11 saker att vara på Halloween

Behöver du inspiration till vad du ska vara på Halloween? Även om ingen visste att det var du förra året bakom utklädnaden är det ju lite tråkigt att gå i samma utklädnad i år igen. Här är vår lista på vanliga och ovanliga saker att klä ut sig till.

 1. Liemannen
  liemannenThe Grim Reaper är en klassisk figur som skördar sina offer under Halloween-helgen.
 2. Zombie Nunna
  zombie nunnaAlla helgons blodiga natt väcker döda nunnor till liv. Klä ut dig som en blodig, zombienunna!
 3. Djävul med horn
  djävulsdräkt med horn och treudd, kvinnaDjävulskvinnan med horn och treudd.
 4. Mördarclown
  mördarclownClowner är svåra att bedömma ifall de är goda eller onda. Deras flin kan tolkas på många olika sätt, men på Halloween finns bara ett...
 5. Skelett
  skelettdräkt, dam och herrSkelettdräkten är en klassiker som funkar bra på Halloween. Skaffa en jumpsuit så dina ben håller ihop.
 6. Mad Hatter
  Mad Hatter, hattmakaren från Alice i Underlandet, maskeraddräktHattmakaren från Alice i Underlandet är en underlig figur och som vi tycker passar på Halloween.
 7. Troll
  Troll maskeraddräktTroll är fulla med upptåg och ska inte litas på. Gå som ett troll på halloween-festen om du vill.
 8. Häxa
  Elak häxa, dräktHäxorna brukar visa sig två gånger per år. Kring påsken är de snälla men förvandlas till elaka varelser under halloween.
 9. Spökbrud
  Spökbrud, maskeraddräktSpökbruden vill locka till giftermål och döljer sitt rätta jag under slöjan...
 10. Tigerkungen
  Tigerkungen, maskeraddräktJa, vi sa ju att vi skulle ge tips på ovanliga utklädnader till Halloween också. Så här kommer han... Tigerkungen!
 11. Thor
  Thor, maskeraddräktSist men inte minst - Thor! Alla de elaka varelserna som besöker festen måste ju förr eller senare skrämmas iväg och då kan väl superhjälten Thor visa sina krafter.

Alla de här 11 tipsen på saker att vara på Halloween finns att köpa hos Partykungen. Tack för lånet av alla fina bilder!