Maskeradkläder på tema Disney

Här hittar du massor av tips på maskeradkläder på tema Disney. I kategorin finns båda enskilda plagg som hattar och masker men också hela maskeraddräkter så att du kan genomgå en total förvandling till din favorit bland disneyfigurer. Det är blandade storlekar för både vuxna och barn.

Populärt inom maskeradkläder på tema disney

 • Licensierad Disney Tangled Dräkt till Barn - Strl 3-6 ÅR

  Licensierad Disney Tangled Dräkt till Barn - Strl 3-6 ÅR
  Licensierad Disney Två på Rymmen Rapunzel dräkt till barn med tryck på bröstet samt papp-tiara. Komplettera gärna din dräkt med peruk, strumpbyxa till barn och andra kostymtillbehör.. Detta är&hellip:
 • Licensierad Disney Sleeping Beauty Dräkt till Barn - Strl 3-6 ÅR

  Licensierad Disney Sleeping Beauty Dräkt till Barn - Strl 3-6 ÅR
  Licensierad Disney Törnrosa Aurora dräkt till barn med tryck på bröstet samt papp-tiara. Komplettera gärna din dräkt med peruk, strumpbyxa till barn och andra kostymtillbehör.. Detta är en officiellt&hellip:
 • Licensierad Disney Cinderella Dräkt till Barn - Strl 3-6 ÅR

  Licensierad Disney Cinderella Dräkt till Barn - Strl 3-6 ÅR
  Licensierad Disney Askungen dräkt till barn med tryck på bröstet samt papp-tiara. Komplettera gärna din dräkt med peruk, strumpbyxa till barn och andra kostymtillbehör.. Detta är en officiellt licensierad&hellip:
 • Licensierad Disney Belle Dräkt till Barn - Strl 3-6 ÅR

  Licensierad Disney Belle Dräkt till Barn - Strl 3-6 ÅR
  Licensierad Disney Skönheten och Odjuret Belle dräkt till barn med tryck på bröstet samt papp-tiara. Komplettera gärna din dräkt med peruk, strumpbyxa till barn och andra kostymtillbehör.. Detta&hellip:

Disney-kläder från sagornas värld

Disney är så mycket mer än Kalle Anka, Musse Pigg och de andra originalen från Walt Disney. Det finns maskeradkläder för att klä sig till nästan alla klassiska sagofigurer som Snövit, Askungen, Robin Hood samt Nalle Puh och hans vänner. För de lite mer moderna finns dräkter från Trassel och High School Musical eller Vaiana maskeraddräkter.