Kläder på tema Glitter & Glamour

Till en maskerad på temat glitter och glamour kan man antingen ha en heldräkt som glittrar, men det går också bra att välja attiraljer med glitter och ha mer neutrala kläder. Här nedanför hittar du lite av varje som kostymer och tillbehör som har det gemensamma att de kan användas till ett glamouröst maskeradparty. Vill du bli en disco diva, kolla gärna då också i kategorin med maskeradkläderna på tema 70-tal.

Populärt inom kläder på tema glitter & glamour

 • Suitmeister Paljettkavaj Silver - Small

  Suitmeister Paljettkavaj Silver - Small
  Glitter och glamour, på en sådan fest hör du hemma om du bär en kavaj som denna. Riktigt stilig kavaj som passar utmärkt på nyårsafton eller om du ska på en maskeradfest med silver-tema! Suitmeister?
 • Paljettväst Svart - Small

  Paljettväst Svart - Small
  När det är showtime så är det glitter och glamour som gäller. Det här är den perfekta västen! Den är svart och full av paljetter som glittrar och glänser. Det är en väst till nyårsfesten,?
 • OppoSuits Groovy Gold Kostym - 46

  OppoSuits Groovy Gold Kostym - 46
  Wow. Nu snackar vi lyx, glitter och glamour! Du blir i den här kostymen garanterat den dyraste personen på festen. Guldfärgad kostym som skimrar som en stjärna, vilket du kommer att vara i denna. Stay?
 • Flapper Röd Lång Maskeraddräkt - Small

  Flapper Röd Lång Maskeraddräkt - Small
  Lev det bekymmerlösa livet som flapper iförd den här snygga dräkten! Dräkten för direkt tankarna till 20-talet och den får dig att se riktigt glamourös ut. Komplettera?

Fler tips på kläder på tema glitter & glamour

 • 80-tals Klänning Svart - Medium

  80-tals Klänning Svart - Medium
  Glitter, glamour och 80-talsfest! Svida om till den här eleganta klänningen i svart och dansa in till dina bästa 80-talsdängor. Glöm inte hårspray! 80-tals Klänning Svart är en mycket vacker klänning?
 • Blå Glittrig Flapper Maskeraddräkt - X-Large

  Blå Glittrig Flapper Maskeraddräkt - X-Large
  Ta dig tillbaka till det svängiga 20-talet iklädd denna festligt glittriga flapperklänning. Den bara fullkomligt sprudlar av lyx och glamour, och är det just det du vill uppnå med din outfit är denna?
 • Svart Tyllkjol med Guldstänk för Barn - Small

  Svart Tyllkjol med Guldstänk för Barn - Small
  Glitter och glamour till din lilla prinsessa eller kanske fladermus som ska firas! Denna ursnygga svarta och silverfärgade tyllkjol är perfekt för små älvprinsessor, passar utmärkt till maskeraden?
 • Morticia Familjen Addams Maskeraddräkt - X-Large

  Morticia Familjen Addams Maskeraddräkt - X-Large
  Morticia Addams - den ursprungliga drottningen av gotisk glamour och mörk mystik. Nu kan du anamma hennes ikoniska stil klädd i den här läckra skruden. Komplettera med långa, svarta handskar, en vampyrblek?
 • OppoSuits Tiger Royale Kavaj - 46

  OppoSuits Tiger Royale Kavaj - 46
  En släng av glitter och glamour kan aldrig gå fel. Speciellt inte när årets sista fest ska äga rum. Så släng på dig den här läckra kavajen och gör dig redo för att få en och annan beundrande?
 • Diva Dragqueen Maskeraddräkt - Small

  Diva Dragqueen Maskeraddräkt - Small
  För en kväll i glitter &: glamour krävs en minst lika glamourös klänning - och här har du den. En underbar maskeraddräkt för dig som aldrig backar för en storslagen show! Diva Dragqueen Maskeraddräkt?
 • Flapper med Svarta Paljetter Maskeraddräkt - Small

  Flapper med Svarta Paljetter Maskeraddräkt - Small
  Omfamna den glittrande eran av jazz och glamour med vår förtrollande flapperklänning. Klädd i denna praktfulla kreation kommer du att känna dig som en sann Gatsby-partydrottning. Dansa natten lång?
 • Rosa Tyllkjol med Silverstänk för Barn - Small

  Rosa Tyllkjol med Silverstänk för Barn - Small
  Glitter och glamour till din lilla prinsessa som ska firas! Denna ursnygga rosa och silverfärgade tyllkjol är perfekt för små älvprinsessor, passar utmärkt till maskeraden eller såklart en vanlig?
 • Vit Tyllkjol med Silverstänk för Barn - Small

  Vit Tyllkjol med Silverstänk för Barn - Small
  Glitter och glamour till din lilla prinsessa som ska firas! Denna ursnygga vita och silverfärgade tyllkjol är perfekt för små älvaprinsessor, passar perfekt till maskeraden eller såklart en vanlig?
 • Deluxe Flosshatt med Guldglittrande Paljetter

  Deluxe Flosshatt med Guldglittrande Paljetter
  Vill du lä:gga till en touch av elegans och glamour till din outfit? Då: ä:r vå:r Svarta Flosshatt med Guldiga Paljetter och Silverfä:rgade Små: Stenar det perfekta valet fö:r&hellip:
 • Regnbågsfärgad Flosshatt med Paljetter och LED-ljus - Tre Inställningar

  Regnbågsfärgad Flosshatt med Paljetter och LED-ljus - Tre Inställningar
  Vill du sticka ut med stil och glamour? Vå:r Regnbå:gsfä:rgade Flosshatt med Paljetter och LED-ljus ä:r det ultimata tillbehö:ret fö:r dig! Denna unika hatt kombinerar en klassisk&hellip:
 • Gatsby Glamour - Vitt Diadem med Fjäder

  Gatsby Glamour - Vitt Diadem med Fjäder
  Vitt diadem dekorerat med svarta, vita och mönstrade fjädrar samt pärla. Passar perfekt till din flapperkostym :)
 • Svart Paljett Flosshatt med LED-ljus - Tre Inställningar

  Svart Paljett Flosshatt med LED-ljus - Tre Inställningar
  Vill du sticka ut med stil och glamour? Vå:r Svarta Flosshatt med Paljetter och LED-ljus ä:r det ultimata tillbehö:ret fö:r dig! Denna unika hatt kombinerar en klassisk flosshatt-design&hellip:
 • Glittrande Egyptisk Dekor till Ansiktet

  Glittrande Egyptisk Dekor till Ansiktet
  Gör Dig Redo att Stråla med Glittrande Egyptiskt Mönster för AnsiktetUtforska en värld av mystik och glamour med vårt Egyptiska Ansiktsmönster. Detta bedårande tillbehör ger dig en magisk touch&hellip:
 • Guldfärgad Flosshatt med Paljetter och LED-ljus - Tre Inställningar

  Guldfärgad Flosshatt med Paljetter och LED-ljus - Tre Inställningar
  Vil du skille deg ut med stil og glamour? Vå:r Gullfargede Paljettbelagte LED-hatt er det ultimate tilbehø:ret for deg! Denne unike hatten kombinerer en klassisk hattedesign med glitrende paljetter&hellip:
 • Silverfärgad Flosshatt med Paljetter och LED-ljus - Tre Inställningar

  Silverfärgad Flosshatt med Paljetter och LED-ljus - Tre Inställningar
  Vil du skille deg ut med stil og glamour? Vå:r Sø:lvfargede Flosshatt med Sø:lv Paljetter er det ultimate tilbehø:ret for deg! Denne unike hatten kombinerer en klassisk flosshatt-design&hellip: