Rockstjärna utklädnad

Ska du gå på maskerad utklädd till en rockstjärna? Här har vi samlat massor av förslag på utklädnad för att bli en pudelrockare, en glamrockare eller en hårdrockare. Förbered dig även genom att memorera några kända rader och oneliners från stora rockdängor. Knack, knack. Är det du som vaktar dörren till himlen?

Populärt inom rockstjärna utklädnad

 • Rock Star Maskeraddräkt - Small

  Rock Star Maskeraddräkt - Small
  Vill du kunna leva ut din inre rockstjärna utan att behöva få massa konstiga blickar på dig på stan? Då är det helt klart den här dräkten du ska bära. Alla ser ju vilken stjärnstatus du har?
 • Maskeraddräkt vuxna Purpur Rockstjärna

  Maskeraddräkt vuxna Purpur Rockstjärna
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Maskeraddräkt vuxna Rockstjärna Purpur och annat till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Material: 100 % polyester. Kön: Män
 • Maskeraddräkt vuxna Silvrig Rockstjärna

  Maskeraddräkt vuxna Silvrig Rockstjärna
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Maskeraddräkt vuxna Rockstjärna Silvrig och annat till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Material: 100 % polyester. Kön: Män
 • 80's Rocker - Damdräkt

  80's Rocker - Damdräkt
  Tuff rockstjärnekostym i 80-talsstill för kvinnor. Dräktn innehåller en t-shirt, kjol, handskar och hårband. Spana även in vårt utbud av uppblåsbara gitarrer som du kan komplettera denna dräkt&hellip:

Fler tips på rockstjärna utklädnad

 • Punk Rocker Dräkt till Dam 2 Delar

  Punk Rocker Dräkt till Dam 2 Delar
  Punk rocker dräkt till dam bestående av vit överdel med tryck och röd rutig byxa med bälten. Komplettera gärna din kostym med peruk / hårspray, teatersmink, kostymsmycken och andra tillbehör.
 • Jailhouse Rock - Licensierad Elvis Kostym

  Jailhouse Rock - Licensierad Elvis Kostym
  Elvis Presley - King of Rock and Roll.Denna licensierade Elviskostym er komplett med svart överdel, byxa, kappa och bälte - alla delar dekorerade med guldfärgade paljetter och mönster. Nu kan du charmera&hellip:
 • 50-Tals Rockabilly Barndräkt

  50-Tals Rockabilly Barndräkt
  Söt och tidlös rockabillydräkt med det kända mönstret, färgerna och stilen.Bestående av klänning i vit, rosa och svarta prickar, bälte och rosa scarf. Kan även användas som dräkt vid Grease&hellip:
 • Rock Star - Komplett dräkt

  Rock Star - Komplett dräkt
  I'm TNT: I'm dynamite. Rocka fett med denna tuffa rockdräkt. Dräkten består av tre röda band, armband och byxor, bälte, T-tröja och skoöverdrag.
 • Punk Rocker Dräkt till Man 2 Delar

  Punk Rocker Dräkt till Man 2 Delar
  Punk rocker dräkt till man bestående av vit överdel och fastsydd väst - bägge med tryck av olika motiv och röd rutig byxa med kätting i plast. Komplettera gärna din kostym med peruk / hårspray,&hellip:
 • 50s Rockabilly Babe Damdräkt

  50s Rockabilly Babe Damdräkt
  50-tals rockabillydräkt för dam bestående av svart tubklänning med rosa band, prickar och knytning i midjan. Rosa jacka och matchande hårband följer också med.Komplettera gärna med:PerukÖrhängenRingarSmycken&hellip:
 • Rockstar Glam - Rockstar kostym för tjejer

  Rockstar Glam - Rockstar kostym för tjejer
  Få: dina tä:rnor att kä:nna sig som en riktig grupp med dessa 'Team Bride'-emaljer i rosa och rosé:guld. emalj också:, så: att alla vet vem den lyckliga bruden ä:r!Vi har&hellip:
 • Davy Crockett - Kostym till Man

  Davy Crockett - Kostym till Man
  Davy Crokett-inspirerad kostym bestående av hatt och jacka. Komplettera gärna med bandana, bälte och vapen som visas på bilden.
 • Punk Rocker Dräkt till Pojke 2 Delar

  Punk Rocker Dräkt till Pojke 2 Delar
  Punk rocker kostym till pojke bestående av vit överdel och fastsydd väst - bägge med tryck av olika motiv och röd rutig byxa med kätting i plast. Komplettera gärna din kostyme med peruk / hårspray,&hellip:
 • Punk Rocker Dräkt till Flicka 2 Delar

  Punk Rocker Dräkt till Flicka 2 Delar
  Punk rocker kostym till flicka bestående av röd rutig överdel med fastsydd väst och tryck av olika motiv och nitar och matchande byxa. Komplettera gärna din kostym med peruk / hårspray, teatersmink,&hellip:
 • Elvis The King of Rock Maskeraddräkt

  Elvis The King of Rock Maskeraddräkt
  Nu är det bara att ta på dig dräkten, göra rösten mörkare och charma damerna i takt med ?Love me Tender? på repeat :) Elvis Presley-inspirerad maskeraddräkt bestående av en jumpsuit och ett&hellip:
 • Svarta 50-Tals Rockabilly Kostymglasögon

  Svarta 50-Tals Rockabilly Kostymglasögon
  Svarta kostymglasögon i flyaway stil och dekorerade med klara stenar. Ha dem till dräkter som 50-tals, rockabilly och grease ihop med andra kostymtillbehör.
 • Licensierat Gigantosaurus Rocky Röd Dinosauriekostym för Barn

  Licensierat Gigantosaurus Rocky Röd Dinosauriekostym för Barn
  Gö:r ditt barns drö:m om att bli en mä:ktig dinosaurie till verklighet med vå:rt licensierade Gigantosaurus Rocky Rö:d Dinosauriekostym fö:r Barn. Detta imponerande kostym ä:r&hellip:

Grunderna i outfit för olika rockers

De olika stilarna inom rockmusiken har olika klädstilar. En hårdrockare klär sig inte på samma sätt som en glamrockare. Hårdrockskläder för en gothrockare utmärker sig från pudelrockaren ganska tydligt.

Klädstil hos glamrockaren

Glamrocken uppstod i början på 1970-talet och sprang ur den brittiska musikindustrin. Stora artister inom denna rockgenre är britterna David Bowie och Slade men också amerikanska Alice Cooper kan räknas in.

Rockstjärnorna i glamrockens historia har traditionellt gillat utstickande visuella drag. Hit räknas smink, färgglada kläder och unika frisyrer.

Pudelrockarens klädkod

Ett årtionde senare introduceras vi för pudelrocken och det är då det långa och lockiga håret intar rockscenen. En äkta pudelrockare har ett skönt hårsvall och är lätt att känna igen. Vill du vara pudelrockare på maskeraden är en lockig peruk ett måste! Såvida du inte redan har pudelrockshår.

Goth-rockarens kläder

Goth är en rockstil som är ganska dyster och mörk. Texterna handlar ofta om ämnen som kanske är lite tabu inom andra musikstilar. Det kan vara om sorg och ondska eller andra ämnen som är lite svåra att prata om i ett i övrigt ytligt samhälle.

Gothrörelsens klädstil består av flera understilar men gemensamt är att det är mycket mörka färger. Tryck på kläderna förekommer och då ofta som änglar, demoner eller vilddjur. Smycken i silver eller ljusa metaller är vanligt.