Romarplagg

Romarplagg är kläderna du ska testa när du tänkt på romarriket på sistone och vill testa på att klä dig som en romersk kejsare i Toga. Eller varför inte som gladiator? Under den romerska epoken fanns vissa typiska romarplagg och det är någon av de som du kan skaffa till nästa maskerad. Ta en titt på romerska kläder, dräkter för utklädnad och som passar till både barn, vuxna, män och kvinnor.

Populärt inom romarplagg

 • Caesar Maskeraddräkt - Small

  Caesar Maskeraddräkt - Small
  Är det självaste Julius Caesar som kommer inklampandes på maskeradfesten? Näää, det är bara du i en förbannat högkvalitativ och sexig dräkt!Caesar Maskeraddräkt är en riktigt ståtlig maskeraddräkt?
 • Romersk Kejsarinna Teen Maskeraddräkt - One size

  Romersk Kejsarinna Teen Maskeraddräkt - One size
  Om tonåringen har makthungriga ambitioner är det här den perfekta maskeraddräkten! Styr romarriket med järnhand i den här ståtliga dräkten, komplett med en lyxig mantel att vira runt kroppen. Perfekt?
 • Romersk Kejsare Plus-size Maskeraddräkt - Plus-size

  Romersk Kejsare Plus-size Maskeraddräkt - Plus-size
  En romersk kejsare kan såklart inte styra och ställa i Rom utan att också klä sig rätt! Hur ska då folket förstå att det är just en kejsare som sitter där uppe på tronen och inte vilken snubbe?
 • Romersk Krigare Maskeraddräkt - Large

  Romersk Krigare Maskeraddräkt - Large
  Vad döljer sig i den stora trähästen? Är det en vacker gåva från motståndarna i Troja, eller är det helt enkelt något lurt med den? Du kan helt enkelt inte bara gå runt och fundera på det här?

Fler tips på romarplagg

 • Romersk Krigarkvinna Maskeraddräkt - Large

  Romersk Krigarkvinna Maskeraddräkt - Large
  En gång segrare, alltid segrare. Se till att din ärkefiende håller sig i dalen på andra sidan bergen. Om hen kommer fär nära så ska du visa vad riktig styrka är för något. Vifta galet med svärdet?
 • Caesar Blå Barn Maskeraddräkt - Medium

  Caesar Blå Barn Maskeraddräkt - Medium
  Är du redo att regera som en riktig lillkejsare? Med denna dräkt kan ditt barn stega in i antikens Rom och ta kontroll över lekplatsen. Ett perfekt val för skolans maskerad eller nästa födelsedagskalas.?
 • Romersk Krigare Plus-size Maskeraddräkt - Plus-size

  Romersk Krigare Plus-size Maskeraddräkt - Plus-size
  Det hade varit riktigt spännande att få kolla på en riktig gladiatorfajt i Kolosseum under romarrikets storhetstid. Den tiden är ju tyvärr förbi, men det finns inget som stoppar dig från att åtminstone?
 • Toga Barn Maskeraddräkt - Large

  Toga Barn Maskeraddräkt - Large
  Att klä ut sig till superhjälte på barnkalaset är såååå igår. Nu är det Toga som gäller! Låt ditt barn inta rollen som Caesar eller någon annan random cool togaklädd filur iklädd denna fantastiska?
 • Augustus Caesar Maskeraddräkt - One size

  Augustus Caesar Maskeraddräkt - One size
  Gillar du vräkiga romerska relaxbad och käka vindruvor tills du sprängs kanske denna Augustus Caesar Maskeraddräkt vore något för dig. Tärningen är kastad!Augustus Caesar Maskeraddräkt inkluderar?
 • Romersk Gudinna Rosa Barn Maskeraddräkt - Small

  Romersk Gudinna Rosa Barn Maskeraddräkt - Small
  Kasta dig tillbaka till romarrikets glansdagar med denna urtjusiga dress som kommer med glansigt pannband i guld. Perfekt för både kalas, teater och hemmalek! Romersk Gudinna Rosa Barn Maskeraddräkt?
 • Romersk Kejsarinna Barn Maskeraddräkt - Large

  Romersk Kejsarinna Barn Maskeraddräkt - Large
  Förvandla dig själv till en vacker romersk kejsarinna som inte förväntar sig annat än lyx, lyx och återigen lyx! Lägg dig i dagbädden och förvänta dig att bli matad med en klase vindruvor - allt?
 • Gladiator Klänning Maskeraddräkt - Medium

  Gladiator Klänning Maskeraddräkt - Medium
  Är du på jakt efter en riktigt heroisk dräkt kan du sluta leta nu! Den här utstyrseln förvandlar dig nämligen till en renodlad gladiator med blodröd mantel och guldiga detaljer. Perfekt outfit för?
 • Romersk Kejsarinna Lila Barn Maskeraddräkt - Large

  Romersk Kejsarinna Lila Barn Maskeraddräkt - Large
  Om en prinsessklänning inte duger som skrud på barnkalaset kanske en tjusig romersk gudinna kan vara något? Iklädd denna autentiska dress kommer ditt barn få minst lika mycket uppmärksamhet. En ypperlig?
 • Caesar Röd Barn Maskeraddräkt - Medium

  Caesar Röd Barn Maskeraddräkt - Medium
  När tärningen är kastad vet alla vad som gäller: Dags för kalas! Låt ditt barn svida om till den gamla romerska kejsaren Caesar iklädd denna autentiska skrud!Caesar Röd Barn Maskeraddräkt består?
 • Romersk Senator Maskeraddräkt - Medium

  Romersk Senator Maskeraddräkt - Medium
  Har du alltid undrat hur känns att vara en romersk senator? Nu har du chans att bli en med den här fantastiska dräkten!Kostymen inkluderar en lång vit klädnad med korta ärmar och gulddetaljer runt?
 • Kvinnlig Gladiator Maskeraddräkt - Small

  Kvinnlig Gladiator Maskeraddräkt - Small
  Kom igen tjejer! Visa alla på maskeraden att det minsann inte bara är karlar som kan vara tuffa gladiatorer. Hoppa i denna tuffa gladiatorkostym, kavla upp ärmarna och gör dig redo för en fight på?
 • Gladiator Barn Maskeraddräkt - Small

  Gladiator Barn Maskeraddräkt - Small
  Har du en liten tuffing där hemma som mer än allt annat önskar att vara en cool slagskämpe, som lätt som en plätt klår sina farliga motståndare? Då har vi en riktigt passande dräkt för ändamålet!?
 • Romersk Maskeraddräkt - Large

  Romersk Maskeraddräkt - Large
  Återupplev Roms legendariska historia och förvandla dig själv till en forna romersk kämpe. Med denna mäktiga dräkt på dig kommer du garanterat bli utnämnd till kvällens "bäst klädda" under Toga-festen?
 • Romersk Krigare Barn Maskeraddräkt - Small

  Romersk Krigare Barn Maskeraddräkt - Small
  Slåss mot fiender och rädda kungariket mot inkräktare - nu är det du som är riddaren! Den här snygga dräkten är superskoj att ha hemma och ta fram för vilda lekar och passar perfekt att bära?
 • Toga Barn Maskeraddräkt - Small

  Toga Barn Maskeraddräkt - Small
  Vadå superhjälte eller prinsessa? Nu är det toga för hela slanten som gäller! Iklädd denna autentiska togadräkt kommer ditt barn garanterat göra succé på barnkalaset. Komplettera med en klase?
 • Gladiator Budget Barn Maskeraddräkt - Medium

  Gladiator Budget Barn Maskeraddräkt - Medium
  Alla kan kanske inte vara Spartacus, men med den här coola gladiatordräkten kan ditt barn få vara en tuff gladiator för en dag! En utmärkt dräkt till halloweenfesten eller barnkalaset.Gladiator Budget?
 • Romersk Skönhet Maskeraddräkt - Small

  Romersk Skönhet Maskeraddräkt - Small
  Säga vad man vill om romarna, men stil hade det. Med den här eleganta romerska kostymen kommer du att känna dig som den skönhet du är. Kostymen består av en vit klänning, som är blå i midjan,?
 • Romersk Gudinna Barn Maskeraddräkt - Medium

  Romersk Gudinna Barn Maskeraddräkt - Medium
  Kasta dig tillbaka till romarrikets glansdagar med denna urtjusiga dress som kommer med glansigt pannband i guld. Perfekt för både maskerad och hemmalek! Romersk Gudinna Barn Maskeraddräkt finns i?
 • Damtoga Deluxe Maskeraddräkt - Small

  Damtoga Deluxe Maskeraddräkt - Small
  Tjusig togadräkt som är ett måste till nästa togamaskerad. Förmodligen vill du nog ha festen redan till helgen när du kan vara så här snygg! Damtoga Deluxe Maskeraddräkt inkluderar en crémefärgad?
 • Romare Man Maskeraddräkt - Onesize

  Romare Man Maskeraddräkt - Onesize
  Vill du vara den sexiga mannen som alla tjejer kommer att falla för på maskeraden? Med denna romerska kostym så kommer det inte att gå sämre för dig iallafall! En given succe! Information om produkten&hellip:
 • Gladiator Barn Maskeraddräkt

  Gladiator Barn Maskeraddräkt
  Låt ditt barn strida i Colosseums enorma arena och möta… Nej, så långt ska vi inte gå. Men med denna fina gladiatordräkt kan ditt barn klä ut sig till en romersk krigare. Dräkten har fina gulddetaljer&hellip:
 • Maskeraddräkt vuxna Romare (Renoverade B)

  Maskeraddräkt vuxna Romare (Renoverade B)
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Maskeraddräkt vuxna Romare (Renoverade B) och annat till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Storlek: One size. Design:. Män. Romare. Rekommenderad ålder: + 12 år. Typ: Maskeraddräkt vuxna. Ingår ej: Batteri. RENOVERADE PRODUKTER: Dessa är produkter som har returnerats under en återkallnings- eller utställningsperiod, och som ibland har använts för tester. Vissa säljs med en något skadad förpackning eller med en synligt öppen originalförpackning. Alla produkter har granskats, har den officiella garantin för varumärket och fungerar perfekt. Beroende på deras skick klassificeras de enligt följande:. A + / Oklanderlig: Produkter i oklanderligt skick vars originalförpackning kan vara öppen eller ersatt av en annan i mycket gott skick.. A / Som Ny: Produkter i perfekt skick som nya, vars originalförpackning kan vara öppen eller en aning skadad eller har ersatts av en annan.. B / Mycket Bra: Produkter i mycket gott skick, med eventuella små skönhetsfel, som fungerar perfekt och vars originalförpackning kan vara öppen eller en aning skadad.. C / Bra Skick: Produkter i gott skick, med möjliga skönhetsfel, som fungerar perfekt och vars originalförpackning kan vara öppen eller en aning skadad.. D / Felfri: Produkter i felfritt skick, med möjliga skönhetsfel eller som saknar något tillbehör, som fungerar perfekt och vars originalförpackning kan vara öppen eller en aning skadad.
 • Maskeraddräkt vuxna Romare M/L (4 Delar)

  Maskeraddräkt vuxna Romare M/L (4 Delar)
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Maskeraddräkt vuxna Romare M/L (4 Delar) och annat till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Antal delar: 4 Delar. Innehåller:. Skärp. Tunika. Krona. Toga. Typ: Maskeraddräkt vuxna. Design: Romare. Storlek: M/L
 • Maskeraddräkt vuxna Senatus Romare

  Maskeraddräkt vuxna Senatus Romare
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Maskeraddräkt vuxna Senatus Romare och annat till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Innehåller:. Tunika. Krona. Toga. Typ: Kostym. Material: 100 % polyester. Design: Romare. Antal delar: 3 Delar
 • Romersk Krigarinna Maskeraddräkt

  Romersk Krigarinna Maskeraddräkt
  Supercool romersk krigar dräkt, som förvandlar dig till en riktig krigare och krigarinna, perfekt vuxen utklädnad och kostym för maskerad och fest. Påminn maskerad gästerna om att det inte bara fanns&hellip:
 • Romersk Senator Maskeraddräkt

  Romersk Senator Maskeraddräkt
  Även om du inte har Italienskt blod kan du ändå förvandla dig till en romersk senator med denna tjusiga maskeraddräkt. En vit toga och en blå mantel förvandlar dig till romare på en sekund.Romersk&hellip:
 • Röd Romersk Klänning Maskeraddräkt

  Röd Romersk Klänning Maskeraddräkt
  Festlig romersk klänning i vitt och rött med fina gulddetaljer, perfekt för dig som vill glida in på fest, toga maskerad och Halloween party som en riktig kejsarinna. Med en romersk dräkt tar du gästerna&hellip:
 • Romerska Kejsaren Maskeraddräkt

  Romerska Kejsaren Maskeraddräkt
  Idag är inte lika komplicerat som förr i tiden, idag kan nämligen vem som helst bli till en romersk kejsare. Allt som krävs för den respektabla titeln är denna romerska dräkt, som i stort sett är&hellip:
 • Maskeraddräkt vuxna My Other Me Romare

  Maskeraddräkt vuxna My Other Me Romare
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Maskeraddräkt vuxna My Other Me Romare och annat My Other Me till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Färg: Multicolour. Material: 100 % polyester. Rekommenderad ålder: Vuxna. Typ:. Kostym. Maskeraddräkt vuxna. Design: Romare. Rekommenderad användning: Vuxna. Innehåller:. Kjol. Hatt. Handväska
 • Romersk Gudinna Maskeraddräkt

  Romersk Gudinna Maskeraddräkt
  Låt Amors pilar träffa dig och förvandla dig till en romersk gudinna med guldfärgade lockar. Den antika maskeraddräkten är både sexig och ståtlig på samma gång. Sätt pricken över i:et med skimrande&hellip:
 • Maskeraddräkt vuxna My Other Me Romare

  Maskeraddräkt vuxna My Other Me Romare
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Maskeraddräkt vuxna My Other Me Romare och annat My Other Me till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Typ:. Kostym. Maskeraddräkt vuxna. Design: Romare. Innehåller:. Kjol. Hatt. Handväska
 • Romersk Krigare Maskeraddräkt

  Romersk Krigare Maskeraddräkt
  Kliv in på maskeraden som en riktigt cool krigare direkt från romarriket! Denna romerska krigare dräkt är ett utmärkt val av utklädnad inför exempelvis romare maskeraden eller om du bara vill vara&hellip:
 • Maskeraddräkt vuxna Aurelio Romare

  Maskeraddräkt vuxna Aurelio Romare
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Maskeraddräkt vuxna Aurelio Romare och annat till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Innehåller:. Tunika. Toga. Skärp. Krona. Typ: Kostym. Material: 100 % polyester. Design: Romare. Antal delar: 4 Delar
 • Romare Kvinna Maskeraddräkt - Onesize

  Romare Kvinna Maskeraddräkt - Onesize
  Hur grymt skulle det inte vara att ha romerskt tema på din maskerad? Skulle det bli av så har du chansen att få all uppmärksamhet med denna riktigt snygga kostym! De övriga gästerna kommer att bli&hellip:
 • Grekisk Toga Dräkt till Flicka

  Grekisk Toga Dräkt till Flicka
  Grekisk togadräkt till flicka bestående av lång vit klänning dekorerad med guldfärgade bårder och grön axelsjal, bälte og lagerkrans. Komplettera gärna din barndräkt med lagerkrans.
 • Snygg Gladiatordräkt för Kvinnor

  Snygg Gladiatordräkt för Kvinnor
  Snygg gladiatordräkt för kvinnor i brunt, rött och vitt. Komplett dräkt bestående av en klänning med kappa, bälte, ärmar och benskydd.
 • Förmögen Romare - Romersk Tunikadräkt för Män

  Förmögen Romare - Romersk Tunikadräkt för Män
  Romersk tunikadrä:kt fö:r mä:n bestå:r av en lå:ng vit drä:kt dekorerad med guldfä:rgade bå:rder. Komplettera gä:rna med peruk, utklä:dnadskor, lagerkrans och&hellip:
 • Grekisk Toga Dräkt till Man

  Grekisk Toga Dräkt till Man
  Grekisk togadräkt till man bestående av lång vit kjortel dekorerad med guldfärgade bårder och grön axelsjal, bälte och lagerkrans. Komplettera gärna med peruk och kostymskor.
 • Grekisk Toga Maskeraddräkt

  Grekisk Toga Maskeraddräkt
  Grekisk maskeraddräkt bestående av en lång, vit toga. Komplettera gärna med en peruk, lagerkrans och andra maskeradtillbehör.
 • Grekisk Toga Dräkt till Dam

  Grekisk Toga Dräkt till Dam
  Grekisk togadräkt till dam bestående av lång vit klänning dekorerad med guldfärgade bårder och grön axelsjal, bälte och lagerkrans. Komplettera gärna med peruk och kostymskor.
 • Grekisk Toga Dräkt till Pojke

  Grekisk Toga Dräkt till Pojke
  Grekisk togadräkt till pojke bestående av lång vit kjortel dekorerad med guldfärgade bårder och grön axelsjal, bälte och lagerkrans. Komplettera gärna din barndräkt med lagerkrans.
 • Romersk Centurion Barndräkt

  Romersk Centurion Barndräkt
  Barndrä:kt bestå:ende av tunika i rö:tt och guld med brö:stplå:tstryck, rö:d cape, guldarmband, bä:lte och hjä:lm med tofs.Komplettera gä:rna med:< br>utklä:dnadtskorKosymsvä:rdutklä:dnadskö:ld&hellip: