Clownhattar

Här finns några förslag på hattar för dig som ska klä ut dig till clown. En typisk Clownhatt är rolig i sin form och gärna med många färger. Man ska bli glad av att se den.

Populärt inom clownhattar

 • Clownhatt Fransk - One size

  Clownhatt Fransk - One size
  Varför klä ut dig till en superhjälte på maskeraden när du istället kan traska in som en härlig clown! Clowner går alltid hem på temafester och det bästa är att du verkligen kan släppa loss?
 • Clownhatt - One size

  Clownhatt - One size
  Alldeles för stora skor, en röd näsa och en tuta.. Vad mer behöver en Clown? En hatt såklart! Den här helfestliga hatten är som grädden på moset nästa gång du ska klä ut dig till clown. Fram?
 • Klassisk Clownhatt - One size

  Klassisk Clownhatt - One size
  Stora skor, röd näsa och ett glatt humör... Vad mer behöver en Clown? En hatt såklart! Använd den här nästa gång du ska på cirkusmaskerad! Klassisk Clownhatt är en gul höghatt med prickar?
 • Clownhatt med Hår - One size

  Clownhatt med Hår - One size
  På cirkusföreningens hemsida står det tydligt att det är hatten som gör clownen, och om det stämmer så är det här en huvudbonad att satsa på om det?

Fler tips på clownhattar

 • Clownhatt med Peruk - One size

  Clownhatt med Peruk - One size
  Det var en gång för inte så länge sedan en clown som var ute på resa. På den här tiden hade clowner bara ett stort och lockigt hår, ibland med flint och ibland utan. Clownernas huvuden frös varje?
 • Clownhatt med hår

  Clownhatt med hår
  Det här är både en peruk och huvudbonad, för både barnkalaset och halloweenfesten. Innan du hinner säga ”clown” så har du både lustiga lockar och en färgglad hatt. Kombinera med blod och smink för att bli en clownzombie till maskeraden.Hatten är tillverkad i 100% polyesterBör endast handtvättas.
 • Clown Hög Hatt Pärlemor Rosa

  Clown Hög Hatt Pärlemor Rosa
  Bli festens mittpunkt med denna välpolerade Clown Hög Hatt Pärlemor Rosa. Huvudbonaden utstrålar magi och festivitas, oavsett om du anordnar ett barnkalas eller en maskeradkväll. Det är inte bara&hellip:
 • Clown Hög Hatt Pärlemor Blå

  Clown Hög Hatt Pärlemor Blå
  Trä in i ljuset och var stjärnan på kvällens fest med denna Clown Hög Hatt Pärlemor Blå. Den levande närvaron av denna maskeradhatt gör att du omedelbart syns i mängden, oavsett om du tar på&hellip:
 • Helikopter Clownhatt

  Helikopter Clownhatt
  Alla småbarns drömhatt kan bli din! Med denna färgglada spejsade helikopterhatt så har du den perfekta touchen på en barn-outfit för nästa fest. Det blir säkert något oväntat och väcker många&hellip:
 • Svart Clownhatt med Rött Hår

  Svart Clownhatt med Rött Hår
  Framstå som den groteska höjdpunkten på varje fest med denna svarta clown-hatt prydd med rött hår. Den perfekta Accessoaren för dig som vill sticka ut från mängden på maskeraden, biträde i din&hellip:
 • Clown Mask Deluxe med Hatt

  Clown Mask Deluxe med Hatt
  En verklighetstrogen Clown mask liknande en visslande man med clownsmink, vilket ger dig en massa möjligheter inför maskeradfesten. Är den visslande clownen ute efter sitt nästa byte eller kanske påväg&hellip:
 • Röd Clownhatt med Gult Hår

  Röd Clownhatt med Gult Hår
  Förvandla dig till festens mittpunkt med vår röda clownhatt med gult hår. Perfekt till såväl helgens maskerade-mask-party som till Halloween-mask-festligheterna senare i år. Du kommer inte att gå&hellip:
ilead