Ninja Turtles dräkter

De små gröna sköldpaddorna som bor i kloaken är många barns favorit. Teenage Mutant Ninja Turtles (TNMT) handlar om fyra muterade sköldpaddor med egenskaper som en ninja. Det behövs nog en rejäl mutation för att en långsam sköldpadda ska bli så snabb och smidig som en ninja.

Ska du eller ditt barn klä ut sig till Ninja Turtles finns här förslag på dräkter. Donatello, Leonardo, Michelangelo och Raphael är namnet på de fyra ninjorna. Vem är din favorit?

Populärt inom ninja turtles dräkter

 • Ninja Turtles Maskeraddräkt - Large

  Ninja Turtles Maskeraddräkt - Large
  Du älskar pizza, skateboard och att bekämpa brott - det låter som att du ska klä ut dig till en Turtle! Dom akrobatiska sköldpaddorna har länge funnits med oss och förtjänar att hedras nästa gång?
 • Ninja Turtles Barn Maskeraddräkt - X-Large

  Ninja Turtles Barn Maskeraddräkt - X-Large
  Pizza, skateboard och brottsbekämpning! Om det är något du brinner helhjärtat för så låter det lite som att du är en turtle i smyg! Lev ut dina drömmar med den här helhäftiga dräkten som gör?
 • Teenage Mutant Ninja Turtles Bebis Maskeraddräkt - 6-12 månader

  Teenage Mutant Ninja Turtles Bebis Maskeraddräkt - 6-12 månader
  Inte lika "teenage" som kanske "Mutant Ninja Turtle", men tänk vad söt bebisen ändå kommer bli i den här klockrena maskeraddräkten! Teenage Mutant Ninja Turtles Bebis Maskeraddräkt inkluderar en?
 • Ninja Turtles Klänning Barn Maskeraddräkt - Small

  Ninja Turtles Klänning Barn Maskeraddräkt - Small
  Leonardo, Michelangelo, Raphael eller Donatello - vilken är favoriten där hemma? Oavsett svaret så kan vi glädjas åt att denna lekfulla klänning levereras med ögonmasker som motsvarar samtliga?

Fler tips på ninja turtles dräkter

 • Teenage Mutant Ninja Turtles Dam Maskeraddräkt - Small

  Teenage Mutant Ninja Turtles Dam Maskeraddräkt - Small
  Cowabunga, dude! Volta in på nästa fest utklädd till tvättäkta sköldpaddeninja! Medföljer gör fyra stycken masker så du får välja om du vill vara Leonardo, Raphael, Donatello eller Michelangelo.?

Så vet du vem som är vem av Ninja Turtles

Teenage Mutant Ninja Turtles på bild

De fyra vännerna som lever i underjordiska gångarna i New York City har olika egenskaper. För att inte verka helt obildad bör du ju känna till grunderna om karaktärerna. Här kommer lite basfakta med Ninja Turtles namn och egenskaper.

Donatello - duktig datahacker som slåss med en bö. Bär en lila bandana.

Leonardo - duktig ninjutsuelev som slåss med dubbel uppsättning katanasvärd. Bär blå bandana.

Michelangelo - gillar skateboardåkning, pizza och att spela TV-spel. Fightas med nunchakus och bär en orange bandana på huvudet.

Raphael - hetlevrad fighter som slåss med dubbla saisvärd. Bär en röd bandana.