Cheerleader dräkter och tillbehör

Att klä sig som en cheerleader (hejaklacksledare) kräver rätt kläder och tillbehör. Vi har plockat ihop vanliga dräkter för cheerleading men också de som folk köper som kostym till temafesten. Storlekarna på kläder är för barn men också vuxna cheerleaders.

Populärt inom cheerleader dräkter och tillbehör

 • Hejarklacksledare USA Teen Maskeraddräkt - One size

  Hejarklacksledare USA Teen Maskeraddräkt - One size
  Ge mig ett U! Ge mig ett S! Ge mig ett A! Vad blir det? U-S-A! Fixa stämningen på nolltid genom att klä ut dig till en peppig hejarklacksledare på maskeradfesten med USA-tema! Den här dräkten är?
 • Hejarklacksledare Röd/Vit Maskeraddräkt - X-Small

  Hejarklacksledare Röd/Vit Maskeraddräkt - X-Small
  U-S-A! Läcker hejarklacksklänning à la american style som förvandlar dig till en äkta cheerleader. Idealisk outfit för fester med sport eller Amerika som tema.Hejarklacksledare Röd/Vit Maskeraddräkt?
 • Manlig Hejarklacksledare Maskeraddräkt - One size

  Manlig Hejarklacksledare Maskeraddräkt - One size
  Vem har sagt att det bara är damer som kan vara cheerleaders och sprida glädje till höger och vänster? Även de små pojkarna ska väl kunna skutta runt i sina kjolar och ropa peppande ramsor på rim?
 • Hejarklacksledare Röd/Vit Barn Maskeraddräkt - Large

  Hejarklacksledare Röd/Vit Barn Maskeraddräkt - Large
  Med denna tjusiga hejarklacksdräkt kan din lilla tjej heja på sitt favoritlag och trissa upp publiken med sina häftiga danssteg!Hejarklacksledare Röd/Vit Barn Maskeraddräkt inkluderar en röd och?

Fler tips på cheerleader dräkter och tillbehör

 • Hejarklacksledare Svart/Vit Maskeraddräkt - X-Small

  Hejarklacksledare Svart/Vit Maskeraddräkt - X-Small
  Trissa upp publiken iklädd vår fantastiskt läckra cheerleaderdräkt! Med på köpet får du dessutom två roliga pom-poms som gör din look komplett.Hejarklacksledare?
 • Grease Sandy Rydell Hejarklacksledare Maskeraddräkt - Medium

  Grease Sandy Rydell Hejarklacksledare Maskeraddräkt - Medium
  Om du någon gång har önskat att få klä ut dig till en hejarklacksledare så bör du självklart vara ingen mindre än Sandy! Go Grease Lightning - Sandy är här för att ta över maskeradfesten! Grease?
 • Hejarklacksledare Blå Maskeraddräkt - X-Small

  Hejarklacksledare Blå Maskeraddräkt - X-Small
  Ta taktpinnen och rada upp gästerna för att lära ut kvällens ramsor och hopp på festen. För att utföra denna ärofyllda uppgift gäller det såklart att klä sig rätt - och vad passar då bättre?
 • Grease Sandy Rydell Hejarklacksledare Barn Maskeraddräkt - Small

  Grease Sandy Rydell Hejarklacksledare Barn Maskeraddräkt - Small
  Sandy Rydell - den självklara favoriten från kultklassikern Grease. Nu finns det äntligen möjlighet att klä ut sig till denna coola karaktär ur världens bästa musikal! Grease Sandy Rydell Hejarklacksledare?
 • Hejarklacksledare Röd Deluxe Maskeraddräkt - X-Small

  Hejarklacksledare Röd Deluxe Maskeraddräkt - X-Small
  Trissa upp stämningen på festen iklädd denna sportiga cheerleaderdräkt! En ypperlig skrud till sportmaskeraden eller när du känner dig på lite HEJA HEJA-humör.Hejarklacksledare Röd Deluxe Maskeraddräkt?
 • Hejarklacksledare Svart Maskeraddräkt - Medium

  Hejarklacksledare Svart Maskeraddräkt - Medium
  Få upp humöret på gästerna när du kommer inspringandes och tjoar och tjimmar med den här supersnygga dräkten! En given lagspelare när du ska iväg på maskerad med sporttema. Hejarklacksledare?
 • Manlig Hejarklacksledare Röd Maskeraddräkt - Large

  Manlig Hejarklacksledare Röd Maskeraddräkt - Large
  Ta fram den sportiga kvinnan i dig och hoppa i denna härliga cheerleaderdräkt för herrar! Passar lika bra till maskeradfesten som till matchen om du ska supporta ditt favoritlag i hejarklacken.Manlig?
 • Hejarklacksledare Rosa Barn Maskeraddräkt - Small

  Hejarklacksledare Rosa Barn Maskeraddräkt - Small
  Detta är en traditionell cheerleader-klänning, precis en sådan som man brukar se i filmer från USA. Med en hejarklacksdräkt i rosa och vitt, några coola danssteg och bra?
 • Dräkt, Fever Cheerleader vamp svart/vit L

  Dräkt, Fever Cheerleader vamp svart/vit L
  Fever Collections svarta cheerleaderdräkt är en perfekt Halloween-outfit för alla som vill vara lite mer onda och mystiska. Dräkten består av en axellös topp med texten VAMP och en snygg svart kjol med nymåne och pentagram på framsidan. För att göra denna dräkt komplett kommer den med höga strumpor och svarta pom poms, så att du kan heja på vampyrerna på festen.Fever Collections produkter är kända för sin höga kvalitet och snygga design. Denna cheerleaderklänning är inget undantag, med sina detaljerade tryck och fina tyger som ger en snygg och bekväm passform. Dräkten finns i fyra storlekar, XS upp till L, så oavsett om du är tonåring eller vuxen så finns det en storlek som passar dig.Så om du letar efter en Halloween-outfit som sticker ut så är denna svarta cheerleaderdräkt ett perfekt val för dig och du kommer definitivt att dra till dig uppmärksamhet på festen. Gå för det onda och mystiska temat i år och välj denna dräkt från Fever Collections.
 • Dräkt, Fever Cheerleader vamp svart/vit M

  Dräkt, Fever Cheerleader vamp svart/vit M
  Fever Collections svarta cheerleaderdräkt är en perfekt Halloween-outfit för alla som vill vara lite mer onda och mystiska. Dräkten består av en axellös topp med texten VAMP och en snygg svart kjol med nymåne och pentagram på framsidan. För att göra denna dräkt komplett kommer den med höga strumpor och svarta pom poms, så att du kan heja på vampyrerna på festen.Fever Collections produkter är kända för sin höga kvalitet och snygga design. Denna cheerleaderklänning är inget undantag, med sina detaljerade tryck och fina tyger som ger en snygg och bekväm passform. Dräkten finns i fyra storlekar, XS upp till L, så oavsett om du är tonåring eller vuxen så finns det en storlek som passar dig.Så om du letar efter en Halloween-outfit som sticker ut så är denna svarta cheerleaderdräkt ett perfekt val för dig och du kommer definitivt att dra till dig uppmärksamhet på festen. Gå för det onda och mystiska temat i år och välj denna dräkt från Fever Collections.
 • Maskeraddräkt vuxna My Other Me Cheerleader

  Maskeraddräkt vuxna My Other Me Cheerleader
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Maskeraddräkt vuxna My Other Me Cheerleader och annat My Other Me till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Kön: Kvinna. Innehåller: Klänning. Modell: Cheerleader. Typ: Maskeraddräkt vuxna
 • Cheerleaderklänning, USA

  Cheerleaderklänning, USA
  Den här dräkten är som tagen ur college-filmerna om cheerleading och USA trycket framtill får dig ännu mer att tänka på amerikas hejarklack. Cheerleaderklänningen från Buttericks är en fin klänning i storlek XS som passar bäst dig mellan 146/152 - 158/164 cl.Ska du klä ut dig till en filmkaraktär på studentfesten eller till halloween så är denna dräkten precis vad du behöver. Köp till några pompoms och du kan frassligt heja på dina vänner eller favoritlaget i fotboll. Dräkten innehåller: Klänning.Material: Polyester.Storlek XS 146/152 - 158/164 cl.Tvättråd: Endast 30 grader eller handtvätt för bäst hållbarhet.
 • Dräkt, Fever Cheerleader slayer svart S

  Dräkt, Fever Cheerleader slayer svart S
  Ge mig ett S, ge mig ett LAY, ge mig ett ER, vad bli det? SLAYER! I denna Fever collections cheerleaderdräkt kommer dy SLAY hela halloween igenom. Den snygga och välsydda dräkten håller hög kvalitet och du kommer kunna hoppa runt med dina pompoms under festen.Slayer-texten har en blod-droppande look som passar perfekt till halloweenkvällen och skulle du hamna på en neonfest med uv-ljus sp kommer det vita på dräkten skina upp ordentligt.Komplettera dräkten med en snygg peruk eller hårspray och ett par knästrumpor eller strumpbyxor för att ha en komplett outfit.Tvättas endast i handtvätt eller 30 grader.
 • Dräkt, Fever Cheerleader witch svart/vit XS

  Dräkt, Fever Cheerleader witch svart/vit XS
  Fever Collections svarta cheerleaderdräkt är en perfekt Halloween-outfit för alla som vill vara lite mer onda och mystiska. Dräkten består av en axellös topp med texten witch och en snygg svart kjol med nymåne och pentagram på framsidan. För att göra denna dräkt komplett kommer den med höga strumpor och svarta pom poms, så att du kan heja på den mörka sidan.Fever Collections produkter är kända för sin höga kvalitet och snygga design. Denna cheerleaderklänning är inget undantag, med sina detaljerade tryck och fina tyger som ger en snygg och bekväm passform. Dräkten finns i fyra storlekar, XS upp till L, så oavsett om du är tonåring eller vuxen så finns det en storlek som passar dig.Så om du letar efter en Halloween-outfit som sticker ut så är denna svarta cheerleaderdräkt ett perfekt val för dig och du kommer definitivt att dra till dig uppmärksamhet på festen. Gå för det onda och mystiska temat i år och välj denna dräkt från Fever Collections.
 • Maskeraddräkt vuxna Blå Cheerleader

  Maskeraddräkt vuxna Blå Cheerleader
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Maskeraddräkt vuxna Blå Cheerleader och annat till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Modell: Cheerleader. Färg: Blå. Material: Polyester. Typ:. Maskeraddräkt vuxna. Kostym. Kön: Kvinna. Rekommenderad ålder: Vuxna
 • Dräkt, Fever Cheerleader devil röd/vit M

  Dräkt, Fever Cheerleader devil röd/vit M
  Fever Collections röd/vita cheerleaderdräkt är en perfekt Halloween-outfit för alla som vill heja på team DEVIL och sprida en mystisk känsla. Dräkten består av en topp med texten DEVIL och en snygg röd kjol med vita pentagram och nymånar. För att göra denna dräkt komplett kommer den med höga svart/vita strumpor och matchande pom poms, så att du kan ge ditt fulla stöd till det onda djävuls-laget på halloweenfesten.Fever Collections produkter är kända för sin höga kvalitet och snygga design som ger en bekväm passform. Dräkten finns i fyra storlekar, XS upp till L, så oavsett om du är tonåring eller vuxen så finns det en storlek som passar dig.Så om du letar efter en Halloween-outfit som sticker ut och samtidigt visar upp ditt stöd för team DEVIL så är denna röd/vita cheerleaderdräkt ett perfekt val för dig. Du kommer definitivt att dra till dig uppmärksamhet på festen.De svarta nätstrumpbyxorna ingår inte i strumpan utan säljes separat.
 • Maskeraddräkt vuxna My Other Me Klänning Cheerleader

  Maskeraddräkt vuxna My Other Me Klänning Cheerleader
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Maskeraddräkt vuxna My Other Me Klänning Cheerleader och annat My Other Me till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Material: Polyester. Batteridriven: Inte. Typ: Maskeraddräkt vuxna. Modell: Cheerleader. Innehåller: Klänning
 • Dräkt, Fever Cheerleader devil röd/vit L

  Dräkt, Fever Cheerleader devil röd/vit L
  Fever Collections röd/vita cheerleaderdräkt är en perfekt Halloween-outfit för alla som vill heja på team DEVIL och sprida en mystisk känsla. Dräkten består av en topp med texten DEVIL och en snygg röd kjol med vita pentagram och nymånar. För att göra denna dräkt komplett kommer den med höga svart/vita strumpor och matchande pom poms, så att du kan ge ditt fulla stöd till det onda djävuls-laget på halloweenfesten.Fever Collections produkter är kända för sin höga kvalitet och snygga design som ger en bekväm passform. Dräkten finns i fyra storlekar, XS upp till L, så oavsett om du är tonåring eller vuxen så finns det en storlek som passar dig.Så om du letar efter en Halloween-outfit som sticker ut och samtidigt visar upp ditt stöd för team DEVIL så är denna röd/vita cheerleaderdräkt ett perfekt val för dig. Du kommer definitivt att dra till dig uppmärksamhet på festen.De svarta nätstrumpbyxorna ingår inte i strumpan utan säljes separat.
 • Maskeraddräkt vuxna My Other Me Cheerleader

  Maskeraddräkt vuxna My Other Me Cheerleader
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Maskeraddräkt vuxna My Other Me Cheerleader och annat My Other Me till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Typ:. Maskeraddräkt vuxna. Kostym. Modell: Cheerleader. Innehåller: Klänning. Material: 100 % polyester. Kön: Kvinna
 • Dräkt, Fever Cheerleader slayer svart XS

  Dräkt, Fever Cheerleader slayer svart XS
  Ge mig ett S, ge mig ett LAY, ge mig ett ER, vad bli det? SLAYER! I denna Fever collections cheerleaderdräkt kommer dy SLAY hela halloween igenom. Den snygga och välsydda dräkten håller hög kvalitet och du kommer kunna hoppa runt med dina pompoms under festen.Slayer-texten har en blod-droppande look som passar perfekt till halloweenkvällen och skulle du hamna på en neonfest med uv-ljus sp kommer det vita på dräkten skina upp ordentligt.Komplettera dräkten med en snygg peruk eller hårspray och ett par knästrumpor eller strumpbyxor för att ha en komplett outfit.Tvättas endast i handtvätt eller 30 grader.
 • Maskeraddräkt vuxna My Other Me Cheerleader M/L

  Maskeraddräkt vuxna My Other Me Cheerleader M/L
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Maskeraddräkt vuxna My Other Me Cheerleader M/L och annat My Other Me till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Kön: Kvinna. Material: 100 % polyester. Innehåller: Klänning. Typ: Maskeraddräkt vuxna. Storlek: M/L. Modell: Cheerleader
 • Dräkt, Fever Cheerleader witch svart/vit M

  Dräkt, Fever Cheerleader witch svart/vit M
  Fever Collections svarta cheerleaderdräkt är en perfekt Halloween-outfit för alla som vill vara lite mer onda och mystiska. Dräkten består av en axellös topp med texten witch och en snygg svart kjol med nymåne och pentagram på framsidan. För att göra denna dräkt komplett kommer den med höga strumpor och svarta pom poms, så att du kan heja på den mörka sidan.Fever Collections produkter är kända för sin höga kvalitet och snygga design. Denna cheerleaderklänning är inget undantag, med sina detaljerade tryck och fina tyger som ger en snygg och bekväm passform. Dräkten finns i fyra storlekar, XS upp till L, så oavsett om du är tonåring eller vuxen så finns det en storlek som passar dig.Så om du letar efter en Halloween-outfit som sticker ut så är denna svarta cheerleaderdräkt ett perfekt val för dig och du kommer definitivt att dra till dig uppmärksamhet på festen. Gå för det onda och mystiska temat i år och välj denna dräkt från Fever Collections.
 • Dräkt, Fever Cheerleader witch svart/vit L

  Dräkt, Fever Cheerleader witch svart/vit L
  Fever Collections svarta cheerleaderdräkt är en perfekt Halloween-outfit för alla som vill vara lite mer onda och mystiska. Dräkten består av en axellös topp med texten witch och en snygg svart kjol med nymåne och pentagram på framsidan. För att göra denna dräkt komplett kommer den med höga strumpor och svarta pom poms, så att du kan heja på den mörka sidan.Fever Collections produkter är kända för sin höga kvalitet och snygga design. Denna cheerleaderklänning är inget undantag, med sina detaljerade tryck och fina tyger som ger en snygg och bekväm passform. Dräkten finns i fyra storlekar, XS upp till L, så oavsett om du är tonåring eller vuxen så finns det en storlek som passar dig.Så om du letar efter en Halloween-outfit som sticker ut så är denna svarta cheerleaderdräkt ett perfekt val för dig och du kommer definitivt att dra till dig uppmärksamhet på festen. Gå för det onda och mystiska temat i år och välj denna dräkt från Fever Collections.
 • Dräkt, Fever Cheerleader angel ljusblå S

  Dräkt, Fever Cheerleader angel ljusblå S
  Ge mig ett HEJA ÄNGLARNA! För denna Fever Angel Cheerleader dräkt i ljusblått och vitt innehåller allt du behöver för att heja på änglarna på festen. Med en halterneck-topp, kjol, knästrumpor och pompoms är du redo som en snygg cheerleader på festen.Fever Collections gör några av marknadens bästa maskeradartiklar i högsta kvalitet och välsydda som gör dig till den snyggaste cheerleadern i stan.Den ljusblå angel-cheerleadern passar lika bra på sommarfestivalen som till halloween så du kan vara en egen hejarklack när du vill.Den minilånga kjolen har breda himmelsblåa och vita vertikala ränder och ängelvingedetaljer. För den som vill kan du komplettera dräkten med ett par änglavingar för en egen spännande look.Den armlösa halterneck-toppen har Angel (Ängel) tryckt på framsidan och de matchande himmelsblå knästrumporna har vita randdetaljer upptill.  Pompoms i samma färger sätter pricken över i.
 • Dräkt, Fever Cheerleader angel ljusblå XS

  Dräkt, Fever Cheerleader angel ljusblå XS
  Ge mig ett HEJA ÄNGLARNA! För denna Fever Angel Cheerleader dräkt i ljusblått och vitt innehåller allt du behöver för att heja på änglarna på festen. Med en halterneck-topp, kjol, knästrumpor och pompoms är du redo som en snygg cheerleader på festen.Fever Collections gör några av marknadens bästa maskeradartiklar i högsta kvalitet och välsydda som gör dig till den snyggaste cheerleadern i stan.Den ljusblå angel-cheerleadern passar lika bra på sommarfestivalen som till halloween så du kan vara en egen hejarklack när du vill.Den minilånga kjolen har breda himmelsblåa och vita vertikala ränder och ängelvingedetaljer. För den som vill kan du komplettera dräkten med ett par änglavingar för en egen spännande look.Den armlösa halterneck-toppen har Angel (Ängel) tryckt på framsidan och de matchande himmelsblå knästrumporna har vita randdetaljer upptill.  Pompoms i samma färger sätter pricken över i.
 • Dräkt, Fever Cheerleader slayer svart M

  Dräkt, Fever Cheerleader slayer svart M
  Ge mig ett S, ge mig ett LAY, ge mig ett ER, vad bli det? SLAYER! I denna Fever collections cheerleaderdräkt kommer dy SLAY hela halloween igenom. Den snygga och välsydda dräkten håller hög kvalitet och du kommer kunna hoppa runt med dina pompoms under festen.Slayer-texten har en blod-droppande look som passar perfekt till halloweenkvällen och skulle du hamna på en neonfest med uv-ljus sp kommer det vita på dräkten skina upp ordentligt.Komplettera dräkten med en snygg peruk eller hårspray och ett par knästrumpor eller strumpbyxor för att ha en komplett outfit.Tvättas endast i handtvätt eller 30 grader.
 • Devil Cheerleader - Komplett Cheerleader kostym för kvinnor

  Devil Cheerleader - Komplett Cheerleader kostym för kvinnor
  Snygg rö:d, svart och vit cheerleaderdrä:kt fö:r kvinnor bestå:ende av topp med "Devil"-text, kjol med ockulta symboler, lå:nga svarta strumpor med vita rä:nder på: toppen&hellip:
 • Parkostymer - Superbowl Quarterback och Cheerleader

  Parkostymer - Superbowl Quarterback och Cheerleader
  Parkostymer bestående av quarterback och cheerleader kostym till kvinna och man. ÖverdelByxaHuvudbonad :)Klä ut er som en ropande och dansande cheerleader och amerikansk fotbollsspelare :) Touchdown...Damkostymen&hellip:
 • Witch Cheerleader - Komplett Cheerleader kostym för kvinnor

  Witch Cheerleader - Komplett Cheerleader kostym för kvinnor
  Snygg svart och vit cheerleaderdrä:kt fö:r kvinnor bestå:ende av topp med "Hä:xa"-text, kjol med ockulta symboler, lå:nga svarta strumpor med vita rä:nder på: toppen och&hellip:
 • Cheerleader Sandy - Licensierad Grease Kostym

  Cheerleader Sandy - Licensierad Grease Kostym
  'You better shape up, 'cause I need a man. And my heart is set on you''. Sjung i väg uppklädd i denna flotta Grease kostym.Licensierad Grease cheerleader kostym bestående av topp med krage och logo&hellip:
 • Cheerleader Dräkt i Rött och Vitt

  Cheerleader Dräkt i Rött och Vitt
  Röd och vit cheerleaderdräkt bestående av klänning och pom poms. Nu kan du heja för fullt :)
 • Cheerleader Dräkt i Svart och Vitt med Pom Poms

  Cheerleader Dräkt i Svart och Vitt med Pom Poms
  Svart och vit cheerleader-dräkt bestående av klänning och pom poms. Nu kan du heja för fullt :)
 • Gotisk Cheerleader Damdräkt med Pom Poms

  Gotisk Cheerleader Damdräkt med Pom Poms
  Stilig gotisk cheerleader damdräkt bestående av topp med Slayer-print, kjol och pom poms. Lust att klä dig som en läcker cheerleader, men i en lite mörkare och gotisk version? TaDaaa.Komplettera gärna&hellip:
 • Svart Cheerleader Maskeradklänning

  Svart Cheerleader Maskeradklänning
  Svart cheerleader maskeraddräkt för barn bestående av en klänning med ?Cheerleader?-tryck och rosa veck på kjolen. Komplettera gärna med en peruk, strumpbyxor och pom poms.
 • Cheerleader Dräkt i Rött och Vitt till Man

  Cheerleader Dräkt i Rött och Vitt till Man
  Röd och vit cheerleader kostym till man bestående av klänning och pom poms. Nu kan du heja för fullt :)
 • Amerikansk Cheerleader Damkostym

  Amerikansk Cheerleader Damkostym
  Röd och vit cheerleaderdräkt bestående av klänning med USA-tryck. Nu kan du heja för fullt. :)Komplettera gärna med randiga strumpor och pom poms för en komplett utstyrsel :)

Typiska kläder för cheerleaders

Den klassiska looken för en cheerleader är en sportig klänning eller topp + kort kjol. I händerna har man pom-poms och på fötterna sneakers med ankelstrumpor eller knähöga långstrumpor.

Organiserad cheerleading började med män 1877

Den första organiserade cheerleadingen började vid Princeton University 1877 och det vara bara män som deltog i aktiviteten. Först år 1923 godtogs att kvinnor deltog i hejarklacken men inte förrän på 40-talet tog kvinnorna sig in på allvar. Idag är närmare 97% av alla cheerleaders tjejer.

ilead