Fez - Marockansk hatt

En Fez är en cylindrisk hatt som kommer från Marocko och staden Fès. Den traditionsenliga Fezhatten har en röd färg som utvunnits ur körsbärskornell. I västvärlden förekommer Fez som en hatt på maskerader. På toppen av den marockanska hatten utgår en tråd som hänger ner på sidan av hatten och slutar i en tofs. Tråden och tofsen är svart.

Populärt inom fez - marockansk hatt

 • Fez Hatt - One size

  Fez Hatt - One size
  Klassisk röd Fez med tillhörande svart tofs. Onesize (vuxenstorlek).
 • Hatt, Fez

  Hatt, Fez
  Fez eller fes är en cylinderformad röd hatt med en svart silkestoffs hängande från den. Den är populär i Nordaftika, Asien och på Balkan. Denna härliga fezen är rolig att ha på huvudet när du ska klä ut dig till filmkaraktärer eller när du ska ut på resa eller ha en landsfest.Bjud hem dina vänner till en god måltid från samma land och klä ut er i liknande outfits och ni har en oförglömlig stund på festen.Hatten mäter ca 58-60 cm i inre omkrets.
 • Fez

  Fez
 • Fez

  Fez
  Klassisk fez i en snygg röd färg som passar perfekt om ni ska ha maskerad i orientalisk tema, eller fira med en härligt god marockansk middag. De här hattarna kommer se till att ni får den rätta härliga stämningen.
ilead