Vikingahjälmar med horn

Under vikingatiden bar vikingar i krig en särskild vikingahjälm. När vi ska klä ut oss till viking idag är hjälmen en central del och ofta väljer vi en vikingahjälm med horn. Här i galleriet nedanför kan du se hjälmarna du kan köpa online och använda på maskerad eller som leksak för barn. Vilket vikinganamn passsar dig?

Populärt inom vikingahjälmar med horn

 • Vikingahjälm - One size

  Vikingahjälm - One size
  Rejäl vikinghjälm med vita horn i hårdplast.One size (vuxenstorlek).
 • Vikingahjälm med Horn - One size

  Vikingahjälm med Horn - One size
  Mångsidig vikingahjälm av plast som med fördel kan användas på maskeraden, eller varför inte för att heja fram Sverige i stundande fotbollskval? Vikingahjälm med horn är i vuxenstorlek och tillverkadav?
 • Vikingahjälm Blå/Gul med Flätor

  Vikingahjälm Blå/Gul med Flätor
  Härlig vikingahjälm i svenska flaggans färger! Ett måste till fotbolls-EM eller VM, OS, Eurovision Song Contest eller liknande evenemang.Hjälmen är tillverkad i ett mjukt tyg och har fastsatta flätor.One?
 • Vikingahjälm Blå/Guld - One size

  Vikingahjälm Blå/Guld - One size
  Det här är den perfekta vikingahjälmen när du hejar på Sverige. Hjälmen är nämligen blå med guldfärgade detaljer. Perfekt på fotbollsmatcher, ishockeyslutspel eller när du tycker att Sveriges?

Fler tips på vikingahjälmar med horn

 • Vikingahjälm för Barn

  Vikingahjälm för Barn
  Festa som en äkta viking med denna häftiga hjälm, detaljer som gör outfiten komplett. Helt klart ett måste för alla som vill få till en tuff viking utklädnad inför?
 • Vikingahjälm Blå/Gul - One size

  Vikingahjälm Blå/Gul - One size
  Visa vilket land du hejar på med den här ruskigt snygga vikingahjälmen på huvudet! Ett måste till fotbolls-EM eller VM, OS, Eurovision Song Contest eller liknande evenemang.Vikingahjälm Blå/Gul?
 • Vikingahjälm, blågul

  Vikingahjälm, blågul
  På med en mjuk vikingahjälm i blå-gula färger! Det är dags att heja fram Sveriges landslag i alla sorters sportevenemang. Heja på Sverige lätt med denna svenska vikingahjälm som passar både äldre som yngre.Hjälmen mäter ca 58 cm i innermått, men är aningen töjbar då den är gjord i tyg. Komplettera vikingahjälmen med sminkstift och pom-poms eller halsduk! 
 • Vikingahjälm, blå/guld

  Vikingahjälm, blå/guld
  En snygg guld och blå vikingahjälm som du lätt hejar på sverige eller går stolt runt i under sommaren. En vikingahjälm kan vara både snygg, stilig och rolig så låt din personlighet lysa igenom.Bär den på fotbollsmatchen och heja på dina Svenska hjältar som krigar på planen.Hjälmen mäter ca 59 cm i inre omkrets.
 • Vikingahjälm, små horn

  Vikingahjälm, små horn
  Finns det något roligare än en klantig liten viking, denna härliga vikingahjälm passar dig som är under hövdingen eller är en liten hövding som får bestämma lite ibland. Vill du gå ner i rank ytterligare kan du ta av hornen och bara ha hjälmen hornfri.Roligare vikingahjälm kan du inte få än den klassiska lilla hjälmen. Passar på både barn och vuxna på ett roligt sätt.
 • Vikingahjälm Gul/Blå

  Vikingahjälm Gul/Blå
  Ge en skojig twist till ditt nästa temaevent eller maskerad med denna vikingahjälm.  Material: polyesterplysch Färg: blå/gul
 • Vikingahjälm Tre Kronor

  Vikingahjälm Tre Kronor
  Klassisk vikingahjälm i blågul färg med tre kronor på framsidan. Information om Vikingahjälm Tre Kronor Material: Hårdplast Storlek: One size (vuxenstorlek)
 • Guldfärgad Vikingahjälm med Stora Horn

  Guldfärgad Vikingahjälm med Stora Horn
  Guldfärgad vikingahjälm med stora vita horn. Använd denna tillsammans med våra andra maskeradtillbehör för att komplettera din vikingadräkt.
 • Vikingahjälm med Skägg

  Vikingahjälm med Skägg
  Guldfärgad vikingahjälm med horn och orange skägg. Använd denna till din vikingadräkt tillsammans med andra maskeradtillbehör.
 • Vikingahjälm med Horn och Päls

  Vikingahjälm med Horn och Päls
  Tuff vikingahjälm alla barskinger måste ha. Hjälmen har två horn med pälstyg. Denna har skumkant inuti så den sitter bättre på huvudet.
 • Guldfärgad Vikingahjälm med Fuskpäls, Horn och Blont Hår

  Guldfärgad Vikingahjälm med Fuskpäls, Horn och Blont Hår
  Guldfärgad vikingahjälm med fuskpälskant, vita horn och blont hår. Använd denna tillsammans med våra andra maskeradtillbehör för att komplettera din vikingadräkt.

Andra accessoarer för vikingar

Ska du klä ut dig till viking finns det också andra accessoarer att välja på. Ett stort och kraftfullt vikingasvärd kanske? Ska du anordna en vikingafest (ett blot) kanske du vill köpa några stop att servera dryck ur. Vikingarna drack en hel del ölbrygder.

ilead