Rödluvan dräkter för maskerad

Rödluvan, en klassisk saga med flera hundra år på nacken, är aktuell även idag. Här hittar du flera förslag på dräkter som förvandlar dig till Rödluvan inför nästa maskerad. Vi listar utklädningskläder för både barn och vuxna. Det finns ljuvliga dräkter för de små men här finns också lite onådiga rödluvor som kanske framträder på Halloween. Rödluvanzombie någon? Men vem ska spela vargen?

Populärt inom rödluvan dräkter för maskerad

 • Mörk Rödluvan Maskeraddräkt - Small

  Mörk Rödluvan Maskeraddräkt - Small
  Vår mörka Rödluvan Maskeraddräkt är en sexig twist på den oskyldiga sagoboks karaktären som vi alla känner till och älskar. Mörk Rödluvan Maskeraddräkt inkluderar en lång röd klänning med?
 • Gotisk Rödluvan Deluxe Maskeraddräkt - Small

  Gotisk Rödluvan Deluxe Maskeraddräkt - Small
  Om du trodde att Rödluvan alltid var en oskyldig och snäll liten flicka har du fel. Även hon har vuxit upp och nu är det nog vargen som ska frukta henne!Gotisk Rödluvan Deluxe Maskeraddräkt inkluderar?
 • Rödluvan Maskeraddräkt - Small/Medium

  Rödluvan Maskeraddräkt - Small/Medium
  Vem har sagt att Rödluvan måste vara en liten rädd och vilsen flicka? Tvärt om! Iklädd den här snygga dräkten blir entrén till maskeradfesten inget annat än sagolikt festlig! Rödluvan Maskeraddräkt?
 • Blodig Rödluvan Maskeraddräkt - Small

  Blodig Rödluvan Maskeraddräkt - Small
  Den oskyldiga Rödluvan är ett minne blott. Nu har hon återuppstått i ny ondare tappning och har anlänt till festen redo att förföra och fördärva!Blodig Rödluvan Maskeraddräkt inkluderar en röd?

Fler tips på rödluvan dräkter för maskerad

 • Rödluvan Maskeraddräkt - Small

  Rödluvan Maskeraddräkt - Small
  Strutta till festen via mormor och lämna en flaska saft och en stor smörgås. Men passa dig! Vargen lurar i vanlig ordning runt knuten, redo att hugga när du minst anar! Rödluvan Maskeraddräkt finns?
 • Rödluvan Budget Maskeraddräkt - Small

  Rödluvan Budget Maskeraddräkt - Small
  Kläderna för dig som ska besöka din sjuka mormor.Rödluvan Budget Maskeraddräkt inkluderar en röd/vit rutig klänning med vit topp och svarta sidor vid midjan. Klänningen har röd snörning på framsidan?
 • Rödluvan Maskeraddräkt - Small

  Rödluvan Maskeraddräkt - Small
  Den här gången är det vargen som skall passa sig: Rödluvan har växt upp, är full av attityd och är inte det minsta rädd för att ta en genväg på väg till maskeradfesten! Rödluvan Maskeraddräkt?
 • Rödluvan Maskeraddräkt - X-Large

  Rödluvan Maskeraddräkt - X-Large
  Är du påväg för att besöka din mormor och bjuda på lite snacks? Då behöver du en passande outfit för ändamålet såklart. Som denna tjusiga Rödluvanklänning till exempel! Och det går givetvis?
 • Rödluvan Klassisk Maskeraddräkt - X-Small

  Rödluvan Klassisk Maskeraddräkt - X-Small
  Det var en gång en liten flicka som skulle gå till sin mormor med en korg fylld av godsaker. Flickan hette Rödluvan men det hon inte visste var att det fanns en stor och hungrig varg på?
 • Rödluvan Barn Maskeraddräkt - Small

  Rödluvan Barn Maskeraddräkt - Small
  Varför har du så stor mun? Jo, det är för att jag ska kunna äta upp dig! Stackars Rödluvan som tror att det är mormor som ligger där i sängen när det egentligen är en utklädd varg. Men vi lovar?
 • Rödluvan Klänning Maskeraddräkt - Small

  Rödluvan Klänning Maskeraddräkt - Small
  Kär saga har många versioner, men vi alla känner igen hur sagan utspelar sig. Med denna maskeraddräkt klär du dig enkelt ut till rödluvan. Pimpa enkelt med en korg för mormors godsaker, sen behöver?
 • Rödluvan Dragqueen Maskeraddräkt - One size

  Rödluvan Dragqueen Maskeraddräkt - One size
  Precis som det gamla testamentet ljuger om att Jesus var en man, så är sagan om Rödluvan och vargen fel på den punkt att Rödluvan egentligen inte var en flicka, utan en vuxen?
 • Rödluvan Klänning Barn Maskeraddräkt

  Rödluvan Klänning Barn Maskeraddräkt
  Rödluvan är en stor sagofavorit bland barnen. Låt ditt barn förvandla sig själv till den snälla Rödluvan i den här tjusiga maskeraddräkten. Om kompisen klär ut sig till varg blir de garanterat&hellip:
 • Rödluvan Barn Maskeraddräkt

  Rödluvan Barn Maskeraddräkt
  Barnberättelser som Rödluvan är både roliga och spännande. Med den här fina maskeraddräkten kan ditt barn klä ut sig till Rödluvan. En rolig finess är att själva luvan har ett par lufsiga vargöron…Rödluvan&hellip:
 • Rödluvan Klänning Maskeraddräkt

  Rödluvan Klänning Maskeraddräkt
  Om du ska ta en promenad genom skogen för att hälsa på din farmor är denna söta Rödluvan maskeraddräkt en perfekt kostym för dig. Den söta klänningen med den klassiska Rödluvan kappan kan bli&hellip:
 • Rödluvan-inspirerad Bandräkt med Klänning och Hätta

  Rödluvan-inspirerad Bandräkt med Klänning och Hätta
  Rödluvan-inspirerad barndräkt bestående av röd kostymklänning med tyllkjolsdel och fastsytt förkläde med svarta snören och bälte. Röd axelkappa med hätta och rosett medföljer också.
 • Fräcka Rödluvan - Kostym till Dam

  Fräcka Rödluvan - Kostym till Dam
  Fräck Rödluvankostym bestående av klänning och kappa med huva.Titta också på vårt utbud inom strumpor för en komplett kostym.

Typiska inslag i en Rödluvan kostym

För att klä ut sig till Rödluvan finns det vissa inslag som måste till för att det ska bli tydligt vem du föreställer.

Egentligen var ursprungsbilderna på denna lilla flicka inte så röd som hon avbildas idag. Från början var det bara mormors stickade mössa som var röd. Idag har Rödluvan alltid en röd cape med huva. En klänning i rött och vitt är givet, kanske med lite svart eller brunt.

I handen ska du bära en liten korg och för dig som klär ut dig till Halloween är den perfekt för att samla i eller bjuda på godis ur. Men akta dig för vargar, de äter inte bara godis!