Polisuniform & poliskläder

Ska du klä ut dig till polis på maskerad finns här polisuniform du kan köpa online. Se allt från hela polisdräkter till poliströjor, allt för både barn och vuxna. Poliser klär sig lite olika i Sverige och andra länder. Varför inte klä sig som motorcykelpolis eller en polis från NYPD? Vill du hellre vara en brittisk polis finns det färdiga kit för det också. Om det är till Halloween du ska klä ut dig och vill vara en läskig polis finns det blodiga zombiepoliser.

Populärt inom polisuniform & poliskläder

 • Poliskvinna Svart Maskeraddräkt - Small

  Poliskvinna Svart Maskeraddräkt - Small
  Skapa en arresterande look med vår Poliskvinna! Denna svarta polisdräkt låter alla män veta vem som bestämmer!Poliskvinna Svart Maskeraddräkt inkluderar en en kort svart klänning med en dragkedja.?
 • Polis Kort Klänning Deluxe Maskeraddräkt - X-Small

  Polis Kort Klänning Deluxe Maskeraddräkt - X-Small
  Ingen på festen kommer längre att gå säkert när du gör entré klädd i denna läckra polisdräkt! Är det någon av gästerna som inte följer reglerna? Ingen fara! Med denna maskeraddräkt får?
 • Polisman Klassisk Maskeraddräkt - Small

  Polisman Klassisk Maskeraddräkt - Small
  Fester kan lätt spåra ur med massa jobbiga bråk och vilda slagsmål. Vilken tur att du kan hålla ordning och reda på alla partymänniskor när du patrullerar runt iklädd denna respektingivande, autentiska?
 • Polisofficer Maskeraddräkt - Small

  Polisofficer Maskeraddräkt - Small
  Gissa vem som bestämmer på festen? Jo, självklart är det polisen. Med denna maskeradkostym som är en polisdräkt med byxa, skjorta och keps blir du lagens förlängda arm och nu är det du som bestämmer.Polisofficer?

Fler tips på polisuniform & poliskläder

 • Polis med Väst Barn Maskeraddräkt - XX-Small

  Polis med Väst Barn Maskeraddräkt - XX-Small
  Låt din lilla konstapel där hemma hålla ordning och reda på barnkalaset iklädd denna coola polisdräkt! För vilket barn tycker inte om att leka tjuv och polis? Nu har ditt barn tillfälle att få?
 • Kvinnlig Trafikpolis Maskeraddräkt - Medium/Large

  Kvinnlig Trafikpolis Maskeraddräkt - Medium/Large
  Trött på folk som parkerar fel och kör för fort? Ibland så får man ta saken i egna händer om det ska bli rätt, och det här är dräkten för dig som är bra på just det. Dra på dig den här?
 • Zombie Polis Maskeraddräkt - Medium

  Zombie Polis Maskeraddräkt - Medium
  Jaha, nu är det kört. Till och med en lagens man har blivit infekterad av det hemska zombieviruset som härjar. Vem ska nu haffa alla skurkar på halloweenfesten och låsa in dom i finkan? Nä, ta en?
 • Polis Hunk Maskeraddräkt - X-Large

  Polis Hunk Maskeraddräkt - X-Large
  Stopp där, du är under arrest! Som självutnämnd polishunk är det fritt fram att bura in buset som stökar på maskeradfesten. Allt för lag och ordning! Polis?
 • New York Polis Maskeraddräkt - Small

  New York Polis Maskeraddräkt - Small
  Klä dig som en äkta New York-snut så du kan hålla ordning hemma i kvarteret. En stilig polisoutfit som passar perfekt för alla festliga tillfällen.New York Polis Maskeraddräkt inkluderar en svart?
 • Finsk Polis Barn Maskeraddräkt - Small

  Finsk Polis Barn Maskeraddräkt - Small
  Att som barn få klä ut sig till sin favoritsuperhjälte är nog bland det roligaste som finns, men det är nog inget i jämförelse mot att få förvandlas till?
 • Polisklänning Barn Maskeraddräkt - Medium

  Polisklänning Barn Maskeraddräkt - Medium
  Gör dig redo att fånga in olydiga ungar på maskeraden i den här coola polisdräkten. Det kommer garanterat utlovas ordning och reda när du kliver in genom portarna!Polisklänning Barn Maskeraddräkt?
 • Polis Klänning Maskeraddräkt - Small

  Polis Klänning Maskeraddräkt - Small
  Kliv in i rollen som en cool poliskonstapel! Med denna fantastiska dräkt kan du patrullera på festen med både stil och auktoritet. Sätt på dig uniformen och gör dig redo att hålla ordning på dansgolvet?
 • Polisklänning Barn Maskeraddräkt - X-Large

  Polisklänning Barn Maskeraddräkt - X-Large
  Stopp i lagens namn! Du får absolut inte missa den här coola maskeraddräkten som förvandlar dig till en polis. Med handklovar och walkie-talkie är du alltid redo! Perfekt när du vill få lite ordning?
 • Polisofficer Dam Maskeraddräkt - Small

  Polisofficer Dam Maskeraddräkt - Small
  Stopp i lagens namn! I denna häftiga maskeraddräkt förvandlas du till en tuff polis. Nu är det du som bestämmer! Det är helt enkelt dags att skapa lite ordning och reda på maskeraden eller festen.Polisofficer?
 • Poliskvinna Maskeraddräkt - Small

  Poliskvinna Maskeraddräkt - Small
  De stygga gästerna har något att oroa sig för - dig. Klädd i den här fantastiska polisdräkten är du både väktare av lagen och men också upprättare av en grymt bra stämning på maskeradfesten! Poliskvinna?
 • Polisman Maskeraddräkt - Large

  Polisman Maskeraddräkt - Large
  Varje urspårad fest brukar sluta med en konstapel som dyker upp, så varför inte bara börja festen med en istället? Använd den här autentiska polisdräkten och patrullera runt på festen för att?
 • Kalifornisk Trafikpolis Maskeraddräkt - Small

  Kalifornisk Trafikpolis Maskeraddräkt - Small
  Inta rollen som en cool trafikpolis inför nästa polismaskerad med denna lagomt respektingivande polisutstyrsel á la Kalifornien.Kalifornisk Trafikpolis Maskeraddräkt inkluderar en?
 • Poliskvinna Deluxe Maskeraddräkt - X-Small

  Poliskvinna Deluxe Maskeraddräkt - X-Small
  Nu gäller det för de andra gästerna att akta sig, för denna poliskvinna är inte att leka med. Det visar sig dock att hon är väldigt snäll och egentligen bara är där för att ha kul. Phew! Med?
 • Het Polis Deluxe Maskeraddräkt - Small

  Het Polis Deluxe Maskeraddräkt - Small
  Att ha en polis i full mundering med på maskeradfesten är ett säkert kort för att hålla skurkar borta så du och dina kompisar kan partaja tryggt och säkert. Och kanske är det just du som får äran?
 • Dansk Polis Barn Maskeraddräkt - Small

  Dansk Polis Barn Maskeraddräkt - Small
  Att som barn få klä ut sig till sin favoritsuperhjälte är nog bland det roligaste som finns, men det är nog inget i jämförelse mot att få förvandlas till en POLIS! Typ det coolaste som finns!?
 • Polis Officer Barn Maskeraddräkt - Medium

  Polis Officer Barn Maskeraddräkt - Medium
  App, app, app! Nu gick det lite för fort här va? Längtar ditt barn till att bli en brottsbekämpande polis när hen blir äldre? Här har ni iallafall den ultimata dräkten när ni ska leka tjuv och?
 • Polisofficer Klänning Barn Maskeraddräkt - Small

  Polisofficer Klänning Barn Maskeraddräkt - Small
  Visa vem som bestämmer på nästa kalas eller maskerad! I den här maskeraddräkten med många fina detaljer blir du en polis. Nu är det dags att fånga alla tjuvar och banditer och skapa lite ordning?
 • Fransk Polisman Maskeraddräkt - Small

  Fransk Polisman Maskeraddräkt - Small
  Bli den mest fashionabla av blåljusare i denna dräkt! I beige uniform kommer du vara en riktigt stilpolis, och har rätt att straffa alla som inte har en tillräckligt bra utklädnad på maskeradfesten.?
 • Polisman Plus-size Maskeraddräkt - Plus-size

  Polisman Plus-size Maskeraddräkt - Plus-size
  Stopp i lagens namn! Om du letar efter en riktigt bra polisdräkt behöver du inte leta längre. Med den här dräkten kan du hålla ordningen på maskeraden och se riktigt?
 • Kortärmad Polis Maskeraddräkt - Medium

  Kortärmad Polis Maskeraddräkt - Medium
  Nu får ni allt passa er så att polisen inte kommer och tar er. Det är dock mycket möjligt att den här konstapeln är vildast på festen. I det här kitet med polisutrustning får du allt du behöver?
 • Polis Officer Barn Maskeraddräkt - Small

  Polis Officer Barn Maskeraddräkt - Small
  Låt lillen vakta festen i år, då existerar iallafall ingen risk för bus! En säker fest är en bra fest, och det fixar polismästarn genom sin ständiga närvaro! Polis Officer Barn Maskeraddräkt?
 • Svensk Polis Barn Maskeraddräkt - Small

  Svensk Polis Barn Maskeraddräkt - Small
  Att som barn få klä ut sig till sin favoritsuperhjälte är nog bland det roligaste som finns, men det är nog inget i jämförelse mot att få förvandlas till en POLIS! Typ det coolaste som finns! Iklädd?
 • Polis Officer Barn Maskeraddräkt - Medium

  Polis Officer Barn Maskeraddräkt - Medium
  Vilket barn tycker inte om att leka tjuv och polis? Skaffa denna häftiga polisdräkt till din lilla konstapel där hemma så kan alla småtjuvar på kalaset fångas in!Polis Officer Barn Maskeraddräkt?
 • Blå Polis Barn Maskeraddräkt - Small

  Blå Polis Barn Maskeraddräkt - Small
  Woop-woop, that's the sound of da police! När den här bestämde lille polismannen intagit kalaset är det dags att man håller sig på sin vakt. Annars finns det risk att man behöver lämna festligheterna?
 • New York Polis Barn Maskeraddräkt - Large

  New York Polis Barn Maskeraddräkt - Large
  Ska vi leka tjuv och polis? JA! Nu kan ditt barn förvandlas till en cool New York Polis hur enkelt som helst med denna häftiga polisdräkt.New York Polis Barn Maskeraddräkt inkluderar en svart poliströja?
 • Norsk Polis Barn Maskeraddräkt - Small

  Norsk Polis Barn Maskeraddräkt - Small
  Att som barn leka tjuv- och polis är nog bland det roligaste som finns. Ta leken en nivå till genom att låta barnet klä ut sig till en riktig polis med vår norska poliskostym för barn.Norsk Polis?
 • Polisklänning Svart Barn Maskeraddräkt - Medium

  Polisklänning Svart Barn Maskeraddräkt - Medium
  Kämpa för att fånga in stadens tjuvar och se till att de sätts bakom lås och bom i den här coola maskeraddräkten! Den här klänningen förvandlar nämligen ditt barn till en brottsbekämpande polis?
 • Polisjacka Barn Maskeraddräkt - X-Small

  Polisjacka Barn Maskeraddräkt - X-Small
  När man ska leka den klassiska leken tjuv och polis är det bra om det är extra tydligt vem som är vem. Med den här polisjackan över axlarna kommer du hur enkelt som helst kunna fånga alla in de?
 • Maskeraddräkt vuxna My Other Me Polis Svart (1 Delar)

  Maskeraddräkt vuxna My Other Me Polis Svart (1 Delar)
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Maskeraddräkt vuxna My Other Me Polis Svart (1 Delar) och annat My Other Me till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Typ:. Maskeraddräkt vuxna. T-shirt. Modell: Polis. Kön: Män. Storlek: M. Antal delar: 1 Delar. Material:. 95 % Polyester. 5 % Spandex. Innehåller: T-shirt
 • Maskeraddräkt vuxna My Other Me Kvinnlig polis

  Maskeraddräkt vuxna My Other Me Kvinnlig polis
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Maskeraddräkt vuxna My Other Me Kvinnlig polis och annat My Other Me till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Färg: Multicolour. Material: 100 % polyester. Rekommenderad ålder: Vuxna. Typ:. Kostym. Maskeraddräkt vuxna. Modell: Kvinnlig polis. Rekommenderad användning: Vuxna. Innehåller:. Skärp. Kjol. Hatt. Överdel
 • Maskeraddräkt vuxna My Other Me Muskulös polis T-shirt

  Maskeraddräkt vuxna My Other Me Muskulös polis T-shirt
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Maskeraddräkt vuxna My Other Me Muskulös polis T-shirt och annat My Other Me till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Modell: Muskulös polis. Innehåller: T-shirt. Kön: Män. Typ:. Maskeraddräkt vuxna. T-shirt. Material:. 95 % Polyester. 5 % Spandex
 • Maskeraddräkt vuxna Polis 4 Delar Kort Svart

  Maskeraddräkt vuxna Polis 4 Delar Kort Svart
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Maskeraddräkt vuxna Polis 4 Delar Kort Svart och annat till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Material: 100 % polyester. Innehåller:. Skärp. Byxor. Skjorta. Poliskeps. Modell: Polis. Antal delar: 4 Delar. Egenskaper: Kort. Färg: Svart. Rekommenderad ålder: + 3 år
 • Maskeraddräkt vuxna My Other Me Muskulös polis

  Maskeraddräkt vuxna My Other Me Muskulös polis
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Maskeraddräkt vuxna My Other Me Muskulös polis och annat My Other Me till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Rekommenderad ålder:. Vuxna. + 12 år. Material: 95 % Polyester. Modell: Muskulös polis. Innehåller: T-shirt. Kön: Män
 • Maskeraddräkt vuxna My Other Me Blå Polis

  Maskeraddräkt vuxna My Other Me Blå Polis
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Maskeraddräkt vuxna My Other Me Blå Polis och annat My Other Me till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Typ: Maskeraddräkt vuxna. Innehåller:. Skärp. Byxor. Skjorta. Keps. Modell: Polis. Färg: Blå
 • Läcker Poliskvinna Maskeraddräkt

  Läcker Poliskvinna Maskeraddräkt
  Agera lagens långa arm på nästa fest och klä ut dig till en sexig poliskvinna. Du får garanterat uppskattande blickar. Med denna maskeraddräkt får du chansen att vara sexig och tuff på en och samma&hellip:
 • Maskeraddräkt vuxna My Other Me Polis (4 Delar)

  Maskeraddräkt vuxna My Other Me Polis (4 Delar)
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Maskeraddräkt vuxna My Other Me Polis (4 Delar) och annat My Other Me till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Antal delar: 4 Delar. Innehåller:. Hatt. Skärp. Skjorta. Byxor. Typ:. Maskeraddräkt vuxna. Kostym. Kön: Män. Modell: Polis. Material: 100 % polyester
 • Uppblåsbar Maskotkostym Polis

  Uppblåsbar Maskotkostym Polis
  Håll ordning på festen som en äkta polis i denna Uppblåsbar Maskotkostym Polis! Perfekt för maskeradfester, temakvällar eller Halloween. Med denna kostym kommer du garanterat att skapa respekt och skr
 • Bodysuit, Fever FBI S

  Bodysuit, Fever FBI S
  Fever Collections FBI bodysuit är den hetaste polisdräkten som får dig att sticka ut på festen! Denna unika och vågade dräkt består av en svart bodyshorts med tillhörande elastiska band som fästs runt låren, midjan och över axlarna för en snygg passform. Den korta vita toppen har FBI skrivet över bröstet och den svarta kepsen med vit text FBI fulländar looken.Våga vara festens mittpunkt och rocka denna brottsbekämpande stil med Fever Collections FBI bodysuit!Fever Collections är ett trendigt och unikt klädmärke som erbjuder festkläder för de som vill sticka ut och göra intryck. Med sina färgglada, kreativa och ibland vågade designkoncept, erbjuder Fever Collections en rad kläder och accessoarer för temafester, halloween och andra festliga tillfällen.
 • Maskeraddräkt vuxna Th3 Party Svart Kvinnlig polis (3 Delar)

  Maskeraddräkt vuxna Th3 Party Svart Kvinnlig polis (3 Delar)
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Maskeraddräkt vuxna Th3 Party Svart Kvinnlig polis (3 Delar) och annat Th3 Party till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Innehåller:. Skärp. Klänning. Poliskeps. Keps. Modell: Kvinnlig polis. Typ: Kostym. Färg: Svart. Kön: Kvinna. Rekommenderad ålder:. Vuxna. + 14 år. Antal delar: 3 Delar. Material:. Polyester. 100 % polyester
 • Maskeraddräkt vuxna (3 pcs) Polis

  Maskeraddräkt vuxna (3 pcs) Polis
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Maskeraddräkt vuxna Polis (3 pcs) och annat till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Innehåller:. Byxor. Skjorta. Hatt. Keps. Material: 100 % polyester. Färg: Blå
 • Maskeraddräkt vuxna DISFRAZ POLICIA M-L Kvinnlig polis Storlek M/L

  Maskeraddräkt vuxna DISFRAZ POLICIA M-L Kvinnlig polis Storlek M/L
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Maskeraddräkt vuxna DISFRAZ POLICIA M-L Kvinnlig polis Storlek M/L och annat till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Innehåller:. Skärp. Klänning. Keps. Storlek: Storlek M/L. Modell: Kvinnlig polis
 • Maskeraddräkt vuxna My Other Me Sheriff Polis

  Maskeraddräkt vuxna My Other Me Sheriff Polis
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Maskeraddräkt vuxna My Other Me Sheriff Polis och annat My Other Me till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Typ: Maskeraddräkt vuxna. Modell: Polis. Material: Textil
 • Polis Maskeraddräkt

  Polis Maskeraddräkt
  Polisdräkter är en populär dräkt för festliga tillfällen, och den här dräkten är ingen undantag. Med en välgjord polisdräkt förvandlas du omedelbart till en stilig och sexig polis. Kombinera dräkten m
 • Kvinnlig Polis Maskeraddräkt

  Kvinnlig Polis Maskeraddräkt
  "Stanna där, i lagens namn!" Dyk djupt in i rollen som en förförisk kriminalbekämpande polis inför nästa Halloweenfest, karneval eller sista skoldagen med vår populära polisdräkt. Material: Polyste
 • Barndräkt, polis 122/128 cl

  Barndräkt, polis 122/128 cl
  Förvandla kalaset till en brottsbekämpande äventyr med Butterick's barnpolisdräkt! Denna autentiska helkroppsuniform kommer med en prydligt ihopsydd ljusblå skjorta och svarta byxor, och är försedd med praktisk kardborre i ryggen för enkel på- och avklädning. Fullända den lilla lagens väktarens utseende med den medföljande polishatten, prydd med ett glänsande emblem.Perfekt för barn som drömmer om spännande tjuv-och-polis-lekar, denna dräkt finns tillgänglig i storlekarna 110/116 cl och 122/128 cl. Ge din lilla hjälte möjligheten att upprätthålla rättvisa i lekens värld med denna charmiga polisuniform.I dräkten ingår:-Dräkt-HattSlips och byxor sitter ihop med dräkten.Tillverkad i 100% polyester
 • Maskeraddräkt vuxna DISFRAZ POLICIA XL XL Polis

  Maskeraddräkt vuxna DISFRAZ POLICIA XL XL Polis
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Maskeraddräkt vuxna DISFRAZ POLICIA XL Shine Inline XL Polis och annat Shine Inline till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Innehåller:. Skärp. Byxor. Skjorta. Keps. Storlek: XL. Modell: Polis
 • Bodysuit, Fever FBI XS

  Bodysuit, Fever FBI XS
  Fever Collections FBI bodysuit är den hetaste polisdräkten som får dig att sticka ut på festen! Denna unika och vågade dräkt består av en svart bodyshorts med tillhörande elastiska band som fästs runt låren, midjan och över axlarna för en snygg passform. Den korta vita toppen har FBI skrivet över bröstet och den svarta kepsen med vit text FBI fulländar looken.Våga vara festens mittpunkt och rocka denna brottsbekämpande stil med Fever Collections FBI bodysuit!Fever Collections är ett trendigt och unikt klädmärke som erbjuder festkläder för de som vill sticka ut och göra intryck. Med sina färgglada, kreativa och ibland vågade designkoncept, erbjuder Fever Collections en rad kläder och accessoarer för temafester, halloween och andra festliga tillfällen.
 • Maskeraddräkt vuxna Blå Polis Kvinna

  Maskeraddräkt vuxna Blå Polis Kvinna
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Maskeraddräkt vuxna Blå Polis Kvinna och annat till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Modell: Polis. Typ: Kostym. Färg: Blå. Kön: Kvinna. Rekommenderad ålder: Vuxna. Material: Polyester
 • Maskeraddräkt vuxna Sexig polis 4 Delar Svart

  Maskeraddräkt vuxna Sexig polis 4 Delar Svart
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Maskeraddräkt vuxna Sexig polis 4 Delar Svart och annat till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Modell: Sexig polis. Innehåller:. Skärp. Byxor. Skjorta. Keps. Antal delar: 4 Delar. Färg: Svart. Rekommenderad ålder: + 3 år. Storlek: L
 • Polis Maskeraddräkt

  Polis Maskeraddräkt
  Gå ut och patrullera i kvarteret och se till att inga brottslingar går på fri fot! Med den här tuffa polisdräkten är du mer än redo för ett nytt fartfyllt polis-uppdrag. En perfekt polis utklädnad&hellip:
 • Maskeraddräkt vuxna Polis Kvinna

  Maskeraddräkt vuxna Polis Kvinna
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Maskeraddräkt vuxna Polis Kvinna och annat till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Typ:. Maskeraddräkt vuxna. Kostym. Modell: Polis. Kön: Kvinna. Rekommenderad ålder: Vuxna. Material: Polyester
 • Maskeraddräkt vuxna Polis (4 Delar)

  Maskeraddräkt vuxna Polis (4 Delar)
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Maskeraddräkt vuxna Polis (4 Delar) och annat till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Antal delar: 4 Delar. Innehåller:. Skärp. Byxor. Skjorta. Keps. Modell: Polis. Typ: Maskeraddräkt vuxna
 • Maskeraddräkt vuxna My Other Me Blå Polis (4 Delar)

  Maskeraddräkt vuxna My Other Me Blå Polis (4 Delar)
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Maskeraddräkt vuxna My Other Me Blå Polis (4 Delar) och annat My Other Me till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Färg: Blå. Kön: Män. Antal delar: 4 Delar. Innehåller:. Skärp. Byxor. Skjorta. Keps. Material: 100 % polyester. Typ: Maskeraddräkt vuxna. Modell: Polis
 • Maskeraddräkt vuxna My Other Me Polis (3 Delar)

  Maskeraddräkt vuxna My Other Me Polis (3 Delar)
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Maskeraddräkt vuxna My Other Me Polis (3 Delar) och annat My Other Me till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Kön: Flicka. Antal delar: 3 Delar. Innehåller:. Skärp. Keps. Jumpsuit. Material: 100 % polyester. Typ: Maskeraddräkt vuxna. Modell: Polis
 • Maskeraddräkt vuxna Polis

  Maskeraddräkt vuxna Polis
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Maskeraddräkt vuxna Polis och annat till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Design: Polis. Material:. 100 % polyester. Polyester. Typ:. Maskeraddräkt vuxna. Kostym. Rekommenderad ålder:. Vuxna. + 3 år. Färg: Blå. Storlek: XXL. Kön: Män
 • Maskeraddräkt vuxna My Other Me Kvinnlig polis (4 Delar)

  Maskeraddräkt vuxna My Other Me Kvinnlig polis (4 Delar)
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Maskeraddräkt vuxna My Other Me Kvinnlig polis (4 Delar) och annat My Other Me till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Typ:. Maskeraddräkt vuxna. Kostym. Innehåller:. Hatt. Jacka. Skärp. Kjol. Antal delar: 4 Delar. Modell: Kvinnlig polis. Material: 100 % polyester. Kön: Kvinna
 • Corrupt Cop Polisklänning Maskeraddräkt

  Corrupt Cop Polisklänning Maskeraddräkt
  Bli den snyggaste polisen i hela stan med denna läckra polisklänning. Patrullera maskeraden och se till att inga tjuvar eller banditer vågar smita sig in på festen. En riktigt fin polisdräkt för&hellip:
 • Maskeraddräkt vuxna My Other Me Sexig polis T-shirt

  Maskeraddräkt vuxna My Other Me Sexig polis T-shirt
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Maskeraddräkt vuxna My Other Me Sexig polis T-shirt och annat My Other Me till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Modell: Sexig polis. Innehåller: T-shirt. Kön: Kvinna. Typ: T-shirt. Material:. 95 % Polyester. 5 % Spandex
 • Poliskvinna Maskeraddräkt

  Poliskvinna Maskeraddräkt
  Patrullera maskeraden och se till att inga tjuvar och brottslingar tar sig in! Med denna snygga polis maskeraddräkt förvandlas du till en läcker poliskvinna på bara ett ögonblick. En riktigt fin polisdräkt&hellip:
 • Läcker SWAT Jumpsuit Poliskvinna Maskeraddräkt

  Läcker SWAT Jumpsuit Poliskvinna Maskeraddräkt
  Gå på party som lagens långa, sexiga arm! En jumpsuit för SWAT-styrkan som smiter åt på alla rätta ställen. Med denna outfit kommer ingen att protestera mot att bli arresterad av dig.Läcker&hellip:
 • Maskeraddräkt vuxna Polis

  Maskeraddräkt vuxna Polis
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Maskeraddräkt vuxna Polis och annat till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Typ: Kostym. Modell: Polis. Färg: Blå. Rekommenderad ålder:. Vuxen. Vuxna. Storlek: XS/S. Material: Polyester
 • Bodysuit, Fever FBI M

  Bodysuit, Fever FBI M
  Fever Collections FBI bodysuit är den hetaste polisdräkten som får dig att sticka ut på festen! Denna unika och vågade dräkt består av en svart bodyshorts med tillhörande elastiska band som fästs runt låren, midjan och över axlarna för en snygg passform. Den korta vita toppen har FBI skrivet över bröstet och den svarta kepsen med vit text FBI fulländar looken.Våga vara festens mittpunkt och rocka denna brottsbekämpande stil med Fever Collections FBI bodysuit!Fever Collections är ett trendigt och unikt klädmärke som erbjuder festkläder för de som vill sticka ut och göra intryck. Med sina färgglada, kreativa och ibland vågade designkoncept, erbjuder Fever Collections en rad kläder och accessoarer för temafester, halloween och andra festliga tillfällen.
 • Maskeraddräkt vuxna Polis

  Maskeraddräkt vuxna Polis
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Maskeraddräkt vuxna Polis och annat till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Material: 100 % polyester. Typ: Maskeraddräkt vuxna. Färg: Grå. Innehåller:. Väst. Byxor. Skjorta. Modell: Polis
 • Maskeraddräkt vuxna My Other Me Polis 4 Delar M/L

  Maskeraddräkt vuxna My Other Me Polis 4 Delar M/L
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Maskeraddräkt vuxna My Other Me Polis 4 Delar M/L och annat My Other Me till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Kön: Män. Material: 100 % polyester. Innehåller:. Klänning. Hatt. Skärp. Fyllning. Typ: Maskeraddräkt vuxna. Storlek: M/L. Antal delar: 4 Delar. Modell: Polis
 • Maskeraddräkt vuxna Polis

  Maskeraddräkt vuxna Polis
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Maskeraddräkt vuxna Polis och annat till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Material: 100 % polyester. Typ: Maskeraddräkt vuxna. Modell: Polis. Innehåller:. Byxor. Skjorta. Keps
 • Maskeraddräkt vuxna My Other Me Polis

  Maskeraddräkt vuxna My Other Me Polis
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Maskeraddräkt vuxna My Other Me Polis och annat My Other Me till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Material: 100 % polyester. Modell: Polis. Kön: Män. Innehåller:. Skärp. Poliskeps. Kostiumas. Typ: Maskeraddräkt vuxna
 • Bikerkeps, Police

  Bikerkeps, Police
  Vill du göra din polisuniform komplett och lägga till en extra elegant touch? Då är denna svarta bikerkeps med svarta paljettnitar det perfekta valet för dig! Med sin snygga design passar den lika bra till polisuniformen som till en rockig bikerstil.Polishatten är i en one-size modell som passar de flesta huvuden. Det är tillverkat av högkvalitativt material som garanterar att den sitter bekvämt på huvudet under hela festen.De svarta paljettnitarna på kepsen ger en extra dimension till dess utseende. De ger den en tuff look samtidigt som den fortfarande bevarar en elegant touch. Det gör att kepsen passar perfekt för de som vill sticka ut på festen.Denna keps är inte bara ett fantastiskt tillägg till din polisdräkt, utan kan också användas på andra tillfällen. Det passar perfekt till en fest med rocktema eller om du vill ha en bikerstil.
 • Maskeraddräkt vuxna My Other Me Polis (4 Delar)

  Maskeraddräkt vuxna My Other Me Polis (4 Delar)
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Maskeraddräkt vuxna My Other Me Polis (4 Delar) och annat My Other Me till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Kön: Kvinna. Antal delar: 4 Delar. Innehåller:. Skärp. Kjol. Hatt. Överdel. Material: 100 % polyester. Typ: Maskeraddräkt vuxna. Modell: Polis
 • Maskeraddräkt vuxna Sexig polis (4 Delar)

  Maskeraddräkt vuxna Sexig polis (4 Delar)
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Maskeraddräkt vuxna Sexig polis (4 Delar) och annat till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Antal delar: 4 Delar. Innehåller:. Hatt. Skärp. Byxor. Skjorta. Modell: Sexig polis. Typ: Maskeraddräkt vuxna
 • Maskeraddräkt vuxna My Other Me Muskulös polis (4 Delar)

  Maskeraddräkt vuxna My Other Me Muskulös polis (4 Delar)
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Maskeraddräkt vuxna My Other Me Muskulös polis (4 Delar) och annat My Other Me till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Innehåller:. Skärp. Skjorta. Hatt. Byxor. Modell: Muskulös polis. Typ: Maskeraddräkt vuxna. Material: 100 % polyester. Antal delar: 4 Delar
 • Maskeraddräkt vuxna My Other Me Blå Polis

  Maskeraddräkt vuxna My Other Me Blå Polis
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Maskeraddräkt vuxna My Other Me Blå Polis och annat My Other Me till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Typ: Maskeraddräkt vuxna. Innehåller:. Skärp. Byxor. Skjorta. Keps. Modell: Polis. Färg: Blå
 • Maskeraddräkt vuxna My Other Me Blå Polis (4 Delar)

  Maskeraddräkt vuxna My Other Me Blå Polis (4 Delar)
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Maskeraddräkt vuxna My Other Me Blå Polis (4 Delar) och annat My Other Me till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Färg: Blå. Kön: Kvinna. Antal delar: 4 Delar. Innehåller:. Skärp. Byxor. Skjorta. Keps. Material: 100 % polyester. Typ: Maskeraddräkt vuxna. Modell: Polis
 • Polis - barndräkt

  Polis - barndräkt
  Var lagens långa arm och beordra mamma och pappa att dra sig undan från godisskålen i denna snygga polisdräkt. Barndräkt bestående av överdel, bälte med hölster och hatt.
 • Polisman dräkt

  Polisman dräkt
  Polismansdräkt bestående av dräkt, bälte och hatt.
 • Lagens Hemliga Vapen Poliskostym till Dam

  Lagens Hemliga Vapen Poliskostym till Dam
  De flesta män motsätter sig nog inte arrestering av denna poliskvinna. De går nog ganska så frivilligt. :) Utmanande poliskostym till dam bestående av en åtsittande jumpsuit/byxdress med remmer,&hellip:
 • Polis/pilotglasögon med spegelglas och guldtackor - Dräktglasögon

  Polis/pilotglasögon med spegelglas och guldtackor - Dräktglasögon
  Polis/pilotglasö:gon som passar till valfri polis/pilotdrä:kt och liknande. Drä:ktglasö:gonen har guldfä:rgade stavar och spegelglas.
 • Poliskostymsats 3 Delar

  Poliskostymsats 3 Delar
  Gö:r dig redo att kliva in i rollen som en cool polis med detta drä:ktpaket. Detta ä:r det ultimata sä:ttet att fö:rvandla dig till en tuff och trovä:rdig polis på: festen.&hellip:
 • SWAT Polis Damdräkt

  SWAT Polis Damdräkt
  Vem vill inte bli satt i handbojor av en kvinna i denna dräkt? :) SWAT polisdräkt för dam. Damdräkten består av hatt, överdel och byxa.
 • Poliskonstapel Damkostym

  Poliskonstapel Damkostym
  Denna poliskonstapeln sätter dig mer än gärna i handbojor, hon måste ju hålla ord så klart. :) Kvinnlig poliskostym bestående av klänning, bälte och hatt.Du kan också komplettera med:HandbojorPerukHandskarPistolStrumpbyxa&hellip:
 • New York Cop - Polisdräkt till Barn

  New York Cop - Polisdräkt till Barn
  Svart polisdräkt till barn bestående av skjorta, byxor och polishatt. Skjortan är dekorerad med knappar och falska fickor. Både skjortan och hatten har varsin silverfärgad skylt.
 • SWAT Polisdräkt

  SWAT Polisdräkt
  SWAT-polis maskeraddräkt för barn bestående av en skjorta med väst, byxor och keps. Komplettera gärna med:MaskeradglasögonHandklovarGevärPistolHandskar
 • SWAT Polis Barndräkt

  SWAT Polis Barndräkt
  SWAT polisdrä:kt fö:r barn bestå:r av skjorta med vä:st, hatt, byxor och skä:rp. Komplettera gä:rna med: Drä:ktglasö:gon Handbojor Gevä:r < p>Pistol Handskar
 • Polisgevär Med Ljud - 66 cm Kostymtillbehör

  Polisgevär Med Ljud - 66 cm Kostymtillbehör
  Upptä:ck en ä:ventyrlig vä:rld av modiga polismä:n och spä:nnande uppdrag med detta leksakspolisgevä:r! Den coola designen och de realistiska detaljerna gö:r att leksakspolisgevä:ret&hellip:
 • Polis/Pilotglasögon med Spegelglas - Kostymglasögon

  Polis/Pilotglasögon med Spegelglas - Kostymglasögon
  Polis/Pilotglasögon ger din poliskostym eller pilotkostym en extra finish. Kostymglasögon i silverfärgad båge och spegelglas.
 • Polisdräkt för Barn

  Polisdräkt för Barn
  Polisdrä:kt fö:r barn bestå:r av blå: byxor, blå: jacka med guldknappar, skylt och text, svart bä:lte och polismö:ssa. Komplettera gä:rna din utklä:dnad med handbojor,&hellip:
 • Polisdräkt till Barn med Hatt

  Polisdräkt till Barn med Hatt
  Mörkblå polisdräkt till barn bestående av klänning, svart bälte och polishatt med emblem.Kan köpas separat:PistolBatongPerukStrumpbyxaHandbojor
 • Poliskostym till Dam med Hatt

  Poliskostym till Dam med Hatt
  Mörkblå poliskostym till dam bestående av klänning, hatt och bälte. Se också på vår tillbehör-kategori för vapen, handbojor och batong.

Poliskläder för barn att leka med

Barn gillar att leka tjuv och polis. Med poliskläder på kan leken bli ännu roligare och det finns att köpa i barnstorlek. Man kan köpa en hel polisuniform med polismössa, tröja, byxor och kanske även polisutrustning som batong, handklovar och en polisbricka. En enklaste formen av utklädnad är en blå poliströja för barn och det finns att köpa lite varstans faktiskt. Man kan ju också tänka sig att klä sig som detektiv i lite finare kostymkläder och en Sherlock Holmes hatt.

Gå på maskerad som tjuv och polis

Är du och din partner inbjudna till en maskerad och vill klä er som ett par? Ett tips är då att ni klär er som tjuv och polis. Vem som är vad får ni själva bestämma för det finns ett bra utbud av poliskostymer för kvinnlig polis såväl som polisman. Vill man vara lite extra cool väljer man dräkten som ska föreställa den amerikanska insatsstyrkan - SWAT. Kan bli ett kriminellt bra poliskalas!

ilead