Clownhattar

Här finns några förslag på hattar för dig som ska klä ut dig till clown. En typisk Clownhatt är rolig i sin form och gärna med många färger. Man ska bli glad av att se den.

Populärt inom clownhattar

 • Clownhatt Fransk - One size

  Clownhatt Fransk - One size
  Varför klä ut dig till en superhjälte på maskeraden när du istället kan traska in som en härlig clown! Clowner går alltid hem på temafester och det bästa är att du verkligen kan släppa loss?
 • Clownhatt - One size

  Clownhatt - One size
  Alldeles för stora skor, en röd näsa och en tuta.. Vad mer behöver en Clown? En hatt såklart! Den här helfestliga hatten är som grädden på moset nästa?
 • Klassisk Clownhatt - One size

  Klassisk Clownhatt - One size
  Stora skor, röd näsa och ett glatt humör... Vad mer behöver en Clown? En hatt såklart! Använd den här nästa gång du ska på cirkusmaskerad! Klassisk Clownhatt är en gul höghatt med prickar?
 • Clownhatt med Peruk - One size

  Clownhatt med Peruk - One size
  Det var en gång för inte så länge sedan en clown som var ute på resa. På den här tiden hade clowner bara ett stort och lockigt hår, ibland med flint och ibland utan. Clownernas huvuden frös varje?

Fler tips på clownhattar

 • Clownhatt med Hår - One size

  Clownhatt med Hår - One size
  På cirkusföreningens hemsida står det tydligt att det är hatten som gör clownen, och om det stämmer så är det här en huvudbonad att satsa på om det?
 • Helikopter Clownhatt

  Helikopter Clownhatt
  Alla småbarns drömhatt kan bli din Med denna färgglada spejsade helikopterhatt så har du den perfekta touchen på en barn-outfit för nästa fest Det blir säkert något oväntat och väcker många&hellip: