Kungakrona

Ett sätt att tydligt visa att man är utklädd till kung är genom en kungakrona på huvudet. Vi listar kungakronorna du kan köpa online i vuxenstorlek från maskeradbutiker och leksaksbutiker för barn. De flesta är i guldfärg och några har även utsmyckning. Här finns även de superbilliga kronorna i papp, som du kan dela ut till gäster på ett kungligt party.

Populärt inom kungakrona

 • Kungakrona med Ädelstenar - One size

  Kungakrona med Ädelstenar - One size
  En kung utan krona? Skrattretande! Alla vet ju att kronan gör kungen, och med just den här kronan blir du VÄLDIGT mycket kung - den är nämligen hög, röd och dalmatinmönstrad.?
 • Kungakrona Mini Guld med Hårklämma

  Kungakrona Mini Guld med Hårklämma
  Lite bling bling är aldrig fel och vad är väl mer glimrande än en kungakrona? Denna läckra variant på en krona är ett perfekt komplement till din maskeraddräkt?
 • Kungakrona för Barn

  Kungakrona för Barn
  Förvandla din egen prins till en riktig partyprins med denna kungakrona anpassad för ett barns huvud.Kungakrona i plast med färgglada diamanter på sidan och dekorativa kanter.Storlek:?
 • Kungakrona i Plast Budget - One size

  Kungakrona i Plast Budget - One size
  Glid in på festen som en kung i denna snygga guldfärgade konungakrona. Vare sig om du är en kung eller drottning så är det accessoarerna som gör helheten, och med denna?

Fler tips på kungakrona

 • Partyhattar Kungakrona Metallic Flerfärgade - 6-pack

  Partyhattar Kungakrona Metallic Flerfärgade - 6-pack
  Förvandla alla dina gäster till prinsar, prinsessor, kungar och drottningar med de här fina kronorna och höj feststämningen till taket. Det är svårt att inte bli på?
 • Glasögon Kungakrona

  Glasögon Kungakrona
  Visa vem som styr kungariket med ett par schyssta brillor i nyllet. Guld är helrätt i år och kommer passa dig ypperligt när du glider runt och styr! Glasögon Kungakrona är?
 • Kungakrona - One size

  Kungakrona - One size
  Guldkrona i PVC-material med rött tyg och smycken. One size (vuxenstorlek).
 • Partyhattar Kungakrona Holografiska Flerfärgade - 6-pack

  Partyhattar Kungakrona Holografiska Flerfärgade - 6-pack
  Partyhattar som passar alla små prinsar, prinsessor, kungar och drottningar. Med en krona på huvudet startar festen på bästa tänkbara sätt. De här fina skimrande partyhattarna?
 • Kungakrona i Plast - One size

  Kungakrona i Plast - One size
  Vill du helst bli tilltalad som Hans kungliga höghet, få fötterna masserade så fort du slår dig ner i fåtöljen framför TV:n samtidigt som du blir matad med perfekt?
 • Uppblåsbar Kungakrona för Barn - One size

  Uppblåsbar Kungakrona för Barn - One size
  Det är vanligt att barn leker kung, drottning och prinsessa och då behöver barnen en ordentlig krona. Dessvärre är papperskungakronor som man gör själv inte särskilt?
 • Kungakrona i Sammet för Barn - One size

  Kungakrona i Sammet för Barn - One size
  Vem vill inte vara barnkalasets kung! Här finns en otroligt häftig kungakrona för ditt barn att regera över kalaset i. Kom bara ihåg att tilltala ditt barn för "Ers Majestät"?
 • Kungakrona i Papp Guld Metallic - One size (barnstorlek)

  Kungakrona i Papp Guld Metallic - One size (barnstorlek)
  Vankas det kalas eller fest med kung som tema? Då ska du såklart klä ut dig till en kung, rätt och slätt, och det gör du enklast med denna guldskimrande kungakrona på?
 • Glasögon Kungakrona Luxe

  Glasögon Kungakrona Luxe
  Glitter, glamour och guld. Om det är dina 3 värdeord kommer du älska att glida runt i dina nya kungaglasögon! Glasögon Kungakrona Luxe är en perfekt accessoar för?
 • Kungakrona

  Kungakrona
  Den lyxigaste kronan i Butterick´s sortiment, värdig både drottningar och kungar. En detaljrik krona med blänkande stenar i sann kunglig anda. Det här är tillbehöret för den lilla likväl stora monarken, födelsedagsbarnet som fyller jämt eller vinnaren i maskeradtävlingen. Ett mångsidigt maskeradtillbehör som aldrig går ur tiden.Kronan har en inre omkrets på 58 cm. 
 • Kungakrona, guld

  Kungakrona, guld
  En guldig kungakrona i plast som är lätt att bära som en tillfällig kunglighet på maskeradfesten eller födelsedagen. Tillsammans med en röd cape och spira kan du härska över vardagsrummet och glänsa som den snälla eller elaka kung du är.Klä ut dig till en känd kunglighet eller skoja till det extra med en lejonmask och kungakrona för att vara en kunglighet från de tecknade filmernas värld, eller kungen av djurriket.Kungakronor kan göra vardagen extra rolig, var den som bestämmer där hemma en hel dag och låt kungakronan gå vidare till nästa person nästa dag, ett roligt sätt att skoja till vardagen.Guldkronan är gjord av plast med 6 uppåtgånde krondelar med stjärnor på toppen. Den guldiga färgen gör att kronan glänser i ljuset. 
 • Kungakrona mjuk

  Kungakrona mjuk
  One size, passar dem flesta.
ilead