Roliga hattar till barn

Här hittar du roliga hattar och mössor till barnen när de ska klä ut sig inför en maskerad eller bara leka utklädd och gå in i fantasins värld.

Populärt inom roliga hattar till barn

 • Prinsesskrona Guld med Pärlor Barn - One size

  Prinsesskrona Guld med Pärlor Barn - One size
  En äkta prinsessa behöver så klart ha en riktigt vacker klänning, men det allra viktigaste är ändå att ha en prinsesskrona på huvudet. Hur skulle man kunna vara?
 • Kungahatt Barn Deluxe - One size

  Kungahatt Barn Deluxe - One size
  I den här ståtliga kungahatten är det inte svårt att känna sig mäktig. Frågan är om man faktiskt inte till och med blir lite maktgalen när man sätter?
 • Hatt Explorer Barn - One size

  Hatt Explorer Barn - One size
  En hatt är verkligen en accessoar som knyter ihop en hel outfit. Ibland behövs det inte så mycket mer än en stilren hatt för att klä ut sig till exempelvis arkeolog eller?
 • Sheriffhatt Svart för Barn - One size

  Sheriffhatt Svart för Barn - One size
  Att leka cowboy och indian är roligt! För att det ska bli lite extra kul är det bra att ha rätt kläder på sig. Här får du en fin sheriffhatt i svart. Den passar?

Fler tips på roliga hattar till barn

 • Sheriffhatt Brun för Barn - One size

  Sheriffhatt Brun för Barn - One size
  Att klä ut sig till en cowboy är populärt bland både stora och små. En viktig detalj är så klart cowboyhatten. Det här är en sheriffhatt i brunt. Någon?
 • Astronauthatt för Barn - One size

  Astronauthatt för Barn - One size
  Drömmer du om att bli astronaut? isåfall har du hittat rätt. Denna hatt är perfekt när du vill känna att du åkt rymdskepp till mars, kanske för att se om det går att leva där. Skönt att vi på?
 • Sheriffhatt Med Stjärna Barn - One size

  Sheriffhatt Med Stjärna Barn - One size
  Fram med lassot och hoppa upp i sadel, det finns nämligen en ny sheriff i stan! Den här hatten får garanterat alla bovar och banditer i vilda västern att darra av skräck. Perfekt för alla barn som?
 • Kossa Tillbehörskit Barn - One size

  Kossa Tillbehörskit Barn - One size
  MUUUU!Ja, så har vi åtminstone lärt barnen att kossorna låter. Med det här kitet kan barnen klä ut sig till en liten kossa och göra precis vilka läten de själva?
 • Svart Bandit Hatt för Barn - One size

  Svart Bandit Hatt för Barn - One size
  För att klä ut sig till en fäktandes hjälte på maskeradkalaset är det viktigt att ha en hatt - annars riskerar man att bli identifierad. Med den här hatten kan man strida bland skuggorna, i natten,?
 • Spindel Diadem för Barn - One size

  Spindel Diadem för Barn - One size
  Är det dags för bus eller godis-runda eller halloweenkalas för kidsen? Vem vill då inte spöka runt med en jättespindel på skallen! Ett superskojsigt diadem som garanterat kommer bjuda på många?
 • Polishatt för Barn Justerbar - One size

  Polishatt för Barn Justerbar - One size
  Om din son eller dotter ständigt tjatar om att bli polis, ja då är detta en hatt att fundera på till unngens kommande födelsedag eller till maskeraden. Denna polishatt passar?
 • Hatt för Barn Mus Svart - One size

  Hatt för Barn Mus Svart - One size
  Med stora, runda öron, morrhår och en söt nos så är det ingen som kommer missa att ditt barn har förvandlats till en mus inför djurmaskeraden. En enkel utklädnad?
 • S.W.A.T Hjälm för Barn - One size

  S.W.A.T Hjälm för Barn - One size
  Vem drömmer inte om att bli en tuff SWAT-agent hos specialpolisen? Med denna coola hjälm kan du i alla fall klä ut dig till en SWAT-polis nästa gång du är bjuden på?
 • Mus Tillbehörskit Barn - One size

  Mus Tillbehörskit Barn - One size
  På med öronen, svansen, gråa kläder, lite ansiktsfärg och göm ostarna - för du har precis fått en liten mus i hemmet! Mus Tillbehörskit Barn inkluderar?
 • Brun Hatt Barn - One size

  Brun Hatt Barn - One size
  Finns det något mer stiligt än en hatt? En klassisk accessoar som garanterat ger stilpoäng till vilken outfit som helst. Med en enkel brun hatt hemma i maskeradlådan kan barnen förvandlas?
 • Elefant Tillbehörskit Barn - One size

  Elefant Tillbehörskit Barn - One size
  Med det här tillbehörskitet kan ditt barn förvandlas till världens minsta elefant! Perfekt till såväl barnmaskeraden som till vanligt lek och stoj. För vem älskar?
 • Pepparkakshatt för Barn - One size

  Pepparkakshatt för Barn - One size
  Finfin pepparkakshatt för barn som får vem som helst att bli sugen på pepparkakor!Pepparkakshatt för Barn är i brun färg och har matchande brunt band.One size (barnstorlek).?
 • Keps SWAT för Barn - One size

  Keps SWAT för Barn - One size
  Kepsen för barnet som siktar på en framtid i insatsstyrkan (på maskeraden). Som tagen ur actionfilmerna och en riktigt stilren look som passar utmärkt att kombinera med exempelvis?
 • Bandithatt Svart Barn - One size

  Bandithatt Svart Barn - One size
  Vem är denna fasansfulla bandit? Är det din son som röjer omkring bland salongerna? Här måste man passa sig...Bandithatt Svart Barn är en snygg bandithatt för barn som?
 • Giraff Tillbehörskit Barn - One size

  Giraff Tillbehörskit Barn - One size
  Med det här kitet kan även den minsta förvandlas till savannens ståtligaste djur: giraffen! Passar perfekt för såväl maskeraden med djurtema som för vanligt lek?
 • Hatt med Kaninöron för Barn - One size

  Hatt med Kaninöron för Barn - One size
  Höga hattar och långa öron i en som alltid vinnande kombination! En kul hatt till barnet som ska på maskerad och planerar att klä ut sig till en proper liten kanin. Passar även?
 • Lejon Tillbehörskit Barn - One size

  Lejon Tillbehörskit Barn - One size
  Med det här tillbehörskitet kan ditt barn klä ut sig till savannens konung: lejonet! Passar perfekt till barnkalaset med djurtema eller bara för vanligt lek och stoj. Lejon Tillbehörskit?
 • Medeltida Tornerhjälm Barn - One size

  Medeltida Tornerhjälm Barn - One size
  Nu är det spännande! Publiken har kommit, hästarna är redo, riddarna har satt på sig sin rustning och snart börjar tornerspelen. Är du beredd? Sätt på dig?
 • Krona Guld/Glitter - One size

  Krona Guld/Glitter - One size
  För de allra kungligaste barnen duger inget mindre än en glittrig krona! Med denna på huvudet kan alla se att ditt barn är en riktig rojalitet, det är bara att slänga på?
 • Diadem Prinsessa Sammetsrosa Deluxe - One size

  Diadem Prinsessa Sammetsrosa Deluxe - One size
  Skrid in på festen som den prinsessa du är innerst inne! Den här superfina tiaran är verkligen den perfekta accessoaren när du ska förvandlas till en vacker prinsessa. Perfekt?
 • Hatt för Barn Haj Blå - One size

  Hatt för Barn Haj Blå - One size
  När ditt barn ska klä ut sig till haj så finns det två viktiga delar som inte får glömmas bort: huggtänder och ryggfenan. Eller ja, huvudfenan i det här fallet.?
 • Mössa Waldo för Barn - One size

  Mössa Waldo för Barn - One size
  Ibland hänger det på accessoarerna och denna mössa kan vara det som krävs för att få till det maskeradutseende du önskar. Oavsett om ditt barn vill klä ut sig?
 • Brandman Justerbar Hjälm för Barn - One size

  Brandman Justerbar Hjälm för Barn - One size
  Kom ihåg att köpa skydd till ungen din när han eller hon fått anställning som brandman. Ingen förälder vill ha ett barn med sotigt ansikte väl?Brandman Justerbar?
 • Tiger Tillbehörskit Barn - One size

  Tiger Tillbehörskit Barn - One size
  Med de här gulliga öronen har din unge potential att bli världens sötaste tiger - och få saker är sötare än en liten misse! Passar perfekt för barnmaskeraden?
 • Kockmössa Barn - One size

  Kockmössa Barn - One size
  Efter alla dessa år av matlagning, städning, diskplockande, skjuts till kompisar och diverse aktiviteter så är det äntligen din tur att luta dig tillbaka - tidigare än du hade anat! Klä barnet?
 • Brandmanshjälm för Barn - One size

  Brandmanshjälm för Barn - One size
  Många är det som har brandmän som sina största idoler och nu har du möjlighet att ge ditt barn samma möjlighet till att själv agera idol.Med vår gula brandmanshjälm?
 • Kanin Med Stora Öron Tillbehörskit Barn - One size

  Kanin Med Stora Öron Tillbehörskit Barn - One size
  Vare sig de vill klä ut sig till en kanin på barnmaskeraden eller bara förvandlas till kanin för en dag är det här kitet perfekt. Vi kan säga så här: det?
 • Polishatt för Barn - One size

  Polishatt för Barn - One size
  Har du alltid drömt om att bli polis och försvara de svaga och fånga alla tjuvar och banditer? Med den här snygga polishatten på huvudet blir du en cool polis som kan beskydda?
 • Pilotmössa i Fleece för Barn - Svart

  Pilotmössa i Fleece för Barn - Svart
  Har du en liten lilleman där hemma som har storslagna drömmar om att en dag få sätta sig bakom spakarna och flyga upp upp och iväg med ett ståtlig flygplan? Ge drömmen?
 • S.W.A.T. Hjälm för Barn - One size

  S.W.A.T. Hjälm för Barn - One size
  Uppror i hemmet? Då behöver minst ett barn stå upp mot kravallerna. Med den här coola hjälmen har ditt barn det ultimata tillbehöret till sin SWAT-polis-utklädnad.?
 • Diadem Unicorn med Öron

  Diadem Unicorn med Öron
  Äntligen hög tid att förvandla sig till en magisk enhörning som galopperar runt i trädgården och sprider stoft. Här har du både horn och öron som gör jobbet!Diadem Unicorn med Öron är en rolig?
 • Keps Security för Barn - One size

  Keps Security för Barn - One size
  Kepsen för barnet som föredrar ordning och reda på maskeraden! Passar utmärkt att kombinera med exempelvis en skjorta, svart jacka och en öronsnäcka med walkie talkie. Keps?
 • Diadem Prinsessa Sammetsröd Deluxe - One size

  Diadem Prinsessa Sammetsröd Deluxe - One size
  Det här vackra diademet i guld och rött passar perfekt att sätta på huvudet när du ska klä ut dig till en prinsessa från medeltiden eller kanske från vikingatiden.?
 • Kaninset Barn - One size

  Kaninset Barn - One size
  Söta små gnagare, även kallade kaniner, är uppskattade bland många. Nu kan ditt barn enkelt förvandlas till en söt liten kanin med hjälp av detta set som består av en fluffig vit kaninsvans och?
 • Super Mario Deluxe Tillbehörskit för Barn - One size

  Super Mario Deluxe Tillbehörskit för Barn - One size
  It's a me! Allas stora Nintendo-favorit som kännetecknas av sin stora mustasch och ikoniska hatt som givetvis ingår i det här klockrena tillbehörssetet för barn. Ett MÅSTE till barnets Super Mario-outfit?
 • Zebra Tillbehörskit

  Zebra Tillbehörskit
  Så maskeraden närmar sig och du vet fortfarande inte vad du ska klä ut dig till? Förvandla dig till en zebra på nolltid utan att plånboken blir alltför tom med detta?
 • Krona i Tyg Guld - One size

  Krona i Tyg Guld - One size
  En prinsessa är ingen riktig prinsessa utan en guldfärgad krona på huvudet. Det vet ju alla! Tur att det finns fina kronor att köpa så att man snabbt och enkelt kan förvandlas till en prinsessa för?
 • Luciakrona i Tyg

  Luciakrona i Tyg
  Slipp både batterier och brandrisk med denna luciakrona i tyg! Alldeles perfekt när barnet ska gå på luciatåg och letar efter ett mer bekvämt alternativ till de vanliga kronorna. Luciakrona i Tyg?
 • Bahytt Huvudbonad Barn - One size

  Bahytt Huvudbonad Barn - One size
  Om temat är Cowboys och Indianer eller Vilda Västern så passar den här bahytten för barn alldeles perfekt. Alla minns vi väl Lilla Huset på Prärien, Familjen Macahan?
 • Medeltida Prinsesshatt Barn - One size

  Medeltida Prinsesshatt Barn - One size
  Tiaras är ju väldigt fina att se på men ibland passar det bättre att bära hatt. Den här söta prinsesshatten är dekorerad med ett rosa tyllband och den passar utmärkt?
 • Kockmössa för Barn Deluxe - One size

  Kockmössa för Barn Deluxe - One size
  Chef, vad blir det för mat? - "Grus, vattenpölssås och ungsbakade gallonbyxor!" Ja är det den lille som är kocken i huset, då säger man helt enkelt inte emot! Du kan iallafall trösta dig med?
 • Pilotmössa i Fleece för Barn - Brun

  Pilotmössa i Fleece för Barn - Brun
  Har du en liten lilleman där hemma som har storslagna drömmar om att en dag få sätta sig bakom spakarna och flyga upp upp och iväg med ett ståtlig flygplan? Ge drömmen?
 • Gris Tillbehörskit Barn - One size

  Gris Tillbehörskit Barn - One size
  Nöff, nöff! Om Greta Gris är är en favorit hemma kommer definitivt detta kit göra succé! Passar utmärkt för barnmaskeraden eller för att helt enkelt?
 • Brun Gubbkeps för Barn - One size

  Brun Gubbkeps för Barn - One size
  Har du uppfostrat den yngsta gubben i mannaminne som nu går runt och slänger sig med fraser som "God dag" och inte kan missa ett enda avsnitt av På Spåret? Då kommer den här?
 • Svensk Brandmanshjälm för Barn - One size

  Svensk Brandmanshjälm för Barn - One size
  Som aspirerande brandman gäller det att vara rädd om sig själv och vad passar då inte bättre än en hjälm på hvuudet?Svensk Brandmanshjälm för Barn är?
 • Stjärngosseset Guld - One size

  Stjärngosseset Guld - One size
  När det vankas luciatåg och grabben din inte får äran att vara lucia - stjärngosse it is! Här har du ett komplett kit innehållandes ett stycke strut och ett stycke stjärnstav.Stja?rngosseset inkluderar?
 • Piratbandana Barn - One size

  Piratbandana Barn - One size
  Yarrr! Även små pirater ska väl ha något på huvudet!Piratbandana i svart färg med dödskalle på framsidan och hängande tyg baktill. Själva hatten är?
 • Hund Tillbehörskit Barn - One size

  Hund Tillbehörskit Barn - One size
  Vad passar bättre än att klä ut sig till en liten vovve när det är barnkalas? I detta kit medföljer en hundsvans samt ett par gulliga hundöron som enkelt sätts på huvudet med hjälp av ett diadem.?
 • Flat Cap Barn Brun - One size

  Flat Cap Barn Brun - One size
  Du vet uttrycket lillgammal? Denna stiliga kepa är som klippt och skuren för just det uttrycket. Andra namn på denna modell av kepa är ju faktiskt "gubbkeps", så nu fattas bara?
 • Apa Tillbehörskit Barn - One size

  Apa Tillbehörskit Barn - One size
  Om du har barn där hemma som gärna klättrar på möblerna och svingar sig i gardinerna är det lika bra att de får sig en passade utstyrsel! Med det här kitet innehållandes?
 • Diadem Prinsessa Sammetsturkos Deluxe - One size

  Diadem Prinsessa Sammetsturkos Deluxe - One size
  Vill du bli en isprinsessa? Kanske till och med prinsessan Elsa från filmen Frost? Kolla in det här superfina diademet! Det har ett turkost band, guldfärgade pärlor och en rosa sten?
 • Keps FBI för Barn - One size

  Keps FBI för Barn - One size
  När ungen din bär denna keps, hehe ja, då är det bara att passa sig! Rätt vad det är sitter du handfängslad i ett förhörsrum. Lika bra att berätta vart godispåsen är bara...Keps FBI för Barn?
 • Sheriffhatt, brun barn

  Sheriffhatt, brun barn
  Välkommen till vilda västern, ta på dig en sheriffhatt och var redo att ta fast alla banditer i ditt närområde.Att klä ut sig till sheriff och cowboys är ett populärt tema bland unga och barn, att få springa runt och leka med knallpulver pistoler och ta fast de vildaste kidsen på barnkalaset är toppen roligt.Hatten mäter ca 52 cm i inre omkrets och har ett brunt snöre så man lätt kan bära hatten hängandes på ryggen för rolig fotografering.Komplettera hatten med en sheriffstjärna att sätta på kläderna, leksakspistoler och hölster och du är redo för att ta fast alla banditer.
 • Sheriffhatt, svart barn

  Sheriffhatt, svart barn
  En svart sheriffhatt i barnstorlek med silverstjärna och silverkant. Perfekt om du ska vara cowboy och rida ut på den amerikanska prärien och jaga banditer. Vilda västern väntar dig med galopperande hästar och farliga dueller. Spänn fast hölstret på höften och du är redo för ett liv i det förgångna.Hatten har en omkrets på ca 52 cm och har snöre som man kan binda fast hatten med.Att klä ut sig till sheriff och cowboys är ett populärt tema bland unga och barn, att få springa runt och leka med knallpulver pistoler och ta fast de vildaste kidsen på barnkalaset är toppen roligt.Komplettera hatten med en sheriffstjärna att sätta på kläderna, leksakspistoler och hölster och du är redo för att ta fast alla banditer.
 • Brandmanshatt, barn

  Brandmanshatt, barn
  Hatten mäter ca 57 cm i inre omkrets.
 • Polishatt, barn

  Polishatt, barn
  Lek tjuv och polis med denna mörkblå poliskepsen som kompletterar din övriga outfit på maskeradfesten, direkt när du tar polishatten på huvudet så är du redo att ta fast bovarna. Köp till en plastbatong, knallpulverpistol och handbojor och du kan ta hand om kaktjuvarna där hemma. 
 • Svart Flosshatt till Barn

  Svart Flosshatt till Barn
  Svart flosshatt med bånd till barn.
 • Cowboyhatt till Barn Dekorerad med Fjäder och Band - Svart

  Cowboyhatt till Barn Dekorerad med Fjäder och Band - Svart
  Svart cowboyhatt till barn dekorerad med band och fjäder. Denna lyfter kostymen.
 • Piratens Kapten - Hatt för barn

  Piratens Kapten - Hatt för barn
  Svart sjörövarhatt för barn med guldkant och vit döskalle fram. Hatten har resår som går under hakan. Du är inte en duglig kapten på skutan uten denna hatt.
 • Nyckelpiga - Tutu-Kjol, Vingar och Diadem för Barn

  Nyckelpiga - Tutu-Kjol, Vingar och Diadem för Barn
  Nyckelpiga kostymset till barn bestående av svart och röd tutu-kjol med rosett, vingar och diadem med horn och rosett.
 • Djävul Set Kostymtillbehör Till Barn - 3 Delar

  Djävul Set Kostymtillbehör Till Barn - 3 Delar
  Detta set är ibland ganska så passande på barn. :) Rött djävuls set bestående av diadem med horn, tvärsöverrosett och svans.
 • Brandman Hatt till Barn

  Brandman Hatt till Barn
  Röd brandmanshatt till barn med logo.
ilead