraddräkt - X-Small
  Skrapsår på knät efter lek och stoj, ilande huvudvärk under glassätning eller hopplöst sötsug är bara några av de åkommor som den här sjuksköterskan är specialist på. Perfekt till alla maskeradkalas?
 • Ambulanssjuksköterska Barn Maskeraddräkt - Small

  Ambulanssjuksköterska Barn Maskeraddräkt - Small
  När barnen själva får bestämma dräkt så är det såklart en hjälte man klär ut sig till! Bland dessa hjältar finns givetvis Superman, Captain Marvel, Wonder Woman - och inte minst ambulanssjuksköterskor.?
 • Blå Sjuksköterska Barn Maskeraddräkt - Medium

  Blå Sjuksköterska Barn Maskeraddräkt - Medium
  Har du någonsin undrat vad som händer när en sjuksköterska korsas med en barns fantasi? Här har du svaret! Vem behöver besöka ett sjukhus när du har detta underbara medicinska mirakel i ditt hem?Blå?
 • Manlig Sjuksköterska Maskeraddräkt - X-Large

  Manlig Sjuksköterska Maskeraddräkt - X-Large
  En rolig maskeraddräkt som ser ut som en sjuksköterskedräkt. Detta är en dräkt som du kan använda på en maskerad eller varför inte på en svensexa? Den kommer att locka till många skratt! Under?
 • Blodig Kirurgsjuksköterska Budget Maskeraddräkt - One size

  Blodig Kirurgsjuksköterska Budget Maskeraddräkt - One size
  Blodig sjuksköterskedräkt för dig som vill skrämmas på skärckfesten utan att ha spenderat alltför mycket cash på din maskeradkostym.Blodig Kirurgsjuksköterska?
 • Sjuksköterska Kort Klänning Deluxe Maskeraddräkt - X-Small

  Sjuksköterska Kort Klänning Deluxe Maskeraddräkt - X-Small
  Dags att svida om till sjuksköterska? Med den här dräkten är det du som tar hand om alla plötsligt krassliga gäster! Varför inte ta med ett stetoskop för att lyssna på alla brustna hjärtan du?
 • Zombie Sjuksköterska Barn Maskeraddräkt - Medium

  Zombie Sjuksköterska Barn Maskeraddräkt - Medium
  Om du blir inlagd på sjukhuset och denna sjuksköterska hasar in i ditt rum får du allt fly därifrån snabbt som blixten! För hon kommer inte ta hand om dig som en vanlig sjuksköterska direkt...Zombie?
 • Zombie Sjuksköterska Maskeraddräkt - Small

  Zombie Sjuksköterska Maskeraddräkt - Small
  När nattskiftet på sjukhuset sätter igång är det zombie sjuksköterskorna som tar över. Låt gästerna på halloweenfesten bli vettskrämda när de får syn på din stimmiga blick och blodstänkta?
 • Sjuksköterska Retro Barn Maskeraddräkt - Small

  Sjuksköterska Retro Barn Maskeraddräkt - Small
  Det ska aldrig vara en lugn stund som sjuksköterska, framförallt inte under halloweentider! Det kommer vandra runt blodiga zombies, ylande varulvar och en mängd andra tokigheter som du kan behöva vara?
 • Sjuksköterska Halloween Maskeraddräkt - Medium

  Sjuksköterska Halloween Maskeraddräkt - Medium
  Välkommen till sjukhuset som sågar av kroppsdelar utan bedövning - med en rostig såg dessutom. Klä ut dig till denna elaking till sjuksköterska nästa halloween och du ska se att dina patienter lägger?
 • Blodig Sjuksköterska Kit 3-delar

  Blodig Sjuksköterska Kit 3-delar
  Skapa skräck och spänning med vårt Blodiga Sjuksköterskekit! Det här 3-delade kittet är den perfekta accessoaren för din skräckfyllda maskerad eller Halloweenfest. I kittet ingår: Ett vitt munskydd&hellip:
 • Sexig Sjuksköterska - Svart L

  Sexig Sjuksköterska - Svart L
  Gör din nästa Halloweenfest eller maskerad minnesvärd med vår Sexiga svarta sjuksköterska dräkt!  Klänningen i svart är oemotståndlig med sin djupa urringning och vågiga detaljer. Den matchande&hellip:
 • Sexig Sjuksköterska - Svart XS

  Sexig Sjuksköterska - Svart XS
  Gör din nästa Halloweenfest eller maskerad minnesvärd med vår Sexiga svarta sjuksköterska dräkt!  Klänningen i svart är oemotståndlig med sin djupa urringning och vågiga detaljer. Den matchande&hellip:
 • Sexig Sjuksköterska Budget Maskeraddräkt

  Sexig Sjuksköterska Budget Maskeraddräkt
  Bli festens mittpunkt med denna dräkt!  I dräkten ingår: Klänning & Hatt Dräkten har följande mått: Längd: Klänningen mäter 80 cm från halsen till nedre sömmen av klänningen Bredd: Midjan&hellip:
 • Maskeraddräkt vuxna My Other Me Sjuksköterska (2 Delar)

  Maskeraddräkt vuxna My Other Me Sjuksköterska (2 Delar)
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Maskeraddräkt vuxna My Other Me Sjuksköterska (2 Delar) och annat My Other Me till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Kön: Kvinna. Antal delar: 2 Delar. Innehåller:. Byxor. Skört. Material: 100 % polyester. Modell: Sjuksköterska. Typ: Maskeraddräkt vuxna
 • Blodig Sjuksköterska M

  Blodig Sjuksköterska M
  Nurse gone bad. Ja, med denna dräkten lurar du ingen! Klä ut dig till en blodig sjuksköterska till Halloween och sätt skräck i alla dina vänner.  Innehåller klänning, förkläde och hårband  &hellip:
 • Blodig Sjuksköterska Svart M

  Blodig Sjuksköterska Svart M
  Gör dig redo att skapa skräck och mystik på Halloween med vår blodiga sjuksköterska dräkt! Denna skrämmande dräkt innehåller allt du behöver för att skapa en oförglömlig look: en blodbesprutad&hellip:
 • Zombie Sjuksköterskedräkt L

  Zombie Sjuksköterskedräkt L
  Om zombie-doktorer ska behandla sjuka zombier på festen kommer de att behöva all hjälp de kan få. Så klä dig i den här zombie-sköterskedräkten och assistera zombie-doktorn. Sjuka zombier kommer&hellip:
 • Zombie Sjuksköterska Maskeraddräkt M/L

  Zombie Sjuksköterska Maskeraddräkt M/L
  En Zombie kan komma i många former, som vad som helst faktiskt. Kom till festen som en zombie och skräm livet ur dina vänner. Innehåller: klänning, förkläde, mössa & handskar
 • Maskeraddräkt vuxna Blodig sjuksköterska

  Maskeraddräkt vuxna Blodig sjuksköterska
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Maskeraddräkt vuxna Blodig sjuksköterska och annat till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Modell: Blodig sjuksköterska. Typ: Set. Antal delar: 3 Delar
 • Maskeraddräkt vuxna My Other Me Läkare

  Maskeraddräkt vuxna My Other Me Läkare
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Maskeraddräkt vuxna My Other Me Läkare och annat My Other Me till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Design: Läkare. Typ: Maskeraddräkt vuxna
 • Maskeraddräkt vuxna My Other Me Sjuksköterska Blå

  Maskeraddräkt vuxna My Other Me Sjuksköterska Blå
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Maskeraddräkt vuxna My Other Me Sjuksköterska och annat My Other Me till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Färg: Blå. Modell: Sjuksköterska. Typ: Maskeraddräkt vuxna
 • Sexig Sjuksköterska Kit 3-delar

  Sexig Sjuksköterska Kit 3-delar
  Bli festens mittpunkt med denna dräkt!  Berställ vår Sexig Sjuksköterska kit i 3-delar redan idag!   I dräkten ingår: - Keps - Nätförkläde - Strumpeband
 • Sjuksköterska Maskeraddräkt Barn L

  Sjuksköterska Maskeraddräkt Barn L
  Finns det ett barn i hemmet som älskar att leka sjukhus? För att den bästa möjliga vården ska kunna ges till dockor, mjukisdjur eller syskon så måste såklart kläderna vara lämpade för arbetet. &hellip:
 • Blodig Sjuksköterska Maskeraddräkt L

  Blodig Sjuksköterska Maskeraddräkt L
  Om du vill skapa en skrämmande effekt på din nästa fest är vår blodig sjuksköterskedräkt det perfekta valet. Den blodiga sjuksköterskedräkten är idealisk för Halloween eller skräckteman. Innehåller:&hellip:
 • Dräkt, patientrock med rumpshorts

  Dräkt, patientrock med rumpshorts
  Köp en rolig patientrock med rumpa! På sjukhus brukar patienter ibland behöva bära särskilda kläder för att skydda sig själva och andra från smitta eller för att underlätta undersökningar och behandlingar. Denna sjukhusrock gör dig till en av patienterna på sjukhuset och med en öppen baksida och rumpshorts är en av de roligaste djukhusdräkterna du kan bära på temafesten sjukhus.Det är viktigt att följa sjukhusens regler och riktlinjer för klädsel för att säkerställa att man är skyddad och att sjukhuset är ren och säker. Med denna roliga patientrock kan du se till att du följer festens alla regler.
 • Zombie Sjuksköterska M

  Zombie Sjuksköterska M
  Denna dräkt framställer en zombie sjuksköterska och kombinerar element av skräck med en snedvriden version av en klassisk yrkesdräkt. Dräkten består av en vit trasig klänning täckt med blodstänk&hellip:
 • Maskeraddräkt vuxna Sexig sjuksköterska M/L (5 Delar)

  Maskeraddräkt vuxna Sexig sjuksköterska M/L (5 Delar)
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Maskeraddräkt vuxna Sexig sjuksköterska M/L (5 Delar) och annat till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Antal delar: 5 Delar. Innehåller:. Kjol. Förkläde. Strumpor. Stetoskop. Hårnät. Modell: Sexig sjuksköterska. Typ: Maskeraddräkt vuxna. Storlek: M/L
 • Maskeraddräkt vuxna Folat 21970 Läkare Vit (Renoverade A)

  Maskeraddräkt vuxna Folat 21970 Läkare Vit (Renoverade A)
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Maskeraddräkt vuxna Folat 21970 Läkare Vit (Renoverade A) och annat Folat till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Modell: Läkare. Färg: Vit. Språk: Engelska. Rekommenderad ålder: + 14 år. Material: 100 % polyester. RENOVERADE PRODUKTER: Dessa är produkter som har returnerats under en återkallnings- eller utställningsperiod, och som ibland har använts för tester. Vissa säljs med en något skadad förpackning eller med en synligt öppen originalförpackning. Alla produkter har granskats, har den officiella garantin för varumärket och fungerar perfekt. Beroende på deras skick klassificeras de enligt följande:. A + / Oklanderlig: Produkter i oklanderligt skick vars originalförpackning kan vara öppen eller ersatt av en annan i mycket gott skick.. A / Som Ny: Produkter i perfekt skick som nya, vars originalförpackning kan vara öppen eller en aning skadad eller har ersatts av en annan.. B / Mycket Bra: Produkter i mycket gott skick, med eventuella små skönhetsfel, som fungerar perfekt och vars originalförpackning kan vara öppen eller en aning skadad.. C / Bra Skick: Produkter i gott skick, med möjliga skönhetsfel, som fungerar perfekt och vars originalförpackning kan vara öppen eller en aning skadad.. D / Felfri: Produkter i felfritt skick, med möjliga skönhetsfel eller som saknar något tillbehör, som fungerar perfekt och vars originalförpackning kan vara öppen eller en aning skadad.
 • Zombie Sjuksköterska L

  Zombie Sjuksköterska L
  Denna dräkt framställer en zombie sjuksköterska och kombinerar element av skräck med en snedvriden version av en klassisk yrkesdräkt. Dräkten består av en vit trasig klänning täckt med blodstänk&hellip:
 • Zombie Sjuksköterska XS

  Zombie Sjuksköterska XS
  Denna dräkt framställer en zombie sjuksköterska och kombinerar element av skräck med en snedvriden version av en klassisk yrkesdräkt. Dräkten består av en vit trasig klänning täckt med blodstänk&hellip:
 • Blodig Sjuksköterska L

  Blodig Sjuksköterska L
  Nurse gone bad. Ja, med denna dräkten lurar du ingen! Klä ut dig till en blodig sjuksköterska till Halloween och sätt skräck i alla dina vänner.  Innehåller klänning, förkläde och hårband  &hellip:
 • Sjuksköterska Maskeraddräkt Barn L

  Sjuksköterska Maskeraddräkt Barn L
  Finns det ett barn i hemmet som älskar att leka sjukhus? För att den bästa möjliga vården ska kunna ges till dockor, mjukisdjur eller syskon så måste såklart kläderna vara lämpade för arbetet. &hellip:
 • Maskeraddräkt vuxna My Other Me Läkare (4 Delar)

  Maskeraddräkt vuxna My Other Me Läkare (4 Delar)
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Maskeraddräkt vuxna My Other Me Läkare (4 Delar) och annat My Other Me till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Kön: Kvinna. Antal delar: 4 Delar. Material: 100 % polyester. Innehåller:. Klänning. Mask. Piratögonlapp. Typ: Maskeraddräkt vuxna. Modell: Läkare
 • Sexig Sjuksköterska - Svart S

  Sexig Sjuksköterska - Svart S
  Gör din nästa Halloweenfest eller maskerad minnesvärd med vår Sexiga svarta sjuksköterska dräkt!  Klänningen i svart är oemotståndlig med sin djupa urringning och vågiga detaljer. Den matchande&hellip:
 • Stygg Sjuksköterskeuniform M

  Stygg Sjuksköterskeuniform M
  Denna något kortare stygga sjuksköterskeuniform består av en blå och vit klänning, ett vitt förkläde och en huvudbonad.
 • Sexig Sjuksköterska - Svart XL

  Sexig Sjuksköterska - Svart XL
  Gör din nästa Halloweenfest eller maskerad minnesvärd med vår Sexiga svarta sjuksköterska dräkt!  Klänningen i svart är oemotståndlig med sin djupa urringning och vågiga detaljer. Den matchande&hellip:
 • Klassisk Sjuksköterskeuniform M

  Klassisk Sjuksköterskeuniform M
  Gör ett intryck på festen med vår snygga och klassiska sjuksköterskeuniformsdräkt. Dräkten inkluderar klänning med förkläde och huvudbonad för en komplett look. Gör dig redo att vara festens&hellip:
 • Sexig Sjuksköterska - Svart M

  Sexig Sjuksköterska - Svart M
  Gör din nästa Halloweenfest eller maskerad minnesvärd med vår Sexiga svarta sjuksköterska dräkt!  Klänningen i svart är oemotståndlig med sin djupa urringning och vågiga detaljer. Den matchande&hellip:
 • Zombie Sjuksköterska S

  Zombie Sjuksköterska S
  Denna dräkt framställer en zombie sjuksköterska och kombinerar element av skräck med en snedvriden version av en klassisk yrkesdräkt. Dräkten består av en vit trasig klänning täckt med blodstänk&hellip:
 • Zombie Sjuksköterska Maskeraddräkt inkl. Mössa & Handskar S/M

  Zombie Sjuksköterska Maskeraddräkt inkl. Mössa & Handskar S/M
  En zombie kan komma i många former, som vad som helst faktiskt. Kom till festen som en Zombie och skräm livet ur dina vänner. Zombie sjuksköterska maskeraddräkt, innehåller klänning, mössa och&hellip:
 • Blodig Sjuksköterska Svart L

  Blodig Sjuksköterska Svart L
  Gör dig redo att skapa skräck och mystik på Halloween med vår blodiga sjuksköterska dräkt! Denna skrämmande dräkt innehåller allt du behöver för att skapa en oförglömlig look: en blodbesprutad&hellip:
 • Scrub Nurse - Sjukskötardräkt för Kvinnor

  Scrub Nurse - Sjukskötardräkt för Kvinnor
  Sjukskötardräkt i turkos bestående av en klänning, fastsytt förkläde och matchande huvuddekoration. Kombinera din utklädnad med stetoskop, strumpbyxor, skor och andra accessoarer som du hittar här&hellip:
 • Vit Sjuksköterskedräkt 2 Delar

  Vit Sjuksköterskedräkt 2 Delar
  Sjuksköterskedräkt till dam bestående av vit klänning med rött fastsytt bälte och matchande huvudbonad. Komplettera gärna din kostym med peruk, teatersmink, stetoskop, termometer, spruta, strumpor&hellip:
 • Vit Sjuksköterske Kostymväska

  Vit Sjuksköterske Kostymväska
  Vit kostymväska dekorerad med rysch-kanter, röd hank, klaff med kors och knäpps med kardborrelås. Bär den till din sjuksköterskedräkt ihop med andra tillbehör.
 • Vit och Turkos Läkardräkt till Barn

  Vit och Turkos Läkardräkt till Barn
  Läkardräkt till barn bestående av vit frack turkos munmask och hatt. Komplettera gärna med stetoskop och andra tillbehör til din kostym.
 • Vit Läkardräkt

  Vit Läkardräkt
  Läkardräkt för barn bestående av en vit frack och andningsmask. Komplettera gärna med stetoskop och andra tillbehör till din maskeraddräkt.
 • Läkare Maskeraddräkt med Frack

  Läkare Maskeraddräkt med Frack
  Läkardräkt för män bestående av en blå skjorta, byxor och en vit frack. Komplettera gärna maskeraddräkten med:PerukMaskeradglasögonStetoskop
 • Sjuksköterska från Första Världskriget Barndräkt

  Sjuksköterska från Första Världskriget Barndräkt
  Sjuksköterska från första världskriget bestående av blå klänning med vitt fastsytt förkläde och vitt huvudplagg. Både förklädet och huvudplagget har tryckt rött kors.Komplettera gärna med&hellip:
 • Komplett Läkardräkt

  Komplett Läkardräkt
  Komplett läkare / doktor maskeraddräkt för barn bestående av en skjorta, byxor, vit jacka, hatt, andningsmask och stetoskop.
 • Sjuksköterska Feelgood - Kostym för kvinnor 2 delar

  Sjuksköterska Feelgood - Kostym för kvinnor 2 delar
  Drä:kten bestå:r av bodysuit med spets, fö:rklä:de, pannband och strumpeband. Komplettera gä:rna med:Meshstrumpor / strumporSprutan
 • Naughty Nurse - Sjuksköterska Dräkt 2 Delar

  Naughty Nurse - Sjuksköterska Dräkt 2 Delar
  Sjuksköterskedräkt till dam bestående av vit klänning med röda detaljer och huvudpynt. Komplettera gärna din dräkt med peruk, teatersmink, underkjol, strumpor / strumpbyxa, kostymsmycken, kostymskor,&hellip:
 • Sjuksyster Glad Kostym

  Sjuksyster Glad Kostym
  Vill du ha män eller de som svänger åt samma håll och faller som flugor? Då är denna kostym perfekt för sådana tillfällen. Du kommer att ha en hög med vårdbehövande patienter på nolltid. För&hellip:
 • Vit Läkarrock till Barn - Dräktjacka

  Vit Läkarrock till Barn - Dräktjacka
  Vit läkarrock till barn som du kan ha ihop med din läkardräkt. Dräktjackan knäpps fram och har tre fickor. Komplettera gärna din dräkt med kostymglsaögon, stetoskop och andra kostymtillbehör.
 • Heartstopping Nurse - Sexig sjuksköterskedräkt för kvinnor

  Heartstopping Nurse - Sexig sjuksköterskedräkt för kvinnor
  Sexig sjukskö:terskedrä:kt bestå:ende av en klä:nning uppdelad i en kjol och en topp, vita lå:nga handskar, huvudbonad och strumpeband.
 • Läkare / kirurg-kostym till Man 3 Delar

  Läkare / kirurg-kostym till Man 3 Delar
  Läkarkostym till man bestående av vit rock, blå skjorta och byxa. Komplettera gärna med stetoskop och sprutor som du också finner här i vår nätbutik :)

Sexigt med sjuksköterskedräkt

Det finns män som tycker att sjuksköterskedräkter är sexiga och tänder på att bli behandlad och omhändertagen av en sjuksyster. I urvalet av maskeradkläder ovanför finns en och annan sexig sjukhusdräkt för vuxna som vill klä ut sig.

ilead