Vikingahjälmar med horn

Under vikingatiden bar vikingar i krig en särskild vikingahjälm. När vi ska klä ut oss till viking idag är hjälmen en central del och ofta väljer vi en vikingahjälm med horn. Här i galleriet nedanför kan du se hjälmarna du kan köpa online och använda på maskerad eller som leksak för barn. Vilket vikinganamn passsar dig?

Populärt inom vikingahjälmar med horn

 • Vikingahjälm - One size

  Vikingahjälm - One size
  Rejäl vikinghjälm med vita horn i hårdplast.One size (vuxenstorlek).
 • Vikingahjälm med Horn - One size

  Vikingahjälm med Horn - One size
  Mångsidig vikingahjälm av plast som med fördel kan användas på maskeraden, eller varför inte för att heja fram Sverige i stundande fotbollskval? Vikingahjälm med?
 • Vikingahjälm Blå/Gul med Flätor

  Vikingahjälm Blå/Gul med Flätor
  Härlig vikingahjälm i svenska flaggans färger! Ett måste till fotbolls-EM eller VM, OS, Eurovision Song Contest eller liknande evenemang.Hjälmen är tillverkad i ett mjukt?
 • Vikingahjälm Blå/Guld - One size

  Vikingahjälm Blå/Guld - One size
  Det här är den perfekta vikingahjälmen när du hejar på Sverige. Hjälmen är nämligen blå med guldfärgade detaljer. Perfekt på fotbollsmatcher, ishockeyslutspel?

Fler tips på vikingahjälmar med horn

 • Vikingahjälm Blå/Gul - One size

  Vikingahjälm Blå/Gul - One size
  Visa vilket land du hejar på med den här ruskigt snygga vikingahjälmen på huvudet! Ett måste till fotbolls-EM eller VM, OS, Eurovision Song Contest eller liknande evenemang.Vikingahjälm?
 • Vikingahjälm med Stora Horn - One size

  Vikingahjälm med Stora Horn - One size
  Grym vikingahjälm i plast med ordentligt stora horn. En rejäl vikingahjälm är inte bara grym på maskeraden, utan används dessutom med fördel vid svenska landskamper,?
 • Vikingahjälm för Barn

  Vikingahjälm för Barn
  Festa som en äkta viking med denna häftiga hjälm, detaljer som gör outfiten komplett. Helt klart ett måste för alla som vill få till en tuff viking utklädnad inför?
 • Vikingahjälm, stora horn

  Vikingahjälm, stora horn
  En alldeles förträfflig vikingahjälm i plast för stora (och även lite mindre) karlar och kvinnor! En riktig klassiker som knappast behöver vidare presentation! Omkretsen på hjälmen är ca 59 cm.
 • Vikingahjälm Mjuk

  Vikingahjälm Mjuk
  Rolig supporter vikingahjälm i sverigefärger som är ett måste till alla matcher och roliga happenings. Hur ska vi kunna vinna om vi inte stöttar våra kära landsmän? Gul/blå vikingahjälm är i mjukt tyg som sitter skönt på huvudet så att det inte blir obekvämt under en hel fotbollsmatch. Finns i storleken: One size. Man kan tråkla med nål och tråd eller sätta ihop med gem så passar den även barn.
 • Vikingahjälm, blågul

  Vikingahjälm, blågul
  På med en mjuk vikingahjälm i blå-gula färger! Det är dags att heja fram Sveriges landslag i alla sorters sportevenemang. Heja på Sverige lätt med denna svenska vikingahjälm som passar både äldre som yngre.Hjälmen mäter ca 58 cm i innermått, men är aningen töjbar då den är gjord i tyg. Komplettera vikingahjälmen med sminkstift och pom-poms eller halsduk! 
 • Vikingahjälm

  Vikingahjälm
  Bastant vikingahjälm med stora horn och glansig guldfärg, som en sann viking. Fakta om vikingahjälmen: One size. Hattens inre omkretsen är ca 58 cm. Man kan sätta i lite cykelhjälms vaddering om den skulle vara för stor.
 • Vikingahjälm Med Flätor Mjuk

  Vikingahjälm Med Flätor Mjuk
  Skön supporterhatt till sveriges alla matcher och event! Ska du resa iväg på landskampsmatch så måste du reppa Sverige med den här mjuka vikingahjälmen i gult/blått. Köp en varsinn till hela glada gänget! Finns i storleken: One size. Man kan tråkla med nål och tråd eller sätta ihop med gem så passar den även barn.
 • Vikingahjälm, blågul med flätor

  Vikingahjälm, blågul med flätor
  Fram med vikingahjälmen! Det är dags att heja fram Sverie i landskamper och på nationaldagen! En blå och gul vikingahjälm i plysch är alltid skönt att ta på sig och du kan dricka många öl i denna hjälmen. Det hänger blå/gula flätor från vikingahjälmen. Kan du bli mer svensk?!Hjälmen mäter ca 58 cm i innermått, men är aningen töjbar då den är gjord i tyg. Komplettera med sminkstift och Sverigeflaggor!
 • Vikingahjälm, blå/guld

  Vikingahjälm, blå/guld
  En snygg guld och blå vikingahjälm som du lätt hejar på sverige eller går stolt runt i under sommaren. En vikingahjälm kan vara både snygg, stilig och rolig så låt din personlighet lysa igenom.Bär den på fotbollsmatchen och heja på dina Svenska hjältar som krigar på planen.Hjälmen mäter ca 59 cm i inre omkrets.
 • Vikingahjälm grå/guld

  Vikingahjälm grå/guld
  Klä ut dig till en äkta stentuff viking med denna grymma vikingahatt. Ta dig ut på det stormiga havet mot Midgård med din stora vikingabåt i trä! Finns i storleken: One size (passar både vuxna & barn).
 • Silverfärgad Vikingahjälm med Guldfärgade Detaljer och Små Horn

  Silverfärgad Vikingahjälm med Guldfärgade Detaljer och Små Horn
  Silverfärgad vikingahjälm med guldfärgade detaljer och små horn. Använd denna till din vikingadräkt tillsammans med andra maskeradtillbehör.
 • Vikingahjälm med stora horn

  Vikingahjälm med stora horn
  Vikingahjälm med stora horn.
 • Vikingahjälm i latex med hår

  Vikingahjälm i latex med hår
  Vikingahjälm i latex med fina detaljer och svart hår med mörkblonda slingor.
 • Guldfärgad Vikingahjälm med Stora Horn

  Guldfärgad Vikingahjälm med Stora Horn
  Guldfärgad vikingahjälm med stora vita horn. Använd denna tillsammans med våra andra maskeradtillbehör för att komplettera din vikingadräkt.
 • Vikingahjälm med Horn och Päls

  Vikingahjälm med Horn och Päls
  Tuff vikingahjälm alla barskinger måste ha. Hjälmen har två horn med pälstyg. Denna har skumkant inuti så den sitter bättre på huvudet.

Andra accessoarer för vikingar

Ska du klä ut dig till viking finns det också andra accessoarer att välja på. Ett stort och kraftfullt vikingasvärd kanske? Ska du anordna en vikingafest (ett blot) kanske du vill köpa några stop att servera dryck ur. Vikingarna drack en hel del ölbrygder.

ilead