Dinosauriedräkter

Det finns flera olika modeller av dinosauriedräkter för barn och för vuxna. Här listar vi till exempel uppblåsbara T-Rex, Zombie-dinosaurier och söta dinodräkter för barn. Kostymerna du ser här nedan finns att köpa online hos olika leksaksbutiker eller partyshoppar. Klicka på den maskeraddräkt du tycker motsvarar dinosaurien du vill klä ut dig till.

Populärt inom dinosauriedräkter

 • Dinosaurie Barn Maskeraddräkt - Large

  Dinosaurie Barn Maskeraddräkt - Large
  Nej, det här är ingen gammal fossil. Det är en livs levande dinosaurie! SPRING! Kompisarna kommer garanterat bli imponerade över din supercoola dräkt på maskeradkalaset! Dinosaurie Barn Maskeraddräkt?
 • Dinosaurie Barn Maskeraddräkt - One Size

  Dinosaurie Barn Maskeraddräkt - One Size
  Låt ditt barn få komma inridande på en häftig dinosaurie på maskeradfesten! Denna sockersöta dinosauriedräkt för barn är en riktigt fin utklädnad för alla pojkar och flickor som bara inte kan?
 • Dinosaurie Barn Maskeraddräkt - 1-2 år

  Dinosaurie Barn Maskeraddräkt - 1-2 år
  Den här dinosaurien härskade på jorden för många år sedan men är minst lika skrämmande idag! Tycker ditt barn att dinosaurier är det häftigaste som finns kommer den här dräkten göra succé!?
 • Dinosaurie Bebis Maskeraddräkt - 24-36 månader

  Dinosaurie Bebis Maskeraddräkt - 24-36 månader
  Den här lilla kraken har precis blivit kläckt från sitt ägg och är nu mer redo än nånsin att ge sig av mot närmsta maskeradfest. Låt oss hoppas att det är dinosaurietema på kalaset!Dinosaurie?

Fler tips på dinosauriedräkter

 • Grön Dinosaurie Onesie Barn Maskeraddräkt - X-Large

  Grön Dinosaurie Onesie Barn Maskeraddräkt - X-Large
  ROARRR! Älskar ditt barn dinosaurier? Då passar denna coola dino-onesie ypperligt! Perfekt att bara mysa omkring hemma i, men även till kalaset eller halloweenkalaset. Dessutom perfekt att ge som present?
 • Greta Gris Dinosaurie Barn Maskeraddräkt - XX-Small

  Greta Gris Dinosaurie Barn Maskeraddräkt - XX-Small
  Är ditt barn helt tokig i barnprogrammet Greta Gris och allt vad det innebär? Nu har din lilla älskling chansen att förvandla sig till Georgs mjukisdjur Dino-Dån iklädd denna bedårande dinodräkt.?
 • Dino Park Barn Maskeraddräkt - Small

  Dino Park Barn Maskeraddräkt - Small
  När ett försök att skapa en nöjespark med klonade dinosaurier går hemskt fel får alla hjälpas åt, stora som små. Här har du dräkten för barnet som inte får nog av förhistoriska bestar! Dino?
 • Dinosaurie Cape Barn Maskeraddräkt - 18-36 månader

  Dinosaurie Cape Barn Maskeraddräkt - 18-36 månader
  Den här dräkten är perfekt för små äventyrare som älskar att utforska det förflutna med stil. Med vår färgglada och roliga dinosauriecape kan ditt barn förvandlas till en dinosaurie på ett?
 • Svart Dinosaurie Barn Maskeraddräkt - X-Small

  Svart Dinosaurie Barn Maskeraddräkt - X-Small
  Låt er inte luras av den här dinosauriens oskyldiga yttre. Det göms nämligen sylvassa tänder och en rejäl dos av bushumör som är sugen på både ett och annat hyss där inne! RAWR! Svart Dinosaurie?
 • Dinosaurie Jumpsuit Maskeraddräkt - Medium

  Dinosaurie Jumpsuit Maskeraddräkt - Medium
  Vad är det här för fånerier med att påstå att dinosaurierna är utdöda? Inte då! Hoppa i denna härliga dinosauriedräkt och bevisa motsatsen på maskeraden! Se bara upp för köttätare och utplånande?
 • Dinosaurie Onesie Barn Maskeraddräkt - X-Small

  Dinosaurie Onesie Barn Maskeraddräkt - X-Small
  Älskar ditt barn dinosaurier? Då kan denna onesie passa ypperligt! Perfekt att bara mysa omkring hemma i, men även till kalas eller dylikt. Dessutom perfekt att ge som present eller julklapp!Dinosaurie?
 • Blå Dinosaurie Barn Maskeraddräkt - Small

  Blå Dinosaurie Barn Maskeraddräkt - Small
  Välkomna kompisarna till dinosauriekalas klädd i den här läckra dinodräkten! Med dräktens spektakulära färger och ditt läskiga ryt kommer du garanterat imponera på vännerna. RAWR! Blå Dinosaurie?
 • Grön T-Rex Deluxe Bebis Maskeraddräkt - Medium

  Grön T-Rex Deluxe Bebis Maskeraddräkt - Medium
  Ta din lilla äventyrare tillbaka till dinosauriernas tid med den här helcoola dräkten! Denna bedårande och detaljrika dräkt låter din lilla skatt utforska världen som en modig T-Rex.Grön T-Rex?
 • Ride on Dinosaurie med Ljud Barn Maskeraddräkt - Small

  Ride on Dinosaurie med Ljud Barn Maskeraddräkt - Small
  Är det dags att åka tillbaka i tiden några 100 år för att ge sig ut på djungelsafari? Det självklara valet är då givetvis att ta sig en tur på denna ståtliga dinosaurie! Perfekt dräkt till?
 • Power Rangers Dino Fury Röd Barn Maskeraddräkt - Large

  Power Rangers Dino Fury Röd Barn Maskeraddräkt - Large
  På en millisekund kan barnet ditt förvandlas till en ren och skär superhjälte med den här läckra dräkten med dinosauriernas förhistoriska krafter! En given dräkt att bära på superhjälte maskeraden?
 • Grön Dinosaurie Barn Maskeraddräkt - X-Small

  Grön Dinosaurie Barn Maskeraddräkt - X-Small
  RAWR! Är vi verkligen så säkra på att dinosaurierna är utdöda? Det här lilla monstret är nämligen redo att ryta och ställa till med trubbel! Bäst?
 • Yoshi Deluxe Barn Maskeraddräkt - Medium

  Yoshi Deluxe Barn Maskeraddräkt - Medium
  Ända sedan debuten 1990 har Yoshi varit en god medhjälpare till Mario och hans vänner. En riktigt bra dinosaurie som gör sig ännu bättre som maskeraddräkt! Yoshi Deluxe Barn Maskeraddräkt innehåller?
 • Röd Dinosaurie Barn Maskeraddräkt - X-Small

  Röd Dinosaurie Barn Maskeraddräkt - X-Small
  ROAARRR! Vem sa att dinosaurierna var utdöda? Här gör åtminstone denna rackare comeback, redo att bli ditt barns nya favoritutklädnad! För vem vill inte klä ut sig till en häftig dino liksom!Röd?
 • Blå Dinosaurie Jumpsuit Barn Maskeraddräkt - Large

  Blå Dinosaurie Jumpsuit Barn Maskeraddräkt - Large
  ROARRR! Vilket barn vill inte få chansen att vara en dinosaurie! Med denna galet häftiga dinosauriedräkt kommer ditt barn tveklöst få uppmärksamhet på barnkalaset.Här får ditt barn en mysig jumpsuit?
 • Ride on Dinosaurie Barn Maskeraddräkt - One size

  Ride on Dinosaurie Barn Maskeraddräkt - One size
  Vad är det som kommer springande där? En DINOSAURIE? undrar alla på kalaset när de får syn på denna filur som skuttar genom dörren. Ja, helt korrekt! Denna superroliga och kreativa dinosauriedräkt?
 • Barndräkt, T-rex-skelett -M

  Barndräkt, T-rex-skelett -M
  Ett häftigt dinosaurieskelett för de minsta att ta på. Med svans och dinosauriemask blir dräkten till ett T-rex-skelett! Dräkten finns i tre olika storlekar S, M och L.Innehåller en jumpsuit med skoöverdrag, svans och mask med gummiband att fästa runt hakan.
 • Uppblåsbar Ridande Dinosauriedräkt Barn

  Uppblåsbar Ridande Dinosauriedräkt Barn
  Om ditt barn bara inte kan få nog av häftiga dinosaurier så kommer denna tuffa utklädnad garanterat att uppskattas! Den här uppblåsbara dinosaurie-dräkten skapar nämligen en illusion av att ditt&hellip:
 • Baby Dinosaurie Dräkt Barn

  Baby Dinosaurie Dräkt Barn
  Med denna super söta dinosaurie-dräkt kan nu även det minsta barnet få en riktigt fin utklädnad till maskeraden. En riktigt fin och framför allt bekvämt maskeraddräkt som tillåter ditt barn att&hellip:
 • Jurassic World Pteranodon Uppblåsbar Dräkt

  Jurassic World Pteranodon Uppblåsbar Dräkt
  Flyg fram genom Jurassic World som den flygande dinosaurien Pteranodon med hjälp av denna super häftiga uppblåsbara maskeraddräkten. En riktigt häftig dinosaurie utklädnad för både fester, maskerader&hellip:
 • Grön Dinosauriedräkt Barn

  Grön Dinosauriedräkt Barn
  Rolig dinosauriedräkt för alla barn som gillar dinosaurier! Är ditt barn ett fan av Jurassic Park, Landet för längesedan och dinosaurier av alla slag, är denna utklädnad perfekt. Förvandlas till&hellip:
 • Dinosauriedräkt Barn

  Dinosauriedräkt Barn
  Raaaawr! kan ditt barn skrika när hen kommer ingåendes på maskeradkalaset. Dräkten är hellång och täcker till och med fötterna. På ryggen sitter gula taggar. Luvan på dräkten föreställer&hellip:
 • Barndräkt, T-rex-skelett -L

  Barndräkt, T-rex-skelett -L
  Ett häftigt dinosaurieskelett för de minsta att ta på. Med svans och dinosauriemask blir dräkten till ett T-rex-skelett! Dräkten finns i tre olika storlekar S, M och L.Innehåller en jumpsuit med skoöverdrag, svans och mask med gummiband att fästa runt hakan.
 • Maskeraddräkt vuxna Dinosaurie M/L

  Maskeraddräkt vuxna Dinosaurie M/L
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Maskeraddräkt vuxna Dinosaurie M/L och annat till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Innehåller: Jumpsuit. Design: Dinosaurie. Typ: Maskeraddräkt vuxna. Storlek: M/L
 • Rullstolsdräkt, Jurassic Park

  Rullstolsdräkt, Jurassic Park
  Ta dig in i den fantastiska dinosaurieparken Jurassic World med hjälp av denna fantastiska rullstolsdräkt med både dinosaurie och skylt från filmen Jurassic World. Med rullstolsdräkten som täcker sidorna av rullstolen ser du ut att vara mitt i alla action och kan klä ut dig som dinosaurie eller safari-hjälte. En roligare utsmyckning till rullstolen kan du inte hitta.Ett jätteroligt sätt att klä ut sig på kalaset. Den inställningsbara rullstolsdräkten går att fästa på de flesta manuella rullstolarna med hjul på en diameter på 24. Överdraget fästs på rullstolen med kardborreband och stödstavarna glider in i fästen på ett lätt sätt.Jurassic World är en del av franchisen Jurassic Park och denna officiella rullstolsdräkten är ett måste för alla som älskar dinosaurier och filmerna.Produktnamn på engelska: Jurassic Park Adaptive Wheelchair Cover.Mått: ca 95 cm hög, 114 cm lång.Viktig information: Passar de flesta manuella rullstolar upp till 24 däck, passar EJ på elektriska rullstolar.Innehåller: Två sidor och 6 stödstänger (4 stora, 2 små).
 • Uppblåsbar T-Rex Dräkt

  Uppblåsbar T-Rex Dräkt
  Dinosauriernas tid är långt ifrån över!Hälsa på vänner, familj och hela det trevliga grannskapet iklädd denna Uppblåsbara T-Rex Dräkt som blandar komedi och skräck på bästa möjliga sätt!&hellip:
 • Dinosauriedräkt Barn 4-7 år

  Dinosauriedräkt Barn 4-7 år
  Låt ditt barn ta steget in i den förhistoriska världen med denna fantastiska dinosaurie-dräkt. Förvandla hemmafriden till djungelvildmark med denna unika dinosaurie kostym för barn. Perfekt för&hellip:
 • T-Rex Uppblåsbar Maskeraddräkt

  T-Rex Uppblåsbar Maskeraddräkt
  Ta dig tillbaka i tiden och förvandlas till den mest fruktade dinosaurien med denna häftiga t-rex dräkt! En riktigt humoristisk uppblåsbar t-rex dinosaurie-dräkt som helt klart kommer att göra succé&hellip:
 • Barndräkt, dinosaurie 134/140

  Barndräkt, dinosaurie 134/140
  Bli världens bästa dinosaurie T-RexRAWR! Vad är det som klampar i hallen? Jo det är världens bästa T-Rex såklart! Denna dinosaurie dräkt är skön att bära och rolig att springa runt i både som köttätande och växtäntande dinosaurie. En fin grön dräkt med gul mage och härlig svans baktill.Alla barn älskar dinosaurier och att ha ett hel gäng av dinosaurier springandes i gräset på barnkalaset är en underbar syn att se.Dräkten är gjord av polyester och bör tvättas i handtvätt.
 • Dinosaurie Barn Maskeraddräkt

  Dinosaurie Barn Maskeraddräkt
  Vad är tuffare än att klä ut sig till en stor och grön dinosaurie med taggar? Det skulle väl vara en ännu större dinosaurie. Denna maskeraddräkt är skön att ha på sig samtidigt som den är fräck.&hellip:
 • Barndräkt, T-rex-skelett -S

  Barndräkt, T-rex-skelett -S
  Ett häftigt dinosaurieskelett för de minsta att ta på. Med svans och dinosauriemask blir dräkten till ett T-rex-skelett! Dräkten finns i tre olika storlekar S, M och L.Innehåller en jumpsuit med skoöverdrag, svans och mask med gummiband att fästa runt hakan.
 • Gigantosaurus Rocky Dinosauriedräkt Barn

  Gigantosaurus Rocky Dinosauriedräkt Barn
  Gigantosaurus Rocky Dinosauriedräkt Barn tar leken till nya Jurassic-nivåer! Med denna dinosauriedräkt, blir ditt barn självaste Rocky från Gigantosaurus. Fullt utrustad med mjuk huva och charmig&hellip:
 • Jurassic World Triceratops Uppblåsbar Dräkt

  Jurassic World Triceratops Uppblåsbar Dräkt
  Klä ut dig till den trehornade dinosaurien triceratops med denna häftiga uppblåsbara dinosaurie maskeraddräkt! En riktigt snygg dinosaurie utklädnad för både maskerader och Jurassic World fester.&hellip:
 • Jurassic World Blue Uppblåsbar Dräkt

  Jurassic World Blue Uppblåsbar Dräkt
  Väck Velociraptor-dinosauren Blue från Jurassic World till liv med denna fantastiska uppblåsbara dinosaurie maskeraddräkt! En riktigt snygg och detaljerad dinosauriedräkt för alla som inte kan få&hellip:
 • Den Gode Dinosaurien Arlo Maskeraddräkt Barn

  Den Gode Dinosaurien Arlo Maskeraddräkt Barn
  Allt är inte precis som filmen Jurassic Park utspelar sig, det finns även goda dinosaurier i världen. Exempelvis Arlo som med sin människovän Pricken gör väg för att återigen förenas med sin&hellip:
 • Zombie Dinosauriedräkt Barn

  Zombie Dinosauriedräkt Barn
  Många tror att det var en gigantisk asteroid som orsakade utrotningen av dinosaurier, men denna dinosauriedräkt har nämligen andra teorier svirrande i luften. B.la att det var zombies som kom ridande&hellip:
 • Uppblåsbar Ridande Dinosauriedräkt Deluxe

  Uppblåsbar Ridande Dinosauriedräkt Deluxe
  Rid in till maskeraden på en häftig T-Rex! Dra allas blickar till dig med den här super häftiga uppblåsbara dinosaurie maskeraddräkten. En rolig uppblåsbar dinosaurie-dräkt som blir en perfekt&hellip:
 • Dinosauriedräkt Barn Deluxe

  Dinosauriedräkt Barn Deluxe
  Med denna dinosauriedräkt pådragen befinner du dig helt plötsligt mitt i dinosauriernas tid när de stora och skräckinjagande varelserna trampade på vår planet, precis som i filmen Jurassic Park&hellip:
 • Uppblåsbar Ridande Triceratops Maskeraddräkt

  Uppblåsbar Ridande Triceratops Maskeraddräkt
  Rid på en superhäftig triceratops dinosaurie till maskeraden! Med den här uppblåsbara dinosaurie maskeraddräkten får du enkelt till illusionen av att du rider runt på en orange dinosaurie. En häftig&hellip:
 • Gigantosaurus Tiny Dinosauriedräkt Barn

  Gigantosaurus Tiny Dinosauriedräkt Barn
  Låt ditt barn få chansen att uppleva en magisk värld med denna Gigantosaurus Tiny dinosauriedräkt för barn. Perfekt när det är dags för roliga lekar hemma eller på kalas, och passar lika bra för&hellip:
 • Gigantosaurus Dinosauriedräkt Barn

  Gigantosaurus Dinosauriedräkt Barn
  För alla dinosaurieälskande barn där ute, här är den perfekta utrustningen för nästa maskerad eller lekstund, Gigantosaurus Dinosauriedräkt Barn! Denna dinosaurie kostym låter ditt barn stiga&hellip:
 • Dinosauriedräkt Blå/Orange Barn

  Dinosauriedräkt Blå/Orange Barn
  Vrid tillbaka klockan till dinosauriernas tid! Med denna super fina dinosauriedräkt kan ditt barn bli en riktigt söt dinosaurie. Perfekt till den lilla flickan eller pojken som älskar dinosaurier! Dinosaurie&hellip:
 • Carry Me Dinosauriedräkt Barn

  Carry Me Dinosauriedräkt Barn
  Hur coolt hade det inte varit att rida på en dinosaurie! Vi är bara 65 miljoner år, en gnutta, försenade för att klara av detta. Men med den här Carry Me dräkten kommer dina drömmar nästan uppfyllas,&hellip:
 • Barndräkt, dinosaurie 122/128

  Barndräkt, dinosaurie 122/128
  Bli världens bästa dinosaurie T-RexRAWR! Vad är det som klampar i hallen? Jo det är världens bästa T-Rex såklart! Denna dinosaurie dräkt är skön att bära och rolig att springa runt i både som köttätande och växtäntande dinosaurie. En fin grön dräkt med gul mage och härlig svans baktill.Alla barn älskar dinosaurier och att ha ett hel gäng av dinosaurier springandes i gräset på barnkalaset är en underbar syn att se.Dräkten är gjord av polyester och bör tvättas i handtvätt.
 • Gigantosaurus Bill Dinosauriedräkt Barn

  Gigantosaurus Bill Dinosauriedräkt Barn
  Sätt fart på barnets fantasi med denna unika Gigantosaurus Bill dinosauriedräkt för barn. Nu kan ditt barn kliva rakt in i karaktären Tinys värld från Gigantosaurus och äventyra bland dinosaurier.&hellip:
 • Gigantosaurus Mazu Dinosauriedräkt

  Gigantosaurus Mazu Dinosauriedräkt
  Låt ditt barn ta steget in i den spännande jura-världen med vår Gigantosaurus Mazu dinosauriedräkt. Perfekt för en rolig dinosaurie utklädnad till kalas, lek eller maskerad. Denna unika dinosaurie&hellip:
 • T-Rex Ryttare - Uppblåsbar Barnkostym

  T-Rex Ryttare - Uppblåsbar Barnkostym
  Hur kul är det inte att rida på en T-Rex, en dinosaurie. Med denna kostym är du garanterat roligast på festen. Kostymen innehåller uppblåsbar dräkt och matchande luva.Värt att veta om kostymen:&hellip:

T-Rex dinosauriedräkt är populär

Om man ska klä ut sig till en dinosaurie vill de allra flesta vara den beryktade Tyrannosaurus Rex. Därför ser vi att många klickar på just T-rex dräkter och det gäller både de för barn och för vuxna.

ilead