Alvdräkter

Här hittar du den perfekta dräkten för utklädnad till alv. Vi listar förslag på alvdräkter, alvperuker och spetsiga öron.

Populärt inom alvdräkter

 • Alv Lång Blond Peruk - One size

  Alv Lång Blond Peruk - One size
  Sagan om Ringen-tema på en fest är ett toppentema. Det finns massor av alternativ, bara låt fantasin flöda. Men vill du imponera lite extra på de andra gästerna så?
 • Jultomtens Vackra Alv - Damkostym

  Jultomtens Vackra Alv - Damkostym
  Jultomtens vackra alv är klar för uppdrag. Kostym till dam bestående av klänning, hatt och bälte.Tillbehör som skor och strumpor finner du också här i vår nätbutik. :)
 • Manlig Alvdräkt

  Manlig Alvdräkt
  Alvdräkt bestående av en överdel, byxor och en peruk med öron.
 • Bruna Kostymskor med Bjällror till Alvkostymer

  Bruna Kostymskor med Bjällror till Alvkostymer
  Bruna alvskor i filt med skinnimiterad svart sula och pyntade med bjällror. Passar upp till strl 40 i vanlig skostorlek. Komplettera med dessa och du har en komplett alvkostym :)NB. Dessa är inte avsedda&hellip:

Fler tips på alvdräkter

 • Gröna Kostymskor med Bjällror till Alvkostymer

  Gröna Kostymskor med Bjällror till Alvkostymer
  Gröna alvskor i filt med skinnimiterad svart sula. Passar upp till strl 40 i vanlig skostorlek. Komplettera med dessa och du har en komplett alvkostym :)NB. Dessa är inte avsedda för utomhus bruk.
 • Blond Alv Peruk med Flätor

  Blond Alv Peruk med Flätor
  Blond lång peruk med flätor. Denna kan användas till kostymer som alv, Legolas från Ringarnas Herre eller andra karaktärer. 
 • Blond Alv Peruk för Barn med Flätor

  Blond Alv Peruk för Barn med Flätor
  Blond lång peruk för barn med flätor. Denna kan användas till kostymer som alv, Legolas från Sagan om Ringen eller andra karaktärer.