Häxdräkter

Häxor som maskeradutklädnad har sin högtid två gånger per år. Först kommer påsken då häxor samlas för att gå ut och tigga godis som små påskkärringar. Senare på året återkommer de, något läskiga i utseendet lagom till Halloween. Vilken häxa gillar du bäst? Båda gillar godis tror vi...

Populärt inom häxdräkter

 • Fager Häxa Damkostym

  Fager Häxa Damkostym
  Klä dig i denna häxkostym och bli en förtrollande oförglömmelig häxa. Kostymen för dam består av klänning, bälte och hatt. En stilig häxkostym till exempelvis Halloween el likn.Komplettera gärna&hellip:
 • Häxa Flicka Barnkostym

  Häxa Flicka Barnkostym
  Söt häxkostym till flicka. Det följer med klänning med bälte och häxhatt :) Sopkvast och eventuellt andra tillbehör kan du också köpa här hos Dorita.se.
 • Häxa skoöverdrag - Svart

  Häxa skoöverdrag - Svart
  Svarta skoöverdrag som förvandlar alla pumps till ett par snygga häxskor med ett glittrande silverfärgat spänne. Trä bara på överdragen utanpå skorna och fäst dem under sulan, så är du redo&hellip:
 • Pumpa Häxa Maskeraddräkt med Hatt

  Pumpa Häxa Maskeraddräkt med Hatt
  Häxdräkt för barn bestående av en svart och orange klänning med pumpamotiv, krage, glitter och matchande hatt. Komplettera gärna maskeraddräkten med en peruk, teatersmink, strumpbyxor och kvast&hellip:

Fler tips på häxdräkter

 • Den Söta Häxan - Dräkt till Barn

  Den Söta Häxan - Dräkt till Barn
  Söt häxdräkt till barn bestående av lila klänning med fastsydd svart bolero och dekorerad med silverfärgade stjärnor. Matchande mini hatt följer också med.
 • Den Mystiska Svarta Häxan - Kostym

  Den Mystiska Svarta Häxan - Kostym
  Häxkostym med top, kjol, jacka och hatt.Ska du på party, halloween, karneval, temafest eller bara ha kul? Vi har den perfekta kostymen för dig. Vi har ett stort och brett utbud av kostymer för vuxna&hellip:
 • Sexig Häxa Dräkt till Dam 3 Delar

  Sexig Häxa Dräkt till Dam 3 Delar
  Sexig häxdräkt till dam bestående av lila klänning med öppningar i sidorna, bak och på bysten och klänningen är dekorerad med glitter. Matchande ärmar och hatt följer också med. Komplettera&hellip:
 • Lilla Fröken Häxa Barnkostym

  Lilla Fröken Häxa Barnkostym
  Ett par grodlår, en näve larver, ett par salamanderögon och annat gott. Så rör du runt, och vips så är trolldrycken klar. Eller ska vi hellre ta på oss denna kostym och bara vara? Vi tror kanske&hellip:
 • Satanistisk Häxa - Dräkt till Dam

  Satanistisk Häxa - Dräkt till Dam
  Satanisk häxdräkt till dam bestående av kort röd klänning med nät på bröst och ärmar med motiv av Wigi / Ouija bräda och slits nederst, svart bälte och matchande hatt. Komplettera gärna din&hellip: