Drottningkrona

Klä ut dig till drottning och sätt en av dessa fina drottningkronor på huvudet. Här finns kronor för både barn och vuxna och guld- eller silverkronor. Ska du vara en elak drottning kanske en svart krona passar bättre.

Populärt inom drottningkrona

 • Drottningkrona för Barn - One size

  Drottningkrona för Barn - One size
  Låt barnet leva ut alla sina prins- och prinsessdrömmar i denna ståtliga krona. Ett enkelt sätt att få in lite kungligt skoj i vardagen, och den är förstås ett?
 • Drottningkrona med Strass Silver Deluxe

  Drottningkrona med Strass Silver Deluxe
  Visa vem som är prinsessan på festen med denna festligt glittriga krona och ge dig iväg för att leta reda på din prins! Men pass på! Du måste skynda dig innan natten?
 • Drottningkrona & Stav Guld

  Drottningkrona & Stav Guld
  Drömmer du om att bli drottning för en dag? Isåfall har du hittat rätt produkt. Med denna krona så blir du drottning för en dag, även om det kanske bara är för?
 • Diadem Svart Drottningkrona Glittrande - One size

  Diadem Svart Drottningkrona Glittrande - One size
  Skrid in på festen likt en drottning i din sprillans nya krona i svart. Med ondskefulla spetsar och dystra rosor är det här en perfekt accessoar för dig som vill härska från mörkret! Diadem Svart?

Fler tips på drottningkrona

 • Drottningkrona med Röda Rosor

  Drottningkrona med Röda Rosor
  Härska över festen likt den drottning du verkligen är. Med blodröda rosor och horn på skallen råder det inga tvivel om vem som bestämmer!Drottningkrona med Röda Rosor kommer i storleken one size?
 • Drottningkrona

  Drottningkrona
  En drottning utan en tjusig drottningkrona är ingen riktig drottning, eller hur? Den här guldfärgade kronan med röda detaljer passar perfekt att bära vid kungliga tillfällen.?
 • Drottningkrona i Metall Deluxe - One size

  Drottningkrona i Metall Deluxe - One size
  Är man en äkta QUEEN så är man! Men hur ska alla andra på maskeraden vara säkra på det om du inte dyker upp i full majestätisk mundering? Börja med den här ofantligt ståtliga kronan! Drottningkrona?
 • Drottningtiara, silver

  Drottningtiara, silver
  Steg in i en värld av glans med vår förtjusande silvertiara, perfekt för både prinsar och prinsessor! Denna gnistrande tiara är skapad för att förvandla varje ögonblick till en magisk saga.Varje tiara är skickligt formad, skinande i en ljus silverton som omedelbart fångar blickar och tillför en ädel touch till din klädsel. Oavsett om du gör dig redo för en bal, en maskerad, eller bara vill känna dig som royalty, kommer denna tiara att få dig att stråla av elegans.Vår silvertiara är smidig och anpassningsbar till alla huvudformer, vilket gör den bekväm att bära för både barn och vuxna. Den är enkel att sätta på - bara placera den på huvudet, justera för bästa passform och du är redo att blända med din kungliga elegans.En tiara är mer än bara ett smycke - det är ett uttryck för din inre styrka och skönhet. Med denna silvertiara kan både prinsar och prinsessor visa upp sin inre glans och känna sig otroligt speciella.
 • Drottningkrona

  Drottningkrona
  Gräv djupare i skattkammaren så kommer du skåda den mest blänkande, skinande och exklusiva kronan du någonsin låtit dina ögon få vila på. Om det är hög tid att ta ett steg fram för att visa&hellip:
ilead