Kungakrona

Ett sätt att tydligt visa att man är utklädd till kung är genom en kungakrona på huvudet. Vi listar kungakronorna du kan köpa online i vuxenstorlek från maskeradbutiker och leksaksbutiker för barn. De flesta är i guldfärg och några har även utsmyckning. Här finns även de superbilliga kronorna i papp, som du kan dela ut till gäster på ett kungligt party.

Populärt inom kungakrona

 • Kungakrona med Ädelstenar - One size

  Kungakrona med Ädelstenar - One size
  En kung utan krona? Skrattretande! Alla vet ju att kronan gör kungen, och med just den här kronan blir du VÄLDIGT mycket kung - den är nämligen hög, röd och dalmatinmönstrad.?
 • Kungakrona i Plast Budget - One size

  Kungakrona i Plast Budget - One size
  Glid in på festen som en kung i denna snygga guldfärgade konungakrona. Vare sig om du är en kung eller drottning så är det accessoarerna som gör helheten, och med denna krona är du en bra bit på?
 • Kungakrona för Barn

  Kungakrona för Barn
  Förvandla din egen prins till en riktig partyprins med denna kungakrona anpassad för ett barns huvud.Kungakrona i plast med färgglada diamanter på sidan och dekorativa kanter.Storlek: One size för?
 • Kungakrona i Plast - One size

  Kungakrona i Plast - One size
  Vill du helst bli tilltalad som Hans kungliga höghet, få fötterna masserade så fort du slår dig ner i fåtöljen framför TV:n samtidigt som du blir matad med perfekt?

Fler tips på kungakrona

 • Kungakrona - One size

  Kungakrona - One size
  Guldkrona i PVC-material med rött tyg och smycken. One size (vuxenstorlek).
 • Kungakrona i Metall Deluxe - One size

  Kungakrona i Metall Deluxe - One size
  Är du en okrönt partykung som äntligen är redo att ta över tronen en gång för alla? Kanske planerar du att dyka upp på nästa maskeradfest iklädd en majestätisk kungadräkt för att utmärka?
 • Kungakrona för Hund - Large

  Kungakrona för Hund - Large
  Att hunden/katten är hemmets enfaldige härskare vet vi redan - så varför inte ge denne en passande huvudbonad? Sätt en kungakrona på din lille fyrbenta vän/monark! Kungakrona för Hund är en?
 • Kungakrona i Papp Guld Metallic - One size (barnstorlek)

  Kungakrona i Papp Guld Metallic - One size (barnstorlek)
  Vankas det kalas eller fest med kung som tema? Då ska du såklart klä ut dig till en kung, rätt och slätt, och det gör du enklast med denna guldskimrande kungakrona på?
 • Partyhattar Kungakrona Holografiska Flerfärgade - 6-pack

  Partyhattar Kungakrona Holografiska Flerfärgade - 6-pack
  Partyhattar som passar alla små prinsar, prinsessor, kungar och drottningar. Med en krona på huvudet startar festen på bästa tänkbara sätt. De här fina skimrande partyhattarna?
 • Kungakrona för Hund - Small

  Kungakrona för Hund - Small
  Att hunden/katten är hemmets enfaldige härskare vet vi redan - så varför inte ge denne en passande huvudbonad? Sätt en kungakrona på din lille fyrbenta vän/monark! Kungakrona för Hund är en?
 • Uppblåsbar Kungakrona för Barn - One size

  Uppblåsbar Kungakrona för Barn - One size
  Det är vanligt att barn leker kung, drottning och prinsessa och då behöver barnen en ordentlig krona. Dessvärre är papperskungakronor som man gör själv inte särskilt?
 • Partyhattar Kungakrona Metallic Flerfärgade - 6-pack

  Partyhattar Kungakrona Metallic Flerfärgade - 6-pack
  Förvandla alla dina gäster till prinsar, prinsessor, kungar och drottningar med de här fina kronorna och höj feststämningen till taket. Det är svårt att inte bli på?
 • Kungakrona Vuxen

  Kungakrona Vuxen
  Kröna dig som kung på festen med vår kungakrona för vuxna! Gör intryck på temafester och karnevaler. Beställ nu!
 • Kungakrona Barn

  Kungakrona Barn
  Kröna ditt evenemang med vår kungakrona! Den är perfekt för födelsedagar, maskerader och festliga tillfällen. Köp den nu!
 • Diadem, kungakrona

  Diadem, kungakrona
  Smidigt diadem med fin kungakrona med spetsDags att fira födelsedagen eller ska du på en maskerad med tema kungligt ta på dig detta smidiga diademet med en fin liten kungakrona. Ett lätt tillbehör som du smidigt tar på dig när du vill ha den på huvudet. Ska ni fira en väns möhippa eller födelsedag på stan så kan personen ha denna på huvudet och alla kommer se vem det är som firas idag. Passar både vuxna och barn.
ilead