Pirathattar

Här hittar du pirathattar, sjörövarhattar och bandanas till din utklädnad som pirat. Vissa är pirathatt kombinerat med peruk och ögonlapp. Vill du vara en elak sjörövare, kolla då in Kapten Kroks stora sjörövarhatt och klicka dig vidare för att se hattstorlekar för barn och vuxna.

Populärt inom pirathattar

 • Pirathatt Läderlook Deluxe - One size

  Pirathatt Läderlook Deluxe - One size
  Har du haft ett par lyckade plundringsrundor ska du självklart slå till på en exklusiv pirathatt!Pirathatt Läderlook Deluxe är trekantsformad i brunspräcklig och autentisk?
 • Pirathatt Brun Deluxe - One size

  Pirathatt Brun Deluxe - One size
  Läcker trekantsformad pirathatt i brun läderlook till dig som inte nöjer dig med vilken pirathatt som helst!One size (vuxenstorlek).
 • Svart Pirathatt - One size

  Svart Pirathatt - One size
  Har du haft turen med dig under de senaste plundringarna? Slå då till på en ny pirathatt i svart! En pirat utan sin hatt är nämligen ingen riktig pirat - precis som ett piratskepp utan pirater bara?
 • Pirathatt Dam med Fjäder - One size

  Pirathatt Dam med Fjäder - One size
  Svart och elegant pirathatt i typiskt vikt utförande med svarta spetsdetaljer, fjädrar och tjusiga röda knytband på sidorna.Ultimata huvudbonaden för alla vackra piratdamer!One?

Fler tips på pirathattar

 • Pirathatt Spets med Guldkant - One size

  Pirathatt Spets med Guldkant - One size
  Skepp o'hoj - lätta ankar! Nu bär det av ut på böljan den blå, och visst doftar det skattkista lång väg? Visa vem som är havets okrönte härskare med en respektingivande hatt på knoppen. Komplettera?
 • Glasögon med Pirathatt - One size

  Glasögon med Pirathatt - One size
  För varje Halloweenfest är det knepigt att fundera vad man ska klä ut sig. Man gjorde så bra klädnad förra gången och vill göra bättre ifrån sig i år,?
 • Karibisk Pirathatt - One size

  Karibisk Pirathatt - One size
  Karibisk pirathatt med flätat hår och pärlor.One size (vuxenstorlek).
 • Pirathatt med Hår Barn - One size

  Pirathatt med Hår Barn - One size
  Ljusbrun, trekantsformad pirathatt i läderlook med pärlor och bruna dreads. Ett måste till din lilla pirat där hemma! One size (barnstorlek).
 • Pirathatt med Hår - One size

  Pirathatt med Hår - One size
  Brun pirathatt i tyg med tillhörande röd scarf och dreadlocks. Obs! Bild missvisande, hatten är enfärgad i brun färg. One size (vuxenstorlek).
 • Pirathatt med Flätor Deluxe - One size

  Pirathatt med Flätor Deluxe - One size
  Ska du ut och plundra fartyg tillsammans med dina vänner? Eller är det dags att leva sig in i Jack Sparrow karaktären med en flaska rom.. Oavsett syfte så kommer du känna dig som en riktig pirat med?
 • Pirathatt Blå - One size

  Pirathatt Blå - One size
  Ja visst är det skönt när man får lätta ankar? Med den här respektingivande pirathatten på huvudet blir nästa världsomsegling ännu lite bättre än den förra - för så blir det med riktigt?
 • Pirathatt Svart med Bandana - One size

  Pirathatt Svart med Bandana - One size
  Yarrr! Tuff pirathatt i svart tryckt med den klassiska piratsymbolen dödskallen med benknotor, guldtrim samt röd hängande bandana. Det givna valet till piratfesten!One size (vuxenstorlek).?
 • Pirathatt och Ögonlapp - One size

  Pirathatt och Ögonlapp - One size
  En pirat måste ha sina accessoarer! Vik bara ut hatten, placera den på huvudet - och du är redo för skattjakter och plundringar.Pirathatt och Ögonlapp består av en?
 • Trekantshatt, pirat brun

  Trekantshatt, pirat brun
  Ge din utklädnad en autentisk touch med denna bruna sjörövarhatt, perfekt för både pirater och kaptener i flottan. Hatten, med sitt rustika läderutseende och dekorativa detaljer, för dig tillbaka till 1700-talets äventyr. Den passar lika bra på maskeradfesten som på en rokoko-fest där du kan klä dig som en stilig ryttare från svunna tider.Oavsett om du navigerar de sju haven eller galopperar genom historien, är denna hatten perfekt för dig.
 • Pirathatt med hår

  Pirathatt med hår
  Ta rodret och segla in på maskeradens sju hav med denna äventyrsfyllda pirathatt komplett med rött band och dreads! Denna hatt tar dig till en värld av skattjakter och karibiska nätter, perfekt för den som önskar att inkarnera sin favoritpiratkaraktär på nolltid.Hatten har en distinkt piratdesign och de ikoniska dreadsen som ramar in ansiktet likt de mest kända piraterna från hollywood.  Har du lite längre hår rekommenderar vi att komplettera med en perukstrumpa, perfekt för att diskret dölja ert hår under hatten och säkerställa att er förvandling är sömlös och bekväm hela kvällen lång.Så varför vänta? Hissa segel och förbered dig på att bli maskeradens mest omtalade karaktär med denna pirathatt med hår. 
 • Trekantshatt, pirat guld

  Trekantshatt, pirat guld
  Alle man på däck! Är du världens listigaste sjörövare som gillar att plundra eller är du en av de goda kaptenerna som jagar piraterna. Denna hatten passar till havets tjuv eller polis. Den svarta hatten är i vuxenstorlek och har en bred gulddekoration runt om hatten.Pirattemat är ett klassiskt och populärt val för maskeradfester och Halloweenfirande. Med den här hatten på huvudet kommer du garanterat att imponera på alla gäster och fånga uppmärksamheten på festen.Vi ses på de sju världshaven.
 • Folieballong, haj med pirathatt 74 cm

  Folieballong, haj med pirathatt 74 cm
  Ge barnkalaset eller piratfesten en extra touch av spänning med denna härliga hajballong! Ballongen är formad som en vänlig haj och har en rolig pirathatt på huvudet, vilket gör den till en perfekt dekoration för alla piratäventyr. Med sina livfulla färger och lekfulla design kommer den garanterat att bli en favorit bland barnen.Denna hajballong kan enkelt fyllas med helium för att sväva högt över festens deltagare eller med luft för att skapa fantastiska ballongarrangemang på bord och väggar. Kombinera den med andra piratballonger eller färgglada ballonger för att skapa en riktigt festlig atmosfär.Oavsett om du planerar ett temakalas eller bara vill lägga till lite roligt och äventyr till din fest, är denna hajballong ett utmärkt val!
 • Pirathatt, plysch

  Pirathatt, plysch
  Välkommen till den fängslande piratvärlden med vår mjuka pirathatt för vuxna! Denna unika hatt är inspirerad av den tidlösa designen av Napoleons ikoniska huvudbonad, med en svart bas prydd av lyxiga guldkanter som strålar av makt och prestige. Mitt fram på hatten tronar en mystisk dödskalle, som omedelbart skapar en känsla av fara och äventyr - perfekt för en obesegrad piratkaptens image!Men det stannar inte där. Hatten har ett rött bandana-liknande band, smidigt integrerat i designen, vilket inte bara garanterar en bekväm och säker passform utan också lägger till en extra touch av rebellisk charm. Detta band framkallar bilderna av svunna sjörövartider, där modiga och frispråkiga pirater seglade de sju haven i jakten på skatter och ära.Oavsett om du är på väg till en temafest, karneval eller halloweenfirande, är denna pirathatt det ultimata tillbehöret för att fullända din pirat- eller Napoleonlook.
 • Trekantshatt, pirat silver

  Trekantshatt, pirat silver
  På jakt efter en pirathatt som passar alla sjöfarare, både kapten och pirat? Här har du en hatt som är perfekt för att sätta lite piratstämning på din nästa fest! Denna svarta pirathatt med silverdetaljer är i vuxenstorlek och passar alla som vill känna sig som en sjöfarare på de sju världshaven.Hatten har ingen dödskalle, så den är perfekt för både goda och onda sjöfarare. Sätt på hatten och kliv ombord på ditt eget skepp, eller gå ombord på en östindiefarare och se om du kan lura till dig några skatter.Med denna pirathatt blir du den mest stilsäkra sjörövaren eller kaptenen på festen. Så vad väntar du på? Lätta ankar och hissa segel, det är dags att ge sig ut på äventyr på de sju världshaven!
 • Svart Pirathatt med broderade kanter och rosett

  Svart Pirathatt med broderade kanter och rosett
  Stilig pirathatt som alla damer bör ha till sin piratkostym. Svart hatt med guldkanter dekorerad med vita broderikanter och röd rosett på sidan.
 • Svart Tricorn Pirathatt med Kors

  Svart Tricorn Pirathatt med Kors
  Ligger piratkostymen klar hemma eller redan i varukorgen och du känner att du har glömt något? Kanske det är denna? :)Stilig pirathatt i svart och pyntad med kors.
 • Pirathatt med kant, fjäder och dödskallar

  Pirathatt med kant, fjäder och dödskallar
  Svart pirathatt med guldfärgade kanter, svart fjäder och vita dödskallar på sidorna.
 • Vit Tricorn Hatt med Guldfärgad Kant

  Vit Tricorn Hatt med Guldfärgad Kant
  Vit tricorn hatt dekorerad med guldfärgad kant. Ha den till din piratkostym eller andra karaktärer.
 • Svart Admiral/Pirat Tricorn Hatt

  Svart Admiral/Pirat Tricorn Hatt
  Svart pirat / admiralhatt med "tricorn" form som du kan använda till admiral- eller piratdräkt.

Trekantig hatt inte bara för pirater

Den trekantiga hatten (tricorn) är inte bara något som pirater burit. Det är en generell sjömanshatt som var populär på grund av bekväma formen och att den höll vatten borta från ansiktet.

Hatten var på modet under 1700-talet och kunde variera i storlek och stil. Trekantiga hattar bars då även av landkrabbor som en civil huvudbonad men också av militärer.

Trekantsformen på hatt kan du idag se vid offentliga tillställningar inom adliga och rojalistiska kretsar. Anti-rojalister kanske tycker de är pirater, så då passar det väl att kalla hatten för pirathatt även då ;)

Kända pirater med sjörövarhatt att klä ut sig till

Det har funnits många grymma pirater som verkat under 1500-talet. En brutal pirat, finansierad av brittiska drottningen, var Francis Drake. Han anföll och plundrade alla spanska besittningar han kom över. Den klassiska piratflaggan uppfanns av en fransk pirat som hette Emanuel Wynne. Dödskallen och de korslagda benknotorna skulle avskräcka fienden redan innan ett sjöslag började.

Den första filmpiraten som alla kommer att tänka på är nog Jack Sparrow från Disneys filmserie Pirates of the Caribbean. Andra exempel på piratfilmer är Peter Pan och Cutthroat Island med Geena Davis. Om du ska klä ut dig till pirat kanske du har några lumpiga kläder hemma och det enda du saknar är en bra pirathatt?

ilead