Cruella de Vil dräkter

Cruella de Vil är en karaktär som skapats av Dodie Smith och framträder först i boken 101 Dalmatiner som utkom 1956. För de allra flesta blev hon känd på filmduken och har där gestaltats av bland annat Glenn Close.

För att klä sig som Cruella ska man ha någon svartprickig detalj i vitt med svarta och röda inslag. Ofta ses Cruella de ville bärandes en lång cigaretthållare som accessoar.

Populärt inom cruella de vil dräkter

 • Maskeraddräkt vuxna Cruella de Vil M/L (3 Delar)

  Maskeraddräkt vuxna Cruella de Vil M/L (3 Delar)
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Maskeraddräkt vuxna Cruella de Vil M/L (3 Delar) och annat till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Antal delar: 3 Delar. Innehåller:. Skjorta. Kjol. Typ: Maskeraddräkt vuxna. Storlek: M/L
 • Cruella de Vil Inspirerad Damdräkt

  Cruella de Vil Inspirerad Damdräkt
  Cruella de Vil-inspirerad damdräkt bestående av svart klänning med prickig kjoldel och vit fastsydd bolero med choker och fuskpäls. Röda handskar medföljer också.Kan köpas separat:PerukKarnevalsminkRingCigaretthållareNätstrumporKostymskor&hellip:
 • Cruella de Vil Inspirerad Dräkt med Cape

  Cruella de Vil Inspirerad Dräkt med Cape
  Cruella de Vil inspirerad dräkt bestående av lång svart och vit klänning med slits och urringning samt vit, svart och röd cape / mantel. Komplettera gärna din dräkt med teatersmink, peruk, kostymsmycken,&hellip:
 • Cruella de Vil inspirerad Dräkt 5 Delar

  Cruella de Vil inspirerad Dräkt 5 Delar
  Cruella de Vil inspirerad damdräkt som består av åtsittande svart klänning, axelkläde, röda handskar, armband, och choker. Komplettera gärna med nätstrumpor, cigaretthållare, peruk och kostymskor.NB.&hellip:

Fler tips på cruella de vil dräkter

 • Licensierad Cruella de Vil-dräkt för barn

  Licensierad Cruella de Vil-dräkt för barn
  Licensierad Cruella de Vil-drä:kt fö:r barn. Kostym bestå:r av en svartvit klä:nning med rö:tt skä:rp runt midjan, nä:tä:rmar och en krage med dalmatiska prickar.Komplettera&hellip:
 • Cruella de Vill Inspirerad kostym för barn

  Cruella de Vill Inspirerad kostym för barn
  Cruella de Vill-inspirerad drä:kt fö:r barn bestå:ende av klä:nning och handskarOBS. Jä:mfö:r inte med ä:kta mä:rke. Ä:ven om det hä:r fö:remå:let ä:r&hellip:
 • 101 Dalmatiner Inspirerad Cruella De Vil Dräkt

  101 Dalmatiner Inspirerad Cruella De Vil Dräkt
  101 Dalmatiner inspirerad Cruella de Vil dräkt till dam bestående av klänning, choker och armband i fuskpäls. Komplettera gärna din kostym med peruk, handskar, cigarettmunstycke, strumpor / strumpbyxor&hellip:
 • Licensierad Cruella de Vil kostymrock och handskar för kvinnor

  Licensierad Cruella de Vil kostymrock och handskar för kvinnor
  Licensierad Cruella de Vil-drä:kt fö:r kvinnor. Drä:kten bestå:r av en stor vit rock med tjock svartvit pä:lskant på: botten av rocken och axlar/krage med dalmatiska flä:ckar.&hellip: