Häxhattar

Häxor och trollpackor kan lätt kännas igen om de bär en häxhatt. Nu gör inte alla häxor det, men när häxor går på maskerad är det vanligt att de bär häxhattar. I den här kategorin har vi samlat ihop häxhattarna med läskig utsmyckning som väv, råttor och spindlar.

Populärt inom häxhattar

 • Häxhatt med Spindel - One size

  Häxhatt med Spindel - One size
  Det här är något utöver det vanliga. Som häxa vill man sticka ut och det gör man verkligen med denna extra läskiga hatt! Hatten är gjord i härligt mjukt velourmaterial och har en häxas bästa?
 • Häxhatt Böjbar - One size

  Häxhatt Böjbar - One size
  Matcha din häxdräkt med denna svarta och böjbara häxhatt. One size (vuxenstorlek).
 • Häxhatt Svart i Sammet Deluxe - One size

  Häxhatt Svart i Sammet Deluxe - One size
  Du kan inte vara halloweenfestens stiligaste häxa utan denna rediga hatt på huvudet! Komplettera med långa naglar och en flygande kvast så är inte priset för bästa utklädnad långt borta!Häxhatt?
 • Häxhatt Kendra - One size

  Häxhatt Kendra - One size
  Flyg till blåkulla med stil eller komplettera din häxoutfit med denna pampiga häxhatt. Är du en häxa så ska du självklart häxa till dig ordentligt med en klassisk häxhatt, förslagsavis den här.?

Fler tips på häxhattar

 • Häxhatt Hängande Dekoration

  Häxhatt Hängande Dekoration
  Få till en magisk stämning på festen med hjälp av denna superhärliga dekoration som ser ut som en klassisk häxhatt. Häng upp den någonstans i hemmet såhär i halloweentider eller varför inte?
 • Svart Häxhatt - One size

  Svart Häxhatt - One size
  En häxa utan hatt är bara en... ja vad är det egentligen? INGENTING! Så se till att skaffa dig en redig häxhatt innan du ska sätta dig på kvasten och flyga iväg?
 • Tygmärke Häxhatt

  Tygmärke Häxhatt
  Gillar du häxkonster och magiska saker? Fäst då denna häxhatt på ett plagg du håller kärt, så kan du på ett snyggt sätt visa upp att du har då en och annan trollformel i backfickan! Tygmärke?
 • Häxhatt med Färgskiftande Paljetter - Blå

  Häxhatt med Färgskiftande Paljetter - Blå
  Ingen halloween utan häxa, och ingen häxa utan halloween! Vill du skilja dig från resten av häxorna på maskeradfesten så är denna tjusiga häxhatt med paljetter och extra glam något för dig!  Häxhatt?
 • Häxhatt i Sammet Svart - One size

  Häxhatt i Sammet Svart - One size
  Har du vad som krävs för att vara den mest läskiga häxa på festen? Inte utan att bära denna häxhatt!Häxhatt i Sammet Svart levereras styckvis, är tillverkad i polyester och kommer i storleken?
 • Häxhatt Brun - One size

  Häxhatt Brun - One size
  Ojojoj, ser man någon gammal dam bära denna på maskeraden så vet man inte riktigt vart man skall ta vägen. Hatten är fruktansvärt läskig, och nu kan även du bära den genom ett klick bara!Häxhatt?
 • Häxhatt med Färgskiftande Paljetter - Lila

  Häxhatt med Färgskiftande Paljetter - Lila
  Ingen halloween utan häxa, och ingen häxa utan halloween! Vill du skilja dig från resten av häxorna på maskeradfesten så är denna tjusiga häxhatt med paljetter och extra glam något för dig!  Häxhatt?
 • Häxhatt Kendra för Barn - One size

  Häxhatt Kendra för Barn - One size
  Fin häxhatt för de lite mindre halloweenfirarna. Vanligtvis när man ser häxor flyga över himlan, skrattandes på sina kvastar, så här de en sån här stutformad underlig hatt. Så om du ser en sån?
 • Häxhatt på Diadem - One size

  Häxhatt på Diadem - One size
  Vill du gå utklädd till häxa på Halloweenfesten men är rädd för att förstöra frisyren med den stora, klumpiga hatten? Då är detta snygga diadem är den perfekta accessoaren för dig! Den?
 • Svart Häxhatt i Sammet Deluxe - One size

  Svart Häxhatt i Sammet Deluxe - One size
  Under halloween härjar häxorna fritt med sina kvastar och trollformler på vägen till Blåkulla. Ska du med trollkvinnorna dit? Se till att dra på dig en stilfull hatt så?
 • Svart Häxhatt för Barn

  Svart Häxhatt för Barn
  Kvast, kittel och svart katt - men det viktigaste för en tvättäkta häxa är såklart den spetsiga hatten! Med den här på huvudet kan du med gott samvete flyga till Blåkulla. Svart Häxhatt för?
 • Svart Häxhatt med Blomma - One size

  Svart Häxhatt med Blomma - One size
  Plocka fram din inre häxa med denna häxhatt, denna hatt gör att din sanna personlighet kommer fram. Att den dessutom är fint dekorerad gör det bara bättre. Matcha med en svart klänning och en kvast,?
 • Häxhatt med Spindelnät Flerfärgad för Barn

  Häxhatt med Spindelnät Flerfärgad för Barn
  Spådom, magi och förbannelser - det finns många anledningar till att skola sig till tvättäkta häxa. När du är färdigutbildad blir du tilldelad din alldeles egna häxhatt och kan sätta igång?
 • Svart Häxhatt för Barn - One size (barnstorlek)

  Svart Häxhatt för Barn - One size (barnstorlek)
  En häxa utan den klassiska häxhatten på skallen är ju ingen riktig häxa, så se till att ditt barns häxoutfit blir komplett med denna härliga häxhatt!Svart Häxhatt för Barn är en svart häxhatt?
 • Häxhatt med Färgskiftande Paljetter - Silver

  Häxhatt med Färgskiftande Paljetter - Silver
  Ingen halloween utan häxa, och ingen häxa utan halloween! Vill du skilja dig från resten av häxorna på maskeradfesten så är denna tjusiga häxhatt med paljetter och extra glam något för dig!  Häxhatt?
 • Svart Häxhatt - One size

  Svart Häxhatt - One size
  Att sätta sig på kvasten och flyga till blåkulla (eller halloweenfesten) utan en häxhatt på huvudet är rent utav olagligt! Använd den här klassiska hatten i svart för att fullborda häxoutfiten?
 • Häxhatt med Hår - One size

  Häxhatt med Hår - One size
  Lev ut dina drömmar om att ikläda dig rollen som en riktigt stygg häxa på nästa maskerad. Det är alltid roligare att spela elak, och med denna snygga hatt blir du den elaka?
 • Stor Svart Häxhatt - One size

  Stor Svart Häxhatt - One size
  För att bli insläppt till Blåkulla är det rätt klädkod som gäller. Och där är såklart häxhatten av yttersta vikt! Dekorera huvudet med den här smäckra skapelsen för att få till en riktigt?
 • Häxhatt Svart med Tyll - One size

  Häxhatt Svart med Tyll - One size
  Förutom trollstav och kvast behöver du som häxa vara utrustad med en riktig häxhatt.Häxhatt svart med spänne framtill och draperat tylltyg hängandes ner på sidorna. Ett måste för alla seriösa?
 • Svart Häxhatt med Blomma - One size

  Svart Häxhatt med Blomma - One size
  Det finns vanliga häxor, och sen finns de diviga häxor som alltid ska ha det där lilla extra. Sätt den här eleganta häxhatten på huvudet och låt magiska saker hända!Svart Häxhatt med Blomma är?
 • Häxhatt med Färgglada Stjärnor - One size

  Häxhatt med Färgglada Stjärnor - One size
  Vem säger att häxor måste klä sig i helsvart? Sysslar man med magi kan man väl klä sig hur färgsprakande som helst? De andra häxorna kanske inte har fattat det än, men tack och lov har du. Den?
 • Häxhatt Anemona

  Häxhatt Anemona
  Bli festens snyggaste häxa med den här häftiga häxhatten En supersnygg häxhatt i svart och lila som förvandlar dig till en riktigt elegant häxa på nolltid Med den här hatten kan du med andra ord&hellip:
 • Hatt, häxa paljetter-Lila

  Hatt, häxa paljetter-Lila
  Häxhatt med färgskiftande paljetter.Finns i tre färger silver, grön & lila.One size, passar vuxna.
 • Barndräkt, häxa glitter inkl hatt 134/140 cl

  Barndräkt, häxa glitter inkl hatt 134/140 cl
  Klä ut dig till häxa på årets största maskeradfest, Halloween.I dräkten ingår:-Klänning-Hatt med silvrigt spänneTillverkad i 100% polyester.Tvättas i 40 grader.
 • Svart Häxhatt Med Dekor

  Svart Häxhatt Med Dekor
  När man föreställer sig en häxa tänker man på en gammal gaggig tant med stor näsa, grått slitet hår, vårtor över hela ansiktet och ett fasansfullt skratt som skär i öronen. Men det finns också andra häxor som är mer stilmedvetna och som pyntar sina fina häxhattar som denna läckra häxhatt med vacker dekor. Slå till på en matchande häxhatt till din häxklänning så att du får en komplett halloween outfit. Finns i storleken: One size (vuxenstorlek). Kan även passa barn.
 • Häxhatt Ophelia

  Häxhatt Ophelia
  Magiska krafter är inte det enda som behövs för att bli en mäktig häxa en snygg häxhatt är nämligen minst lika viktigt Med den här fina häxhatten på huvudet kan du stilfullt flyga in på maskeraden&hellip:
 • Diadem Häxhatt

  Diadem Häxhatt
  Det här häxhattsdiademet kommer göra dig till den snyggaste som någonsin flugit från Blåkulla. Perfekt för häxor som gillar fart och fläkt, eftersom en hatt lätt flyger av när man gasar på med kvasten. Vi har även passande svarta spetshandskar . Finns i storleken: One size (passar både vuxna och barn).
 • Svart Häxhatt Med Silverspänne

  Svart Häxhatt Med Silverspänne
  Det går inte att dyka upp med vilken gammal hatt som helst på Blåkulla. Den här svarta häxhatten har ett fashionabelt och moderiktigt silverspänne, som gör att du lugnt kan flyga in på Blåkullas huvudgata utan att skämmas.
 • Häxhatt med spindelnät

  Häxhatt med spindelnät
  One size, passar dem flesta.
 • Häxhatt, pumpa

  Häxhatt, pumpa
  Hatten mäter ca 55-56 cm i inre omkrets.
 • Häxklänning med häxhatt

  Häxklänning med häxhatt
  Fräck häxklänning för barn med vackra silverdetaljer som blir perfekt till halloweenfesten. Passa på att fynda din halloweendräkt innan den tar slut, en häxklänning går alltid hem på partyt. Fakta om klänningen: Inkluderar en klänning med fina silver detaljer och så självklart en häxhatt. Tillverkad i 100% polyester. Finns i storlekarna: 4-6 år. 7-9 år. 10-12 år.
 • Svart Häxhatt

  Svart Häxhatt
  Damma av kvasten för nu blåser det från Blåkulla igen. Dra på dig den här Svarta Häxhatten, plugga in några nya trollformer och ge dig ut i Halloweennatten för att skapa otyg. Kombinera med en svart Häxklänning och Häxnäsa för att bli en riktig trollpacka!
 • Svart häxhatt

  Svart häxhatt
  Fynda en matchande häxhatt till din halloween utklädnad! Sitter som en smäck på huvudet och är grymt snygg. Finns i storleken: One size (passar både vuxna & barn).
 • Häxhatt, spindelväv barn

  Häxhatt, spindelväv barn
  Svart häxhatt för barn med spindelvävsmotiv. Gör en shysst ansiktssminkning och sätt en häxnäsa på snoken och du är redo för en flygtur till Blåkulla till påsk eller skrämma slag på både Dracula och skelettet vid halloween när du går bus eller godis.häxhatten är tillverkad i polyester med en inre omkrets på ca 50 cm. 
 • Häxklänning med häxhatt

  Häxklänning med häxhatt
  Fräck häxklänning för barn med vackra silverdetaljer som blir perfekt till halloweenfesten. Passa på att fynda din halloweendräkt innan den tar slut, en häxklänning går alltid hem på partyt. Fakta om klänningen: Inkluderar en klänning med fina silver detaljer och så självklart en häxhatt. Tillverkad i 100% polyester. Finns i storlekarna: 4-6 år. 7-9 år. 10-12 år.
 • Svart Häxhatt Med Fjädrar & Tyll

  Svart Häxhatt Med Fjädrar & Tyll
  Den här svarta häxhatten med fjädrar och tyll funkar lika bra till att piffa upp en enklare stass, som att kombinera med en glamorös häxklänning. Hatten är ett riktig bra val för dig som vill ha en mystiskt och magisk halloweenutklädnad.
 • Häxhatt, svart

  Häxhatt, svart
  Häxhatten är det ultimata accessoaren för alla häx-entusiaster som vill ta sin häx-upplevelse till nästa nivå.Oavsett om du planerar att ta dig till Blåkulla på påsk eller vill göra ett skrämmande intryck på halloween, så är denna häxhatt ett måste. Tillverkad av slitstarkt polyestermaterial och med en inre omkrets på ca 60 cm, passar den perfekt på de flesta vuxna huvuden.Komplettera din häxoutfit med en matchande häxnäsa och en häxbesom och gör dig redo att förvandla dig till den mest elaka häxan eller den mest underbara påskkärringen. Och med en schysst sminkning kan du verkligen ta din häxupplevelse till nästa nivå och bli den mest imponerande häxan på festen!
 • Grå Häxhatt Med Spindlar

  Grå Häxhatt Med Spindlar
  Du kan ju inte förvandla dig till en häxa utan en läcker häxhatt. Den här häxhatten håller bra kvalité och den kommer passa perfekt till din vackra häxklänning. För att göra den ännu mer halloweenanpassad så har man smyckat ut den med spindlar. Finns i storleken: One size (vuxenstorlek).
 • Häxhatt, svart satin

  Häxhatt, svart satin
  Hatten är i en one size storlek som passar de flesta huvudstorlekar.
 • Svart Häxhatt Med Silver Band One Size

  Svart Häxhatt Med Silver Band One Size
  Klassisk svart häxhatt som aldrig går ur tiden. Det snygga silverbandet ger en touch av elegans för alla häxor därute som vill vara stilrent, men ändå moderiktigt klädda. Vankas det bal på Blåkulla rekommenderar vi att du matchar med en snygg Röd Sammetscape .
 • Häxhatt/trollkarls hatt

  Häxhatt/trollkarls hatt
  Visst påminner dessa hattar om Gandalf i sagan om ringen eller den pratande sorteringshatten i Harry Potter? I Vilket fall som helst så blir den supersnygg till din trollkarlsdräkt eller när du klär ut dig till häxa under halloween. Välj dina favoritfärg! Fakta om hatten: Går att välja mellan färgerna svart, beige och brun. Finns i storleken: One size (passar både vuxna & barn). Skulle den vara för stor så går det att justera med säkerhetsnål eller dylikt.
 • Häxhatt Honeycomb Dekoration

  Häxhatt Honeycomb Dekoration
  Snygga till din Halloween fest med denna tuffa häxhatt-honeycomb dekoration En riktigt fin och stämningshöjande bordsdekoration som helt klart livar upp din fest Ställ häxhatten på bordet som den&hellip:
 • Häxhatt/trollkarls hatt

  Häxhatt/trollkarls hatt
  Visst påminner dessa hattar om Gandalf i sagan om ringen eller den pratande sorteringshatten i Harry Potter? I Vilket fall som helst så blir den supersnygg till din trollkarlsdräkt eller när du klär ut dig till häxa under halloween. Välj dina favoritfärg! Fakta om hatten: Går att välja mellan färgerna svart, beige och brun. Finns i storleken: One size (passar både vuxna & barn). Skulle den vara för stor så går det att justera med säkerhetsnål eller dylikt.
 • Häxhatt Asta

  Häxhatt Asta
  Gör dig riktigt fest-fin inför halloween med den här tjusiga häxhatten Förtrollande häxhatt med dekorativa stjärnor och månar i silvrigt glitter som enkelt gör din häxutklädnad super festlig&hellip:
 • Diadem med Häxhatt

  Diadem med Häxhatt
  Få till den rätta häx-looken på bara några minuter med detta tuffa diadem Ett super snyggt diadem med liten hatt på som är perfekt för dig som är ute efter en snygg häxhatt men inte vill eller&hellip:
 • Häxhatt/trollkarls hatt

  Häxhatt/trollkarls hatt
  Visst påminner dessa hattar om Gandalf i sagan om ringen eller den pratande sorteringshatten i Harry Potter? I Vilket fall som helst så blir den supersnygg till din trollkarlsdräkt eller när du klär ut dig till häxa under halloween. Välj dina favoritfärg! Fakta om hatten: Går att välja mellan färgerna svart, beige och brun. Finns i storleken: One size (passar både vuxna & barn). Skulle den vara för stor så går det att justera med säkerhetsnål eller dylikt.
 • Hatt, häxa paljetter-Silver

  Hatt, häxa paljetter-Silver
  Häxhatt med färgskiftande paljetter.Finns i tre färger silver, grön & lila.One size, passar vuxna.
 • Barndräkt, häxa glitter inkl hatt 110/116 cl

  Barndräkt, häxa glitter inkl hatt 110/116 cl
  Klä ut dig till häxa på årets största maskeradfest, Halloween.I dräkten ingår:-Klänning-Hatt med silvrigt spänneTillverkad i 100% polyester.Tvättas i 40 grader.
 • Barndräkt, häxa glitter inkl hatt 122/128 cl

  Barndräkt, häxa glitter inkl hatt 122/128 cl
  Klä ut dig till häxa på årets största maskeradfest, Halloween.I dräkten ingår:-Klänning-Hatt med silvrigt spänneTillverkad i 100% polyester.Tvättas i 40 grader.
 • Hatt, häxa paljetter-Blå

  Hatt, häxa paljetter-Blå
  Häxhatt med färgskiftande paljetter.Finns i tre färger silver, grön & lila.One size, passar vuxna.
 • Häxklänning med häxhatt

  Häxklänning med häxhatt
  Fräck häxklänning för barn med vackra silverdetaljer som blir perfekt till halloweenfesten. Passa på att fynda din halloweendräkt innan den tar slut, en häxklänning går alltid hem på partyt. Fakta om klänningen: Inkluderar en klänning med fina silver detaljer och så självklart en häxhatt. Tillverkad i 100% polyester. Finns i storlekarna: 4-6 år. 7-9 år. 10-12 år.
 • Häxhatt, färgglada stjärnor

  Häxhatt, färgglada stjärnor
  Färgfull häxhatt med stjärnorVar en lite piffigare häxa med en häxhatt med färgfulla stjärnor och tyll. Denna häxhatt passar alla med dess fina stil och för den som vill vara lite extra glittrig en mörk halloweenkväll så är den ett måste.
 • Svart huvudbonad med häxhatt och röda fjädrar

  Svart huvudbonad med häxhatt och röda fjädrar
  Svart huvudbonad med häxhatt och röd fjäder.
 • Mini Häxhatt Kostymtillbehör

  Mini Häxhatt Kostymtillbehör
  Glittrande mini-häxhatt. Perfekt för dig som vill vara en stilig häxa.
 • Svart Häxhatt med spindlar som lyser i mörkret

  Svart Häxhatt med spindlar som lyser i mörkret
  Tuff svart häxhatt med spindlar som lyser i mörkret och spindelväv.
 • Svart Häxhatt för Barn

  Svart Häxhatt för Barn
  Svart häxhatt för barn.
ilead