Cylinderhattar

En svart höghatt har varit en del av gentlemannens mode och har burits av många herrar genom historien. Den här typen av hatt kallas också för stormhatt eller cylinderhatt.

Höghattar av olika slag

Hatten kan vara tillverkad i siden, sammet eller filt och har en hög kulle med cylindrisk form mitt uppepå som ska vara hård och ståtlig. Här hittar du olika typer av höga hattar som går att köpa på nätet.

Populärt inom cylinderhattar

 • Höghatt Läderlook - One size

  Höghatt Läderlook - One size
  Detta kan vara den viktigaste accessoar till din Rock'n'roll-outfit på maskeraden.Höghatt i läderlook med extra styv kant och smyckat band runt om. Passar både musikinspirerade maskeradkläder så?
 • Höghatt Svart - One size

  Höghatt Svart - One size
  Svart passar till allt. Det passar när du väljer en smoking, det passar till jeans, det passar på en bil och det passar bäst av allt om du kallas Darth Vader. Det är en oslagbart snygg färg med väldigt?
 • Höghatt Satin Svart - One size

  Höghatt Satin Svart - One size
  Gör en storartad entré med en hög hatt vilandes på huvudet! En hatt så elegant att vi garanterar att gästerna på festen kommer sträcka på sig lite extra. Höghatt Satin Svart är designad i ett?
 • Höghatt Satin Blå - One size

  Höghatt Satin Blå - One size
  Gör en storartad entré med denna höga hatt vilandes på huvudet! Den här hatten inger en stilfullhet och elegans som gör att du garanterat kommer dra till dig alla blickar på festen. Höghatt Satin?

Fler tips på cylinderhattar

 • Höghatt med Kaninöron - One size

  Höghatt med Kaninöron - One size
  Vill du föreställa kaninen från Alice i underlandet, eller är du helt enkelt en vanlig kanin som klättrat i den aristokratiska hierarkin och bestämt sig för att bära?
 • Höghatt Barn - One size

  Höghatt Barn - One size
  Att klä ut sig som barn är bland det skojigaste som finns och det bästa av allt är att det kan vara en helt vanlig dag. En söt prinsessa, en tuff superhjälte eller en modig polis. Och accessoarerna?
 • Höghatt med Böjbara Kaninöron - One size

  Höghatt med Böjbara Kaninöron - One size
  Den här hatten passar utmärkt för dig som älskar att synas! Förutom den höga höjden och det iögonfallande rutmönstret på rosetten är hatten dessutom utrustad med böjbara kaninöron. Med denna?
 • Brun Hög Hatt Steam Punk - One size

  Brun Hög Hatt Steam Punk - One size
  Om du ska på fest med steampunk-tema så måste du visa att du har koll på läget. Med den här coola hatten är det garanterat du som bestämmer, och du kommer definitivt passa in med resterande uppfinnare! Brun?
 • Höghatt Röd & Vit - One size

  Höghatt Röd & Vit - One size
  Katten i hatten vet allt om ditten och datten, sägs det. men även om du varken är katt eller vet allt så kan du ha på dig en röd och vit höghatt! Den här hatten är perfekt på både maskerad och?
 • Day Of The Dead Höghatt - One size

  Day Of The Dead Höghatt - One size
  Har du firat den mexikanska Day of the Day någon gång? Om inte så är det äntligen dags! Denna hatt är den perfekta accessoaren om det är dags för Halloweenfest! Matcha med en snygg kostym och du?
 • Höghatt med Leprechaun - One size

  Höghatt med Leprechaun - One size
  Irlands nationaldag, Saint Patricks Day, förknippas med grönt, fyrklöver, musik, dans och fest. Självklart ska du fira Saint Patricks Day och gör det gärna i denna skojiga?
 • Höghatt St Patricks Day Grön - One size

  Höghatt St Patricks Day Grön - One size
  17 mars är dagen vi alla längtar till! Då skall det ölas, kläs i färgen grönt och bara ha roligt! Se därför till att inte göra bort dig på klädfronten genom att skippa det gröna. Och om du?
 • Höghatt Satin Gul - One size

  Höghatt Satin Gul - One size
  Gör en storartad entré med denna höga hatt vilandes på huvudet! Den här hatten inger en stilfullhet och elegans som gör att du garanterat kommer dra till dig alla blickar på festen. Höghatt Satin?
 • Höghatt St Patricks Day Glittrig - One size

  Höghatt St Patricks Day Glittrig - One size
  Är du en hattmänniska? Om du ändå skall gå på den där St. Patrick's day-festen så kan du väl lika gärna bära en grön glitterhatt? Javisst, du kommer se riktigt snygg ut i denna hatt!Höghatt?
 • Höghatt Glitter Guld - One size

  Höghatt Glitter Guld - One size
  Diggi-loo diggi-ley alla tittar på mig, där jag går i min gyllne hatt! Eller hur går den där Herreyslåten? I vilket fall kommer du att få många beundrande blickar när du stoltserar omkring i?
 • Höghatt Steampunk XL - One size

  Höghatt Steampunk XL - One size
  Är du på jakt efter något extraordinärt och unikt? Eller är du kanske bara ett fan utav steampunk? Oavsett vad så är denna steampunk höghatt nog någonting för dig! Steampunk är en typ av estetik?
 • Day of the Dead Höghatt på Diadem - One size

  Day of the Dead Höghatt på Diadem - One size
  Vet du inte riktigt vad du ska ha på dig på halloween eller maskeraden på tema skräck eller de dödas dag? Ingen fara, det här är en perfekt hatt! Komplettera med en passande klädsel och gärna?
 • Höghatt USA - One size

  Höghatt USA - One size
  Hylla det storslagna och patriotiska landet som fascinerar hela resten av världen iförd den här snygga hatten! Huvudbonaden är tillverkad av glänsande plysch och känns mjuk och skön mot huvudet.?
 • Höghatt Röd - One size

  Höghatt Röd - One size
  Minns du den där gången du skulle uppvakta din käresta på Alla Hjärtans Dag och hade bestämt dig för att ordna en fantastisk middag, men du glömde bort att klä upp dig så allt blev pannkaka ändå??
 • Amerikansk Höghatt - One size

  Amerikansk Höghatt - One size
  En cool hög hatt med ränder och stjärnor, precis som den amerikanska flaggan. Sätt hatten på huvudet när du ska fira USA:s nationaldag 4th of July eller när du är bjuden på maskerad med tema USA?
 • Höghatt Satin Vit - One size

  Höghatt Satin Vit - One size
  Gör en storartad entré med denna höga hatt vilandes på huvudet! Den här hatten inger en stilfullhet och elegans som gör att du garanterat kommer dra till dig alla blickar?
 • Höghatt Mini Silver - One size

  Höghatt Mini Silver - One size
  Det är de små detaljerna som gör det! Konsten att kunna vara elegant och festlig på samma gång är en balansgång som inte är helt lätt - men desto lättare blir det med den här hatten! Höghatt?
 • Viktoriansk Höghatt Dam - One size

  Viktoriansk Höghatt Dam - One size
  Se ståtligare ut än någonsin med hjälp av denna vackra höghatt. Den har en underbar viktoriansk stil och är perfekt att kombinera med när du vill klä ut dig inför en maskerad eller halloweenfest.?
 • Höghatt Satin Röd - One size

  Höghatt Satin Röd - One size
  Gör en storartad entré med denna höga hatt vilandes på huvudet! Den här hatten inger en stilfullhet och elegans som gör att du garanterat kommer dra till dig alla blickar?
 • Höghatt Satin Lila - One size

  Höghatt Satin Lila - One size
  Gör en storartad entré med denna höga hatt vilandes på huvudet! Den här hatten inger en stilfullhet och elegans som gör att du garanterat kommer dra till dig alla blickar?
 • Höghatt Röd för Barn - One size

  Höghatt Röd för Barn - One size
  Vill du göra ditt barn extra elegant inför festligheterna är den här ståtliga höghatten allt du behöver! Den är röd och ordentligt hög och kompletterar vilken outfit som helst och gör den oförglömlig!?
 • Höghatt Norge - One size

  Höghatt Norge - One size
  Ska du heja fram Norge i fotbolls-VM eller vill du göra ett gott intryck på norrmännen när du ska åka dit på semester? Då är det den här hatten du behöver! Höghatt Norge har en hög klassisk?
 • Höghatt Mini Röd - One size

  Höghatt Mini Röd - One size
  Tänk vad de små detaljerna kan göra en stor skillnad! Med denna lilla häftiga hatt på huvudet förvandlar du hela din outfit eller din maskeradkostym till en ny kreation. Den röda färgen som glittrar?
 • Höghatt Svart för Barn - One size

  Höghatt Svart för Barn - One size
  Vill du få barnet ditt att se extra elegant och stilig ut på nästa släktträff? Eller är det maskeradlådan som ekar tom på snygga accessoarer? Då kommer den här hatten att komma till undsättning! Höghatt?
 • Hög hatt, Blank

  Hög hatt, Blank
 • Hatt, extra hög

  Hatt, extra hög
  Hatter mäter ca 58-59 cm i inre omkrets.
 • Hög hatt, satin brun

  Hög hatt, satin brun
  En brun hög satinhatt som ger dig en elegant och sofistikerad look. Denna hatt har en snygg högkvalitativ satin som glänser i ljuset och har ett snyggt band runt.Satinhatten passar utmärkt till flera olika teman, som till exempel steampunk, 1800-talsmode, detektiv eller trollkarl. Oavsett vad du väljer att klä ut dig till, kommer du att sticka ut ur mängden med denna stiliga hatt. Komplettera looken med en träpipa och ett par stiliga glasögon och du är redo att gå på steampunkfesten. Hatten passar även utmärkt som accessoar till din pepparkaksdräkt, med en finare och elegant stil kan du komma som en sång-och-dansman med danskäpp i högsta hugg.
 • Glitterhatt, hög silver

  Glitterhatt, hög silver
  Ta festen till stjärnklara höjder med denna silverstrålande höghatt! Perfekt för den som vill gnistra likt en discokula, oavsett om du är kung eller drottning av dansgolvet eller firar in ett skinande nytt år.Denna silverhatt med sitt bländande glitter och tidlösa design lyfter stämningen och din outfit till nästa nivå.Är du nästa discokung glänser denna silverhatt lika bra som discokulan på dansgolvet och tillsammans med en stilig silverkavaj kan du snabbt gå från lekman till dansman i en Las Vegas kvartett.  Ta plats i spotlighten och låt dig badas i silverglans – det är din tid att skina!Med en inre omkrets på 58 cm och en stolt höjd på 13 cm är denna hatt inte bara en accessoar, det är en statement-pjäs som skriker se på mig på det mest stilfulla och lekfulla sättet.
 • Glitterhatt, hög guld

  Glitterhatt, hög guld
  Förvandla festen till en gnistrande gala med denna guldglittrande höghatt! Oavsett om du svävar fram på dansgolvet under schlagerfesten eller skålar in det nya året, ger denna glitterhatt med sitt ögonfångande glitter och klassiska form en omedelbar uppgradering till din festgarderob.Sitter bekvämt på de flesta huvuden och blir det ultimata komplementet till varje glittrigt och glamouröst evenemang. Steg in i rampljuset och stråla som guld – det är din tid att glänsa!Hattens innermått mäter i omkrets 58 cm och höjden är ca 13 cm.
 • Hög hatt, svart

  Hög hatt, svart
  Denna klassiska svarta höga hatt passar perfekt till alla tillfällen, ska du på bal eller bara se fin ut på familjefotot? Då är detta hatten för dig! 
 • Hög hatt, barn

  Hög hatt, barn
  Vill du se ut som den snyggaste av trollkarlar eller bara klä dig extra fint till ett bröllop eller andra fina högtider då ska du ha dig en hög svart hatt.Perfekt för att pryda den finaste av snögubbar eller trolla fram de konstigaste kaninerna från.
 • Hög hatt, glans

  Hög hatt, glans
 • Hög hatt satin, svart

  Hög hatt satin, svart
  Förvandla ditt utseende till tidlös elegans med vår Lyxiga Hög Hatt. Med en fin sidenyta som strålar av kvalitet, är denna hatt det perfekta tillbehöret för alla sofistikerade tillfällen.Hatten har en omkrets på 57 cm och en höjd på 11 cm, vilket gör den till en utmärkt storlek för de flesta vuxna. Det är ett subtilt och ändå kraftfullt tillägg till din outfit som ger ett omedelbart intryck av klass och raffinement.Denna hög hatt är perfekt för teman som Gatsby, högtidliga tillställningar, maskerader, eller när du bara vill göra ett elegant intryck. Den är en hyllning till tidlösa trender och passar lika bra på en glamorös 1920-talsfest som på ett modernt evenemang.När du kliver in i rummet med vår Lyxiga Hög Hatt, kommer du att vara den oemotståndliga personlighet som alla vill mingla med. Sätt på dig hatten och framhäv din inre elegans!
ilead