Drottningkrona

Klä ut dig till drottning och sätt en av dessa fina drottningkronor på huvudet. Här finns kronor för både barn och vuxna och guld- eller silverkronor. Ska du vara en elak drottning kanske en svart krona passar bättre.

Populärt inom drottningkrona

 • Drottningkrona Silver Spetsig - One size

  Drottningkrona Silver Spetsig - One size
  Maskeradens drottning skall givetvis bära krona. Sedan vet ju redan alla att du kommer bli festens drottning, så du kan lika gärna köpa hem denna i förskott!?Drottningkrona Silver?
 • Drottningkrona för Barn - One size

  Drottningkrona för Barn - One size
  Låt barnet leva ut alla sina prins- och prinsessdrömmar i denna ståtliga krona. Ett enkelt sätt att få in lite kungligt skoj i vardagen, och den är förstås ett?
 • Drottningkrona med Strass Silver Deluxe

  Drottningkrona med Strass Silver Deluxe
  Visa vem som är prinsessan på festen med denna festligt glittriga krona och ge dig iväg för att leta reda på din prins! Men pass på! Du måste skynda dig innan natten?
 • Drottningkrona & Stav Guld

  Drottningkrona & Stav Guld
  Drömmer du om att bli drottning för en dag? Isåfall har du hittat rätt produkt. Med denna krona så blir du drottning för en dag, även om det kanske bara är för?

Fler tips på drottningkrona

 • Drottningkrona

  Drottningkrona
  En drottning utan en tjusig drottningkrona är ingen riktig drottning, eller hur? Den här guldfärgade kronan med röda detaljer passar perfekt att bära vid kungliga tillfällen.?
 • Drottningtiara, guld

  Drottningtiara, guld
  En tiara kan du ha till så många olika tillfällen. Födelsedag, möhippan och prinsesskalaset. Listan kan göras lång. Vi på Butterick's tycker att man ska få känna sig som en prinsessa varje dag. Så varför inte låta den bli en vardaglig accessoar? Dessa fina tiaror passar unga som vuxna tack vare den stadiga men lätta plast den är gjord av, fäst simpelt tiaran i håret och den sitter lite bättre på plats.Dags att brista ut i härlig filmsång och hoppas på att man en dag blir en riktig kung eller drottning.Tiara i guld eller silver.
ilead